FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovaj torpedo sad u 18 h igra neki super kup
-
- Kontakt:
Pa nego štaaa

- prisonbreak
- Kontakt:
Tabakovic kakav je mali?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Potpisao za Čelik Zenica
-
- Kontakt:
Jel to ide u Čelik? Posudba ili?
Meni je izgledo dobro ovo što sam gledao. On je zabio za pobjedu u finalu kupa

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rahmanović je možda najbolji poslijeratni igrač Sarajeva. Ako ništa, "najmudovitiji" svakako. Pa opet, ja ga nikad ne bih vratio. Isto tako je i sa Duljevićem. Uslovno govoreći, kako neko ko je označen kao loš, jer nije pod ugovorom, nama može biti dobar?! Moramo se odmaći od takvog načina razmišljanja. Osim upitne volje, spreme i motivacije, u očima povratnika mi smo još uvijek posljednja opcija. Kad promijenimo taj narativ, neće biti potrebe za njima, a samim tim ćemo postati poželjna destinacija. Yebo ti njega čim misli; mogu se u Sarajvo vazda vratit! Moreš moj qratz! Nije klub šuplji han da svak ulazi i izlazi kako hoće.
hibrid je napisao/la: ↑04 jul 2023, 18:04da nije neko od ove dvojice![]()
https://www.transfermarkt.com/ben-hibis ... ler/166116
https://www.transfermarkt.my/petar-koro ... er/1145469

-
- Kontakt:
Jest najbolji u zadnjih 5 godina, od rata 15 boljih igraca od njeg je bilo i proslo kroz klub...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 jul 2023, 18:13Rahmanović je možda najbolji poslijeratni igrač Sarajeva. Ako ništa, "najmudovitiji" svakako. Pa opet, ja ga nikad ne bih vratio. Isto tako je i sa Duljevićem. Uslovno govoreći, kako neko ko je označen kao loš, jer nije pod ugovorom, nama može biti dobar?! Moramo se odmaći od takvog načina razmišljanja. Osim upitne volje, spreme i motivacije, u očima povratnika mi smo još uvijek posljednja opcija. Kad promijenimo taj narativ, neće biti potrebe za njima, a samim tim ćemo postati poželjna destinacija. Yebo ti njega čim misli; mogu se u Sarajvo vazda vratit! Moreš moj qratz! Nije klub šuplji han da svak ulazi i izlazi kako hoće.
A mudovitijih od Dedica nije bilo hahaha
Nabroji 9 igrača, prosvjetli nas?Istinasamo123 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 18:18Jest najbolji u zadnjih 5 godina, od rata 15 boljih igraca od njeg je bilo i proslo kroz klub...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 jul 2023, 18:13Rahmanović je možda najbolji poslijeratni igrač Sarajeva. Ako ništa, "najmudovitiji" svakako. Pa opet, ja ga nikad ne bih vratio. Isto tako je i sa Duljevićem. Uslovno govoreći, kako neko ko je označen kao loš, jer nije pod ugovorom, nama može biti dobar?! Moramo se odmaći od takvog načina razmišljanja. Osim upitne volje, spreme i motivacije, u očima povratnika mi smo još uvijek posljednja opcija. Kad promijenimo taj narativ, neće biti potrebe za njima, a samim tim ćemo postati poželjna destinacija. Yebo ti njega čim misli; mogu se u Sarajvo vazda vratit! Moreš moj qratz! Nije klub šuplji han da svak ulazi i izlazi kako hoće.
A mudovitijih od Dedica nije bilo hahaha
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Kakav je dulja na desetki
Slazem se sa tobom, fkt evo neka se neko sjeti nekog povratnika da je nesto pokazao i da je bio bar za nijansu bolji nego u prvom mandatu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 jul 2023, 18:13Rahmanović je možda najbolji poslijeratni igrač Sarajeva. Ako ništa, "najmudovitiji" svakako. Pa opet, ja ga nikad ne bih vratio. Isto tako je i sa Duljevićem. Uslovno govoreći, kako neko ko je označen kao loš, jer nije pod ugovorom, nama može biti dobar?! Moramo se odmaći od takvog načina razmišljanja. Osim upitne volje, spreme i motivacije, u očima povratnika mi smo još uvijek posljednja opcija. Kad promijenimo taj narativ, neće biti potrebe za njima, a samim tim ćemo postati poželjna destinacija. Yebo ti njega čim misli; mogu se u Sarajvo vazda vratit! Moreš moj qratz! Nije klub šuplji han da svak ulazi i izlazi kako hoće.
A suprotnih primjera koliko hoces,posljedni je Suljic.
- prisonbreak
- Kontakt:
Jel Talha otisao na posudbu ili, posto vidim da ima ugovor do 2025.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Primjetio sam na ovim pripremama da Varesanovic forsira da stoper iznese loptu i s tim napravi visak za bokove, to je Svinjski doktoriro (pogledajte njihove tekme, i fokusirajte se na iznosenje najmanje 10-15-20 x to urade za jednu tekmu).
Dobra opaska oca Dalovog, mora se priznati
Dobra opaska oca Dalovog, mora se priznati
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, InatSilniBosanski, MSOZ101 i 48 gostiju.