Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:53Najbitnije da ga moje oci vise nece vidit u svetom dresu

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:53Najbitnije da ga moje oci vise nece vidit u svetom dresu
I mi smo se zasitili njega i njegovih grešaka.amsik je napisao/la: ↑04 jul 2023, 17:51Nije istina ovo za Dejanovića.Direktorcic je napisao/la: ↑04 jul 2023, 13:38Taman ce me ovakve informacije natjerat da odem kupit sebi kopacke i javim se Nedimu.Kakvih 8000, nije realan Dejanovic sekundedjemba je napisao/la: ↑04 jul 2023, 11:44Sve dok ne dođe zakon o sportu i dok se ne otvore granice za sve strane igraće da dolaze u našu ligu tesko ce se ko prodati dalje od HR.
Zašto?
Pisao sam na ovu temu nekoliko puta, cilj saveza mora biti podizanje kvaliteta lige,, a to ćes uraditi sa prilivom veceg broja stranih kvalitetnih igraca za puno manje para nego sto ovi lokalci traze (tipa Dejanović traži 8000)
Kada podignes kvalitet i rang lige onda ces biti konkurentni u evropskim utakmicama i vece sanse ces imati za neke geupne faze. Nakon toga ces privuci stotine skauta u našu ligu, a tako ce ici i prodaja istih.
Nudili su mu 4 hiljade ugovor odbio je, pa onda 4500 KM
Momak nije pristao jer se zasitio Veleza i Mostara.
A druga stvar je sto ne moze igrat ni u jednom boljem klubu haha
Sta radi @zemi10
2. HNL brate
U pravu si
Drugi rang natjecanja 1. NL, bez H.
Ante?Mostarac234 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:17Na probi još jedan iz 1. NL, desni bek Oreč, 21 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.