Komotno sam i ja mogao biti umjesto Ćire, frajer kupio sve utakmice. Isto što je uradio i sa Simin Hanom ( TC sadašnjim )
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Napušiš se komotno kurca glupane.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Nemojte samo vi o kriminalu, isti vas je doveo do prosjačkog štapa.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:39Ma ludilo, ovo mora bit neki kriminal. Meni je jako cudno kakav se obrat dogodio 5 do 12, izgledalo je kao da su sve dogovorili.

Ma precjenjuju imovinu realno,rumunski Petrolul napravio nov stadion extra 15.000 sjedećih mjesta za 20 miliona eura i još sadržaja bruku uz stadion ali eto neka precjenjuju zato i neće naći nikoga za investitoraElCartel11 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:13Kod nas kad se god spomene investitor ili neko ulaganje, naše kone pocnu: a koliko vrijedi naša imovina?![]()
Ma jednostavno si glup.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Imovina im vrijedi 2 godisnja budzeta Sarajeva.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:13Kod nas kad se god spomene investitor ili neko ulaganje, naše kone pocnu: a koliko vrijedi naša imovina?

Očekujte u naredna 24 sata roman od jednog lika kako peremo pare i kako nigdje ne piše ko nam je u upravnom odboru. Nije mu lahko.
Malo popustite, kada ti dobro ide stavi kamenčić u cipelu neka te žulja.

Prvo da čujemo kako se peru pare, pa onda može pisati da mi to radimo. Čuj peremo pare, a poslujemo u minusu.
🇵🇸
- ExchangeOffice
Samo kad porezna pocne postavljat pitanja, vidjet cete.
Kako udruzenje a ostvaruje ogromne gubitke, kakoo?

Kako udruzenje a ostvaruje ogromne gubitke, kakoo?

-
- Kontakt:
Evo kone prizivaju sad sisoja,nije zeljo prazan stan.
- svrakino1921
- Kontakt:
Odlazak Martinovića se mogao nagovijestiti još poslije ligaškog duela protiv Veleža kada ga je trener Mirza Varešanović izveo iz igre u prvom poluvremenu.
Prema nezvaničnim informacijama Martinović je bio jedan od najplaćenijih igrača u svlačionici, a navodno je zarađivao petocifreni iznos na mjesečnom nivou.
Iz Titove 38b je u utorak navečer saopšteno da je Crnogorac i definitivno napustio Koševo i to poslije sporazumnog raskida.
Pocinje cirkus za ovu sezonu
Imamo mi pare ali ti ne meres vise imat toliko
Jadan ovaj mladic
Prema nezvaničnim informacijama Martinović je bio jedan od najplaćenijih igrača u svlačionici, a navodno je zarađivao petocifreni iznos na mjesečnom nivou.
Iz Titove 38b je u utorak navečer saopšteno da je Crnogorac i definitivno napustio Koševo i to poslije sporazumnog raskida.

Pocinje cirkus za ovu sezonu
Imamo mi pare ali ti ne meres vise imat toliko

Jadan ovaj mladic
Pominjao sam to ali vrijedi ponovvit.Anex je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:31Ma precjenjuju imovinu realno,rumunski Petrolul napravio nov stadion extra 15.000 sjedećih mjesta za 20 miliona eura i još sadržaja bruku uz stadion ali eto neka precjenjuju zato i neće naći nikoga za investitoraElCartel11 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:13Kod nas kad se god spomene investitor ili neko ulaganje, naše kone pocnu: a koliko vrijedi naša imovina?![]()
Procjenjena vrijednost-prodajna vrijednost nemaju veze jedno s drugim. Preduzece Vaso Miskin Crni,isto u Novom Sarajevu ima 10x puta vise zemlje na atraktivnijoj i boljoj lokaciji i decenijama lezi prazno,neprodano i neiskoristeno a daju ljudi u bescjenje. Konkretno,zadnja velika parcela koju su prodali ,ona na kojoj je podignut neboder kod Mercatora Lozionicka je prodan/kupljen za 3,5 miliona KM. A veci je ,atraktivniji ,infrastrkturni uvezaniji od livede u vlasnistvu zeljeznicara. Novo Sarajevo je najsiromasnija opstina u Kantonu Sarajevu i jedna od najsiromasnijih u FBiH. A inace je cijela zemlje u buli,nema ulaganja,nema investicija. Dok se politicko -ekonomska situacija ne promjeni,zeljeznicar ce imati samo mrtvi kapital,bezvrijedan i nekoristan. A politicko-ekonomska situacija se nije makla zadnjih 30 godina.

Ponovo se na temi Sarajeva piše o bosanskom Dinamu, samo je još to nedostajalo da cirkus bude kompletan.
Sad čekamo.
Sad čekamo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad će jesen, kup i penicilin na Bilinom

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Vidjećemo. Biće žestoka sezona jer ovaj put je konkurencija za titulu vjerovatno najjača u istoriji lige. Svi gledaju samo u Zrinjski i Sarajevo, a ja gledam i u Borac koji će činiti čuda. Tegeltija je tek sad ušao u fazon i zna šta mu je činiti da nadomjesti nedostatak kvaliteta. Sav cirkus koji su radili prošle sezone je prošao nekažnjeno i nema razloga da naredne sezone ne budu još gori.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad brat napisa da im imovina vrijedi 50 miliona hahahhahaElCartel11 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:13Kod nas kad se god spomene investitor ili neko ulaganje, naše kone pocnu: a koliko vrijedi naša imovina?![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.