Sta je Oluja? Oslobadjanje srpske svete zemlje ili oslobadanje svoje zemlje od srpskih agresora? Ko je vas u Bosni napao ili ste vi mozda na nas krenuli? Vi ste agresori shvatite to budale,a mi smo nase branili da nas nebi poklali kao u Prijedoru,Srebrenici i gdje ste god imali sansu. Branili se od raznih Arkana,Legija i slicnih koljaca. Kako to da ste sve dzamije srusili? Kako to da vam crkve nisu rusene od mudzehedina? Na svoje forume pa prosipajte dobrotu,branite one sto stave BH zastavu a normalno diskutuju i dobiju ban. Znamo da vam i dalje Ferhadija smeta,vas poglavica psuje Srebrenicu,kaze za dzamiju na TV javno,necu da mi komsiji arlauce svaki dan vise puta hodza,sta se ina dalje diskutovati uopste.asacacol je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:52Daj druze nemoj se raspravljati sa njima samo ban bzvz mozes popiti. Oni su uvijek u pravumaliboro je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:32Pa nema se sta diskutovati kad vi kontate da ste jedine zrtve i da na drugim stranama ih nije bilo.vama je super kad se skandira vasim ratnim generalima jer pazi oni nisu osudjeni.ko da im sudi neki haski sud gdje je Karla del ponte sama u intervjuu priznala da je sud namjesten?sta sad treba reci za manastire na kosovu sto su popaljeni sto su krstovi lomljeni skrnavljeni sto se pisalo i sralo po njima na to se vi smijete i gotivite?i onda prosipate neku pamet i glumite cvjecke.oluja vam je smiješna i to podrzavate sve u ime toga "neka sta su oni radili neka im".kurcine ste vi obicne svi sto tako razmisljate i nikad pomirenja ovdje nece biti to je to.bolje biti iskren nego glumatati.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:34Slusaj,tu vasu suplju mozes prosipati nekom ko vas ne poznaje. Normalno da neces ovsje pisat nista niti ce ti proci,nije ovo neki forum oz RS. Znam odlicno sta pisete na vasim forumima,tamo npr ni jedan covjek koji pise ovdje nece moci pisat jer nije srbenda ili doci sa avatarom zastave BIH,jer ce odma dobit ban,dok vi ovdje stavljate razne avatare. Bilo koja sum ja a vasim forumima da si bosanac slijedi ban. Pogledaj vam medije,kad je npr neko napisao Sarajevo dovelo pojacanje i sl dok ovdje vidim da ste dobro zastupljeni. Sto se rata tice dokazalo se ko je ko na raznim sudovima,ko je monstrum,krvolok itd auh,zaboravio sam,zli zapad se protiv vas urotio,sve su to balije izmislile,kao sto smo sami sebe gadjali na Markalama,to je vasa ideologija i politika,i nosite se u 3 pm,mozete budalama prosipat finocu,isto i jos gore bi ponovili da vam moze biti.letsgofighter je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:27Nema šta, vi Sarajlije ste oličenje dobrote, poštenja, i svega što je dobro....
Mi smo monstrumi, krvoloci, najveća gamad, i sve najgore!
Ajd sad vratite zadnjih 700 strana ovog pdf pa vidite jel vam igde Srbin napisao nešto ruzno ili pogano ako što ste vi !?
I razligu

