Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Madafaka
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Madafaka » 05 mar 2011, 20:32

**** talijansko ce upropastiti Edina. Picketina zabarska, kako mi se samo gadi, fuj. Nadam se da ce uskoro dobiti otkaz, j*bo mu katanaco svu familiju.

BHFANATICOSDK
Kontakt:

Post Postao/la BHFANATICOSDK » 05 mar 2011, 20:34

Ma rajo ovaj trener sjeban.. nikad nije trenirao eng. ekipu i onda dolazi u Man city.. ne vjerujem da ce biti jos dugo trener.. njima treba jedan pravi englez,, a bilo je price mozda dodje capello :)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 mar 2011, 20:35

Ne volim da budem mister pametni ali kada sam ja o ovome pisao. U onih par minuta sto je bio na terenu neki kas na sredini ono poluzainteresovan pored njega Ture sprinta gonja a covjek igrao cuijelu tekmu ....
E moj Edo ti si nisi izgleda jos shvatio situaciju i koliko treba da radis bez ikakvog kalkulisanja i frajerisanja. Bojim se da ne zavrsi i on na kraju u Rusiji ;(
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 mar 2011, 20:35

Željovac je napisao/la:Od 5 duela Džeko izgubio 4.
Velikog motiva igrati zadnjih 3 min :cry: :cry: :cry:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 mar 2011, 20:39

Cujem Dzeko najboLji bio danas :cry: :mrgreen: ... Mancini jb'm ti famiLiju :evil:
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 05 mar 2011, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 mar 2011, 20:39

Faza adaptacije je u pitanju kod Dzeke, mada sam misljenja da on ne odskace nimalo od sivila citavog tima.
U 10-12 utakmica koje je odigrao od pocetka i sa klupe, generalno gledano mozda je trebao za nijansu bolje, ali i ovako nije lose... 4-5 gola 2 asista sasvim OK.!

Ja iskreno u Edina ne sumnjam ni sec., i smatram da problem City-ja je samo Mancini i njegova ja*ara taktika!
Lik nema autoriteta, ali i znanje je upitno... Ma, nebi njega Morati nakon 3 titula izbacio... eeej, tri titule scudeta uzeo sa Interom i nogirao ga gazda, pitam se sta onaj seik ceka?!

Edine sabura i glavu gore!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 mar 2011, 20:42

BHFANATICOSDK je napisao/la:Ma rajo ovaj trener sjeban.. nikad nije trenirao eng. ekipu i onda dolazi u Man city.. ne vjerujem da ce biti jos dugo trener.. njima treba jedan pravi englez,, a bilo je price mozda dodje capello :)
Dobar si... :D :mrgreen: :lol:

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 05 mar 2011, 21:00

Mancini ne smije da ostavi na klupi Teveza ili Balotelija, odmah mu prave rusvajd kao kada izvede Balotelija u FA kupu i odmah mu Bali baci sal, a Dzeko sportista a nekao ova dvojica,

ako se i može prihvatiti da se bude starter, al oko 60 minute se vidjelo da Tevez i Bali ne mogu nista napravi, trebao je mijenjati a da ih Wigan onako ubije u pojam, ne bi ne pobjedili da golman Wigana ne pogrijesi,

koliko je ulozeno novca, bruka i sramota, Zabaleta igra a na klupi Kolarova, a Shouna nema ni na klupi, ovaj Zabaleta me najvise nervira

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 mar 2011, 21:07

Nek ste vi jedva docekali da pljujete po Edinu i sudite mu one **** 4 zadnje minute igre...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 mar 2011, 23:24

Bosnier je napisao/la:
Pa levatu, šta misliš zašto je na klupi? Pa zato što je loš, zato što ne trči. Ovih 3/4 minute što je dobio trebao je odigrati max, da se dokaže, da Mancini vidi da se trudi, ali nakon današnje utakmice neće dobijati ni tih 3/4 minute. Pa svaki je duel danas izgubio, odigrao je onih par minuta katastrofalno, još da su primili gol kad je izgubio loptu na centru to bi bio šlag na tortu.. :roll:
Lik mora da se trudi, pa makar i onih par minuta, jer očigledno da neće igrati na ime, ili na njegovu cenu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2011, 23:25

Je l' Silva kriv sto je dao gol?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 mar 2011, 23:37

cole-ch je napisao/la:
BHFANATICOSDK je napisao/la:Ma rajo ovaj trener sjeban.. nikad nije trenirao eng. ekipu i onda dolazi u Man city.. ne vjerujem da ce biti jos dugo trener.. njima treba jedan pravi englez,, a bilo je price mozda dodje capello :)
Dobar si... :D :mrgreen: :lol:
Inace capello je englez s dna kace. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 mar 2011, 00:44

Bosnier je napisao/la:
Kad je Ragnick Salihovića ostavio na klupi protiv Bayerna u utakmici stoljeća, Sejo je bio perfektan kad je ušao. To je idealan stav. Džeko je mogao makar ganjati kad mu je dato 5 minuta. Pet minuta se može haman u sprintu provest. Al' eto, Edin oduvijek igra tako i malo je reći da mu ide. Čuva snagu za ofanzivne akcije, a ganja minimalno. Ja mislim da može biti strašan i u Engleskoj sa tim doziranjem trošenja snage. Glavna stvar koju treba da popravi je fizička snaga, a ne kondicija. Da mu stoperi onolikom ne skaču po glavi i da ne zna kako izgubiti zračni duel. Kad se toliko nabilda, onda se može očekivati nešto više. A opet taj Berbatov je sigurno fizički slabiji, pa zna harat. Glavni belaj su mu saigrači i imbecilan trener, koji nema hrabrosti da ih podredi timu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 06 mar 2011, 00:58

slika

Uploaded with ImageShack.us
direkt sa dzekinog profila :)
Nil Satis Nisi Optimum

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 06 mar 2011, 02:05

nije to pravi Baloteli,vidis da nema ni sto ljudi u raji....

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 06 mar 2011, 04:19

Edvin_Mg je napisao/la:nije to pravi Baloteli,vidis da nema ni sto ljudi u raji....
...a ja, upravu si...treba "balo" imati 5000 ljudi u raji da bi bio to on.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 mar 2011, 09:08

Mancini je grob od trenera. Nije zbog toga sto nije Dzeku stavio u tim, nego sto igra MC-a nije ni za qurac!
Jos samo ovo, Mancini nahebem ti se zene! Hebo ti Baloteli mater u paksu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 mar 2011, 09:14

ono jucer je bila igra bez igre definitivno...tevez sta je uradio?? balonja sta je on uradio?sliva jedino vrijedno je poklon gol sto je uradio...ono je definitivno tuga ako onako budu igrali protiv chelsea ,primit ce 5 komada..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 06 mar 2011, 10:12

Jbt gledam sinoc svoju raju nasekirani zbog Dzeke, i ovdje isto, sta vam je, bezveze se sekirate. Dzeko je dokazana klasa, ostvario je dobar transfer, ne uspije li u City-u nece biti ni prvi ni posljednji top igrac koji se nije snasao u jednom klubu, mlad je bit ce jos izazova za njega.
Sto se tice forme koja je potrebna reprezentaciju, ni tu se ne trebate sekirati jer jos malo pa necemo ni moci igrati zvanicne utakmice.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 06 mar 2011, 10:58

Postao/la asylum dana 15 feb 2011, 20:48
asylum je napisao/la:Kad se vrati Baloteli Dzeko ce da bude joker sa klupe
Nažalost, izgleda da sam bio u pravu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.