FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobre cijene.
Zna li neko hoce li se desetogodisnje obnavljati ovog ljeta?
Zna li neko hoce li se desetogodisnje obnavljati ovog ljeta?
Pročepit će negdje.
Ako bude problem velikom broju navijača ovo poskupljenje, i ako bude manji broj zbog toga, valjda će prvo u pogledu profita, a onda i u pogledu obraza vratiti karte na prijašnje cijene. Do tada, ovo je prihvatljivo i jednostavno se moralo uraditi, ako bude manje profita nego prije onda se treba vratiti, inače, ovo je ispravna odluka.
Pogledajte komentare na instagram objavu za cijene ulaznica. Je li mislite ono sto i ja mislim? 

Kome je skupo neka ne dolazi i kraj price. Cigare, nargila, kafa i alkohol su poskupjeli pa stalno visite u kafanama. Ako vam je 2 km vise za utakmicu puno, neka vas kod kuce i problem rijesen. Ha ja. Lako je reci da treba klub dati investitoru i svu imovinu jer yebiga, takva su vremena i samo su pare bitne, ali je tesko izdvojiti dvije marke vise iz novcanika.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Da nam je Bogdo sve "ovoliko" poskupilo ko cijene karata za Želju...
-
- Kontakt:
Znači nisam jedini

-
- Kontakt:
Hhahahhahhahahhaha jest 100%

Ali ja mu se divim na istrajnosti, da je ovoliko energije ulozio u bilo sta drugo, bio bi multi-milioner.

