Na kojim pozicijama konkretno ?letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 09:05Borac je doveo opasna pojačanja u svim segmentima fudbalske igreVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 08:52Vidjećemo. Biće žestoka sezona jer ovaj put je konkurencija za titulu vjerovatno najjača u istoriji lige. Svi gledaju samo u Zrinjski i Sarajevo, a ja gledam i u Borac koji će činiti čuda. Tegeltija je tek sad ušao u fazon i zna šta mu je činiti da nadomjesti nedostatak kvaliteta. Sav cirkus koji su radili prošle sezone je prošao nekažnjeno i nema razloga da naredne sezone ne budu još gori.upravu si, ne mogu da se ne složim sa tobom za Tegeltiju, ali ruku na srce Borac je na nekim pozicijama doveo možda i bolja pojačanja nego Sarajevo !
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Kvržić je odličan po strani, Hrelja takođe jako brz igrač i sa Kulašinom u tandemu će biti jako opasni, Mihajlović pokazao da zna lopte i jako je brz, crnac je borben a sada koliko zna sa loptom vidjećemo ! Sada je stigao ovaj izraelac ali nisam ga još gledao, uglavnom, Borac jako brza krila sada ima i sredinu agilnu za razliku od prošlih sezona, jedino u napadu imamo Jovu koji ne može medanokee je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:02Na kojim pozicijama konkretno ?letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 09:05Borac je doveo opasna pojačanja u svim segmentima fudbalske igreVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 08:52
Vidjećemo. Biće žestoka sezona jer ovaj put je konkurencija za titulu vjerovatno najjača u istoriji lige. Svi gledaju samo u Zrinjski i Sarajevo, a ja gledam i u Borac koji će činiti čuda. Tegeltija je tek sad ušao u fazon i zna šta mu je činiti da nadomjesti nedostatak kvaliteta. Sav cirkus koji su radili prošle sezone je prošao nekažnjeno i nema razloga da naredne sezone ne budu još gori.upravu si, ne mogu da se ne složim sa tobom za Tegeltiju, ali ruku na srce Borac je na nekim pozicijama doveo možda i bolja pojačanja nego Sarajevo !

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
E čuj jedan od najboljih golmana u HNL.
Eto bio je u timu kola nekoliko puta, pa normalno da jeste kad mu je sijevalo oko glave svaku utakmicu.
Primio najviše golova u ligi dvije sezone zaredom.
Najozbiljniji kandidat za yebevanje majke sa analitičnog istoka, ako Dal ode naravno, ako ostane onda će ovom golmanu biti lakše.

Eto bio je u timu kola nekoliko puta, pa normalno da jeste kad mu je sijevalo oko glave svaku utakmicu.
Najozbiljniji kandidat za yebevanje majke sa analitičnog istoka, ako Dal ode naravno, ako ostane onda će ovom golmanu biti lakše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nevjerovatno mi je da je Lešinarima sve ovo ok i da fakat nemaju problem s tim da im Tegeltija vedri i oblači. Zamisli nama Fadil Novalić postane sportski direktor ili predsjednik kluba.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Potpuno se slažem

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
RustemeeeeeeVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:21E čuj jedan od najboljih golmana u HNL.![]()

Svašta sam cuo u svijetu fudbala ali da dovedes igraca na probu i on zadovolji i na kraju igrac nebude zadovoljan ponudjenim i ode to još nisam
Igrac na probi hej
Veznjak nije našao zajednički jezik sa Upravom FK Željezničar: Tražim novi klub
Vezni fudbaler Adonis Bilal rastao se sa sarajevskim Željezničarom iako je u dosadašnjem toku priprema bio jedan od najboljih igrača kluba sa Grbavice.
Boravio je sa ekipom na Zlatiboru, odigrao nekoliko kontrolnih utakmica gdje je oduševio pristalice kluba. Navijači su po društvenim mrežama hvalili visokog veznjaka koji ipak na kraju nije našao zajednički jezik sa klubom.
Igrac na probi hej

