Odmah pocinjes sa igracem manje tekmu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da Pena ne zna engleski nikako ali klub traži osobu koja će prevoditi to sa španskog na bosanskiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:51a fakat malo sadrzaja sa priprema. Svako malo provjeravam. Daj stavite im go pro kamere iz prvog lica neki trening. Pa neke izjave, Peneranda kako mu je, jel se Viveros navikao.. Jedan dan na pripremama, ustajanje u 6. dorucak, ovo ono.. Slabo, tanko. Na ostalim smo poljima munje, malo smo zaspali na relaciji klub navijaci
Dzaba ti sva pojacanja i sve ovo kad ces Traku gledati u prvih 11bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:54Jojj Pitara uvijek im nesto i neko smeta. Opustite se i uzivajte![]()
100%
Cudo onda Zvezda,Dinamo,Hajduk dovode strance,mada se kod njih ihrac iz EU ne racuna kao stranac,kod nas se igrac iz EU ravuna kao stranac,kao da smo u Rusiji ili Indiji.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:58O ovom sam govorio kad sam pisao da mozemo itekako iskoristit ovo novo pravilo. Soldo - domaci. Rogic - domaci. Avram - domaci. Ilija da je ostao kao rezervni stoper, realno vise je pokazao nego Besim (da ne pricam o Anicicu), al eto. Kyeremehu probamo zavrsit srpske papire - domaci. Po prethodnom pravilu nikad ne bi bio domaci nit bismo mogli imat sve ove igrace! Okej, jesmo se okrenuli juznoamerickom trzistu i sve to stoji, al i nema potrebe da imas vise od 3 takva igraca u rosteru. Jest pravilo nastimano Borcu i to je cinjenica, al mislite da Borac moze skinut igraca Dundeeju? I dalje imamo najvecu plateznu moc u ligi i mozemo navaljat top igraca iz regiona. Ja bih radije gledao u ekipi 8 kvalitetnih ex yu igraca i tri juznoamerikanca nego 5 juznoamerikanaca i 6 nasih mentalnih ameba i nargilasa. Jednostavno mentalitet drugaciji, iz HR dolaze strogi profesionalci. Jesmo li ikad ofulali s nekim Hrvatom? Milicevic, Crepulja (mislim da tad nije imao nase papire), Jajalo, Benko, Barbaric... Sve odlicni igraci i veliki profesionalci.
taman - Pena uci bosanski.MortemHz je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:55Mislim da Pena ne zna engleski nikako ali klub traži osobu koja će prevoditi to sa španskog na bosanskiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:51a fakat malo sadrzaja sa priprema. Svako malo provjeravam. Daj stavite im go pro kamere iz prvog lica neki trening. Pa neke izjave, Peneranda kako mu je, jel se Viveros navikao.. Jedan dan na pripremama, ustajanje u 6. dorucak, ovo ono.. Slabo, tanko. Na ostalim smo poljima munje, malo smo zaspali na relaciji klub navijaci
vala i ti pretjerujes, ko kakva nana kad unuka pegla jel gladan, a ko curku ga natovarilaFCUM je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:57Dzaba ti sva pojacanja i sve ovo kad ces Traku gledati u prvih 11bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:54Jojj Pitara uvijek im nesto i neko smeta. Opustite se i uzivajte![]()
Ma ja, može vala svako naučiti neke osnovne riječi koje će koristiti u fudbalu. Renan isto uči bosanski a Viveros mislim da zna malo engleskogLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:01taman - Pena uci bosanski.MortemHz je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:55Mislim da Pena ne zna engleski nikako ali klub traži osobu koja će prevoditi to sa španskog na bosanskiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:51a fakat malo sadrzaja sa priprema. Svako malo provjeravam. Daj stavite im go pro kamere iz prvog lica neki trening. Pa neke izjave, Peneranda kako mu je, jel se Viveros navikao.. Jedan dan na pripremama, ustajanje u 6. dorucak, ovo ono.. Slabo, tanko. Na ostalim smo poljima munje, malo smo zaspali na relaciji klub navijaci![]()
vala i ti pretjerujes, ko kakva nana kad unuka pegla jel gladan, a ko curku ga natovarilaFCUM je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:57Dzaba ti sva pojacanja i sve ovo kad ces Traku gledati u prvih 11bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:54
Jojj Pitara uvijek im nesto i neko smeta. Opustite se i uzivajte![]()
Trakaroni ce da zgazi ovu sezonu
Daleko smo mi jos od Zvezde, Dinama i Hajduka. Za nase uslove i ovo je odlicno. Do juce su nam stranci u ekipi bili Adukor, Oremus, Velkoski, Rashid... Sad doveli tri skuplja igraca i poletjeli odmah, ispade na radaru nam pola Premiershipa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:01Cudo onda Zvezda,Dinamo,Hajduk dovode strance,mada se kod njih ihrac iz EU ne racuna kao stranac,kod nas se igrac iz EU ravuna kao stranac,kao da smo u Rusiji ili Indiji.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:58O ovom sam govorio kad sam pisao da mozemo itekako iskoristit ovo novo pravilo. Soldo - domaci. Rogic - domaci. Avram - domaci. Ilija da je ostao kao rezervni stoper, realno vise je pokazao nego Besim (da ne pricam o Anicicu), al eto. Kyeremehu probamo zavrsit srpske papire - domaci. Po prethodnom pravilu nikad ne bi bio domaci nit bismo mogli imat sve ove igrace! Okej, jesmo se okrenuli juznoamerickom trzistu i sve to stoji, al i nema potrebe da imas vise od 3 takva igraca u rosteru. Jest pravilo nastimano Borcu i to je cinjenica, al mislite da Borac moze skinut igraca Dundeeju? I dalje imamo najvecu plateznu moc u ligi i mozemo navaljat top igraca iz regiona. Ja bih radije gledao u ekipi 8 kvalitetnih ex yu igraca i tri juznoamerikanca nego 5 juznoamerikanaca i 6 nasih mentalnih ameba i nargilasa. Jednostavno mentalitet drugaciji, iz HR dolaze strogi profesionalci. Jesmo li ikad ofulali s nekim Hrvatom? Milicevic, Crepulja (mislim da tad nije imao nase papire), Jajalo, Benko, Barbaric... Sve odlicni igraci i veliki profesionalci.
