Pa bgm pored Borca,Sloge,Izvidaca,Gracanice pa cak i Vogosce teskoSviuodbranu je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:17Mogli bi onda konacno u evropu sledece sezone.Ahmed45 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:15Standardno ko i prosle godine kako se zavrsi na tabeli to i jest.Prvi drugi treci i cetvrti(cetvrti u slucaju da je osvajac kupa neko od prve 3 ekipe ako ne onda osvajac kupa)-EUROPA zadnja 3-ISPADANJESviuodbranu je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:21Super igra ove sezone, bilo je neplaniranih kikseva ali generalno osvjezenje.
Moze ova ekipa medju 4 u drzavi. Iako po imenima ima predispozicije za vise.
Kako se sada igra ova liga ima neki playoff ili sta
RK Sloboda Solana
Re: RK Sloboda Solana
Eto Ovcina je produzio, Nikolic potpisao igracemo evropska takmicenja ove sezone...
Zalosno koliko malo se prati RK
Zalosno koliko malo se prati RK
Odlicna igra i ove sezone.
Momci se bore, novi trener je pokazao da je vrhunski stručnjak. Zato, svi u Mejdan naredno kolo da pomognemo klubu u susretu sa Borcem.
Markota preporodio Slobodu, svaka čast na izboru!
Zadnja izmjena: Mahmurluk, dana/u 20 dec 2021, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Uz pravog pivota i korektnog lijevog beka, sloboda bi lagano uzela titulu ove godine sa markotom na klupi od prvog dana.
Ko ulaze u klub?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Red je da ovu temu aktiviramo više.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Rukometni klub Sloboda pojačao je svoje redove dovođenjem još jednog lijevog beka.
Riječ je o dvadesetdvogodišnjem Marinu Gabrieriju, koji u Slobodu stiže iz francuskog kluba “Villeurbanne”.
Prethodno je Gabrieri nastupao i za RK Zagreb, RK Dubrovnik i RD Slovan Ljubljana.
“U Slobodu me privukla stabilnost, organiziranost i visoke ambicije kluba. Nadam se kako ćemo zajedno ispuniti sve ciljeve i da je pred nama dobra sezona”, kazao je.
Riječ je o dvadesetdvogodišnjem Marinu Gabrieriju, koji u Slobodu stiže iz francuskog kluba “Villeurbanne”.
Prethodno je Gabrieri nastupao i za RK Zagreb, RK Dubrovnik i RD Slovan Ljubljana.
“U Slobodu me privukla stabilnost, organiziranost i visoke ambicije kluba. Nadam se kako ćemo zajedno ispuniti sve ciljeve i da je pred nama dobra sezona”, kazao je.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- EastwichTown
- Kontakt:
Da je Azmir Husić uložio u RK Slobodu što je uložio u Simin Han sad bi ladno igrali Ligu Šampiona ...
Vala bas, al dzaba kad u nasoj fudbalskoj ligi ima vise para nego u rukometnoj Evropa ligi.. A komotno je za milion mogao napraviti tim da melje nasu ligu konstantno, mozda cak i ono najslabije evropsko takmicenjeEastwichTown je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:47Da je Azmir Husić uložio u RK Slobodu što je uložio u Simin Han sad bi ladno igrali Ligu Šampiona ...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad smo k**** srece da nam svi logistika milioneri samo fudbal vole ... s parama sto su bacili niz Bosnu mogli su s kosarkaskim/rukometnim/odbojkaskim klubovima biti sampioni svega ...DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:02Vala bas, al dzaba kad u nasoj fudbalskoj ligi ima vise para nego u rukometnoj Evropa ligi.. A komotno je za milion mogao napraviti tim da melje nasu ligu konstantno, mozda cak i ono najslabije evropsko takmicenjeEastwichTown je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:47Da je Azmir Husić uložio u RK Slobodu što je uložio u Simin Han sad bi ladno igrali Ligu Šampiona ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
U rukometu ne treba puno novca da budes neki faktor. 100 000 po sezoni da "uspricas"prvak si lagano...Barem ja tako mislim mozda i nisam upravu.DaVinci je napisao/la: ↑17 jul 2023, 23:37Kad smo k**** srece da nam svi logistika milioneri samo fudbal vole ... s parama sto su bacili niz Bosnu mogli su s kosarkaskim/rukometnim/odbojkaskim klubovima biti sampioni svega ...DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:02Vala bas, al dzaba kad u nasoj fudbalskoj ligi ima vise para nego u rukometnoj Evropa ligi.. A komotno je za milion mogao napraviti tim da melje nasu ligu konstantno, mozda cak i ono najslabije evropsko takmicenjeEastwichTown je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:47Da je Azmir Husić uložio u RK Slobodu što je uložio u Simin Han sad bi ladno igrali Ligu Šampiona ...![]()
