FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ba, zakacio se sa Zalizanim.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ostavis invalida Ancica, Besima koji je van forme totalno, Traku pogubljenog i otjeras najborbenijeg i najboljeg stopera ove polusezone radi dignutog nosa strucnjaka.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 04 jul 2023, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Katastrofa stvarno, odo za Vrbanjusu navijati.
You are someone else I am still right here
- skullcrusher
- Kontakt:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Sta bi sve dao da imamo ovakav stadion
Allianz stadion u Beču prima oko 30.000 navijaca. Eto nek nasa Bordo Arena prima 20.000 bilo bi odlicno

Allianz stadion u Beču prima oko 30.000 navijaca. Eto nek nasa Bordo Arena prima 20.000 bilo bi odlicno

Bog Bosna i Bošnjaci
E ako nam je Ilija bio medju najplacenim a došao iz UzbekistanaPrema nezvaničnim informacijama Martinović je bio jedan od najplaćenijih igrača u svlačionici, a navodno je zarađivao petocifreni iznos na mjesečnom nivou.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakvi su onda Besim i Trako kad je ovaj Hilmo

-
- Kontakt:
Guadalupe i ja necemo to dopustiti

Besim ce vec uhvatiti formu. Znas kako kazu klasa je vjecna, forma je prolazna.guadalupe je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:38Kakvi su onda Besim i Trako kad je ovaj Hilmo![]()

Tako da je Ilija itekako bespotreban.
- f0rest1946
- Kontakt:
Najplaceniji, zakacio se sa trenerom jbg..
Iako za mene fin igrac pravo ali eto nije islo, dovest ce se novi stoper ocigledno.
Kažu da Ilija bas svadjalica bio u svlačionici. Ne vjerujem da je jedna svadja sa mirzom presudila.
Ohanite oko stadiona i slika,teško da ćemo doživjeti da se napravi.
Ohanite oko stadiona i slika,teško da ćemo doživjeti da se napravi.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma uljepša mi noc pa makar i suplja bila.
Iskreno Tan nas je svojevremeno spasio kad smo bas u belaju bili i hvala mu na tome. To ne treba zaboraviti.
Nam je ako se ne varam usao u posao sa njim ko sad Mirvic
Ali ga je i napustio ZBOG NJEGA, bila je prica neka kao Nam ulaze a Tan je zadrzao cca 30% i ne ulaze pare vise.
U biti Tan ja "namazan", Nam je ulagao on zadrzao 30% i tvoje 30% raste kao i sad kad je u pricu usao Mirvic.
Ja bi iskreno volio da se Tan istisne iz kluba i da ga kupi neko tipa Mirvic jer sve sto je u "tal" je problem nekad.
Realno Tan radi neke stvari dobro u biznisu dok ima pare koje ima, al sto se tice sportskog dijela i ove price oko fudbala ja mislim da mu tu nije mjesto kao sto je fulio sa Belgijom sa Engelskom. On je u biti na fudbalu "popusio" fine pare.
Lik je uspijesan al bi se trebao drzat dalje od fudbala.
Ne mogu se bas sjetiti detalja sta je i kako sve bilo al sam poprilicno siguran da je razlog naseg "pada" prije 3 god bio Tan koji nije vise zelio da ulaze u nas pa se povukao i Nam.
Nam nije bio njegov radnik nego biznis partner.
Nek me neko ispravi ako grijesim al mi je nekako u glavi to tako ostalo. Moguce je da grijesim.
E sad idealno bi bilo ako je vec tu i zeli da ulaze, da u Mirvicu vidi nekog ko je sposoban da to sve vodi pa je odlucio da i on ulaze dalje.
Nam je ako se ne varam usao u posao sa njim ko sad Mirvic
Ali ga je i napustio ZBOG NJEGA, bila je prica neka kao Nam ulaze a Tan je zadrzao cca 30% i ne ulaze pare vise.
U biti Tan ja "namazan", Nam je ulagao on zadrzao 30% i tvoje 30% raste kao i sad kad je u pricu usao Mirvic.
Ja bi iskreno volio da se Tan istisne iz kluba i da ga kupi neko tipa Mirvic jer sve sto je u "tal" je problem nekad.
Realno Tan radi neke stvari dobro u biznisu dok ima pare koje ima, al sto se tice sportskog dijela i ove price oko fudbala ja mislim da mu tu nije mjesto kao sto je fulio sa Belgijom sa Engelskom. On je u biti na fudbalu "popusio" fine pare.
Lik je uspijesan al bi se trebao drzat dalje od fudbala.
Ne mogu se bas sjetiti detalja sta je i kako sve bilo al sam poprilicno siguran da je razlog naseg "pada" prije 3 god bio Tan koji nije vise zelio da ulaze u nas pa se povukao i Nam.
Nam nije bio njegov radnik nego biznis partner.
Nek me neko ispravi ako grijesim al mi je nekako u glavi to tako ostalo. Moguce je da grijesim.
E sad idealno bi bilo ako je vec tu i zeli da ulaze, da u Mirvicu vidi nekog ko je sposoban da to sve vodi pa je odlucio da i on ulaze dalje.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ma ko god bio trener, jednostavno se neke stvari moraju ispostovati...
Zar bi trebalo da pustimo da nam igrac odredjuje da li ce biti zamjenjen ili ne ?
Mozemo mi dobijati aritmiju na pomen Mirze Varesanovica, ali bilo ko da je na klupi za ovakve stvari mora imati podrsku Uprave ...
Shvatam nezadovoljstvo, ali profesionalac si i moras neke stvari prihvatiti, a ne drzati nekome pridiku sto te mijenja...
Zamjeni se jedan Ronaldo i Messi, ne bi smio Ilija Martinovic.
U svakom slucaju, hvala za sve i sretno
Zar bi trebalo da pustimo da nam igrac odredjuje da li ce biti zamjenjen ili ne ?
Mozemo mi dobijati aritmiju na pomen Mirze Varesanovica, ali bilo ko da je na klupi za ovakve stvari mora imati podrsku Uprave ...
Shvatam nezadovoljstvo, ali profesionalac si i moras neke stvari prihvatiti, a ne drzati nekome pridiku sto te mijenja...
Zamjeni se jedan Ronaldo i Messi, ne bi smio Ilija Martinovic.
U svakom slucaju, hvala za sve i sretno
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 04 jul 2023, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.