Kad se sjetim onog gola Zrinjskom kad smo ih 2 0 dobili na Koševu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U Hansi je igrao, ne puno al je igrao.
Haaaaj saaadnofearhz je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:20Ja prije 3 dana postavio post da potpisuju balta i vrancic al iz nekog razloga nije se objavilo valjda u tom trenutku jos neko napisao post...
Sto se tice adidas dresova, bit ce objavljeno u ovoj ili sljedecoj sedmici jer se ceka adidas ali dresovo su prebrutalni
Mozda sutra jos jednu vijest podijelim sa vama vidit cemo sve![]()
Gukni, da razbijemo ovu monotoniju od vremenanofearhz je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:20Ja prije 3 dana postavio post da potpisuju balta i vrancic al iz nekog razloga nije se objavilo valjda u tom trenutku jos neko napisao post...
Sto se tice adidas dresova, bit ce objavljeno u ovoj ili sljedecoj sedmici jer se ceka adidas ali dresovo su prebrutalni
identifikuj se!nofearhz je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:20Ja prije 3 dana postavio post da potpisuju balta i vrancic al iz nekog razloga nije se objavilo valjda u tom trenutku jos neko napisao post...
Ko da su me čuli. Jutros govorim da danas - sutra bi valjalo dogovoriti par igrača, a onda za par sati ko iz paštete imena iskapajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jul 2023, 14:53Hajde još neki stoper i dosta. Ako Dala negdje prodaju, onda neka desetka i to je to. Ako ne prodaju, ne treba ništa više ni dovoditi osim stopera.
Ako ga prodaju za 5 miliona eura nama od toga ide 750 hiljada eura
Da.Sto je velika cifra za nas.
Adidasnofearhz je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:20Ja prije 3 dana postavio post da potpisuju balta i vrancic al iz nekog razloga nije se objavilo valjda u tom trenutku jos neko napisao post...
Novi igrac ima svjetlo smedju kosu i 50kg
Ma nije ovo istina, valjda bi trebao Piric u Fener, Kovacevic sad vrijedi 8 miliona eura na TM, Rakow ga nece pustiti nigdje ispod 10 miliona, prosle god ga nisu pustili jer su trazili 7 miliona.