Premijer liga BiH - aktuelno

ExchangeOffice

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ExchangeOffice » 03 jul 2023, 20:19

zeljovolimte je napisao/la:
03 jul 2023, 20:17
H8Z7 je napisao/la:
03 jul 2023, 19:40
03 jul 2023, 17:50
Na temi FKS standardno:
-Vec se pocinje pricati o derbiju (kod nas niko spomenuo nije derbi). Oni vec pripreme prave za dolazak najveceg kluba u BiH, pored evrope i svega.
-Naravno spominje se odlazak Krizevca (ne znam jel imao zvanican nastup) iz FKŽ. Ali se mudro suti od odlascima Ramica, Dizdarevica, kod njih valjda igraci ne uzimaju papire kako hoce nego su ih oni otjerali.
-Napadaju svakoga ko kaze da su cetvrti zavrsili.
-Ni rijeci o clanskim, kartama, godisnjim.
-Napadaju svakog ko kaze da smaraju za Zeljeznicarom.
-Stalni izvjestaji o nastupima Dala u Bohumu, Guliashvilia u Velezu, Ziljkica u Partizanu. Prate ponude evropskih velikana za prvog golmana Srbije za 5-10 miliona €.
-Odbijaju milionske ponude beogradskih klubova, sto ranije nisu bili u mogucnosti.
-Odbijaju milionske ponude za Kyremeha u evropi se za glavu hvataju kako takav potencijal nisu vidjeli dok je igrao za Surdulicu..

1. Trebamo da pričamo kako su nam otišli igrači da tugujemo za njima?
2. Zašto bi pisali o vama na našoj temi? Gledaj sebe i svoj rad to je način uspjeha.
3. Ne trebamo pratiti naše igrače na kojima očekujemo visoku zaradu? Pored toga momak je igrao Euro i trebamo da šutimo o tome?
4. Zar je loše hvaliti se kako si odbio skoro milionsku ponudu za igrača, a prije svega par godina bi je prihvatio raširenih ruku?
5. Šta smo to napisali za Kyeremeha? Da je Mane ili šta? Evo ja svaki dan čitam forum pa nigdje to nisam pročitao.
1.Vi pricate samo i samo o Zeljeznicaru. Neki forsiran humor.. pa od silne muke dodjete i ovdje gluposti(cast pojedincima) da pisete.
2.Objasni ti meni zasto? Bolest je sto sam vam prekopirao postove, ali niste vi bolesni sto pisete o Zeljeznicaru.
3. Ironija je to za ponude. Kakve bolan ponude :urnebes:
4. Igraci bas vamaa idu besplatno(Ramic x2, Dizdarevic), ali na vasoj temi ne zelite da vam se desavaju slucajevi kao Krizevac.. bitan Krizevac, ove ko ****
5. Ne bas Mane, ali eto Ziljkic kao Bernardo, Rahmanovic Skols 😂😂
Mi ustajemo i spavamo sa mislima o zelji. Toliko ste nam bitni.

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 03 jul 2023, 20:28

FKSDoGroba je napisao/la:
03 jul 2023, 20:08
BordoBBoja je napisao/la:
03 jul 2023, 20:06
maliboro je napisao/la:
03 jul 2023, 20:02

Evo i u BL Ferhadija obnovljena nikad ljepsa nije bila.zamisli turisti setaju gradom posjete dzamiju odu malo naprijed kroz gospodsku vide prelijep pravoslavni hram produze jos malo i zastanu kod katedrale da bace koju fotku.sve na jednom mjestu i svi slozni :ljepota: sad problem je sto dosta vas nije nikad izaslo iz svog sela pa ni proslo kroz banjaluku kamoli je posjetilo i naravno da zamisljate neki pravoslavno cetnicki mordor gdje se svako ko je druge vjere I nacionalnosti bicuje a onda objesi za krivi sat na trgu. bitno da ste vi stari MULTIETNIĆARI.neko napise nesto na cirilici odma se upale multietni sa pitanjem kakvi su to HIJEROGLIFI :mrgreen: a i vase pismo zvanicno.na kraju krajeva koga boli k sta vi mislite i sta vas vrijedja.placite ko i do sad
A sta joj bi ono? Podsjeti nas molim te
I mene zanima zašto se obnavljala
obnovila se to je bitno.imate li komentar na ostatak teksta.sto cirilicu zovete hijeroglifima i sto precrtavate znakove na cirilici kad je to i vase pismo?

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 jul 2023, 20:34

maliboro je napisao/la:
03 jul 2023, 20:28

obnovila se to je bitno.imate li komentar na ostatak teksta.sto cirilicu zovete hijeroglifima i sto precrtavate znakove na cirilici kad je to i vase pismo?
Što je obnovljena? Šta se desilo pa su je morali obnavljati?

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 03 jul 2023, 20:50

03 jul 2023, 20:34
maliboro je napisao/la:

Što je obnovljena? Šta se desilo pa su je morali obnavljati?

