Cuj kako nije, pa ti nam reci kako nijeBatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 12:00Ma kako nije zao prijavi igraca na minimalac ostalo na ruke i sta je bilo onda sa mega zvijezdama koji su tuzili posle i i 2 puta naplatili isto to je br 1 ,vrati duga ono sto mora dok je u klubu ,nabija novi dug i posle ga boli qurac..
Najzalosnije sto vi samo njeg vidite u spasu.I nama je Olgun vraco dok je bio tu sto je moro a poslo hop 1.3 miliona duga prema igracima i bog zna kome vise.Da ne pricam sto necete imat finansijski uvid unutar kluba .Doci ce qurac novi i vama i nama ,samo mogu prevaranti doci..Sretno vam danas nek bude po vasaj zelji i da se potucemo mislim sportski a drugo ne i nikad!!!Za mene ste pasivni bgm 1 opcija i ako je ne bude predaja bez otpora po vasem pisanju.

Ja ti pisem da jest nabio dug ali je veci tudji dug vratio a na taj dio si konstantno slijep.
A uostalom dobar dio duga je zbog svog inata nabio. Inata jer su ga tjerale jake struje koje ne zele dobro Slobodi vec jer im je bilo krivo sto oni tu nisu dobri vise.