za pocetak: ledjaaaa mala. Opa-opa ce skontati brzoMortemHz je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:04Ma ja, može vala svako naučiti neke osnovne riječi koje će koristiti u fudbalu. Renan isto uči bosanski a Viveros mislim da zna malo engleskogLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:01taman - Pena uci bosanski.![]()
vala i ti pretjerujes, ko kakva nana kad unuka pegla jel gladan, a ko curku ga natovarila
Trakaroni ce da zgazi ovu sezonu
To se mjenja sve,sad ima neke nive vidike,seme za igrace itd al si ogranicen.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:08Daleko smo mi jos od Zvezde, Dinama i Hajduka. Za nase uslove i ovo je odlicno. Do juce su nam stranci u ekipi bili Adukor, Oremus, Velkoski, Rashid... Sad doveli tri skuplja igraca i poletjeli odmah, ispade na radaru nam pola Premiershipa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:01Cudo onda Zvezda,Dinamo,Hajduk dovode strance,mada se kod njih ihrac iz EU ne racuna kao stranac,kod nas se igrac iz EU ravuna kao stranac,kao da smo u Rusiji ili Indiji.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:58O ovom sam govorio kad sam pisao da mozemo itekako iskoristit ovo novo pravilo. Soldo - domaci. Rogic - domaci. Avram - domaci. Ilija da je ostao kao rezervni stoper, realno vise je pokazao nego Besim (da ne pricam o Anicicu), al eto. Kyeremehu probamo zavrsit srpske papire - domaci. Po prethodnom pravilu nikad ne bi bio domaci nit bismo mogli imat sve ove igrace! Okej, jesmo se okrenuli juznoamerickom trzistu i sve to stoji, al i nema potrebe da imas vise od 3 takva igraca u rosteru. Jest pravilo nastimano Borcu i to je cinjenica, al mislite da Borac moze skinut igraca Dundeeju? I dalje imamo najvecu plateznu moc u ligi i mozemo navaljat top igraca iz regiona. Ja bih radije gledao u ekipi 8 kvalitetnih ex yu igraca i tri juznoamerikanca nego 5 juznoamerikanaca i 6 nasih mentalnih ameba i nargilasa. Jednostavno mentalitet drugaciji, iz HR dolaze strogi profesionalci. Jesmo li ikad ofulali s nekim Hrvatom? Milicevic, Crepulja (mislim da tad nije imao nase papire), Jajalo, Benko, Barbaric... Sve odlicni igraci i veliki profesionalci.
Uostalom, sta bi nama znacilo pravilo o EU igracima kao domacim? Koga smo ikad doveli iz clanica EU a da nisu Hrvati (koji se sad vode kao domaci)? Opet Guliashvili ne bi bio domaci, ovi Juznoamerikanci takodje. U proslosti nam stranci van exyu bili par afrikanaca, Liivak et iz EU, Fanimo Englez (i to vise nije EU), Kallasi iz Sirije...
Da, al nista vise ogranicen nego prije. Ja govorim striktno o poredjenju proslog pravila i ovog sad. Naravno da bi bilo idealno da imas EU igrace kao domace, da urade kao u Srbiji npr gdje su EU i ex yu igraci domaci, al na terenu u istom trenutku smijes imat 4 strana igraca (strana - van EU i exyu). Al u odnosu na prethodno pravilo gdje smo imali samo pet stranaca a svi sa exyu se vodili kao stranci, po meni je ovo sad bolje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:10To se mjenja sve,sad ima neke nive vidike,seme za igrace itd al si ogranicen.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:08Daleko smo mi jos od Zvezde, Dinama i Hajduka. Za nase uslove i ovo je odlicno. Do juce su nam stranci u ekipi bili Adukor, Oremus, Velkoski, Rashid... Sad doveli tri skuplja igraca i poletjeli odmah, ispade na radaru nam pola Premiershipa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:01
Cudo onda Zvezda,Dinamo,Hajduk dovode strance,mada se kod njih ihrac iz EU ne racuna kao stranac,kod nas se igrac iz EU ravuna kao stranac,kao da smo u Rusiji ili Indiji.
Uostalom, sta bi nama znacilo pravilo o EU igracima kao domacim? Koga smo ikad doveli iz clanica EU a da nisu Hrvati (koji se sad vode kao domaci)? Opet Guliashvili ne bi bio domaci, ovi Juznoamerikanci takodje. U proslosti nam stranci van exyu bili par afrikanaca, Liivak et iz EU, Fanimo Englez (i to vise nije EU), Kallasi iz Sirije...
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, JavierBosnia, rimljanin90 i 67 gostiju.