FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

antisisoja1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la antisisoja1919 » 03 jul 2023, 17:15

Sarmica je napisao/la:
03 jul 2023, 17:08
Žalosno je kada vidiš da kasaba people i lokalne seoske varalice koji vode Tuzlu rade šta hoće, a u prsa se busaju na neku tolerantnost i ostale parole prodavanja magle. 'Tuzla propala ko kauč' reče jednom Damir Nikšić i bi u pravu. Zato imaju Panonska jezera da zamažu oči sirotinji i naivnim ljudima.
Idi u pm dosadnu vise.
Koji si ti debil jbt...
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 03 jul 2023, 17:18

Ovaj sarmica je ponosni, garantujem.
Samo njegov poremećeni mentalni sklop u stanju je ovakve gluposti izjavljivat i istim smarat.
Volim tebe, više od sebe

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 03 jul 2023, 17:39

Povodom svih ovih desavanja i svega sto se moglo vidjeti zadnjih mjesec dana, nemam vise sta reci...
Fuj. Bljak. Gade mi se svi, niko nije izasao nijednom sa nekom press konferencijom da nam saopsti plan put kako dalje, sto saznamo saznamo preko medija..
Evo sad dan prije te skupstine odjednom se pojavljuje onaj Senad ..
Pa ovo nema nigdje.

Svaka cast i respekt, moje postovanje za ljude iz Celika tj njihovu upravu koja je klub uzela prije par godina i bez ikakvog Azmira, Binga, Tom Cata i slicno dize klub stepenicu po stepenicu.
Ljudi prave zdrav sportski kolektiv a ne mjesto gdje ce se sukobljavati ljudi poput Secera, Senada, Azmira za licne interese .
Eto potpisan je vec memorandum, ali ako nam nekim cudom ( a u Tuzli su cuda moguca) propadne ovo sa Azmirom, trebamo slijedit nacin rada celika inace ce biti " bila jednom jedna Sloboda"..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 03 jul 2023, 17:43

I sta kazu hoce Kruskoglavog da postave??
Jos ne odustaju mrzitelji ?
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 03 jul 2023, 17:47

Ovo neprijatelje obavezno ugasit i ukinuti kao udruzenje.
Vise nije problem za koga su a za koga ne, vec frajeri su umislili sebi da mogu odlucivat i upravljat klubom kako oni hoce.
Njih 5-10 protiv svih ostalih. Koja gamad jbt
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jul 2023, 17:49

mk1008 je napisao/la:
03 jul 2023, 17:39
Povodom svih ovih desavanja i svega sto se moglo vidjeti zadnjih mjesec dana, nemam vise sta reci...
Fuj. Bljak. Gade mi se svi, niko nije izasao nijednom sa nekom press konferencijom da nam saopsti plan put kako dalje, sto saznamo saznamo preko medija..
Pa ovo nema nigdje.

Svaka cast i respekt, moje postovanje za ljude iz Celika tj njihovu upravu koja je klub uzela prije par godina i bez ikakvog Azmira, Binga, Tom Cata i slicno dize klub stepenicu po stepenicu.
Ljudi prave zdrav sportski kolektiv a ne mjesto gdje ce se sukobljavati ljudi poput Secera, Senada, Azmira za licne interese .
Eto potpisan je vec memorandum, ali ako nam nekim cudom ( a u Tuzli su cuda moguca) propadne ovo sa Azmirom, trebamo slijedit nacin rada celika inace ce biti " bila jednom jedna Sloboda"..
I ja to kontam. Sta fali koju sezonu izbivati iz PL. E jedini je problem ako bi pocelo to na sta liciti, kako otjerati ove hijene ko acu i debelog maria. Htjet ce oni opet da se pitaju nesto tu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 03 jul 2023, 17:55

:
Beduin je napisao/la:
03 jul 2023, 17:03
Sarmica je napisao/la:
03 jul 2023, 15:21
Nadam se da Azmir nije baš glup da dozvoli da ga komunjarski uhljupi opet preveslaju. U stvari to nisu ni komunjarski uhljupi i čobani , ti ljudi ni u šta drugo ne vjeruju osim u vlastite neke imaginarne postulate kasaba avlije i međe koju su ogradili da niko ne smije priči ko nije lokalni mason.

Za njih ne vrijedi ni vjera, ni demokracija, ni komunizam, osim lokalnog kasaba šovinizma i fašizma.
A za Azmira vrijedi vjera, porodica koja je Bozija blagodat, prijateljstvo, rijec? Da ne pricamo o bludu, razvratu, lazi, prevare i trilion drugih gluposti koje su svakodnevnica mnogih danas.

De manite se nekih glupih tema i etiketa eto da opravdate Azmira, a ustvari kao covjek je gov.no dokazano. Na sve ovo gledajmo kroz sportsku korist i mutljavine, narocito ti si dokazani jazavac koji se neki dan ovdje isprosipao i ne znam sta i dalje trazis. Idi u Sarajevo i divi se zelenim romobilima i drevnim tramvajima iz 1885. godine.
:clap: :clap: :clap: :clap:

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 03 jul 2023, 17:58

DamirT je napisao/la:
03 jul 2023, 17:49
mk1008 je napisao/la:
Pa ovo nema nigdje.