Ma ne vole oni drug fudbal, vec imaju najvise interesa tu. Da su pola para ulozili u navedene sportove, mogli smo imati u svakom tom sportu makar po jedan tim u grupnoj fazi evropskih takmicenja. Mada bi u rukometu imali i vise, jer je bas jeftin sport za postic uspjehDaVinci je napisao/la: ↑17 jul 2023, 23:37Kad smo k**** srece da nam svi logistika milioneri samo fudbal vole ... s parama sto su bacili niz Bosnu mogli su s kosarkaskim/rukometnim/odbojkaskim klubovima biti sampioni svega ...DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:02Vala bas, al dzaba kad u nasoj fudbalskoj ligi ima vise para nego u rukometnoj Evropa ligi.. A komotno je za milion mogao napraviti tim da melje nasu ligu konstantno, mozda cak i ono najslabije evropsko takmicenjeEastwichTown je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:47Da je Azmir Husić uložio u RK Slobodu što je uložio u Simin Han sad bi ladno igrali Ligu Šampiona ...![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koji interes imaju?DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2023, 02:24Ma ne vole oni drug fudbal, vec imaju najvise interesa tu. Da su pola para ulozili u navedene sportove, mogli smo imati u svakom tom sportu makar po jedan tim u grupnoj fazi evropskih takmicenja. Mada bi u rukometu imali i vise, jer je bas jeftin sport za postic uspjeh
Evo ti striktno primjer u Tuzli i Slobodi. Ove donedavna previranja za predsjednika kluba. Secerbegovic hoce da udje u Savez na mjesto Azmira, i izgleda da ce i uspjeti jer nije Azmir izabran, a to je i htio. Evo ti i primjer Nine Dzambica, koji je dobijao parcele po gradu da gradi zgrade dok je bio u Slobodi. Isto tako ce sad i Tom Cat, jos ce igracima naplacivati stanove. Ima tu jos milion primjera koji nisu vezani za TKDaVinci je napisao/la: ↑18 jul 2023, 04:03Koji interes imaju?DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2023, 02:24
Ma ne vole oni drug fudbal, vec imaju najvise interesa tu. Da su pola para ulozili u navedene sportove, mogli smo imati u svakom tom sportu makar po jedan tim u grupnoj fazi evropskih takmicenja. Mada bi u rukometu imali i vise, jer je bas jeftin sport za postic uspjeh
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sloboda protiv Klaksvika (Farski Otoci) u prvom kolu Europa Cupa.
Ako prodju Klaksvik, u drugom kolu igraju protiv Maccabija iz Izraela
Ako prodju Klaksvik, u drugom kolu igraju protiv Maccabija iz Izraela
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovi momci rade vrhunski posao u RK i to bez ičije pomoći, Ismar se spominjao da bi mogao ući i u FK ali se na kraju izjalovilo.
Sto znaci da niko tu nije in zbog sporta ...DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2023, 09:33Evo ti striktno primjer u Tuzli i Slobodi. Ove donedavna previranja za predsjednika kluba. Secerbegovic hoce da udje u Savez na mjesto Azmira, i izgleda da ce i uspjeti jer nije Azmir izabran, a to je i htio. Evo ti i primjer Nine Dzambica, koji je dobijao parcele po gradu da gradi zgrade dok je bio u Slobodi. Isto tako ce sad i Tom Cat, jos ce igracima naplacivati stanove. Ima tu jos milion primjera koji nisu vezani za TKDaVinci je napisao/la: ↑18 jul 2023, 04:03Koji interes imaju?DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2023, 02:24
Ma ne vole oni drug fudbal, vec imaju najvise interesa tu. Da su pola para ulozili u navedene sportove, mogli smo imati u svakom tom sportu makar po jedan tim u grupnoj fazi evropskih takmicenja. Mada bi u rukometu imali i vise, jer je bas jeftin sport za postic uspjeh
Iskreno i bolje da nije usao. Morao bi covjek radit sa smradovima Secerom i kompanijom. Vidi se da momci posteno rade, bez ikakvih okolisanja i talova.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.