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 jul 2023, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Politicari Banja Luka umjesto Lesinari
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ovo je slika i prilika današnjeg društva, bitno je da se nešto kaže a ne pita ili pročita šta kaže druga strana !
Da si samo jednu stranicu vratio u nazad vidio bi da FAKAT imamo problem sa tim što nam potrčko vedri i oblači i FAKAT ne volimo da smo politički klub i FAKAT nemamo drugu opciju nego ćuti i sagni se ! A sad, vi da se nadjete u našoj poziciji vi bi drugačije !? naravno da bi, al u k...u !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- ExchangeOffice
Kaze pajdo, "Jednom kada se rijesis dugova i tih 70 000KM mognes preusmjeriti na plate igracima, biti ces itekako konkurentan." , I nije nista pogresio, samo je zaboravio reci da ce to ipak da priceka 10+ godina ako ne i vise...mnon46 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:41Amaw može vas ugasit kad mu se ćefne, Mirvić nas jok, pobrkao si nešto.TMovac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:39po tebi ispada da nam je opstina platila citav dug. Jel ti znas da svaki mjesec placamo 70 000KM za dugovanja. Plus tekuce obaveze. Jednom kada se rijesis dugova i tih 70 000KM mognes preusmjeriti na plate igracima, biti ces itekako konkurentan. A pitari funkcionisu na princip pozajmica od Mirvica, koje vracaju sa kamatom. Lik ih moze ugasit kad god mu se cefne.
Al zato za tih 10+ godina ima da imovina zelje bude 500 miliona jara, i samo ce rasti.... Ha ya
- ExchangeOffice
Ovo je novi Yaya Toure, prvi put su imali para a znanja bas i ne, sad nemaju ni para ni znanja.miky_hz je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:31Svašta sam cuo u svijetu fudbala ali da dovedes igraca na probu i on zadovolji i na kraju igrac nebude zadovoljan ponudjenim i ode to još nisam
Veznjak nije našao zajednički jezik sa Upravom FK Željezničar: Tražim novi klub
Vezni fudbaler Adonis Bilal rastao se sa sarajevskim Željezničarom iako je u dosadašnjem toku priprema bio jedan od najboljih igrača kluba sa Grbavice.
Boravio je sa ekipom na Zlatiboru, odigrao nekoliko kontrolnih utakmica gdje je oduševio pristalice kluba. Navijači su po društvenim mrežama hvalili visokog veznjaka koji ipak na kraju nije našao zajednički jezik sa klubom.
Igrac na probi hej![]()
Steta sto ga nisu uspjeli prevariti da potpise ugovor kao konobar i da amaterski igra za plave, kao onog brazilca.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jel nam to kone još nisu prijavile Mirvića nadležnim organima? S obzirom na to da su upućeni u te sumnjive radnje i pranje para ne znam šta se čeka
Ne bi oni drugačije, oni su recimo bili preponosni kad su Ibraković i Selimović poklapali po tri utakmice u jednom kolu. Završavali bodove na drugim utakmicama da bi se njima ekipe sklanjale i bile kompenzirane u narednim utakmicama. Vitez igrao sa juniorima protiv njih, pa im oni završavali da Sloboda pobijedi konkurenta Mladost.letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:31A sad, vi da se nadjete u našoj poziciji vi bi drugačije !? naravno da bi, al u k...u !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ExchangeOffice
Najbolji lijek je vrijeme, medjutim to nije slucaj kod vasVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:38Ne bi oni drugačije, oni su recimo bili preponosni kad su Ibraković i Selimović poklapali po tri utakmice u jednom kolu. Završavali bodove na drugim utakmicama da bi se njima ekipe sklanjale i bile kompenzirane u narednim utakmicama. Vitez igrao sa juniorima protiv njih, pa im oni završavali da Sloboda pobijedi konkurenta Mladost.letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:31A sad, vi da se nadjete u našoj poziciji vi bi drugačije !? naravno da bi, al u k...u !
-
- Kontakt:
Ja to nisam ni spominjao genocidas,procitaj ko je spominjao da nismo dalje od Vogosce otisli. Jesil skontao da ne peru svi kao vi guzice ili voze kamione ,ima nas i inzinjera,doktora itd. Sto se vas tice,zatucan sam isto onoliko kao svi iz RS,u prevodu do srzi,nesto kao kosovari.maliboro je napisao/la: ↑05 jul 2023, 13:07Skontaj ti ljaksea sta pise. Haha cuj ti njega kako se hvali na mjesecnoj bazi posjetim vise drzava nego ti za zivota. Pa jarane to sto kamionom prodjes kroz 5 drzava i kupis sok na pumpi se ne racuna ko turizam.na kraju krajeva dzaba ti sve kad si zatucani mandril.selo nikad iz tebe nece izaci a znam takvih kao ti koliko hocesmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:47Ti stvarno mislis da ce tebi koji se "makeo" do Ns ili Bg-a neko objasnjavati gdje se "makeo" . Uglavnom,na mjesecnoj bazi posjetim vise EU drzava nego mozda sto si ti za zivota.letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:13
Ja znam da ti imaš mokre snove na Dodika ali de malo ohani, smiri se, popij nešto da te razdrmagledaj, evo dođi u najljepši grad u BIH, ja te fino malo izvedem u čaršiju pa da vidiš jel se ima za kiflu kao što vi iz Sarajeva (centar univerzuma) mislite
elem, baš prošli vikend ekipa iz Sarajeva, došli momci na neki team building, slučajno se sretošmo u istom kafiću i upoznašmo, rekoše kako su im sve predrasude potonule u vodu, al hajd forumski stručnjaci koji nisu makeli dalje od Vogošće znaju sve, čak i ko ima koliko u džepu, da ne govorim o poznavanju fudbalske materije! Viva la Columbia i ostale zemlje južne amerike, u iščekivanju uvijek nezgodnig Igmana
![]()
Kakav debilmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:43Ja to nisam ni spominjao genocidas,procitaj ko je spominjao da nismo dalje od Vogosce otisli. Jesil skontao da ne peru svi kao vi guzice ili voze kamione ,ima nas i inzinjera,doktora itd. Sto se vas tice,zatucan sam isto onoliko kao svi iz RS,u prevodu do srzi,nesto kao kosovari.maliboro je napisao/la: ↑05 jul 2023, 13:07Skontaj ti ljaksea sta pise. Haha cuj ti njega kako se hvali na mjesecnoj bazi posjetim vise drzava nego ti za zivota. Pa jarane to sto kamionom prodjes kroz 5 drzava i kupis sok na pumpi se ne racuna ko turizam.na kraju krajeva dzaba ti sve kad si zatucani mandril.selo nikad iz tebe nece izaci a znam takvih kao ti koliko hocesmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:47
Ti stvarno mislis da ce tebi koji se "makeo" do Ns ili Bg-a neko objasnjavati gdje se "makeo" . Uglavnom,na mjesecnoj bazi posjetim vise EU drzava nego mozda sto si ti za zivota.

