FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

marseille_unique
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la marseille_unique » 04 jul 2023, 15:47

TzBulevar87 je napisao/la:
04 jul 2023, 15:02
Beduin je napisao/la:
03 jul 2023, 21:41
TzBulevar87 je napisao/la:
03 jul 2023, 19:03

Isto mislim i ja o tebi. Jedan si od rijetkih koji trezveno i hladne glave piše. Pozdrav brate :bih:
❤️

Sta cemo za ova forumska tripovanja i plakanja? 😂
Jos onaj iz Francuske najvise lozi, kad je skupstina, saljite poruke, idite na proteste, te ovo, te ono... ja evo vec ispred Mellaina grickam kospice dok ne iskoci lijepa vijest i opusti raju. ❤️
Naloži dijaspora začas šta i kako treba, a mi eto, budale, svađamo se međusobno i nemamo muda ni za šta.
Moj brate, imenovao bi ih sve redom, od onih prekookeanaca što lože raju po FB, pa do i ovih ovdje. Al neću, nije uredu to raditi u ovom trenutku... a doći će i trenutak za to, samo sabura.
Jarane ja sam svake godine na minimalno na pet domacih
utakmica na A tribini, plus svaku od tih utakmica vodim minimalno pet poznanika na tekmu od mog troska, ne trebam ni napominjati da pola od tih mojih likova inace ni ne idu na tekme.

I vidimo se veceras ispred skupstine, jer nazalost nije
nam dozvoljeno uci unutra.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

dottore
Kontakt:

Post Postao/la dottore » 04 jul 2023, 15:50

Pozivamo sve članove, prijatelje, simpatizere i sve one koji istinski vole FK Sloboda Tuzla da se odazovu na naš poziv i dođu na okupljanje koje će se održati večeras u Kavezu u 16:30h.
Nakon toga idemo na mjesto sastanka grobara Slobode večeras da vidimo da li će tjerati svoj inat do kraja.

Zapamtite ovo su ljudi koji su javno povukli svoju kandidaturu ( Pavić Dejan aka Citroen ) i koji se nisu ni kandidovali ( Mujkanović Senad aka Tom Cat ), a pogurani od strane Jusufović Eldara aka Buci Truci i Jović Aleksandra aka Aca.
Naravno ima tu još par imena, koja će biti objavljena ili ne u skladu sa izborom večeras.

Večeras se moramo udružiti zajedno protiv onih koji nisu u stanju vodit klubove po nižim ligama, a prsili bi se preko Slobode.

04.07.2023 - Kavez Slatina - 16:30

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 jul 2023, 15:53

dottore je napisao/la:
04 jul 2023, 15:50
Pozivamo sve članove, prijatelje, simpatizere i sve one koji istinski vole FK Sloboda Tuzla da se odazovu na naš poziv i dođu na okupljanje koje će se održati večeras u Kavezu u 16:30h.
Nakon toga idemo na mjesto sastanka grobara Slobode večeras da vidimo da li će tjerati svoj inat do kraja.

Zapamtite ovo su ljudi koji su javno povukli svoju kandidaturu ( Pavić Dejan aka Citroen ) i koji se nisu ni kandidovali ( Mujkanović Senad aka Tom Cat ), a pogurani od strane Jusufović Eldara aka Buci Truci i Jović Aleksandra aka Aca.
Naravno ima tu još par imena, koja će biti objavljena ili ne u skladu sa izborom večeras.

Večeras se moramo udružiti zajedno protiv onih koji nisu u stanju vodit klubove po nižim ligama, a prsili bi se preko Slobode.

Momci svaka vama cast na borbi, nadam se da cu se moci
pridruziti, ali iskreno bez ljutnje nisam ni za Azmira iz raznoraznih razloga.

