Gore sam
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je moja nacija
Čičkovo ulje smrad od čovjeka, uhljeb.... Mater svima.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
To znaci to bi bilo to.
Nista drugo od njega nisam ni ocekivao
Volim tebe, više od sebe
Znaci nek im sad matere idu gledat klub. Smradovi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kako se cigan aco moze nesto pitat ispred udruzenja ciji nije clan?
Volim tebe, više od sebe
Imate profil njegov na FB pišite mu poruku ja sam već
-
- Kontakt:
Ma evo HP pise, vjerovatno vec ima od nekog informacije da su ga kupili.
Onakvi ko on se svakako za sitne pare prodaju
Volim tebe, više od sebe
Pisao sam mu i ja sad.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bolje mu je da ostane upamćen kao neko ko je ostao pri rijeci nego ko grobar
-
- Kontakt:
I to si dobro rekao zasigurno zanimljiviji dio saopštenja ako je to tačno zašto onda on predstavlja UG? Jel onda UG odabran da ih predstavlja bivši član? Ima tu dosta pitanja ako je stvarno to tacno. Zar nije logicno da samo članovi UG predstavljaju isto.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:17Kako se cigan aco moze nesto pitat ispred udruzenja ciji nije clan?
Zar smije uopste prisustvovati sastancima ako nije clan nikakvog udruzenja ni odbora? To isto ko kad bi se ja sad maksimalno pitao u vezi svega u klubu, a obicni sam navijac. Nigdje vezetuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:27I to si dobro rekao zasigurno zanimljiviji dio saopštenja ako je to tačno zašto onda on predstavlja UG? Jel onda UG odabran da ih predstavlja bivši član? Ima tu dosta pitanja ako je stvarno to tacno. Zar nije logicno da samo članovi UG predstavljaju isto.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:17Kako se cigan aco moze nesto pitat ispred udruzenja ciji nije clan?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Metuzalemi i paraziti ko cickovo ulje, zdeno juric, denim rahmanovic i slicni sto dalje od kluba inače nam je kraj.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
Druze jel imas neke informacije koje mi nemamo?
Il je ovaj stav na temelju dosadasnjih iskustava sa istim, prvenstveno cickovim?
Volim tebe, više od sebe
Čitav život sisaju Slobodinu sisu, i sad se petljaju, prvenstveno cickovo ulje, obraz đon... Metuzalem s Batve, ljubio Željin dres provociro sve nas prije mnogo godina, smrad od covjeka.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- Beduin
- Kontakt:
TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:03Isto mislim i ja o tebi. Jedan si od rijetkih koji trezveno i hladne glave piše. Pozdrav brateBeduin je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:05BratTzBulevar87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 16:01
Ne znam ni sto se trudis objasniti o cemu se radi. Opet ce to po svom jer je glupo i nepismeno. Nigdje oni ne trebaju micati odavdje, UG "Forum @SportSport.ba, pdf FK Sloboda" - najjaci i najispravniji UG ikad!![]()
![]()
Sta cemo za ova forumska tripovanja i plakanja?
Jos onaj iz Francuske najvise lozi, kad je skupstina, saljite poruke, idite na proteste, te ovo, te ono... ja evo vec ispred Mellaina grickam kospice dok ne iskoci lijepa vijest i opusti raju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To znaci ako sam ja u FR da ne smijem voliti svoju slobodu a ti sto ne voliš diadporu tvoja stvar ne znam sto mene uvijek citiraš nisam nikad o tebi ništa loše pisao nego kad dodjem u TZ zovi da popijemo pivu nisam ja sto mislišBeduin je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:41TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:03Isto mislim i ja o tebi. Jedan si od rijetkih koji trezveno i hladne glave piše. Pozdrav brate![]()
Jos onaj iz Francuske najvise lozi, kad je skupstina, saljite poruke, idite na proteste, te ovo, te ono... ja evo vec ispred Mellaina grickam kospice dok ne iskoci lijepa vijest i opusti raju.![]()
Ma ja ne mogu zamisliti opet zvonoglavog na čelu Slobode ali nikako. Pa dal me neko zajebava...
Idi u kikače je.bene glavonja mrtvi.
Idi u kikače je.bene glavonja mrtvi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zvonoglavi

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- Beduin
- Kontakt:
Najglasniji si brate po ložioni i idejama sta da radimo, gdje da sacekuse pravimo i ti fazoni pa mi smijesno svaki put bude. No hard feelings. Pijemo vopi cim dodjes.Adnan34 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:47To znaci ako sam ja u FR da ne smijem voliti svoju slobodu a ti sto ne voliš diadporu tvoja stvar ne znam sto mene uvijek citiraš nisam nikad o tebi ništa loše pisao nego kad dodjem u TZ zovi da popijemo pivu nisam ja sto mislišBeduin je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:41TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:03
Isto mislim i ja o tebi. Jedan si od rijetkih koji trezveno i hladne glave piše. Pozdrav brate![]()
Jos onaj iz Francuske najvise lozi, kad je skupstina, saljite poruke, idite na proteste, te ovo, te ono... ja evo vec ispred Mellaina grickam kospice dok ne iskoci lijepa vijest i opusti raju.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.