1921
- LegendaIvica
- Kontakt:
Hulahopka znaci od sada i Instagram ima 
- LegendaIvica
- Kontakt:
Pardon Marin Trutina @agentmarin9
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Taj komentar objavio kad je procitao ovdje na forumu da smo ga provalili da komentarise na instagramu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma znam, upratio sam. Zaista mentalno oboljela osoba. Ne bih ni stavljao to ovdje, ali nek vidi admin i produzi mu one dvije sedmice robije na jedno dvije godine. Doduse, vratice se pod nekim drugim nickom, ali sta da se radi.
1921
- MocMahale444
Sablja je bio honaj, rumenko je ovajjjj.
Slagao nas Bekric za Santosa i Hodzica, mislim yebat ih naci ce Željo jos takvih ali onako slagati raju je fuj.
Nemas para za pojacanja, sto se onda uprava bavi tim poslom ako nece moci namaci koju paru.
Spali smo na to da vise niko ne pominje titulu, mars ba svi redom nesposobni mufloni.
Voli Želju vojnik ovo ono uobicajna prica nasih ratnika.
Ovi sto su 50, 60 godina nece docekati titulu s Zeljom ako ovako nastavimo.
Slagao nas Bekric za Santosa i Hodzica, mislim yebat ih naci ce Željo jos takvih ali onako slagati raju je fuj.
Nemas para za pojacanja, sto se onda uprava bavi tim poslom ako nece moci namaci koju paru.
Spali smo na to da vise niko ne pominje titulu, mars ba svi redom nesposobni mufloni.
Voli Želju vojnik ovo ono uobicajna prica nasih ratnika.
Ovi sto su 50, 60 godina nece docekati titulu s Zeljom ako ovako nastavimo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne znam sta da kazem
Jedino mi je krivo sto nisu stavili da samo sa clanskom mozes kuptii kartu za utakmicu
Tako bi se mnogi uclanili
Jedino mi je krivo sto nisu stavili da samo sa clanskom mozes kuptii kartu za utakmicu
Tako bi se mnogi uclanili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
neki dan ti, na slican tvoj upis, napisah i ponavljam, ne bi bilo ni 5.000 na tekmi. od ovog broja vazecih clanskih (4.982), objavljenog na stranici kluba, odbij dosta dijaspore koja nece biti tu, ljude koji su na odmoru van sa, ljude koje ce nesto drugo sprijeciti da dodju na tekmu... a, mozes i baciti matematiku. eto, nek se zbog karte uclani 1.000 ljudi (daj Boze i blizu toga), to je 20.000 KM. nek i svi sada aktivni clanovi dodju na tekmu i kupe kartu. dodjemo do cifre 6.000 gledalaca. kolko gubimo love na praznih 6.000 stolica? je li isto kada ti podrsku na utakmici daje 6.000 i +10.000 navijaca?
dodatno, dosta raje je "kivno" sto se prelazni rok do sada odvija kako se odvija, sto se nisu zadrzali santos i hodzic, sto je ocito da i dalje kuburimo sa finansijama, sto je uprava "nesposobna" da namakne pare svojim angazmanom ... mislim da bi takav potez samo nanio stetu, jer bi se vratili na pricu da uprava zna namicati pare samo preko navijaca (mada cifra od pomenutih 20.000 KM ne predstavlja nista sto bi znacajno promjenilo finansijsku situaciju u klubu)
ko je osjecao potrebu i zelju, platio je clanarinu davno. neki dan sam pogledao stimca na podkastu inkubator. naveo je kako je bilo slicnih prijedloga i od strane navijaca hajduka, da karte za tekme mogu kupovati samo clanovi kluba ili torcide (nisam siguran na koje clanstvo se odnosilo). fino covjek rece, hajduk ima 30.000 clanova, a milion navijaca i simpatizera i da takav prijedlog nema nikakve logike i da je cista diskriminacija.
ovo sto se clanovima omogucio prioritet kupovine karte, apsolutno podrzavam.
Ne mogu da vjerujem da ljudi placu zbog povevanja cijene za europske tekme. Pa ako je nesto logicno to je da ce cijena za europu biti veca. A po mom misljenju i karte za regularno prvenstvo trebaju porasti.
Ok ne slazu se svi ali evo imaju godisnje karte gdje cete odlicno proci ako idete na svaku tekmu, a ne idete i zato i kenjate ovdje.
Sto se tice rasporeda, mislim da je sasvim OK ali posto vidim da ovdje neki vec upisuju bodove odmah nakon izvlacenja, ja bih bio skroman i rekao bih da je u prvih 6 kola 10 do 13 bodova od mogucih 18 realan domet i licno ja sam zadovoljan ako to osvojimo. Sve preko toga svaka cast.igracima i strucnom stabu.
Ok ne slazu se svi ali evo imaju godisnje karte gdje cete odlicno proci ako idete na svaku tekmu, a ne idete i zato i kenjate ovdje.
Sto se tice rasporeda, mislim da je sasvim OK ali posto vidim da ovdje neki vec upisuju bodove odmah nakon izvlacenja, ja bih bio skroman i rekao bih da je u prvih 6 kola 10 do 13 bodova od mogucih 18 realan domet i licno ja sam zadovoljan ako to osvojimo. Sve preko toga svaka cast.igracima i strucnom stabu.
Sve je poskupilo, pocevsi od zivotnih namirnica i niko ni habera da protestuje, a sad kad je karta 2KM skuplja, pravite halabuku.
Zbog takvih je trebala biti duplo skuplja, FORZA ŽELJO!
Zbog takvih je trebala biti duplo skuplja, FORZA ŽELJO!
ristagrad je napisao/la: ↑03 jul 2023, 20:28neki dan ti, na slican tvoj upis, napisah i ponavljam, ne bi bilo ni 5.000 na tekmi. od ovog broja vazecih clanskih (4.982), objavljenog na stranici kluba, odbij dosta dijaspore koja nece biti tu, ljude koji su na odmoru van sa, ljude koje ce nesto drugo sprijeciti da dodju na tekmu... a, mozes i baciti matematiku. eto, nek se zbog karte uclani 1.000 ljudi (daj Boze i blizu toga), to je 20.000 KM. nek i svi sada aktivni clanovi dodju na tekmu i kupe kartu. dodjemo do cifre 6.000 gledalaca. kolko gubimo love na praznih 6.000 stolica? je li isto kada ti podrsku na utakmici daje 6.000 i +10.000 navijaca?
dodatno, dosta raje je "kivno" sto se prelazni rok do sada odvija kako se odvija, sto se nisu zadrzali santos i hodzic, sto je ocito da i dalje kuburimo sa finansijama, sto je uprava "nesposobna" da namakne pare svojim angazmanom ... mislim da bi takav potez samo nanio stetu, jer bi se vratili na pricu da uprava zna namicati pare samo preko navijaca (mada cifra od pomenutih 20.000 KM ne predstavlja nista sto bi znacajno promjenilo finansijsku situaciju u klubu)
ko je osjecao potrebu i zelju, platio je clanarinu davno. neki dan sam pogledao stimca na podkastu inkubator. naveo je kako je bilo slicnih prijedloga i od strane navijaca hajduka, da karte za tekme mogu kupovati samo clanovi kluba ili torcide (nisam siguran na koje clanstvo se odnosilo). fino covjek rece, hajduk ima 30.000 clanova, a milion navijaca i simpatizera i da takav prijedlog nema nikakve logike i da je cista diskriminacija.
ovo sto se clanovima omogucio prioritet kupovine karte, apsolutno podrzavam.
A sto ne bi bilo
Pa otisli bi mnogi da se uclane i da kupe kartu
Je li to ima neki bojkot clanski ko pitari?
Bolje 5.000 pravih nego 10.000 instagram navijaca
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Neka te
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.