Pa s obzirom da se ne zna buducnost Parteya vjerovatno Livci ,ali ako ode Partey brzo eto njega u Arsenal
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
dva dana mi svuda iskače ovaj Mađar, kao da su doveli Mbappea bokte
Don't believe the hype.
Dobri ste mu sa agentom kako čitam, držaće on to pod kontrolom haman
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Previse hajpa za igraca bundeslige.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 21:35dva dana mi svuda iskače ovaj Mađar, kao da su doveli Mbappea bokte
Da su toliko dobri ti igraci leipziga koliko su navikani, trebali su imat vise od 71 boda. Tak je bio i upamecano, werner i slicni nahajpani.
Ne kazem da je ****, mozda on ispadne majstor zanata no otom potom
Jirgen doveo Balasa Dzudzaka.
RB Leipzig zadnjih sest mozda i vise godina nije prodao igraca koji je kasnije u top klubu odradio vrhunsku sezonu, da ne kazem napravio strasnu karijeru.
Eo gledam sad mase transfera ipak ima Kimmich.
RB Leipzig zadnjih sest mozda i vise godina nije prodao igraca koji je kasnije u top klubu odradio vrhunsku sezonu, da ne kazem napravio strasnu karijeru.
Eo gledam sad mase transfera ipak ima Kimmich.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Eh tu je i obelix, svi uslovi su ispunjeni.Madjarski stivi zabija minimum 7 komada u prvoj sezoni 
Nesto mi je Brighton slabo aktivan
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Shategabri
- Kontakt:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Fina karijera Gerrarda.
Taman kakva mu pristaje.
Bolja bi recimo bila da je vodio Salford i Oldham, i to očajno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ko je gori sad iz ove prespektive, Bayern koji je nudio milione i milione onda ili Chelsea koji je to glat odbijao
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Tad je obecavao da ce biti neki igrac. Teska povreda ga je unistila. Yebiga lako je biti general poslije bitke. Meni je vise krivo sto smo Musialu izgubili…
Znaci Mount, te vrlo moguce Onana, Hojlund i Amrabat.
Ko da pratimo prelazni rok FC Utrechta.
Al' bolje i ovo vec zakorjeli David te depresivni Martial. Kazu da Kamerunac ne da leptiru blizu sesnesterca.
Ko da pratimo prelazni rok FC Utrechta.
Al' bolje i ovo vec zakorjeli David te depresivni Martial. Kazu da Kamerunac ne da leptiru blizu sesnesterca.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Od svih njih samo bi Onana bio pojačanje. Što se tiče napadača, nas bi mobilnija verzija Ahmetovića pojačala, tako da može štagod.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Mount biti brutalno pojacanje. Zna Ten Hag sta radi.
Ima dosta pozitivnih karakteristika koje mogu itekako znaciti Unitedu... Bio je jedan od boljih izvodjaca prekida u Chelseaju? Tu je godinama bila patnja dok nije dosao Eriksen. Sad imamo i Mounta. Druga stvar, dosta je aktivniji od Eriksena, radi strasan presing i samim tim se bolje uklapa u Holding 4-3-3 sa Cazom i Brunom. Jako bitno pojacanje za Ten Hagov sistem, otvara citav niz mogucnosti u veznom redu.
pravda za mnoy
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, dark44, Wilshere10 i 10 gostiju.