Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovde je rasprava neka izmedju Drlje i Dala .. Boze me sacuvaj i sakloni. Ovo govorim iz razloga sto spomenuti dvojac ne moze igrati u boljim ligama . Vidjelu smo kad je Dal usao protiv Lux, otreso ga neki iz Luxemburga ko slinu, jednostvno nemaju snage trenutno za bolje lige. Dalu prvo treba 20kila mase jer igra na poziciji gdje mu treba mase, ovom Drlji ne treba mase al po meni ne moze on nigdje .. Odigra jednu odlicno, pa 4 naredne fuj.. koštaju oni moj qrac, otice pa ce se vratit gratis , eto kolko kostaju. Potencijala ima Dal, ako bude radio kako treba i s kim treba, al jos mnogo mu treba 

Narednih 5 sezona.Taman koliko i Vico ostaje,slucajno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
A zasto bi mostarac, dijete Zrinjskog isao u Sarajevo kraj svog kluba gdje postoje realne sanse za grupnu fazu i ponovni naslov prvaka drzave?
Zrinjski je poslozen tip top, 5x zdravija sredina nego Sarajevo, a isto mogu ponuditi dobru placu
-
- Kontakt:
Pa realno bolja je arena za prenose.kako god dosta je profesionalnije od bht da se ne lazemo.samo da hoće neku emisiju ubaciti kao oko sokolovo na HRT.MATEO BEUSAN
Ma iskreno premalo pažnje se daje tu ligi mimo samog tog prenosa,cak je puno bolje i na Mojojtv ,ljudi se ukljuce po 20 minuta prije,imaš dobar uvod u utakmicu,na Areni u vecini slucajeva se ukljuce minut prije utakmice,na vrat na nos sve,da ne govorim koliko ubijaju cesto klubove sa nekim divljim terminima utakmica radnim danima,stavljanje derbija u isto vrijeme radi tih prenosa i mogu tako još dosta stvari nabrojati,bukvalno sem tih 90 min sto se ukljuce sve ostalo je katastrofa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije igrao Dal protiv Luxa. Igrao je protiv Portugala 15 - 20 min. Tu ga je neki otresao, al mu je Dal vratio odmah poslije toga. A i to sto ga je otresao, bilo je više da padne i da neofirno dobije slobodnjak na 25m od gola. To možda prolazi u PL BiH. A da je snagator neki, nije.Meraak1921 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 15:00Ovde je rasprava neka izmedju Drlje i Dala .. Boze me sacuvaj i sakloni. Ovo govorim iz razloga sto spomenuti dvojac ne moze igrati u boljim ligama . Vidjelu smo kad je Dal usao protiv Lux, otreso ga neki iz Luxemburga ko slinu, jednostvno nemaju snage trenutno za bolje lige. Dalu prvo treba 20kila mase jer igra na poziciji gdje mu treba mase, ovom Drlji ne treba mase al po meni ne moze on nigdje .. Odigra jednu odlicno, pa 4 naredne fuj.. koštaju oni moj qrac, otice pa ce se vratit gratis , eto kolko kostaju. Potencijala ima Dal, ako bude radio kako treba i s kim treba, al jos mnogo mu treba![]()
-
- Kontakt:
@Zuti hoće Arene Hr i Srbija isto raditi naše prenose?ZutiFKS je napisao/la: ↑04 jul 2023, 15:40Pa pregledi u zadnje vrijeme traju po 10ak minuta i tu su emisije najave i pregleda kola. Od ove sezone će to biti na još većem nivou.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 15:37Mozda naprave pregled vise od minute ili emisiju neku,nigdje nema lige bez emisija i sa onakvim pregledima.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- ElCartel11
- Kontakt:
Steta za Arenu sto dobise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nema ko drugi da radi bolje od ovog. BHT da radi imao bi 2-3 utakmice po kolu i to sa odron kamerama. SK da uzme imao bi max dvije utakmice i to vjerovatno bi radili samo utakmice Želje i Sarajeva jer su najgledaniji timovi.
Mislim da sada kada su sve programske šeme BiH na ovim Arenama da mogu dosta bolje raditi i kada su emisije u pitanju i kada su prenosi u pitanju. Samo je ja mislim sada do volje i želje ljudi koji rade na Areni BiH.ZutiFKS je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:30Baš tako. Ove sezone je plan da se prenose apsolutno sve utakmice.
Samo je zanimljivo što se Savez povodom sponzorstva lige oglašava tek 12. na pressu, ali je teško očekivati da to bude neko pored mtela kada već tekme prenosi Arena.
Očito ne znaš sve faktore koji utiču na cijenu fudbalera.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 14:43Jel onda realno da Dal vrijedi milion, a Amoah 500 000, iako ima isto golova kao Dal, te dvije asistencije manje? Pri tome je Amoah mlađi od Dala![]()
- ExchangeOffice
Kako moze neko ko je prijavljen kao konobar da vrijedi isto kao i profi igrac?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 14:43Jel onda realno da Dal vrijedi milion, a Amoah 500 000, iako ima isto golova kao Dal, te dvije asistencije manje? Pri tome je Amoah mlađi od Dala![]()
-
- Kontakt:
Amoah ima ugovor kao profesionalni igracExchangeOffice je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:45Kako moze neko ko je prijavljen kao konobar da vrijedi isto kao i profi igrac?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 14:43Jel onda realno da Dal vrijedi milion, a Amoah 500 000, iako ima isto golova kao Dal, te dvije asistencije manje? Pri tome je Amoah mlađi od Dala![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Znam da u Bosni utice jedino faktor Zuka i vise nistafks74 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:38Očito ne znaš sve faktore koji utiču na cijenu fudbalera.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 14:43Jel onda realno da Dal vrijedi milion, a Amoah 500 000, iako ima isto golova kao Dal, te dvije asistencije manje? Pri tome je Amoah mlađi od Dala![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ExchangeOffice
Santos i Amoah najjaci konobari koji se aktivno bave amaterskim fudbalom i igraju za najjacu amatersku ekipu u drzavi.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:51Amoah ima ugovor kao profesionalni igracExchangeOffice je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:45Kako moze neko ko je prijavljen kao konobar da vrijedi isto kao i profi igrac?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 14:43
Jel onda realno da Dal vrijedi milion, a Amoah 500 000, iako ima isto golova kao Dal, te dvije asistencije manje? Pri tome je Amoah mlađi od Dala![]()
Pardon, ovaj prvi je igrao, dok drugi jos igra.
A opet ovi iz evropskih klubova gledaju šta Zuka piše.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:53Znam da u Bosni utice jedino faktor Zuka i vise nistafks74 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 16:38Očito ne znaš sve faktore koji utiču na cijenu fudbalera.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 14:43
Jel onda realno da Dal vrijedi milion, a Amoah 500 000, iako ima isto golova kao Dal, te dvije asistencije manje? Pri tome je Amoah mlađi od Dala![]()
Vi da ste imali nas budzet ne bi se ni kvalifikovali
Tolike pare potrosili i jos ste tu gdje i mi
U orvom pretkolu
Tolike pare potrosili i jos ste tu gdje i mi
U orvom pretkolu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Fudbalmozak2 i 28 gostiju.