FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Opet Husicu nisu dali ono sto je Secerbegovic dobio. 2016 je trazio privatizaciju nije moglo, kasnije moze za kupovinu stolice. Sada je trazio kontrolu skupstine i UO sto nije moglo ali je moglo kod Secerbegovica.
I uz to dovedu dokazanu budalu i osude klub na robiju Federalne.
I uz to dovedu dokazanu budalu i osude klub na robiju Federalne.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakve veze Salko ima sunce ti poljubim kad je bio ovdje samo ko obezbjeđenje bundoglavom ko što napisa momak prije? Saberi se malo prije nego što napišeš neku gluposti.
Ovdje se ne može ni papir isprintati bez amina gradskih struktura i vladajuće kriminalne hobotnice.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:

Velika pojacanja za sredinu federalne lige:
1. Mujkanovic S.
2.Smajic E.
3.Music S.

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Pa zar Azmir nije bio SDA-ov nosilac za Federalni Parlament (i prosao je), nisu se valjda i medjuvremenu ponovo razisli?
Strasno sta uradise. Najodvratniji period Slobode mi je upravo onaj kad je Mujkanovic bio predsjednik. Nema ovdje hajra vise, sredina 1. Federalne im je realnost...
-
- Kontakt:
Jel Senad dostavio listu ili je to samo Azmir morao? Kada se Senad prijavio? Ko su ostali ljudi koji će činiti UO?
Ima ovdje još dosta pitanja. A na ni jedno mi odgovor ne znamo, a da se ovo pitanje postavi vezi Azmira imamo odgovore i svi sve znamo.
Ima ovdje još dosta pitanja. A na ni jedno mi odgovor ne znamo, a da se ovo pitanje postavi vezi Azmira imamo odgovore i svi sve znamo.
E cuj Salko obezbjeđenjebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:54Kakve veze Salko ima sunce ti poljubim kad je bio ovdje samo ko obezbjeđenje bundoglavom ko što napisa momak prije? Saberi se malo prije nego što napišeš neku gluposti.
Ovdje se ne može ni papir isprintati bez amina gradskih struktura i vladajuće kriminalne hobotnice.

Salko je prva glava u toj ekipi, iz sjene odlucuje.
Nema promil sanse da ce SDP postaviti Struju i Senada i Salku pises gluposti i ne poznajes odnose.
- ASD
- Kontakt:
Vjeruj da se ne zna koja je on stranka. AKtivan u SDA sigurno nije.Ghuraba je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:56Pa zar Azmir nije bio SDA-ov nosilac za Federalni Parlament (i prosao je), nisu se valjda i medjuvremenu ponovo razisli?
Strasno sta uradise. Najodvratniji period Slobode mi je upravo onaj kad je Mujkanovic bio predsjednik. Nema ovdje hajra vise, sredina 1. Federalne im je realnost...
Mada svejedno, tu imaš na kantonu par struja što se očima ne mogu. Velika je borba za prevlast u savezu kantona.
Ono što je sigurno, SDP bi podržao Azmira da je imao ruke u klubu.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 04 jul 2023, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir je samo pro forme, trenutno rusi SDA vladu TK, zato mu je ovo i namjesteno.Ghuraba je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:56Pa zar Azmir nije bio SDA-ov nosilac za Federalni Parlament (i prosao je), nisu se valjda i medjuvremenu ponovo razisli?
Sloboda, zenski klubovi, Tuzla City, Salines, Kompred, Azmir bi zavladao savezom i gradskim i kantonalnim, a tamo ova struktura lovi u mutnom, Struja uzima velike pare kriminalnim radnjama kroz kantonalni savez i nize lige.
Azmir, ako je upravu da mu je Sloboda dužna novac koji spominje, sada treba da aktivira svoja potraživanja i odma hinjama spusti. Da sam na njegovom mjestu to bi uradio.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Da vam ispričam fazon za Senada, sjedimo mi jedne prilike u Lovcu i krmak glavati je bio za stolom do nas. Pričaju nešto oko para, kaže Senad, kad ga pita doktor na sistematskom koliko je visok, kaže 175 cm, ali kad stane na novčanik 185 cm. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Sad ce Senad iskesirati 600.000 KM kako je javno obecao duplo vise od Azmira i nema vise dugova,krize i stabilizacije
Sto? Samo bi navuko gnjev svih nas na sebe, ne bi mu to bilo pametno ni sekunde.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Jeli moguce da se Husic nije izabrao, ko je taj zlocinac koji je glasao da ne bude Husic predsjednik, sa Husicem bi se borili za titulu premijer lige za 2 godine ovako ce te trampit po federalnoj
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Bas tako. Znam samo da me Tusanj vise nece vidit, dok god su svi ovi u klubu. Jbt sta uradise od kluba, dusa me boli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I neka uradi, neka ispadnemo u najnizi rang sve može ali da Fukare i navijači preuzmu klub, a što da i on tad ne bude podrška Fukarama. Bolje krenuti putem Čelika samo da klub dodje u prave ruke a ne u ruke nekog ko će sutra ugasiti klub.
Ne znam brate al mislim da si spominjao da si blizak ili da si u Fukarama u svakom slučaju svaka cast grupi.
- ASD
- Kontakt:
Ma neće ova uprava dugo izdržati, mogu biti stabilni samo do izbora u savezu.
-
- Kontakt:
Sad se može i ugasiti. Zaboli me qrc.
Al valja kroz grad pojedinim proci. Al boli njih briga, njima je obraz strani pojam.
A ti Seceru krepo polako.
Al valja kroz grad pojedinim proci. Al boli njih briga, njima je obraz strani pojam.
A ti Seceru krepo polako.
Volim tebe, više od sebe
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:51****.** nezvanično saznaje da je razlog zbog kojeg je Husić ostao bez predsjedničke pozicije taj što je postavio ultimatum da se mora promijeniti način funkcionisanja upravnog odbora i skupštine, što je bio razlog zbog kojeg je većina u skupštini pružila podršku Mujkanoviću.

Još jednom, za lijekova vam trebalo, i daj Bože da vam te stolice na kojima sjedite sad u skupštini, ni marke u džep više ne donesu. Da vas hoće ko tužiti za šta i goniti do kraja života, čir na želucu da zaradite od tužbi. Gamad jedna, srasli u stolice, prisvojili sve. Fuj. Kako vas nije stid ljudi pred kojima ćete sutra hodati ulicom.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.