' &
Naravno da bismo drugačije. Mi smo sada u bojkotu, zamisli šta bi tek bilo da nam dođe neko takav za predsjednika kluba. Pusti ti šta se piše na forumu, ja pričam o tribini, a na istoj nisam vidio da se previše protestuje zbog toga. Konkretno pričam o Lešinarima, jer su se u prošlosti znali pobuniti na slične stvari i to sam očekivao i ovaj put. Čak su se bunili jer je nama zabranjen dolazak u Banjaluku, a sada mi tako djeluje da se kičma grupe debelo iskrivila.letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:31Ovo je slika i prilika današnjeg društva, bitno je da se nešto kaže a ne pita ili pročita šta kaže druga strana !
Da si samo jednu stranicu vratio u nazad vidio bi da FAKAT imamo problem sa tim što nam potrčko vedri i oblači i FAKAT ne volimo da smo politički klub i FAKAT nemamo drugu opciju nego ćuti i sagni se ! A sad, vi da se nadjete u našoj poziciji vi bi drugačije !? naravno da bi, al u k...u !
U svakom slučaju mi je žao zbog toga jer je navijačka tribina posljednji krik slobode, a taj krik ne čujem tamo.
Što ih ne prijaviš buraz? Očigledno imaš neke neoborive dokaze.Virtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:38Ne bi oni drugačije, oni su recimo bili preponosni kad su Ibraković i Selimović poklapali po tri utakmice u jednom kolu. Završavali bodove na drugim utakmicama da bi se njima ekipe sklanjale i bile kompenzirane u narednim utakmicama. Vitez igrao sa juniorima protiv njih, pa im oni završavali da Sloboda pobijedi konkurenta Mladost.letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:31A sad, vi da se nadjete u našoj poziciji vi bi drugačije !? naravno da bi, al u k...u !

