I usput, da se sjetim...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Brate, ko zna gdje si ti bio u mislimapo'marke je napisao/la:Uplatim tiket danas 5km, i zaboravim ga u kladionici na stolu dok sam sastavljo drugi... Evo cekam na njemu Zadar i Tvente 1 za 80 maraka. Ako prodje ima sutra cijeli dan da cekam u kladionici ko ce ga podici. Kakav sam ja idiot ne mogu da vjerujem!
sikirica je napisao/la:Ja na drugom listicu cekam da Barca zabije vise od 3 gola i u dzepu mi je 19 KM.![]()
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Messsssssssiiiiiiiiiiiiiiiii!
Hahahahaa. Ja PSV i Porto hendikep.Emir_ZENICA je napisao/la:Jos samo PSV i Porto zx2
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
3+hodža je napisao/la:na Viljareal kvota u Premieru 2,81![]()
I Flamenga... Flameng oi PSV su mi jako bitni na ovom tiketu jednom.Emir_ZENICA je napisao/la:A da se igraci PSV-a uozbilje ? ? ?
kao i igraci Porta....
![]()
![]()
![]()
Neka bude 1-2 PSG i neka se odma zavrsimandraX je napisao/la:Ministre, bitno da je Flamengo do poluvremena izjednaciodobit' će oni to...dobro bi bilo kad bi i PSV izjednačio do poluvremena
![]()
Imam Auxerre - PSG oba daju...ovaj rezultat 0-0 je pravo čudo, zaistau dosadašnjih 20 minuta je trebalo najmanje biti 2:1...strašna utakmica...

prvo poluvrijeme jedan žutiJust do it je napisao/la: ajde italijani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.