Ako ima dobrih dusa ovdje, molim da posalju i meni

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako ima dobrih dusa ovdje, molim da posalju i meni
Nece oni imati 500 ljudi na tribinamababoedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:22Mujkanović: Husić i ja smo neuporedivi, bilo je samo pitanje da li ja želim ili ne
"Neuporedivi smo ja i Azmir Husić, kao ličnosti, ali i sportski radnici. Teško je nas porediti. Ja sam potpuno drugačiji tip, to ljudi ovdje znaju. Nemam mrlja ni afera u životu, kod mene je sve to čisto, pokušavam da budem čovjek, da budem karakteran... Mene ovdje znaju ljudi svih generacija, cijeli život sam u sportu. Bilo je cijelo vrijeme samo pitanje da li ja hoću na čelo FK Sloboda, da li želim to ili ne...Lomilo se to kod mene, a ja sam znao ako se prijavim da ću ja biti to. Znao sam kako ovdje ljudi razmišljaju"
"Navijači će imati priliku da gledaju dobar nogomet, da ćemo dati sve od sebe, a igrači na terenu ostavljati srce. Niko se neće moći 'prošvercati' u Slobodu. Dat ćemo sve od sebe da zadovoljimo navijače, simpatizere i sve koji vole Slobodu, a nije ih mali broj. Dobio sam mnogo poruka, čestitke, svi su čekali da se krene sa mrtve tačke, da krenemo raditi..."
I treba realno. Ja molim Boga da Fukare krenu u pravnu borbu sa ovom gamadi
Bivsi fudbaler Slobodeslobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
Haman si mlad, Nusret je igrao dosta dugo za slobodu, bio dobar bek. Ne znam ima li ikakvog iskustva kao trenerslobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
S.M.?simonknows je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:30Nego onaj, možda uskoro dobijemo centarfora, za 2 3 dana treba da potpiše u jednom mjestu tu blizu Tz, a pošto se sad desio ovaj mali zaokret dobio je iznenadni interes da nas pojača![]()
IspravnoSunderland je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:30Ljudi ovo nije za javnosti trebamo se okrenuti drugim stvarima svi mi imamo sestre i mame i ove stvari nisu da isplivaju nigdje.
Så ovom gamadi se treba drugačije boriti.
Čuj Muslimovic a Salko doveo Hodžu u royal
Ma ovaj jedan iz PremiershipaRimes87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:32S.M.?simonknows je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:30Nego onaj, možda uskoro dobijemo centarfora, za 2 3 dana treba da potpiše u jednom mjestu tu blizu Tz, a pošto se sad desio ovaj mali zaokret dobio je iznenadni interes da nas pojača![]()
![]()
Sigurno si bio dijete, pa se ne sjećaš...slobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
Mislim da si me shvatio._dreamer_ je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:31Haman si mlad, Nusret je igrao dosta dugo za slobodu, bio dobar bek. Ne znam ima li ikakvog iskustva kao trenerslobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
Poslijeratna trica Slobodina, bek. Generacija Mitrovic, Vidić, Nikolić, Mešanović, Bajrović.... Protiv Akurerija s Islanda u Intertotocupu na Tusnju, dal je na njemu napravljen penal ili je on puco ne mogu se sjetiti.. Uglavnom dobar igrač svojevremeno. Korektan kao čovjek, ne znam jel se šta zadnjih godina mjenjalo.slobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.