Golman moze skotsku odbiti a on eto nije mogao. Ali helem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
novo ofsajd pravilo ce traziti da ti stoperi budu brzi ,pola tijela covjek smije biti iza stopera,malo veci i tromiji nece stici napdaca do bajramaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 13:43Golman moze skotsku odbiti a on eto nije mogao. Ali helem
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Shategabri
- Kontakt:
Mislim da ce se forsirat Dal umjesto Avrama.
Daj Boze da grijesim i ja bi iskreno volio Avrama vidjet umjesto Dala.
A golman je doveden koji je u formi i standardno je branio u hnlu.
Saha se jos kalit mora...nije on za evropskih takmicenja jos uvijek...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Bgm hrvatski portali samo riječi hvale imaju za Rogića, mislim da smo sad kompletirani uz eventalno još jednog štopera, zeza nas to u21 pravilo, kad bi mogli dovesti nekog talentovanog štopera to bi bilo sjajno.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
>Dalu je protiv Kutasija posljednja prilika da se proda. Zato ce i igrati i nemojte da budemo iznenadjeni
- 1 9 4 6 -
Dakle, ako ne "upali" nakon Torpeda, guraj ga i protiv Aktobea, pa protiv Borca..... i sve tako do januara. Volio bih da ode, makar klub marke ne dobio.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:08>Dalu je protiv Kutasija posljednja prilika da se proda. Zato ce i igrati i nemojte da budemo iznenadjeni
Pa ja sta fali. Nije igrac u polju pa da se mora nesto specijalno uigravati. Dovoljno je u ovo 10 dana sa ekipom da se upozna kroz treninge i da primijeni sistem iznosenja lopti.
I Serbecic je onomad sa aerodroma dosao 4-5 dana prije Celtica i odigrao i vise nego korektno
90!
- Shategabri
- Kontakt:
Baš i nije tako. Nek napravi neku kardinalnu grešku, vidjećeš šta će se pisati.Cora1946 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:11Pa ja sta fali. Nije igrac u polju pa da se mora nesto specijalno uigravati. Dovoljno je u ovo 10 dana sa ekipom da se upozna kroz treninge i da primijeni sistem iznosenja lopti.
I Serbecic je onomad sa aerodroma dosao 4-5 dana prije Celtica i odigrao i vise nego korektno
Sve je ovo trening, al to će biti prva zvanična utakmica.
I ti krećeš sa upitnikom na golu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kakav baupitnik, doveo si golmana ima još 8 dana i jednu pripremnu i ide na gol. Al pravite drame i probleme gdje ih nema, imamo finu ekipicu i idemo se potući s Zrinjskim i Borcem za titulu i europi bar do treceg kola.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:15Baš i nije tako. Nek napravi neku kardinalnu grešku, vidjećeš šta će se pisati.Cora1946 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:11Pa ja sta fali. Nije igrac u polju pa da se mora nesto specijalno uigravati. Dovoljno je u ovo 10 dana sa ekipom da se upozna kroz treninge i da primijeni sistem iznosenja lopti.
Ja sam ubijedjen da ce to tako biti zato sam napisao daj Boze da grijesim....Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:08>Dalu je protiv Kutasija posljednja prilika da se proda. Zato ce i igrati i nemojte da budemo iznenadjeni
Volio bi makar da Avram iznese prvo pa onda ako vec "mora" da Dala ubaci u drugom.
Evropska su takmicenja najbolji pokazatelj ekipe i igraca pogotovo iz nase lige, koja je tanka pa se zato igraci ni ne prodaju za neke cifre.
Nije Dal los, zadnji dio sezone je bio fantastican iskreno! ,al Avram ima vise iskustva u evropskim takmicenjima u kojima je u Makedoniji dozivio vrhunac karijere.