Ko ih ne zna skupo bi ih platio...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Evo ja te opet uljudno i kulturno pitam, kad je neko skandinirao "Naser Oric" na Grbavici, Kosevu, Tusnju, BP? Kad se neko parolama ili skandiniranjem ismijavao nad olujom i srusenim crkvama u Kosovu (premda ste i vi rusili dzamije dole, al eto, nije to sad tema) koje ti spominjes? Druze, ti na argumentovane cinjenice da skandinirate ratne zlocince i vrijedjate zrtve genocida redovno svake sezone, odgovaras nekim spinovanjem cinjenica sta ko misli o oluji i crkvama...nelogicno skroz, sta treba i ja sad da razmisljam i tebi navodim sta neki Srbin u glavi misli o porusenim dzamijama u RS ili logorima? Daj molim te, ovdje je rijec o fudbalu i sta se desava na stadionima i tribinama, a ne sta se nekom vrti po glavi i sta misli o određenim stvarima.maliboro je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:32Pa nema se sta diskutovati kad vi kontate da ste jedine zrtve i da na drugim stranama ih nije bilo.vama je super kad se skandira vasim ratnim generalima jer pazi oni nisu osudjeni.ko da im sudi neki haski sud gdje je Karla del ponte sama u intervjuu priznala da je sud namjesten?sta sad treba reci za manastire na kosovu sto su popaljeni sto su krstovi lomljeni skrnavljeni sto se pisalo i sralo po njima na to se vi smijete i gotivite?i onda prosipate neku pamet i glumite cvjecke.oluja vam je smiješna i to podrzavate sve u ime toga "neka sta su oni radili neka im".kurcine ste vi obicne svi sto tako razmisljate i nikad pomirenja ovdje nece biti to je to.bolje biti iskren nego glumatati.FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:18100%Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:13
Nema se sta diskutovati s likom koji ovakve stvari pise, dzaba raja trosi energiju. Samo salji u neku stvar.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Lik hladno napise da je Haski sud namjesten. Uredu, mozda i jeste (mada sumnjam najiskrenije), al ne mogu onolike snimke strijeljanja momaka i starijih ljudi biti namjestene nikako. Progoni zena, djece. Eto svi koji su protjerani iz tih mjesta budale i lazovi, a Srbi vazda upravu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
kako nam je đeneralletsgofighter je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:38mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:34Slusaj,tu vasu suplju mozes prosipati nekom ko vas ne poznaje. Normalno da neces ovsje pisat nista niti ce ti proci,nije ovo neki forum oz RS. Znam odlicno sta pisete na vasim forumima,tamo npr ni jedan covjek koji pise ovdje nece moci pisat jer nije srbenda ili doci sa avatarom zastave BIH,jer ce odma dobit ban,dok vi ovdje stavljate razne avatare. Bilo koja sum ja a vasim forumima da si bosanac slijedi ban. Pogledaj vam medije,kad je npr neko napisao Sarajevo dovelo pojacanje i sl dok ovdje vidim da ste dobro zastupljeni. Sto se rata tice dokazalo se ko je ko na raznim sudovima,ko je monstrum,krvolok itd auh,zaboravio sam,zli zapad se protiv vas urotio,sve su to balije izmislile,kao sto smo sami sebe gadjali na Markalama,to je vasa ideologija i politika,i nosite se u 3 pm,mozete budalama prosipat finocu,isto i jos gore bi ponovili da vam moze biti.letsgofighter je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:27Nema šta, vi Sarajlije ste oličenje dobrote, poštenja, i svega što je dobro....
Mi smo monstrumi, krvoloci, najveća gamad, i sve najgore!
Ajd sad vratite zadnjih 700 strana ovog pdf pa vidite jel vam igde Srbin napisao nešto ruzno ili pogano ako što ste vi !?
I razligu![]()
more li do banje sam