Opet ponavljam, kao nekadasnji clan tribine, drago mi je vidjeti opet neku iskru medzu vama, da neko drzi vatru u plamenu.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2023, 16:05

Da opet ću da kažem da ću da pljujem neradnike , uhljebe koji će tu samo biti zbog gradskih para koja dolaze u klub prevareno mislim
Na Mujkanovica .. da mi se radi o ovu , bratu ne zanima me oa eto Mujkankvic mi je od zeta amidza i ja ću ga pljuvat jer znam kakav je i znam da će mi mater zvat pitat sto ga njen Dado proziva po fb .. ja ne mogu i neću ds volim ljude koji su mi barem malo zakinuli Slobodu !!

Ovo isto kao da bi se ja sad trpao da budem član upravnog odbora zato samo jer volim Slobodu a ima li tome smisla ? Nema jer ja nemam ništa da ponudom osim ljubavi imam toliko za sebe , i za to da pomognem kada komentirana i gdje treba , nekad i klubu da pomognem kupovinom na desetine godišnjih ulaz ica i to je to , ali da nešto drugo to ne mogu zato nebi recimo nikad se ni trpao tu jer znam da moja ljubav prema klubu ne može pomoći Slobodi toliko kao neka finansijska inekcija .. zato mi nisu jasne neke stvari ali eto :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 jul 2023, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 jul 2023, 16:14

SaltCityAttack je napisao/la:
04 jul 2023, 16:05
Da opet ću da kažem da ću da pljujem neradnike , uhljebe koji će tu samo biti zbog gradskih para koja dolaze u klub prevareno mislim
Na Mujkanovica .. da mi se radi o ovu , bratu ne zanima me oa eto Mujkankvic mi je od zeta amidza i ja ću ga pljuvat jer znam kakav je i znam da će mi mater zvat pitat sto ga njen Dado proziva po fb .. ja ne mogu i neću ds volim ljude koji su mi barem malo zakinuli Slobodu !!
👏
Tuzlanski_Malisa

Adnan34
Kontakt:

Post Postao/la Adnan34 » 04 jul 2023, 16:16

Tako je Dado niko samo sloboda

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 jul 2023, 16:21

04 jul 2023, 16:05
Aferim :salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

dottore
Kontakt:

Post Postao/la dottore » 04 jul 2023, 16:22

marseille_unique je napisao/la:
04 jul 2023, 15:53
dottore je napisao/la:
04 jul 2023, 15:50

Momci svaka vama cast na borbi, nadam se da cu se moci
pridruziti, ali iskreno bez ljutnje nisam ni za Azmira iz raznoraznih razloga.

Opet ponavljam, kao nekadasnji clan tribine, drago mi je vidjeti opet neku iskru medzu vama, da neko drzi vatru u plamenu.
Mislim da je dosta raje zalutali. Ovdje se ne vodi borba za i protiv Azmira/Mačka, nego za ono što je najbolje za Slobodu. Mislim da je većini jasno, koje je od dva 'zla" manje.

Na kraju krajeva, samo kad mi naumpadne da čovjek koji se bori protiv Azmira, nastupa sa, borim se protiv njega, da on ne bi napravio zlo i kriminal kao ovi prije njega, uz koje sam i ja bio sve vrijeme i to podržavao. Smiješno u najmanju ruku

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 04 jul 2023, 16:23

Najjaci su ložioničari iz dijaspore, u svim ih temama ima. :D

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 04 jul 2023, 16:26

Senad predsjednik, pavic, babilon, jos dvojica iz ug u uo
99.9%
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2023, 16:28

MMA075 je napisao/la:
04 jul 2023, 16:23
Naravno Mirza da jesam ti znaš koliko ja volim Slobodu i samo sam na strani Slobode :) bar nas nikakav interes ne zanima !!!