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 05 jul 2023, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
donDondon je napisao/la: ↑05 jul 2023, 13:45novo ofsajd pravilo ce traziti da ti stoperi budu brzi ,pola tijela covjek smije biti iza stopera,malo veci i tromiji nece stici napdaca do bajramaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 13:43Golman moze skotsku odbiti a on eto nije mogao. Ali helem
ako se implementira tako brzo.. eh to sad da nam bude manje krivo

- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Ne pravim, sjećam se galame na Delača kad je primio onaj gol jel ono protiv Čelika, negdje s početka sezone.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:20Kakav baupitnik, doveo si golmana ima još 8 dana i jednu pripremnu i ide na gol. Al pravite drame i probleme gdje ih nema, imamo finu ekipicu i idemo se potući s Zrinjskim i Borcem za titulu i europi bar do treceg kola.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:15Baš i nije tako. Nek napravi neku kardinalnu grešku, vidjećeš šta će se pisati.Cora1946 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:11
Pa ja sta fali. Nije igrac u polju pa da se mora nesto specijalno uigravati. Dovoljno je u ovo 10 dana sa ekipom da se upozna kroz treninge i da primijeni sistem iznosenja lopti.
Šta će Delač, gledaj levata kakve golove prima i ta priča.
Ne kažem da on ne treba biti prvi izbor, al ako ti je većinu priprema prvi golman bio Šahinović, nek bude i ovu.
Koševo Zapad
Dobro došao Rogiću! Poprilično iskusnog i kvalitetnog golmana smo dobili i mislim da će biti ogroman plus za ekipu.
sta sve necu procitati da je Trako ok izbor za prvih 11.
Trako je najgori stoper kojeg smo imali zadnjih 10 godina !!! Frajer moze biti u klubu jedino kao 4 izbor
Trako je najgori stoper kojeg smo imali zadnjih 10 godina !!! Frajer moze biti u klubu jedino kao 4 izbor
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma vidi, da si Kurtou doveo nije ti garant da nece napravit gresku. Isto tako ni za Sahu nije garancija da nas nece ukopat nekom greskom iako je sa ekipom vec 2-3 godine. To sto je duze tu ne znaci da je bolji i sigurniji za ove utakmice.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:15Baš i nije tako. Nek napravi neku kardinalnu grešku, vidjećeš šta će se pisati.Cora1946 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:11Pa ja sta fali. Nije igrac u polju pa da se mora nesto specijalno uigravati. Dovoljno je u ovo 10 dana sa ekipom da se upozna kroz treninge i da primijeni sistem iznosenja lopti.
Nije ni Roga neki anonimus pa da ne znamo na cemu smo. Nama je trebao iskusniji stariji golman iz kvalitetnije lige koji nije zakucan za liniju, bas je rizik sa Sahom i Sutkovicem ganjati trece pretkolo.
Saha ce svakako kroz ligu dobijati priliku ali za Europu nam je trebao bolji golman. Pljuvaci ko pljuvaci, kad pogrijesi proklinjat ce ga, kad odbrani penal dizat ce ga u nebesa.
Na kraju ce Mirza svakako odlucit ko ce na go

90!
- f0rest1946
- Kontakt:
Sretno Rogicu !!
Odma ga u sastav ubacit kakvo cekanje nema 17 godina , iskusan golman ima fantasticnu sezonu aBd da nastavi tako i kod nas.
Odma ga u sastav ubacit kakvo cekanje nema 17 godina , iskusan golman ima fantasticnu sezonu aBd da nastavi tako i kod nas.
Vazno je da se dalkan proda, yebo evropu i prolaz u drugo pretkolo. Projekat kojeg zvanicno zeli Backa Topola...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Fantastična sezona, a ispali iz lige? Nadam se da mi nikad tako fantastičnu sezonu imati nećemo. A da je dobar golman jeste. A Šahu i Šutkovića treba gurati kada je to moguće...f0rest1946 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:31Sretno Rogicu !!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, bvsic, JavierBosnia, johntravolta123, nedimmmm1337, rimljanin90 i 77 gostiju.