NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 05 jul 2023, 15:06

BatistutA19 je napisao/la:
05 jul 2023, 14:59
NGG ZENICA 🖤❤️🖤❤️🖤Spomenik im treba napravit u onom parku na Istoku i ROBIJAŠI ZENICA 🖤❤️🖤❤️🖤
Cekaj mi smo bojkotovali cini mi se 3.5 godine domace utakmice i prekid bojkota sa Zrinjskim ono 1-1.
A kad je tacno koje godine statut napisan i jel odmah bojkot poceo i kad usvojen ,zaboravio sam godine vise sve mi se pomijesalo.
Kad se samo sjetim skupstina onih sorc,papuce,potkosulje i ti cekas ono nema kvoruma pa idudje dok prodje Ramazan,Bajram ,pa godisnji ,pa eto drugog Bajrama pa opet skupstina bez kvoruma i tako unedogled..Tek smo mi sad svjesni sta smo napravili i takve natjerali da usvoje statut uz onakav pritisak i onakve podjele navijaca i pretnje i pucnjave i nozeve.
Bolje ovaj Celik gledat vjecno u FL sa ljubavi od sviju nego onaj Celik kad igras a boris se nizasta...
NAJACA PAROLA I DOKAZ KOLIKO SMO GLUPI BILI ONA U SARAJEVO OLIMPIK-ČELIK 0-2.......🖤❤️YEBO DUGOVE I LICENCU IGRAJ ZA ČELIK I ZENICU 🖤❤️
Tako je bati, sa zrinjskim 1-1 prva utakmica poslije prekida bojkota. Jel na toj utakmici olgun dosao na jug, fol da se pozdravi ili sta vec? Ili je bilo za rodjendan grupe, neka je utakmica bila, kada je dosao na jug.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 jul 2023, 15:08

Truhlo je napisao/la:
05 jul 2023, 15:04
redbull93 je napisao/la:
05 jul 2023, 15:01
Ovo sa zeljom sam bio i ja, aaa jbt 8 godina. Kad klub stane skroz na noge, necemo se znati ni ponasati i ovako nam je svima ovo cudno :urnebes:
Poljevat ce nas vodom kad se vratimo u PL cisti bez dugova, optrecenja, suspenzija. Hajd sad ima i taj racun da se deblokira, ali ja sam jos u shoku, jer nema vijesti pa evo vec godinu dana Celiku prijeti suspenzija, mora isplatiti neko govance u roku od 15 dana....
U PL klub ce morati torabija angazovati, da nam nauci sta ili jeftinija varijanta dodji ti. Samo sto i tebi ce morat neko pruciti sta :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 jul 2023, 15:11

Truhlo je napisao/la:
05 jul 2023, 14:57
Truhlo je napisao/la:
05 jul 2023, 14:44
AllGunsBlazing je napisao/la:
05 jul 2023, 13:44

Ima li vas na ovom snimku? :mrgreen:
Ne sjecam se protiv Zrinsjkog, ali se sjecam protiv Zelje da nas je bilo oko 300 iza juga :mrgreen:

To je nekako "nedavno" bilo pavic nas vodio, bojkot, ako nije 1:1 zavrsilo, oni ganjali titulu sa bajicem, hadziahmetovicem i odovic ako im nije bio tad trener. Mislim da je to ista sezona.
Evo ga, jeste to je ta ista sezona :mrgreen:

Prije 8 godina :o Jbt zivot prodje decenija skoro u borbi za klub :shock:
Ovo bi pored nas jedino izgurali Zeljo ,Sarajevo i Velez,,cisto sumnjam i Borac a Slobodu i Tuzlu ce mo vidjet a i u njih sumnjam nemaju mentalitet kao mi,kod njih ili milioni ili predaja ,pa bolan nas izvan stadiona bilo vise nego mnogih u kopu.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 05 jul 2023, 15:13

jagamu je napisao/la:
05 jul 2023, 10:11
Znaci tu utakmicu nikad punije BP nije bilo niti ce ikad vise bit, pa ljudi su na zapadu virili tamo iz ulaza krcato bilo.