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
I za kosovare veliki respekt,pencil za ove gnjide. Oni duplo vrate,nikad ne zaborave nista za razliku od bosnje. Pamtili su oni 80tih pendreke i izivljavanje srbadije,zabrane skolovanje itd sad vracaju sa kamatom,kod njih nema price cile ili mile,svi su im srbi isti. Kod nas evo dozivim da mi cetnik objasnjava na bosanskom forumu,kako su nasi komadanti nekakvi zlotvori i kako treba zabraniti da se spominju hahah.
-
- Kontakt:
zamisli raspravljat se sa ljudima kojima je ovakva budala profesorpupahava je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:51kako nam je đeneralletsgofighter je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:38mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:34
Slusaj,tu vasu suplju mozes prosipati nekom ko vas ne poznaje. Normalno da neces ovsje pisat nista niti ce ti proci,nije ovo neki forum oz RS. Znam odlicno sta pisete na vasim forumima,tamo npr ni jedan covjek koji pise ovdje nece moci pisat jer nije srbenda ili doci sa avatarom zastave BIH,jer ce odma dobit ban,dok vi ovdje stavljate razne avatare. Bilo koja sum ja a vasim forumima da si bosanac slijedi ban. Pogledaj vam medije,kad je npr neko napisao Sarajevo dovelo pojacanje i sl dok ovdje vidim da ste dobro zastupljeni. Sto se rata tice dokazalo se ko je ko na raznim sudovima,ko je monstrum,krvolok itd auh,zaboravio sam,zli zapad se protiv vas urotio,sve su to balije izmislile,kao sto smo sami sebe gadjali na Markalama,to je vasa ideologija i politika,i nosite se u 3 pm,mozete budalama prosipat finocu,isto i jos gore bi ponovili da vam moze biti.![]()
more li do banje sam![]()
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 03 jul 2023, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:46Evo ja te opet uljudno i kulturno pitam, kad je neko skandinirao "Naser Oric" na Grbavici, Kosevu, Tusnju, BP? Kad se neko parolama ili skandiniranjem ismijavao nad olujom i srusenim crkvama u Kosovu (premda ste i vi rusili dzamije dole, al eto, nije to sad tema) koje ti spominjes? Druze, ti na argumentovane cinjenice da skandinirate ratne zlocince i vrijedjate zrtve genocida redovno svake sezone, odgovaras nekim spinovanjem cinjenica sta ko misli o oluji i crkvama...nelogicno skroz, sta treba i ja sad da razmisljam i tebi navodim sta neki Srbin u glavi misli o porusenim dzamijama u RS ili logorima? Daj molim te, ovdje je rijec o fudbalu i sta se desava na stadionima i tribinama, a ne sta se nekom vrti po glavi i sta misli o određenim stvarima.maliboro je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:32Pa nema se sta diskutovati kad vi kontate da ste jedine zrtve i da na drugim stranama ih nije bilo.vama je super kad se skandira vasim ratnim generalima jer pazi oni nisu osudjeni.ko da im sudi neki haski sud gdje je Karla del ponte sama u intervjuu priznala da je sud namjesten?sta sad treba reci za manastire na kosovu sto su popaljeni sto su krstovi lomljeni skrnavljeni sto se pisalo i sralo po njima na to se vi smijete i gotivite?i onda prosipate neku pamet i glumite cvjecke.oluja vam je smiješna i to podrzavate sve u ime toga "neka sta su oni radili neka im".kurcine ste vi obicne svi sto tako razmisljate i nikad pomirenja ovdje nece biti to je to.bolje biti iskren nego glumatati.
Na kraju svih krajeva sta misle o ljudima istih vjerskih uvjerenja kao oni sami, a ostali su i stali za svoje Sarajevo i Bosnu? Priklonili se tj jednostavno ostali. Kaze mi cemo neki serijat provoditi, mi bi da nekog tlacimo. I sve su to spinovi na koje klimaju glavom a da bi imali opravdanje. A uopste nije tako. A i danas ih radi bruku u politickom Sarajevu.
Jeste tema malo skakljiva ali je jedna od uzroka sranja u BiH. Mozda i bolje da cujemo sta mislimo, koliko mozemo bez uvreda. Pogotovo mi evo “mladji” jer mi slijedece poteze vucemo.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:46Evo ja te opet uljudno i kulturno pitam, kad je neko skandinirao "Naser Oric" na Grbavici, Kosevu, Tusnju, BP?

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- MocMahale444
Nebeski narod in full force ha.
Na ovoj temi nema jusufa nurkica da se dodvorava neprijateljima.
Malo vas je zavrsilo u hagu tako mi Boga, to nije bio gradjanski rat vec genocidasi uz jna protiv neduznog naroda.
Na ovoj temi nema jusufa nurkica da se dodvorava neprijateljima.

