Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Na jednom listicu me obori Zilina 1.20 za 60 KM na drugom Celtic zx2 za 92 KM i treci posljednji listic cekam:
City 1
PSV 1
Twente 1
Hrvatska-Njemacka 2 (tenis)
Porto zx2
(vec pogodio Hanover 1 4.50)
za 130 KM
City 1
PSV 1
Twente 1
Hrvatska-Njemacka 2 (tenis)
Porto zx2
(vec pogodio Hanover 1 4.50)
za 130 KM
A C A B !
- Barney Stinson
- Kontakt:

Serija se nastavlja
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
hajde Leverkusen još jedan do poluvremena da zaokružim 3+ 
FORZA MARŠAL !!!
još uvijek sam u formi za navlačenje golova 
3+ za poluvrijeme
3+ za poluvrijeme
FORZA MARŠAL !!!
ajd navuci u drugom ovaj wiener-kapfenberg 3+hodža je napisao/la:još uvijek sam u formi za navlačenje golova
3+ za poluvrijeme
nema potpisa
kol'ko plaćaš ???
Trpajteeeeeeeeeeeeeeeee gamaddddddddddd austrijskaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!
Trpajteeeeeeeeeeeeeeeee gamaddddddddddd austrijskaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!
FORZA MARŠAL !!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Poštovani igrači Maribora i stručni štab,volimliverpool je napisao/la:Poštovani igrači Celtica i stručni štab,
Je*em li vam majku,je*em li vam familiju svu!Dabogda vas zemljotres pogodio,je*em li vam sve po spisku!Škotsku vam mater drmnem,go*nad jedna usrana,je*em li vam djecu i djedove i nene.Je*em svim igračima žene i svastike,dabogda vas pojeo krokodil i ugušio carski udav,familije vam se naje*em.Dabogda sporo umirali i svi se napatili,je*em mater treneru i cijelom štručnom štabu uključujući i predsjednika.Go*nad jedna usrana,od 52.minute čekam treći gol i ne mogu još jedan dati,dabogda vam se ona stvar osušila i žene bježale od vas,djecu vam je*em.Dabogda vam djeca bila pod crnom magijom,da se škola sruši i da svi pomru.Dabogda svi oboljeli od tripera ili sifilisa,mame vam se naje*em.
Vaš cijenjeni Adnan iz BiH...
Je*em li vam majku,je*em li vam familiju svu!Dabogda vas zemljotres pogodio,je*em li vam sve po spisku!Slovensku vam mater drmnem,go*nad jedna usrana,je*em li vam djecu i djedove i nene.Je*em svim igračima žene i svastike,dabogda vas pojeo krokodil i ugušio carski udav,familije vam se naje*em.Dabogda sporo umirali i svi se napatili,je*em mater treneru i cijelom štručnom štabu uključujući i predsjednika.Go*nad jedna usrana,od 52.minute čekam treći gol i ne mogu još jedan dati,dabogda vam se ona stvar osušila i žene bježale od vas,djecu vam je*em.Dabogda vam djeca bila pod crnom magijom,da se škola sruši i da svi pomru.Dabogda svi oboljeli od tripera ili sifilisa,mame vam se naje*em.
Vaš cijenjeni Adnan iz BiH...
Dakle,Celtic za 150KM uplate 15KM,a ovi Slovenci za 134KM uplate 12KM (čekao bi pobjede City i Leverkusena,ali to je izvjesno).
Bože,ima li te?
You'll never walk alone.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Yebem ti Sturm i govhna ,majku vam glupu ,hej ovi 10 bodova osvojili do sad i gube od njih 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I mene Sturm samo zeza na jednom tiketu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Znaci nisam jedini.... PU!!!
Ubili ih u prosle dvije (4:0, 5:0) i sad ne mogu meda jel to!? FUJ!!!
(pricam o sturmu)
Ubili ih u prosle dvije (4:0, 5:0) i sad ne mogu meda jel to!? FUJ!!!
(pricam o sturmu)
joj kladionice... fuj 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Volimliverpool,
Napadaš @Mandrax-a što je Zvonarevu i Wozniacki nazv'o ku*vama, a ti igračima i porodicama Celtica i Maribora želiš najgore(smrt djece). Toliko o licemjerstvu. Nisi jedini koji je danas pao na kladionici, pobogu. Ima nas koji smo poginuli i više od tebe, pa se ne koristimo takvim rječnikom.
Napadaš @Mandrax-a što je Zvonarevu i Wozniacki nazv'o ku*vama, a ti igračima i porodicama Celtica i Maribora želiš najgore(smrt djece). Toliko o licemjerstvu. Nisi jedini koji je danas pao na kladionici, pobogu. Ima nas koji smo poginuli i više od tebe, pa se ne koristimo takvim rječnikom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
ma i mene kad sam konj i stavio ga , a nećko se između Salzburga i Sturma i evo dođe mi Sturm glave (ovo na veći ulogMinistaR je napisao/la:I mene Sturm samo zeza na jednom tiketu.
Do sad prošo Leeds 3+,Grashopers 3+,Sion 1,City 1 (ide trenutno ) i osto bi mi Dinamo 1 ,ali nema ništa od ovog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Sturm 1:1
Efendija haj Alaha ti drekni se jednom ,da okrenu
Efendija haj Alaha ti drekni se jednom ,da okrenu
A **** Grčka odbojka i Olympiakos
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ne mogu da vjerujem cekam sturm za 50 eura a on gubi od je.enog LASK-a, a ja se jos razmisljao dal da se pokrijem ili ne i aj ja kontam ovi ih dobili u decembru 5:0, e stvarno uvijek ja moram naic na neku minu 
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
Hajmo Stuuuuurm!!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:@Volimliverpool,
P.S.
Mislim da Šturm ovo uzima,ima dosta do kraja.
You'll never walk alone.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Bgti gdje ces na to? Pored ovoliko parova...Ted Mosby je napisao/la:A **** Grčka odbojka i Olympiakos
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.