De gledajte da Mujkan ako dodje da onu onladinsku školu pogura da roditelji ne moraju plaćati sve i svašta da bi im djeca igrala u Slobodi .. u suprotnom nebi se začudio da nam ovi iz Simin Hana odvedu tu djecu jer kod njih je sve besplatno i roditelji će biti primorani da urade tako nešto
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 jul 2023, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 04 jul 2023, 16:29

MMA075 je napisao/la:
samo palamude a porez ne placaju ovdje :D lagano pune tudje penzione fondove ojsaaa
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 04 jul 2023, 16:32

04 jul 2023, 16:28
MMA075 je napisao/la:
Naravno Mirza da jesam ti znaš koliko ja volim Slobodu i samo sam na strani Slobode :) bar nas nikakav interes ne zanima !!!

De gledajte da Mujkan ako dodje da onu onladinsku školu pogura da roditelji ne moraju plaćati sve i svašta da bi im djeca igrala u Slobodi .. u suprotnom nebi se začudio da nam ovi iz Simin Hana odvedu tu djecu jer kod njih je sve besplatno i roditelji će biti primorani da urade tako nešto
Eto vidis DE GLEDAJTE, TREBATE, TREBA OVO, TREBA ONO.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 04 jul 2023, 16:34

mirsonetz je napisao/la:
04 jul 2023, 16:26
99.9%
Znaci reklama firme na najboljem mjestu dresa,igraci ce stanovati u njegovim stanovima,rodbina ce dobiti dobre ugovore a i minutazu,nece taj marku svoju dati.

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 04 jul 2023, 16:35

Ako ovo grobarima prodje treba i njih i ovim ovdje sto ih podržavaju, par likova, sendvičarima, prozivati na svakom koraku..Hinje, hinjske i ono naslo prozivati Dadu i momke koji su morali otici iz drzave iz raznoraznih razloga a taj isti Dado je jedan od najvećih Slobodasa (iskrenih) koji postoji, koji je bez trunke interesa odvajao za gostovanja i hodanje po citavoj BiH da bi navijao za svoj klub..Fuj kako ljudi mogu nisko pasti..

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 04 jul 2023, 16:36

Slobodas je napisao/la:
04 jul 2023, 16:29
MMA075 je napisao/la:
samo palamude a porez ne placaju ovdje :D lagano pune tudje penzione fondove ojsaaa
Ma zezam je malo, da i mi njih lozimo.

Najjace kad Ado brat napisa treba otic pred kucu Seceru napravit sranje, nije valjda da smo samo jaki na tastaturi a lik u francuskoj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 04 jul 2023, 16:37

Aristotel555 je napisao/la:
04 jul 2023, 16:35
Ako ovo grobarima prodje treba i njih i ovim ovdje sto ih podržavaju, par likova, sendvičarima, prozivati na svakom koraku..Hinje, hinjske i ono naslo prozivati Dadu i momke koji su morali otici iz drzave iz raznoraznih razloga a taj isti Dado je jedan od najvećih Slobodasa (iskrenih) koji postoji, koji je bez trunke interesa odvajao za gostovanja i hodanje po citavoj BiH da bi navijao za svoj klub..Fuj kako ljudi mogu nisko pasti..
a ko si ti boticu nisi do sad pisao ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Adnan34
Kontakt:

Post Postao/la Adnan34 » 04 jul 2023, 16:39

Nije treba im otići aplaudirati ljubiti ih 😝😂

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jul 2023, 16:40

mirsonetz je napisao/la:
04 jul 2023, 16:26
99.9%
Sta fali. Opet imas 2 opcije, da ne ides pa neka igraju za cacu svog ili da sa Fukarama dolazis u kop i pljujes ih, opstruiras, nabijas kazne (i naravno zamjeris se njima i policiji). Ako nista, UG Prijatelji Slobode ce biti na nasoj strani jer su i oni protiv Senada. Ako se ne priklone mu, onako slucajno kontra Azmira. 💪
Bice to sve dobro.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 04 jul 2023, 16:44

Zar nije sastanak u 17 h u hotelu Tuzla. Eno auta parkiranih
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.