Beli jak vjetar zapuhao, pa odnio
Ili cekaj……

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 03 jul 2023, 20:52

maliboro je napisao/la:

Prokomentirat cu evo ja prvi, samo mi reci sta se desilo pa je morala biti obnovljen?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2023, 21:02

maliboro je napisao/la:
03 jul 2023, 20:02
bitno da ste vi stari MULTIETNIĆARI.neko napise nesto na cirilici odma se upale multietni sa pitanjem kakvi su to HIJEROGLIFI :mrgreen: a i vase pismo zvanicno.
Naravno da smo multietničari, mi jednostavno ne umijemo drugačije, zato smo u ratu i najebali.

A što se tiče ćirilice, svako ko kaže da su to hijeroglifi je nepismena i neobrazovana budala. Pravo je kulturno bogatstvo što bukvalno rođenjem dobijaš poznavanje dva pisma, latinicu i ćirilicu. Nema baš mnogo regiona/nacija koje se time mogu pohvaliti. Mi to dobijamo gratis, bez po' muke.

Druga je stvar što je ćirilica kod nas postala dio folklora i srbovanja, pa je zato određenom dijelu stanovništva odvratna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 03 jul 2023, 21:18

03 jul 2023, 20:52
maliboro je napisao/la:

Prokomentirat cu evo ja prvi, samo mi reci sta se desilo pa je morala biti obnovljen?
Koja dešavanja su dovela do tolike mržnje da vjerski objekat bude srušen?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 03 jul 2023, 21:31

AvantiBL je napisao/la:
03 jul 2023, 21:18
maliboro je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 jul 2023, 21:35

AvantiBL je napisao/la:
maliboro je napisao/la:

Odosmo u duboki ofsajd ili ti ga zaledje.. bolje da stanemo! Znamo svi, sta kako. Kad su nam problemi geometrijska tijela, vektori, krizici, zvijezde i treba nas ebati..
Ta desavanja koja bi da spomenemo su obicna vadiona. Nikakvog razloga nije moglo biti da ti ja kazem da moras napustiti mjesto koje zivis ili da ti ja kazem da ces oca vidjeti posljednji put. Ako niste skontali za ove godine koje su furke pogresne, sta da ti kazem.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 jul 2023, 21:37

AvantiBL je napisao/la:
maliboro je napisao/la:

Genijalno

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 jul 2023, 21:44

Neka fino je da se ljudski prica nema vrijedjanja
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 03 jul 2023, 21:46

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
03 jul 2023, 21:35
AvantiBL je napisao/la:

Odosmo u duboki ofsajd ili ti ga zaledje.. bolje da stanemo! Znamo svi, sta kako. Kad su nam problemi geometrijska tijela, vektori, krizici, zvijezde i treba nas ebati..
Ta desavanja koja bi da spomenemo su obicna vadiona. Nikakvog razloga nije moglo biti da ti ja kazem da moras napustiti mjesto koje zivis ili da ti ja kazem da ces oca vidjeti posljednji put. Ako niste skontali za ove godine koje su furke pogresne, sta da ti kazem.
Slažem se. Inače ne komentarišem ova "dešavanja", nit je tema za to, nit toj priči ima kraja, ta dešavanja sa Ferhadijom su na temelju jako friških dešavanja od nesrećnog rata, i da je bilo koji drugi grad bio u pitanju sa otvaranjem dzamije/crkve, isto bi završilo.
To je iza nas, Ferhadija je obnovljena, radi se i Arnaudija, i iako Banja Luka važi za "četničko-pljuvački" grad, sve nacije normalno hodaju gradom i bez problema ulaze i slikaju se ispred katedrali i dzamija.
Izvinjavam se administraciji na teškom off topicu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jul 2023, 21:52

AvantiBL je napisao/la:
03 jul 2023, 21:46

To je iza nas, Ferhadija je obnovljena, radi se i Arnaudija, i iako Banja Luka važi za "četničko-pljuvački" grad, sve nacije normalno hodaju gradom i bez problema ulaze i slikaju se ispred katedrali i dzamija.
:rol:

To je iza nas,jelde :lol: Ferhadija je obnovljena :lol:

A što se morala obnavljati ? ko je prije toga porušio i zbog čega ? o tome se mudro šuti :kafa: al bitno je naglasiti da je obnovljena i da BL nije četnički grad, iako odavno tamo ne žive nesrbi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 jul 2023, 21:58