Malo vas je zavrsilo u hagu tako mi Boga, to nije bio gradjanski rat vec genocidasi uz jna protiv neduznog naroda.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:56zamisli raspravljat se sa ljudima kojima je ovakva budala profesor

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Jedna parola, okacena jos prije 6 godina.AvantiBL je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:5719vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:46Evo ja te opet uljudno i kulturno pitam, kad je neko skandinirao "Naser Oric" na Grbavici, Kosevu, Tusnju, BP?
![]()

Dok vasa skandiniranja su se cula 3 puta, i to samo u zadnjih godinu dana
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Neizostavan dio folklora su ta skandiranja. Godinama!19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 00:10Jedna parola, okacena jos prije 6 godina.AvantiBL je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:5719vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:46Evo ja te opet uljudno i kulturno pitam, kad je neko skandinirao "Naser Oric" na Grbavici, Kosevu, Tusnju, BP?
![]()
Dok vasa skandiniranja su se cula 3 puta, i to samo u zadnjih godinu dana
A Oni pavijani ledja okrecu misle pametni, gazda covke ih nagovorio. Tako i ovi dobiju naredbu. Problem je sto to s pjesmom prihvate.
Da ja vas pitam jel bolja gol razlika 27:4 ili 4:27? Posto kazete zrtve na sve strane iste. Eto Bog nek mi oprosti, gol razliku koristim kao primjer ne bi li vama iz guzice u glavu doslo.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Haj ljudi dosta vise, ovo ne vodi ni cemu, do jutra mozemo ovako. Samo cemo ban svi popusiti i nista drugo. Evo da promijenimo temu:
Olimpija daje zadnju ponudu od 250 000€ za Dala, nije li to mala cifra za najveceg talenta bh fudbala i igraca koji vrijedi milion eura na transfermarktu?
Olimpija daje zadnju ponudu od 250 000€ za Dala, nije li to mala cifra za najveceg talenta bh fudbala i igraca koji vrijedi milion eura na transfermarktu?
-
- Kontakt:
Kolika god da je za vas je to ogromna cifra,za nas da je neka cifra nebi odbili. Rekao ti Dal koliko su ponudili?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 00:27Haj ljudi dosta vise, ovo ne vodi ni cemu, do jutra mozemo ovako. Samo cemo ban svi popusiti i nista drugo. Evo da promijenimo temu:
Naser Orić je ratni heroj kao i svi ostali generali ARBIH koji su branili svoj narod i svoju zemlju od agresora.
Mladić,Karadzic i ostali pampers djenerali i ljudski otpadi su presudjeni ratni zločinci.
Presudjeni za ubijanje,granatiranje,zatvaranje u logore,silovanje,mučenje,egzekucije.....
Bosnjaci su jedine zrtve i jednim dijelom hrvate,cetaljadija nema zrtava jer je apsolutni agresor na suverenu i nezavisnu drzavu Bosnu i Hercegovinu

Mladić,Karadzic i ostali pampers djenerali i ljudski otpadi su presudjeni ratni zločinci.
Presudjeni za ubijanje,granatiranje,zatvaranje u logore,silovanje,mučenje,egzekucije.....
Bosnjaci su jedine zrtve i jednim dijelom hrvate,cetaljadija nema zrtava jer je apsolutni agresor na suverenu i nezavisnu drzavu Bosnu i Hercegovinu

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ama šta se pravdaš jadniče balijski19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:46Evo ja te opet uljudno i kulturno pitam, kad je neko skandinirao "Naser Oric" na Grbavici, Kosevu, Tusnju, BP? Kad se neko parolama ili skandiniranjem ismijavao nad olujom i srusenim crkvama u Kosovu (premda ste i vi rusili dzamije dole, al eto, nije to sad tema) koje ti spominjes? Druze, ti na argumentovane cinjenice da skandinirate ratne zlocince i vrijedjate zrtve genocida redovno svake sezone, odgovaras nekim spinovanjem cinjenica sta ko misli o oluji i crkvama...nelogicno skroz, sta treba i ja sad da razmisljam i tebi navodim sta neki Srbin u glavi misli o porusenim dzamijama u RS ili logorima? Daj molim te, ovdje je rijec o fudbalu i sta se desava na stadionima i tribinama, a ne sta se nekom vrti po glavi i sta misli o određenim stvarima.maliboro je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:32Pa nema se sta diskutovati kad vi kontate da ste jedine zrtve i da na drugim stranama ih nije bilo.vama je super kad se skandira vasim ratnim generalima jer pazi oni nisu osudjeni.ko da im sudi neki haski sud gdje je Karla del ponte sama u intervjuu priznala da je sud namjesten?sta sad treba reci za manastire na kosovu sto su popaljeni sto su krstovi lomljeni skrnavljeni sto se pisalo i sralo po njima na to se vi smijete i gotivite?i onda prosipate neku pamet i glumite cvjecke.oluja vam je smiješna i to podrzavate sve u ime toga "neka sta su oni radili neka im".kurcine ste vi obicne svi sto tako razmisljate i nikad pomirenja ovdje nece biti to je to.bolje biti iskren nego glumatati.
Ponos treba da bude da se skandira Naseru Oriću,Izetu Naniću i ostalim herojima