I ja to kontam. Sta fali koju sezonu izbivati iz PL. E jedini je problem ako bi pocelo to na sta liciti, kako otjerati ove hijene ko acu i debelog maria. Htjet ce oni opet da se pitaju nesto tu.

slika

Pa evo npr AEK gdje su bili gdje su sad
Ako vec ne moze Azmir, ne moze Bingo, ovaj onaj
Hajmo mi narod s tribine uc u klub i vodit ga, ne mora to bit Aco i ekipa ima nas jos koji smo sposobni, mnogi i visokoobrazovani a volimo klub. To su radili mnogi klubovi strani. A kod nas primjer tog modela je Celik..

Ako to necemo, onda cemo gledati kako nam brod tone, a vec je fino vode uslo u njega
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jul 2023, 18:02

IbrahimAga075 je napisao/la:
03 jul 2023, 17:55
:
Beduin je napisao/la:
03 jul 2023, 17:03
Sarmica je napisao/la:
03 jul 2023, 15:21
Nadam se da Azmir nije baš glup da dozvoli da ga komunjarski uhljupi opet preveslaju. U stvari to nisu ni komunjarski uhljupi i čobani , ti ljudi ni u šta drugo ne vjeruju osim u vlastite neke imaginarne postulate kasaba avlije i međe koju su ogradili da niko ne smije priči ko nije lokalni mason.

Za njih ne vrijedi ni vjera, ni demokracija, ni komunizam, osim lokalnog kasaba šovinizma i fašizma.
A za Azmira vrijedi vjera, porodica koja je Bozija blagodat, prijateljstvo, rijec? Da ne pricamo o bludu, razvratu, lazi, prevare i trilion drugih gluposti koje su svakodnevnica mnogih danas.

De manite se nekih glupih tema i etiketa eto da opravdate Azmira, a ustvari kao covjek je gov.no dokazano. Na sve ovo gledajmo kroz sportsku korist i mutljavine, narocito ti si dokazani jazavac koji se neki dan ovdje isprosipao i ne znam sta i dalje trazis. Idi u Sarajevo i divi se zelenim romobilima i drevnim tramvajima iz 1885. godine.
:clap: :clap: :clap: :clap:
Pustite privatni zivot ljudi, njihov zivot.
Ovdje ne trazimo Bozijeg poslanika vec covjeka koji ce nas dobro voditi.

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 03 jul 2023, 18:03

:urnebes: Ako postave Kruskoglavog bar cemo imati luksuzan bus :urnebes: :urnebes:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 03 jul 2023, 18:08

Jos nam samo Kruskoglavi i njegov nesposobni wannabe advokat fale da upotpunimo cirkus.
Jedan grad, jedna ljubav!

dottore
Kontakt:

Post Postao/la dottore » 03 jul 2023, 18:13

Momci je li istina da je Azmir odustao od svega?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 jul 2023, 18:15

mk1008 je napisao/la:
03 jul 2023, 17:58
DamirT je napisao/la:
03 jul 2023, 17:49
mk1008 je napisao/la:
Pa ovo nema nigdje.

slika

Pa evo npr AEK gdje su bili gdje su sad
Ako vec ne moze Azmir, ne moze Bingo, ovaj onaj
Hajmo mi narod s tribine uc u klub i vodit ga, ne mora to bit Aco i ekipa ima nas jos koji smo sposobni, mnogi i visokoobrazovani a volimo klub. To su radili mnogi klubovi strani. A kod nas primjer tog modela je Celik..

Ako to necemo, onda cemo gledati kako nam brod tone, a vec je fino vode uslo u njega
Velež je takođe igrao federalnu ligu s miniminalnim budžetom i tako smanjio dugove.

Dugoročno je za Slobodu možda najbolja opcija, napraviti ekipu od juniora i igrača skoro izašlih iz juniora bez rezultatskog imperativa. Čak šta više, bilo bi poželjno i ići u drugu federalnu ako bi se skroz riješili dugovi.

Ko god od ovih biznismena preuzme Slobodu, to će kasnije doći na naplatu. Živi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 03 jul 2023, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jul 2023, 18:16

dottore je napisao/la:
03 jul 2023, 18:13
Ne bi me zacudilo i da je istina. Koliko ga yebu i ja bi davno odustao
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 03 jul 2023, 18:23

dottore je napisao/la:
03 jul 2023, 18:13
Ma gdje će odustati , sad kad ima potporu i sporazum 1/1 klub da dobije. Budzet svakako ima od grada i neće se mjenjati
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 03 jul 2023, 18:25

Pricekajmo @simonknows uskoro ce dati neke informacije siguran sam.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jul 2023, 18:25

Eno i Fukare se ponovo oglasile
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 03 jul 2023, 18:27

Zadnji trzaji udruzenja da nesto pokusaju al necete uspjeti.
aco i odabrana klapa u glavnoj ulozi.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 03 jul 2023, 18:36

Mislim da Azmir nece odustati, jer njemu je bilo vazno zeleno svjetlo od Lugavica i SDP -a
Ako je tu dobio zeleno svjetlo a ocito jeste, s ovim hajvanima ce izac na kraj
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 03 jul 2023, 18:38

Pozdrav svima, uskoro će biti objavljeno i zadnje saopštenje ( barem koje ću ja napisati ) u vezi ove situacije. Fukare su pokušale, nismo mogli sami. Grad je šutio. 4 čovjeka su odlučila sudbinu kluba, a ne obnašaju ni jednu funkciju u istom. Moje lično mišljenje je iduće ljeto imamo OFK Sloboda u kantonalnoj ligi. A za ekipu koja je odigrala ovaj cirkus :clap:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.