Krv ti yebem gledaj Kobca

Moderator/ica: GracanicaAA
Krv ti yebem gledaj Kobca
Ovo ono kada je folirao da je pogodjen da se prekine
38 ljudi sa protrsta ne moze puno uraditi..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:58Meni koji nisam tuzlak je mnogo krivo sto Husic nije izabran jer sam citao komentare i misljenja gdje mu je sigurno 95% navijaca Slobode ukazivalo povjerenje i prizeljkivalo ga. Stvarno ste picke najvece ne zbog ispustenog Husica nego jer ste dopustili da vam se tih 5% popisa usta svima. Vi ste najveci krivci zbog vaseg odnosa prema citavoj prici nemojte na nikoga drugog prebacivati krivicu
I na to se odnosi moj post jer su se morali dignuti protiv nametanja odluka manjine protiv vecine. Oni su najveci krivci i nema potrebe da sada pisu ja cu bojkotovati utakmice sda sdp kurci palci sami su kriviprisonbreak je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:0038 ljudi sa protrsta ne moze puno uraditi..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:58Meni koji nisam tuzlak je mnogo krivo sto Husic nije izabran jer sam citao komentare i misljenja gdje mu je sigurno 95% navijaca Slobode ukazivalo povjerenje i prizeljkivalo ga. Stvarno ste picke najvece ne zbog ispustenog Husica nego jer ste dopustili da vam se tih 5% popisa usta svima. Vi ste najveci krivci zbog vaseg odnosa prema citavoj prici nemojte na nikoga drugog prebacivati krivicu
Nema vas ko šta prcat, žalosno je samo šta vam se sve pred očima radi.
Davno sam im napisao, da su jedini krivci za ovo stanje u Slobodi navijaci i kraj price. Isto sto su bili krivi navijaci Veleza kao i Celika, dok se nije reklo dosta i stalo u kraj mafijasima. Andjeo sa neba i bajke da ce doci neko drugi i srediti situaciju i napraviti europsku Slobodu su price za malu djecu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:04I na to se odnosi moj post jer su se morali dignuti protiv nametanja odluka manjine protiv vecine. Oni su najveci krivci i nema potrebe da sada pisu ja cu bojkotovati utakmice sda sdp kurci palci sami su kriviprisonbreak je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:0038 ljudi sa protrsta ne moze puno uraditi..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:58Meni koji nisam tuzlak je mnogo krivo sto Husic nije izabran jer sam citao komentare i misljenja gdje mu je sigurno 95% navijaca Slobode ukazivalo povjerenje i prizeljkivalo ga. Stvarno ste picke najvece ne zbog ispustenog Husica nego jer ste dopustili da vam se tih 5% popisa usta svima. Vi ste najveci krivci zbog vaseg odnosa prema citavoj prici nemojte na nikoga drugog prebacivati krivicu
E onda cete se nacekati
Sisoje htio uvesti socios modelNakon toga je objasnio šta je on zapravo tražio od skupštine Slobode i kakav je bio njegov plan, odnosno s kojom idejom je želio da se klub vodi.
"Nije tačno da sam ja tražio da imam pod kontrolom čitav upravni odbor i skupštinu kluba, baš suprotno, sada je trenutno takva situacija, a oni su mi nudili da budem dio toga. Ja sam rekao da Slobodu želim vratiti građanima i svima onima koji vole Slobodu, čak smo se dogovarali i kako će izgledati ta skupština, u kojoj će se plaćati 100 KM mjesečno i da taj broj bude od tri do beskonačno. Time se dokazuje moja namjera, da u skupštini ne može sjediti niko ko ne može dati nešto za Slobodu. Onda smo odlučili da to bude simbolično 100 KM na mjesečnom nivou i da takvih imamo beskonačno ljudi. Ja bih bio najsretniji da imamo 10.000 takvih ljudi, a naravno da to nije moguće", kaže Husić pa dodaje:
"Ja sam rekao da na način na koji su oni sada napravili klub, ja ne želim da dođe do privatizacije kluba. Nisam želio na taj način da oni budu poslodavci meni, da to ne dolazi u obzir kada sam ja u pitanju. Ja nisam htio biti to što su oni danas. To je ogromna razlika."
Mi najbolje poznajemo ovu vašu situaciju jer smo bili u sličnoj. Klub vam je u raljama politike kao sto je bio kod nas dok se mi nismo pokrenuli, sada vec davne 2014 godine kada je i krenula borba za Čelik s NGG ekipom. Ima i kod vas pametnih momaka i navijača Slobode koji se moraju okupiti i krenuti zajedno s ostalim navijačima u spašavanje kluba i izvlačenje Slobode iz ralja politike i mafije. To vam je neminovno ako želite Slobodu i klub koji će pripadati vama kao nekada davno. Sretno u svakom slučaju.
Truhlo u pravu si majstore ali mislim da je njihov problem u fudbalskom mentalitetu a ne u kadru. Ima Tuzla dobrih i pametnih momaka ali svi se kolektivno pustili niz voduTruhlo je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:27
Davno sam im napisao, da su jedini krivci za ovo stanje u Slobodi navijaci i kraj price. Isto sto su bili krivi navijaci Veleza kao i Celika, dok se nije reklo dosta i stalo u kraj mafijasima. Andjeo sa neba i bajke da ce doci neko drugi i srediti situaciju i napraviti europsku Slobodu su price za malu djecu.
Ako im je i malo stalo do kluba, neka kontaktiraju UG Mostarski rodjeni ili ovu trenutnu ekipu na celu Celika, da im momci objasne par stvari. Nije sramota prepisati kako treba, sramota je biti politicka qrava i zeton za igranje![]()
Ho's strijelce hahahahaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:33![]()
@ CampobelloDiMazara najbolja liga svijetu![]()
Sjećaš li se one utakmice Jedinstvo - Velež 3:6![]()
Eno Esada sad u SarajevuNazorUso je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:35Ho's strijelce hahahahaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:33
![]()
@ CampobelloDiMazara najbolja liga svijetu![]()
Sjećaš li se one utakmice Jedinstvo - Velež 3:6![]()
Najjaca na dunjaluku !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.