To bi savršeno odgovaralo klubu u ovom trenutku. To igraju i klubovi iz najvećih i najjačih država Europe.kovacic je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:19Mislim da su trebali aplicirati za FIBA Europe Cup, jeste četvrti ešalon košarke, ali odgovara ambicijama kluba, pogotovo ako ne upadnu u ABA2. FIBA praktično ni ne odbija ekipe za kvalifikacijsku fazu, Makedonci šalju 2 predstavnika.
Prošli put jeste bilo zeznuto (2017/18), ali je pozitivna stvar i FIBA plaća gotovo sve troškove.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stigla trojka sa Pandzom, Ilic,Zahiragic,Jovanovic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Steta pa nije poveo i Bozovica
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Dosao i Dzafic iz Buducnosti
Auuuuu, pa zar je Dzafic sa 17 godina visok 216. On je sad vec visi od Nurkica, Bukve, Alihodzica, samo jos Sinanovic. Pa moze se desiti da bude najvisi centar u historiji BH reprezentacije
Ma bolje ovako, nek se ide korak po korak doci ce sve na svoje.MortemHz je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:25To bi savršeno odgovaralo klubu u ovom trenutku. To igraju i klubovi iz najvećih i najjačih država Europe.kovacic je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:19Mislim da su trebali aplicirati za FIBA Europe Cup, jeste četvrti ešalon košarke, ali odgovara ambicijama kluba, pogotovo ako ne upadnu u ABA2. FIBA praktično ni ne odbija ekipe za kvalifikacijsku fazu, Makedonci šalju 2 predstavnika.
Prošli put jeste bilo zeznuto (2017/18), ali je pozitivna stvar i FIBA plaća gotovo sve troškove.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sve je ovo zasad lijepo domaci igraci, trener.Dzaficu ce se dati malo bolja prilika ove sezone u ligi ali za vrh aba 2 lige i plasman u aba 1 se moraju dovesti ozbiljni igraci nosioci igre koje Bosna zasad nema
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
to sve kosta mnogo ,valja putovatikovacic je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:19Mislim da su trebali aplicirati za FIBA Europe Cup, jeste četvrti ešalon košarke, ali odgovara ambicijama kluba, pogotovo ako ne upadnu u ABA2. FIBA praktično ni ne odbija ekipe za kvalifikacijsku fazu, Makedonci šalju 2 predstavnika.

meni se sav ovaj hajp ne svidja,polahko ljudi,pominje se ovdje i napad na aba ligu i titulu i sta sve ne.
titule neces vidjeti dok je god ovakve igokee,
lagano u aba 2 priblizavati se vrhu i kad bude trenutak napasti
kakav god da je kadar pandza sastavio u aba2 uvijek imas 2,3 pravo ozbiljne ekipe mnogo ozbiljnije od ove Bosne
titule neces vidjeti dok je god ovakve igokee,
lagano u aba 2 priblizavati se vrhu i kad bude trenutak napasti
kakav god da je kadar pandza sastavio u aba2 uvijek imas 2,3 pravo ozbiljne ekipe mnogo ozbiljnije od ove Bosne
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nadam se da na ovih 6 igraca koji su trenutno pod ugovorom (Zahiragic, Pasalic, Jovanovic, Ilic, Verlasevic i Dzafic) racunaju kao rezerve (osim mozda Ilica), a da ce prvu petorku dovesti kad se ozvanici igranje aba2 lige. 

Evo ostavili i verlasevica.Nista wow roster za sada
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko ja vidim oni su produžili sa par igrača i doveli trojicu iz Bijeljine? Nije to dovoljno za neki veći domet u ABA 2
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ljudi moji, prošlu sezonu smo trebali igrati A1 ligu i spletom okolnosti ostali smo u najjačem rangu a sezona je na kraju ispala više nego uspješna. Za tako kratko vremena KK Bosna je krenula pravim putem, ali za veći uspjeh treba nekoliko godina kvalitetnog rada i podrške kako Vlasti tako i jakih sponozora. Ja prvi sam nestrpljiv i sanjam dan kada ćemo opet u Sarajevu gledati Partizan, Zvezdu, Cibonu i druge jake regionalne klubove, ali to jednostavno nije realno u ovom trenutku. ABA 2 je veliki iskorak igrati uopšte, a plasman u play off pokazatelj značajnog progresa. Menadžment koji je pojačan sa Dubravkom i stručni štab na čelu sa Pandžom treba maksimalno podržati i imati strpljenja, a sve ostalo će doći. Rasti će i budžet, omladinski pogon će opet profunkcionisati, samo sabura i kvalitetnog rada a stabilna KK Bosna će postati reealnost i ponos grada i države.
Jure Zubac potpisao ima tjedan dana, ne znam sta cekaju s objavom
Polako ljudi još se i ne zna hoćemo li igrati ABA2 ligu. Skupština lige je 15.07.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.