Ma JOK
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo na faktoru tekst, ima ponuda olimpije 250000 eur, sto je smjesno. Za te pare ga bolje ostaviti
Olimpija navodno još ceka.Baš vijest od maloprije
Prema informacijama slovenskog Sport kluba interes prvaka Slovenije i dalje postoji, no čelnici kluba polako gube strpljenje, dodaje Faktor.
Isti izvor javlja da je ponuda Olimpije, koja iznosi oko 250.000 eura, navodno, aktuelna još nekoliko dana, a ukoliko iz Sarajeva stigne odbijenica klub će se okrenuti drugim metama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hasancica na u16 (fedeeralna liga)
uscuplic u19
uscuplic u19
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pola miliona KM je posljednja ponuda Olimpije za Dala, čekat ce još nekoliko dana.
Da ste vi zivi i zdravi, ljudi doveli igraca umjesto Dala.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
E eto vam projekat kluba čuj 250kmiky_hz je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:11Olimpija navodno još ceka.Baš vijest od maloprije
Prema informacijama slovenskog Sport kluba interes prvaka Slovenije i dalje postoji, no čelnici kluba polako gube strpljenje, dodaje Faktor.
Isti izvor javlja da je ponuda Olimpije, koja iznosi oko 250.000 eura, navodno, aktuelna još nekoliko dana, a ukoliko iz Sarajeva stigne odbijenica klub će se okrenuti drugim metama.

Kaže Almedin juče da Beba ima milijonske ponude...
Uscuplic preuzima juniore ?
e jbg

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Što Uščuplić

Pored toliko slobodnih opcija, vraćaš ga na funkciju da ne radi ništa. Nije mi jasno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zato sto smo qrcina u svakom segmentu. Umjesto da se ulaze u Akademiju, stvara sistem, ti vracas yebenog alkosa na klupu. Imas 17378 trenera koji bi dotrcali da ih pozoves...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:21Što Uščuplić?
Pored toliko slobodnih opcija, vraćaš ga na funkciju da ne radi ništa. Nije mi jasno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Uščuplić preuzima juniore, da za koji mjesec, možda i sedmicu počne gasiti požar u prvoj ekipi.
Što bi rekli, na zapadu ništa novo.

Što bi rekli, na zapadu ništa novo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa bar bi dao Hasančiću da gasi požar idući put. Muka mi je više Dženu gledati svaki put kad trener odleti. Idući put Admir, pa makar svaku izgubili dok nas vodi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Selam iz Bohuma.
Samo pozitiva, idemo u grupe aBd

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ko zna, možda naši čekaju da Anderlecht, Club Brugge i Bochum konkretiziraju svoje ponude 

Prije samo mjesec svi su bili za da ide besplatno, a sada se raja razbacuje nekim miliona. Realnost je da ne vrijedi vise od 300 - 400.000 Eura i svaku ponudu u tom rangu bi trebalo prihvatiti, uz eventualni procenat od narednog transfera.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Otkinuti ruku onom ko fakat ponudi 250k eura za Dala! Samo me plasi da ostaje i opet cemo biti taoci malog bahatog..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako stvarno ostaje, onda nek se sa Avramovskim ili Mustaficem raskine ugovor. Ionako nam je ofanzivni dio fino popunjen, glupo je da neko sa dobrom platom, svako malo bude van zapisnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.