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
bekrija pokušaj sa onim irgetima što rade na rekonstrukciji pruge
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
InžEnjer nisi sigurno, a da si zatucan do srži to jesi!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:43Ja to nisam ni spominjao genocidas,procitaj ko je spominjao da nismo dalje od Vogosce otisli. Jesil skontao da ne peru svi kao vi guzice ili voze kamione ,ima nas i inzinjera,doktora itd. Sto se vas tice,zatucan sam isto onoliko kao svi iz RS,u prevodu do srzi,nesto kao kosovari.maliboro je napisao/la: ↑05 jul 2023, 13:07Skontaj ti ljaksea sta pise. Haha cuj ti njega kako se hvali na mjesecnoj bazi posjetim vise drzava nego ti za zivota. Pa jarane to sto kamionom prodjes kroz 5 drzava i kupis sok na pumpi se ne racuna ko turizam.na kraju krajeva dzaba ti sve kad si zatucani mandril.selo nikad iz tebe nece izaci a znam takvih kao ti koliko hocesmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:47
Ti stvarno mislis da ce tebi koji se "makeo" do Ns ili Bg-a neko objasnjavati gdje se "makeo" . Uglavnom,na mjesecnoj bazi posjetim vise EU drzava nego mozda sto si ti za zivota.

Nekad treba pametno a ne samo glavom kroz zid.Miljacka je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:48Naravno da bismo drugačije. Mi smo sada u bojkotu, zamisli šta bi tek bilo da nam dođe neko takav za predsjednika kluba. Pusti ti šta se piše na forumu, ja pričam o tribini, a na istoj nisam vidio da se previše protestuje zbog toga. Konkretno pričam o Lešinarima, jer su se u prošlosti znali pobuniti na slične stvari i to sam očekivao i ovaj put. Čak su se bunili jer je nama zabranjen dolazak u Banjaluku, a sada mi tako djeluje da se kičma grupe debelo iskrivila.letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:31Ovo je slika i prilika današnjeg društva, bitno je da se nešto kaže a ne pita ili pročita šta kaže druga strana !
U svakom slučaju mi je žao zbog toga jer je navijačka tribina posljednji krik slobode, a taj krik ne čujem tamo.Što ih ne prijaviš buraz? Očigledno imaš neke neoborive dokaze.Virtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:38Ne bi oni drugačije, oni su recimo bili preponosni kad su Ibraković i Selimović poklapali po tri utakmice u jednom kolu. Završavali bodove na drugim utakmicama da bi se njima ekipe sklanjale i bile kompenzirane u narednim utakmicama. Vitez igrao sa juniorima protiv njih, pa im oni završavali da Sloboda pobijedi konkurenta Mladost.letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:31A sad, vi da se nadjete u našoj poziciji vi bi drugačije !? naravno da bi, al u k...u !Ili po običaju, lupaš k'o Maksim po diviziji?
' &
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, GradKamena2, greenwood, mnon46, nedimmmm1337, riki46, Sarun i 28 gostiju.