FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hoce li Fukare traziti pravnu pomoc ili?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pretpostavljam da si malodobna osoba pa ne zamjerim na maloumnim dosjetkama
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Mislim da će se sigurno smanjiti tranša. A extra bi bilo da je ukinu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I kemu nabit na onu stvar sve su to izdajice.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Kroz sve uprave i predsjednike moj klub je bio Sloboda i za svakog sam navijao da uspije, i dalje je moj klub Sloboda, ja sam na tribinama opet i opet navijam za Slobodu i zelim im sve najbolje, ja moram gledat fudbal a ne postoji drugi klub koji mogu pratit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ovima će najveći šamar biti prazan stadion na prvoj domaćoj tekmi, a i na svim ostalim...klasik je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:22Kroz sve uprave i predsjednike moj klub je bio Sloboda i za svakog sam navijao da uspije, i dalje je moj klub Sloboda, ja sam na tribinama opet i opet navijam za Slobodu i zelim im sve najbolje, ja moram gledat fudbal a ne postoji drugi klub koji mogu pratit.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- marseille_unique
- Kontakt:
Azmir jeste dosljo, ali ovaj, mislim ruzno je reci, al gdje
ovoga seljacinu braco mila.
Sta reci na kraju, mozda onu:
“Nemoj stari moj… Ma Krivi smo mi sto smo se sklanjali”
Pa opet navalite narode za Papke SDP-a i tu zlocinacku hobotnicu oko SDP-a, za Berbice i ekipu,
Ili jos gore nemojte glasati ni za koga, pa nek opet drze Tuzlu sa 20 do 30 hiljada glasova.
I je li moguce da je covjek izjavio take hvalospjeve za sebe, znaci tako hladno, kao bilo je pitanje samo Da li on hoce, pa jbt te kamen, je li ja sanjam ovo?
Prijedlog Fukarama, treba naci koliko toliko neku osobu medzu nama obrazovanu, gradsku, postenu i mladu i kandidovat na izborima. Nekoga ko je van ove zlocinacke Hobotnice.
Kazem vam to je po meni tezak pocetnicki korak i pocetak
sporog procesa, ali nema druge.
Kandidovat tu mladu osobu kao Nezavisnog kandidata i kampanju udarit medzu omladinom da izadzu napokon i dadnu glas za nadajmo se spas ne samo sporta nego i ove Carsije.
U medzuvremenu pokrenuti pravni proces, neka tece u s vezi sa ovim malverzacijama.
Pa opet navalite narode za Papke SDP-a i tu zlocinacku hobotnicu oko SDP-a, za Berbice i ekipu,
Ili jos gore nemojte glasati ni za koga, pa nek opet drze Tuzlu sa 20 do 30 hiljada glasova.
I je li moguce da je covjek izjavio take hvalospjeve za sebe, znaci tako hladno, kao bilo je pitanje samo Da li on hoce, pa jbt te kamen, je li ja sanjam ovo?
Prijedlog Fukarama, treba naci koliko toliko neku osobu medzu nama obrazovanu, gradsku, postenu i mladu i kandidovat na izborima. Nekoga ko je van ove zlocinacke Hobotnice.
Kandidovat tu mladu osobu kao Nezavisnog kandidata i kampanju udarit medzu omladinom da izadzu napokon i dadnu glas za nadajmo se spas ne samo sporta nego i ove Carsije.
U medzuvremenu pokrenuti pravni proces, neka tece u s vezi sa ovim malverzacijama.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Mogu te i napraviti i kupiti od mjesecne zarade, toliko sam malodoban i malouman, pazi kako mi se obracas, nisam ti ja balavac da mi tako pises, znas.
Eto, navijajte i dalje i saljite javne dopise koji su se pokazali djelotvorni, i gledajte do penzije kako vam lesinari se*u po klubu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Daj ba jesi li ti vidio sve one lobanje na čelu sa najvećom lobanjom? Kako to podržavati?!klasik je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:22Kroz sve uprave i predsjednike moj klub je bio Sloboda i za svakog sam navijao da uspije, i dalje je moj klub Sloboda, ja sam na tribinama opet i opet navijam za Slobodu i zelim im sve najbolje, ja moram gledat fudbal a ne postoji drugi klub koji mogu pratit.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
De nek neka dobra dusa posalje u pp tu prepisku
Gledaj naroda na temi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vjeruj da mi se gade salko i kompanija, al evo na pocetku sam mislio da su nino i kompanija sminka gradska raja pa se zajeba.Sky9 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:25Daj ba jesi li ti vidio sve one lobanje na čelu sa najvećom lobanjom? Kako to podržavati?!klasik je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:22Kroz sve uprave i predsjednike moj klub je bio Sloboda i za svakog sam navijao da uspije, i dalje je moj klub Sloboda, ja sam na tribinama opet i opet navijam za Slobodu i zelim im sve najbolje, ja moram gledat fudbal a ne postoji drugi klub koji mogu pratit.
Apsolutno ih ne podrzavam, al podrzavam i volim Slobodu, tu me ne mogu sjebat, i opet ce mi bit nepojmljivo da Sloboda igra na Tusnju a da ja negdje u gradu pijem kafu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
A još treba da im dajemo i pare za to. Ma nema šanseklasik je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:33Vjeruj da mi se gade salko i kompanija, al evo na pocetku sam mislio da su nino i kompanija sminka gradska raja pa se zajeba.Sky9 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:25Daj ba jesi li ti vidio sve one lobanje na čelu sa najvećom lobanjom? Kako to podržavati?!klasik je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:22
Kroz sve uprave i predsjednike moj klub je bio Sloboda i za svakog sam navijao da uspije, i dalje je moj klub Sloboda, ja sam na tribinama opet i opet navijam za Slobodu i zelim im sve najbolje, ja moram gledat fudbal a ne postoji drugi klub koji mogu pratit.
Apsolutno ih ne podrzavam, al podrzavam i volim Slobodu, tu me ne mogu sjebat, i opet ce mi bit nepojmljivo da Sloboda igra na Tusnju a da ja negdje u gradu pijem kafu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako tu izjavu komentarisati najbolje staviti neke njihove zadnje sportske uspjehe i poredit.marseille_unique je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:25Azmir jeste dosljo, ali ovaj, mislim ruzno je reci, al gdje
Azmir vratio Slobodu u PL, uveo TC u PL, viceprvak BiH I sa Slobodom I sa TC, igrao Evropu i sa Slobodom i sa TC.
Senad bio na sredini tabele sa Slobodom u PL, doveo Mladost do druge Federalne. Ako neko zna još neki uspjeh onda se izvinjavam ali ja nisam zapazio.
I ja mislim da se ne mogu poredit, Azmir je daleko bolja opcija...
Proslijedite i do mene nece ici javno obecavam

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Jedino im se moze nauditi da ih se udara po dzepu svaku utakmicu. Baklje petarde nacionalisticko fasisticko vjersko i svako drugo omalovazavanje i slicne akcije i onda napustanje tribineSaltCityAttack je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:13
Gdje ćeš ovo reci druže kakvi to nikad pisaj TC samo Sloboda mogu mi milion dati ja to Sebi nebi dozvolio nikad jer sve možeš prevariti u životu i izgubiti , ali klub nikada nebi smjeo ali na našu žalost može se proglasiti jednim dijelom da ovo ide ka gašenju kluba
El Fatiha zagrci !!!
-
- Kontakt:
Fuuuuj
Postujem tvoj stav, ne kazem da nisi upravu il da ja jesam, svako kako misli da treba
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