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Za skandiranje srebrenici I genocidu treba uzvrstiti skandiranjem jasenovcu I staroj gradiskoj,vozucoj, oluji, zutoj kuci , albanskom kosovu, 500 godina turske oplodnje I slicno.. pravoslavni talibani samo taj jezik razumiju... prestat ce sa guslanjem svetosavskog smeca samo kad Im se uzvrati istom mjerom.. mene najvise frapira da bosnjaci iznova bivaju iznenadzeni kad svetosavci guslaju I velicaju genocid I pocinioce istog.. ne kontaju bekani da 95 posto srba to podrzava..GIBRA je napisao/la: ↑04 jul 2023, 02:57Ama šta se pravdaš jadniče balijski19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:46Evo ja te opet uljudno i kulturno pitam, kad je neko skandinirao "Naser Oric" na Grbavici, Kosevu, Tusnju, BP? Kad se neko parolama ili skandiniranjem ismijavao nad olujom i srusenim crkvama u Kosovu (premda ste i vi rusili dzamije dole, al eto, nije to sad tema) koje ti spominjes? Druze, ti na argumentovane cinjenice da skandinirate ratne zlocince i vrijedjate zrtve genocida redovno svake sezone, odgovaras nekim spinovanjem cinjenica sta ko misli o oluji i crkvama...nelogicno skroz, sta treba i ja sad da razmisljam i tebi navodim sta neki Srbin u glavi misli o porusenim dzamijama u RS ili logorima? Daj molim te, ovdje je rijec o fudbalu i sta se desava na stadionima i tribinama, a ne sta se nekom vrti po glavi i sta misli o određenim stvarima.maliboro je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:32
Pa nema se sta diskutovati kad vi kontate da ste jedine zrtve i da na drugim stranama ih nije bilo.vama je super kad se skandira vasim ratnim generalima jer pazi oni nisu osudjeni.ko da im sudi neki haski sud gdje je Karla del ponte sama u intervjuu priznala da je sud namjesten?sta sad treba reci za manastire na kosovu sto su popaljeni sto su krstovi lomljeni skrnavljeni sto se pisalo i sralo po njima na to se vi smijete i gotivite?i onda prosipate neku pamet i glumite cvjecke.oluja vam je smiješna i to podrzavate sve u ime toga "neka sta su oni radili neka im".kurcine ste vi obicne svi sto tako razmisljate i nikad pomirenja ovdje nece biti to je to.bolje biti iskren nego glumatati.
Ponos treba da bude da se skandira Naseru Oriću,Izetu Naniću i ostalim herojima
![]()
Taj igrač od 33 utakmice ima možda 4-5 da je dobro odigrao, transfermarkt nije mjerilo jer se ne daju realne ocjene igračima Sarajeva nego "iz ljubavi". On ni blizu ne vrijedi 1M, ali realno vrijedi 300-400 hiljada eura.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 00:27Haj ljudi dosta vise, ovo ne vodi ni cemu, do jutra mozemo ovako. Samo cemo ban svi popusiti i nista drugo. Evo da promijenimo temu:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- svrakino1921
- Kontakt:
NikolaTiranjanin-Turchi
TITULA
GOLEM SI ZELJO
TITULA
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, antisisoja1919, CAZIN, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Kaunas, OsmanhodzicBuco, Vanja8, Varijantas8, Venom, xinxee i 78 gostiju.