ma kaki,ali doduse Pato ce izgleda sjediti na klupi ...robovi88 je napisao/la:Pato i Oddo se vratili u Milano zbog povreda![]()
![]()
U napadu Robinho i Ibrahimovic
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jooooj kad mi ovakvi ko patinho i scudetto pocnu pametovat, eto je corav i glup ko i milannews.it a ti pametan i imas neki jak izvor informacijapatinho7 je napisao/la:ma kaki,ali doduse Pato ce izgleda sjediti na klupi ...robovi88 je napisao/la:Pato i Oddo se vratili u Milano zbog povreda![]()
![]()
U napadu Robinho i Ibrahimovic
Malo procitaj pa prosipaj pamet ! http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
@robovi
Molim te objasni mi to za pametovanje,da nisi kakve bunike ruco
Molim te objasni mi to za pametovanje,da nisi kakve bunike ruco
- Interista di cuore
- Kontakt:
pratil ko od vas primaveru Milana ? zanima me kakav je Fossatti ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma i bio je upitan za noćas patak, temperatura ga spucala, i neće biti u sastavu nikako, e jbg taman se oporavi od povrede uđe u top formu i onda ga bolest ufati, koji pehovi tog dečka prate.
fosati onako solidan, za koliko je keša stigao više se od njega ipak očekivalo
fosati onako solidan, za koliko je keša stigao više se od njega ipak očekivalo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Steta,ali jbg sa i bez njega veceras pada Juventus akobogda.
Fossati je doso u Milan zajedno sa Daminutom i FilkoromInterista di cuore je napisao/la:pratil ko od vas primaveru Milana ? zanima me kakav je Fossatti ?
Njih trojica su kolko ja znam dosli za 7 milijuna iz Intera, Fossati jedini ko zna igrat, ova dvojica se nisu nesto pokazala ali Fossati je u prvoj postavi u Primaveri i igra AMF
Potvrdjeno !
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Boateng, Cassano ,Ibrahimovic.
JUVE: Buffon, Sorensen, Chiellini, Traoré, Barzagli, Marchisio, Martinez, Felipe Melo, Krasic, Toni e Matri.
Logicno Cassano u prvoj Robinho na klupi, da ga malo odmori do Tottenhama
FORZA MILAN
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Boateng, Cassano ,Ibrahimovic.
JUVE: Buffon, Sorensen, Chiellini, Traoré, Barzagli, Marchisio, Martinez, Felipe Melo, Krasic, Toni e Matri.
Logicno Cassano u prvoj Robinho na klupi, da ga malo odmori do Tottenhama
FORZA MILAN

vezni red gattuso mvb flamini boateng
ubit će mela hehe. nego brine me sudija RIZOLLI!!! poznati interista, očekujte penal za juve. btw koja šteta za pata, najbolji igrač milana u zadnje vrijeme baš nema sreće. očekujem pobjedu milana, tešku ali zasluženu.
ubit će mela hehe. nego brine me sudija RIZOLLI!!! poznati interista, očekujte penal za juve. btw koja šteta za pata, najbolji igrač milana u zadnje vrijeme baš nema sreće. očekujem pobjedu milana, tešku ali zasluženu.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Postavka del nerija je očita, padajte momci gdje god stignete.
edit- molim te pazi ovog tonija i nekakvog bacanja.
- JuveSissoko
- Kontakt:
a i tvoja ekipa je zrela za crvenog , sudija vas maziTuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Postavka del nerija je očita, padajte momci gdje god stignete.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pato fali jako puno Milanu!! J*** ti rizzoli familiju i tebi i juventusu ccc
A šta je to Rizzolo uradiomeskalin je napisao/la:Pato fali jako puno Milanu!! **** ti rizzoli familiju i tebi i juventusu ccc
dvije strasne sanse ono kolko sam gledao...bili smo bolji...ovde bi jedan gol mogo odlucit pobjednika nadam se da ce biti u mrezi juventusa...predvidjam Boatenga 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- senad_flamin
- Kontakt:
Nadam se golu, pa bunker 
Po obicaju igramo bolje u drugom poluvremenu
Po obicaju igramo bolje u drugom poluvremenu
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Max je prosjek pa stoga ne očekujem ovo. Gattuso se ne vidi, njega ili mvb obavezno na klupu, ovaj drugi ima žuti. Nazad vratiti boatenga jer je više klasični veznjak nego da igra iza napadača. Ubavezno in urby ili binjo ofanzivno da razvuku ovu zadnju liniju, casana iza njih.
Inače da se osvrnem na ovaj Juve. Ova selekcija igrača je sramota za renome takvog kluba. U ovoj tekmi mogu uvaliti gol iz kakvog ubačaja i odbijanca, ili da krasic, toni negdje sulete pa se bace, ili da Alex aka perce padne pa ga uvali iz slobodnjaka.
Kad se sjetim generacije, emersona, thurama, zambrote, treze ovo je tuga i jad. Nije čudo u kakvom je stanju talijanski nogomet. Max ako je ikakav trener vidio bi rupe u ovom juvetu.
Ajde drugo poluvrijeme.
Inače da se osvrnem na ovaj Juve. Ova selekcija igrača je sramota za renome takvog kluba. U ovoj tekmi mogu uvaliti gol iz kakvog ubačaja i odbijanca, ili da krasic, toni negdje sulete pa se bace, ili da Alex aka perce padne pa ga uvali iz slobodnjaka.
Kad se sjetim generacije, emersona, thurama, zambrote, treze ovo je tuga i jad. Nije čudo u kakvom je stanju talijanski nogomet. Max ako je ikakav trener vidio bi rupe u ovom juvetu.
Ajde drugo poluvrijeme.
Gattuso od ubice do golgetera. Zlatan prsima spusta majstorski.
EDIT: Jao Seedorf ulazi Cassano izlazi. Gubimo utakmicu garant.
EDIT: Jao Seedorf ulazi Cassano izlazi. Gubimo utakmicu garant.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 05 mar 2011, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Gennaro Gattuso !
Ibra majstorski spustio , a ovaj jedva dade, imo je Buffon ...
Ibra bolje izvodi slobodnjake od Ronalda

Ibra majstorski spustio , a ovaj jedva dade, imo je Buffon ...
Ibra bolje izvodi slobodnjake od Ronalda
E ovog Robinha bi ja sa 17 godina i 70 kila zguzvo ko dvolisnicu u duelu. A to sto je sebican i skide loptu Flaminiju sa noge, pa hajd sto mu je skide vec neda na drugu stativu Ibra sam vec suta iz koraka. Boze sacuvaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.