Anex je napisao/la:
03 jul 2023, 18:40
MortemHz je napisao/la:
03 jul 2023, 18:37
03 jul 2023, 17:50
Na temi FKS standardno:
-Vec se pocinje pricati o derbiju (kod nas niko spomenuo nije derbi). Oni vec pripreme prave za dolazak najveceg kluba u BiH, pored evrope i svega.
-Naravno spominje se odlazak Krizevca (ne znam jel imao zvanican nastup) iz FKŽ. Ali se mudro suti od odlascima Ramica, Dizdarevica, kod njih valjda igraci ne uzimaju papire kako hoce nego su ih oni otjerali.
-Napadaju svakoga ko kaze da su cetvrti zavrsili.
-Ni rijeci o clanskim, kartama, godisnjim.
-Napadaju svakog ko kaze da smaraju za Zeljeznicarom.
-Stalni izvjestaji o nastupima Dala u Bohumu, Guliashvilia u Velezu, Ziljkica u Partizanu. Prate ponude evropskih velikana za prvog golmana Srbije za 5-10 miliona €.
-Odbijaju milionske ponude beogradskih klubova, sto ranije nisu bili u mogucnosti.
-Odbijaju milionske ponude za Kyremeha u evropi se za glavu hvataju kako takav potencijal nisu vidjeli dok je igrao za Surdulicu..
Hahahahaha je li realno ovo :urnebes:
Bolest brate
Kakav bolesnih hahha ovo isu istine. Cijeli forum i svi mavijaci molili Boga da ode Dizdarevic,Ramici su nam toliko bitni pojma nemam kako cemo bez njih. Za svakog naseg igraca koji je bitan cemo uzet cifru,eto da znas da mozes zaspat.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 03 jul 2023, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 jul 2023, 21:59

AvantiBL je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
1921

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jul 2023, 22:04

ExchangeOffice je napisao/la:
03 jul 2023, 20:19

Mi ustajemo i spavamo sa mislima o zelji. Toliko ste nam bitni.
Treba postovati ovu iskrenost :kafa:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 jul 2023, 22:05

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
03 jul 2023, 21:59
AvantiBL je napisao/la:
Kakav je ovo pokemon. Daj nek nam objasni kako kod nas nije nikakva crkva srusena,cak ni metak ispaljen? Ubise covjeka kod Ferhadije,primitivan narod takvi ce uvijek biti,nesto kao talibani taj rang.Uvijek su mrzili i mrzice,tako se odgajaju,naucite vise i zapamtite tu nema promjene.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 jul 2023, 22:07

AvantiBL je napisao/la:
03 jul 2023, 21:46
Slažem se. Inače ne komentarišem ova "dešavanja", nit je tema za to, nit toj priči ima kraja, ta dešavanja sa Ferhadijom su na temelju jako friških dešavanja od nesrećnog rata, i da je bilo koji drugi grad bio u pitanju sa otvaranjem dzamije/crkve, isto bi završilo.
[/quote]
Ferhadija prvo srusena, isto kao i sve dzamije u BL, a rat fakticki grad osjetio nije. Na postavljanju kamena temeljca, multieticni Banjalucani popalili sve autobuse koje su doveli ljude na otvaranje dzamije, i kamenovali ih sviju, jedna osoba podlegla zbog udarca kamenom u glavu. A da ne spominjem da su se pred Bozic prije par godina ostavljali meci kalasnjikova na ogradi ispred dzamije, kacile trobojke ili slike Mladica, dok ezan sa iste dzamije se naziva arlaukanjem i uznemiravanjem.
Pa kod vas se redovno skandiraju imena haskih osuđenika na tribini, dok je ne znam da se skandinira ratnim licima (Naser npr) na nasoj tribini ili na Kosevu. Vrijedanje genocida necu ni spominjati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jul 2023, 22:11

19vendetta87 je napisao/la:
03 jul 2023, 22:07

Ferhadija prvo srusena, isto kao i sve dzamije u BL, a rat fakticki grad osjetio nije. Na postavljanju kamena temeljca, multieticni Banjalucani popalili sve autobuse koje su doveli ljude na otvaranje dzamije, i kamenovali ih sviju, jedna osoba podlegla zbog udarca kamenom u glavu. A da ne spominjem da su se pred Bozic prije par godina ostavljali meci kalasnjikova na ogradi ispred dzamije, kacile trobojke ili slike Mladica, dok ezan sa iste dzamije se naziva arlaukanjem i uznemiravanjem.
Pa kod vas se redovno skandiraju imena haskih osuđenika na tribini, dok je ne znam da se skandinira ratnim licima (Naser npr) na nasoj tribini ili na Kosevu. Vrijedanje genocida necu ni spominjati.
A oni kao ne znaju to sve, pa im sad moramo ovdje objašnjavati, jel to :crazy:

Daj ba, gori smo mi sto se upuštamo u konverzaciju sa debilima koji skandiraju ratnim zločincima :oops: :puke: sa nacionalističkim gownima nema nikakve priče, samo Kupres, letva i udri.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 jul 2023, 22:13

mosarajvosa83 je napisao/la:
03 jul 2023, 22:05
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
03 jul 2023, 21:59
AvantiBL je napisao/la:
Kakav je ovo pokemon. Daj nek nam objasni kako kod nas nije nikakva crkva srusena,cak ni metak ispaljen? Ubise covjeka kod Ferhadije,primitivan narod takvi ce uvijek biti,nesto kao talibani taj rang.Uvijek su mrzili i mrzice,tako se odgajaju,naucite vise i zapamtite tu nema promjene.
Nema se sta diskutovati s likom koji ovakve stvari pise, dzaba raja trosi energiju. Samo salji u neku stvar.
1921

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lavcina i 36 gostiju.