Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Hoce li Unilazit vise 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Daj boze, nije ga jos poslao ni na zagrijavanje a 65 je minuta... IZgleda da ce provest jos jednu utakmicu na klupi..
Al danas mi i nije zao jer Man.City igra ko **** i pojma nemaju. Wigan ih ubi.. Posjed lopte je 63% - 37% za Wigan sto sve govori... Ne mogu protiv najgore ekipe u ligi da igraju kako treba.. **** ih i Balo i Tevez...
Al danas mi i nije zao jer Man.City igra ko **** i pojma nemaju. Wigan ih ubi.. Posjed lopte je 63% - 37% za Wigan sto sve govori... Ne mogu protiv najgore ekipe u ligi da igraju kako treba.. **** ih i Balo i Tevez...
-
- Kontakt:
Hodža prouči nešto da uđe. Imam ga ko kapitena na fantasyu , a on se ni ne zagrijava. Ako ne udje do 80 onda neka ni ne ulazi...hodža je napisao/la:a jesu ih stisli u pm![]()
![]()
![]()
još malo pa Džekson nastupa
Izašao Balo, ušao Kolarov čuva rezultat.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ipak ce on braniti rezultat, i Dzeko ce i ovu utakmicu presjedit na klupi 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Mancini ocito Dzeku cuva za utakmice FA kupa i Europa lige,jer samo tamo zabija 

#miasanmia
ebem ja Manciniju mater glupu
Ovaj Wigan Ubi !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ovaj Kolarov stvarno nezna da ubaci...
Onakav igrač kao što je Džeko da dobije samo 3-4 minute je sramota. 

Nije ga trebao ni uvoditi... Uvodi ga da ukrade koji minut na vremenu... Zabarska posla...
Edit: A i Dzeko vala, prvi dodir s loptom pa se zabije u igraca...
Edit: A i Dzeko vala, prvi dodir s loptom pa se zabije u igraca...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Koja je **** ovaj Manćini a i ovaj klub u cjelini.Igra im je nula bodava,pa ne mogu da vjerujem da doje 3 minuta kraj danas ovako loših Sitijevih napadača.Inače ovo je veoma "ohrabrujuće i motivirajuće" za Džeksona.FUJ Manćini.
-
- Kontakt:
Ptuuu propade mi kolo , a Dzeko mi bio kapiten, kontam igrat ce..kud ga uvede picka jedna!!
Koja je patnja gledati ovaj City ...
Jedva cekam ligu prvaka pa da uzivam !
Jedva cekam ligu prvaka pa da uzivam !
- miralem444
- Kontakt:
DNO DNA...TEVEZ I BALONJA MANCHINIJU KCERKU U PICKU ****...OVO JE ZA PLAKAT...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
danas dzeko odigrao gotovo bez greske, samo dvije izgubljene lopte 

pobjedi nekako City..sta reci,losa igra opet...zaista ce njima biti veliki uspjeh ako se plasiraju u LP naredne sezone! Mancini ne zna ni sta hoce...Dzeku uvodi 5 minuta prije kraja utakmice..bolje da g anije ni uvodio ,ali eto... Valjda ga je cuvao za Kijev i cetvrtak....u svakom slucaju Mancini nece jos dugo ostati trener,to je sigurno,a Dzeko ostaje da svaku svoju sansu maximalno iskoristi!
Od 5 duela Džeko izgubio 4.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, EdinjoBos i 24 gosta.