NBA 2023-24 Offseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 Offseason
Ja ne znam stvarno ko moze bilo sta Lillardu zamjeriti. Portland ako iole ima bilo kakvog dostojanstva kao fransiza, gledace da ga trejduje u sto bolju situaciju.
U eri ovih novih twitter/instagram placip*cki ovakvi kao Lillard, koji su voljni 10 godina dati za neku fransizu, ce prakticno izumrijeti.
U eri ovih novih twitter/instagram placip*cki ovakvi kao Lillard, koji su voljni 10 godina dati za neku fransizu, ce prakticno izumrijeti.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Navijam za fransizu, i kad su PPa trejdali nisam imao ništa protiv, igrači svakako imaju previše moći u ovoj ligi, ja bih zabranio da imaju pravo glasa kad potpišu ugovor (ako si FA onda slobodno odlučuj), ići ćeš tamo gdje franšiza (GM) odluči i to je to

Smart se nije bunio za trejd, ponuda je bila takva da se ne odbija, a on će biti plaćen isto gdje god igrao

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Felixians4
- Kontakt:
Ovo je liga igraca, nije liga vlasnika kao sto je NFL. I mene zivciraju pojedini igraci, ali da neko stane na stranu ovog ser.onje od GMa, a Lillarda smatra supkom je meni idiotski. Cijelo vrijeme pricas jednu pricu da bi radio sve suprotno. Svak bi popizdio.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 11:43Navijam za fransizu, i kad su PPa trejdali nisam imao ništa protiv, igrači svakako imaju previše moći u ovoj ligi, ja bih zabranio da imaju pravo glasa kad potpišu ugovor (ako si FA onda slobodno odlučuj), ići ćeš tamo gdje franšiza (GM) odluči i to je to
Smart se nije bunio za trejd, ponuda je bila takva da se ne odbija, a on će biti plaćen isto gdje god igrao![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa GM ce odgovarati za to sto radi (njemu je posao na kocki), tipa sad da prihvate neku vrecu krompira od Miamia a ovamo imaju ponudu tipa Brown i jos neko i pikovi od Bostona, ne kontam ni Lillarda zasto iskljucivo Miami, hajde da on kaze nadjite mi neki konkurentan tim, ovako mi je bas ispao supak jer je iskljuciv, i time automatski sebi smanjujes vrijednostLillard je napisao/la: ↑03 jul 2023, 20:30Ovo je liga igraca, nije liga vlasnika kao sto je NFL. I mene zivciraju pojedini igraci, ali da neko stane na stranu ovog ser.onje od GMa, a Lillarda smatra supkom je meni idiotski. Cijelo vrijeme pricas jednu pricu da bi radio sve suprotno. Svak bi popizdio.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 11:43Navijam za fransizu, i kad su PPa trejdali nisam imao ništa protiv, igrači svakako imaju previše moći u ovoj ligi, ja bih zabranio da imaju pravo glasa kad potpišu ugovor (ako si FA onda slobodno odlučuj), ići ćeš tamo gdje franšiza (GM) odluči i to je to
Smart se nije bunio za trejd, ponuda je bila takva da se ne odbija, a on će biti plaćen isto gdje god igrao![]()

I zato i jest NFL bolja liga, jer se u NBA igracima svasta dopusta, imaju previse prava i slobode.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Felixians4
- Kontakt:
Jema tu istine, mada bi Lillard rado za Boston, Philu, Clipperse vjerujem nastupaorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 07:34Pa GM ce odgovarati za to sto radi (njemu je posao na kocki), tipa sad da prihvate neku vrecu krompira od Miamia a ovamo imaju ponudu tipa Brown i jos neko i pikovi od Bostona, ne kontam ni Lillarda zasto iskljucivo Miami, hajde da on kaze nadjite mi neki konkurentan tim, ovako mi je bas ispao supak jer je iskljuciv, i time automatski sebi smanjujes vrijednostLillard je napisao/la: ↑03 jul 2023, 20:30Ovo je liga igraca, nije liga vlasnika kao sto je NFL. I mene zivciraju pojedini igraci, ali da neko stane na stranu ovog ser.onje od GMa, a Lillarda smatra supkom je meni idiotski. Cijelo vrijeme pricas jednu pricu da bi radio sve suprotno. Svak bi popizdio.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 11:43
Navijam za fransizu, i kad su PPa trejdali nisam imao ništa protiv, igrači svakako imaju previše moći u ovoj ligi, ja bih zabranio da imaju pravo glasa kad potpišu ugovor (ako si FA onda slobodno odlučuj), ići ćeš tamo gdje franšiza (GM) odluči i to je to
I zato i jest NFL bolja liga, jer se u NBA igracima svasta dopusta, imaju previse prava i slobode.
Mislim, Cronin stvarno jeste ludak, ali ako na ovo pristane

Opcenito, vec mi se sere od ove sage oko Lillarda, isto kakva sapunica. Navijaci Heata su isto ludilo, eno Jovic i onaj Meksikanac odigrali dobru utakmicu sinoc, vec vode narativ kako bi samo jednog dali u trejdu za Dejma

Svaka cast i hvala Lillardu na svemu, ali ne znam zasto bi Portland prihvatio kikiriki ponudu za njega. Tako da ce se ovo poprilicno otegnuti cini se, iako bespotrebno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Korak u pravom smjeru.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Da li je Terence Ross slobodan agent i ukoliko jeste, kakve su mogućnosti Nagetsa da ga potpišu?
Kontam da bi dobro legao ekipi igrač njegovog profila.
Mens sana in corpore sano.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
FA je on jos uvijek.Za sada nema informacija da je DEN zainteresovan za njega.djoleprijedor je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:41Da li je Terence Ross slobodan agent i ukoliko jeste, kakve su mogućnosti Nagetsa da ga potpišu?
nema denver para za njega, jedino ako mu niko ne ponudi sta normalno pa da iz inata dodje u Denver za 2-3mil il koliko im je vec ostalodjoleprijedor je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:41Da li je Terence Ross slobodan agent i ukoliko jeste, kakve su mogućnosti Nagetsa da ga potpišu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.