Ubise nas tad pite 1-3. Ja standardno na jugu tada.
Ubio nas Đemo Smječanin😁 Hordi na sjeveru bilo više nego Robova na jugu,to je nezapamčeno bilo! 2 marke bio zapad u toj ponovljenoj tekmi,jedno na drugom sjedili😁sat ipo prije početka ušo i nisam ugrabio mjesto na sredini zapada😁 Voz hordi došo ,pa poslije na početku tekme još 15tak autobusa koje je kažu finansirao Čelo! I što je zanimljivo snimak te tekme ima na yutubu 100% sad ne znam jel cjela tekma il je skračeni snimak!
::::SAMO ČELIK::::

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 05 jul 2023, 15:17

Cini mi se da smo mi 2008 ili 2009 poceli sa bojkotima. Ako ne i godinu ranije.

@zamorano

na zapadu bilo: "hajmo sedzda na ledja" :D

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 jul 2023, 15:21

redbull93 je napisao/la:
05 jul 2023, 15:06
05 jul 2023, 14:59
NGG ZENICA 🖤❤️🖤❤️🖤Spomenik im treba napravit u onom parku na Istoku i ROBIJAŠI ZENICA 🖤❤️🖤❤️🖤
Cekaj mi smo bojkotovali cini mi se 3.5 godine domace utakmice i prekid bojkota sa Zrinjskim ono 1-1.
A kad je tacno koje godine statut napisan i jel odmah bojkot poceo i kad usvojen ,zaboravio sam godine vise sve mi se pomijesalo.
Kad se samo sjetim skupstina onih sorc,papuce,potkosulje i ti cekas ono nema kvoruma pa idudje dok prodje Ramazan,Bajram ,pa godisnji ,pa eto drugog Bajrama pa opet skupstina bez kvoruma i tako unedogled..Tek smo mi sad svjesni sta smo napravili i takve natjerali da usvoje statut uz onakav pritisak i onakve podjele navijaca i pretnje i pucnjave i nozeve.
Bolje ovaj Celik gledat vjecno u FL sa ljubavi od sviju nego onaj Celik kad igras a boris se nizasta...
NAJACA PAROLA I DOKAZ KOLIKO SMO GLUPI BILI ONA U SARAJEVO OLIMPIK-ČELIK 0-2.......🖤❤️YEBO DUGOVE I LICENCU IGRAJ ZA ČELIK I ZENICU 🖤❤️
Tako je bati, sa zrinjskim 1-1 prva utakmica poslije prekida bojkota. Jel na toj utakmici olgun dosao na jug, fol da se pozdravi ili sta vec? Ili je bilo za rodjendan grupe, neka je utakmica bila, kada je dosao na jug.
Vijeruj vise ne znam ni ja vise sve mi se pomijesalo i utakmice i godine i bojkot i statut ,uglavnom znam da nas Pavic vodio i Dilaver izjednacio iz penala na Sijeveru a bio sam i ja na Jugu i tad je onaj Starovic bio ..Za Olguna ne znam ni ja kad je to bilo .Sve se to bolan zaboravilo sto sad neko napisa pa 10 god se skoro bukvalno boris za klub pa mozes snimit seriju ko Esmeralda koja je to sapunica bila puna pobjeda,poraza, izlaza ,mraka ,spletki ,gasenja novih klubova ,radosti,tuge,ocekivanja i sta sve mozes nabrojat do Kantona i prvu otic u Vares cini mi se , iz sume viris samo cekas da ti Medvjed ne istrci iz šume 😁😁😁

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 jul 2023, 15:23

05 jul 2023, 15:11
Truhlo je napisao/la:
05 jul 2023, 14:57
Truhlo je napisao/la:
05 jul 2023, 14:44

Ne sjecam se protiv Zrinsjkog, ali se sjecam protiv Zelje da nas je bilo oko 300 iza juga :mrgreen:

To je nekako "nedavno" bilo pavic nas vodio, bojkot, ako nije 1:1 zavrsilo, oni ganjali titulu sa bajicem, hadziahmetovicem i odovic ako im nije bio tad trener. Mislim da je to ista sezona.
Evo ga, jeste to je ta ista sezona :mrgreen:

Prije 8 godina :o Jbt zivot prodje decenija skoro u borbi za klub :shock:
Ovo bi pored nas jedino izgurali Zeljo ,Sarajevo i Velez,,cisto sumnjam i Borac a Slobodu i Tuzlu ce mo vidjet a i u njih sumnjam nemaju mentalitet kao mi,kod njih ili milioni ili predaja ,pa bolan nas izvan stadiona bilo vise nego mnogih u kopu.
Ma ne znam ko bi jos mogao ovo sve izgurati pored nas. Skoro pa decenija borbe dok neki igraju europu, osvajaju titule i kupove, pa barem to bilo jednom u 5 godina. Kod nas zadnja europa daleke 2007 godine jbt.

Ovo je sezona 2015/2016, tada je bojkot domacih utakmica krenuo i NGG se pojavio. Islo se na gostujuce. Ova utakmica protiv zelje dobili smo ipak 1:0 kolo prije kraja sezone i izbili zelji europu :mrgreen:

Te godine bojkot, protesti, pritisak i na jesen izbori, sda gubi, dolazi KF. Pritisak se nastavlja i godina zavrsva, na zimu 2017te se usvaja novi statut i govance KF postaje prvi clan kluba :urnebes:

Krece euforija, uclanjivanje u klub, Satorovic preuzima, kamara igraca, prva tekma protiv Zrinjskog pred 10k ljudi, za par kola Nedim otkaz, dolazi Pavic i ostajemo u ligi. KF uslovljava reprogram, onda raspad na ljeto, ngg se povlaci, memisevic pola godine i onda na zimu dolazi tursko govance, sve do aprila 2020, kada krece prava prica i borba se nastavlja. Evo sad je ljeto 2023, lakse se dise i stoji, jos je posla pred nama, ali nazire se svjetlo na kraju tunela.

Mi smo odlicni sta smo sve prosli...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 05 jul 2023, 15:28

Al vidi kako pamcenje moze zavarati covjeka. Da nisam vidio snimak, ja bih se zakleo da je Sjever i Jug bio pun ko sibica :D

P.S. Bravo Truhlo.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 jul 2023, 15:33

phillies je napisao/la:
05 jul 2023, 15:28
Al vidi kako pamcenje moze zavarati covjeka. Da nisam vidio snimak, ja bih se zakleo da je Sjever i Jug bio pun ko sibica :D

P.S. Bravo Truhlo.
Jbt olgun bio "samo" dvije godine u klubu, a veci ciganluk i havariju napravio nego svi sda kriminalci zajedno :rol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 jul 2023, 15:35

Za par godina ide...

slika

:D
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jul 2023, 15:36

Pa utakmica protiv Sarajeva u sali Industrijske skole. :urnebes:

Kad podvucemo crtu, dobro smo ikako normalni. Najljepsi period od Kantona pa do sad, ovo sve ostalo bez nekakvog cilja i rezona. Kakvih sve daski smo gledali na BP.
Celik!3,2,2.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 jul 2023, 15:38

Nulatridva je napisao/la:
05 jul 2023, 15:02
samocelik je napisao/la:
05 jul 2023, 14:49
Protiv Grbalja bio vruć sparan ljetni dan. Možda da je pljusak bio ali sigurno ne velika kiša. Libetu ispala lopta u 90+ za 3-2. U Nikšiću moj komšija Emir Hadzic zabio za 1-1, mi ko djeca gledali ispred zgrade na TV-u, rođak od našeg moderatora nam možda čak organizova. Bila tekma na RTVCG na kablovskoj :rol: Na kraju izgubili 2-1 gol u gostima tad presudio. Ta Libetova greška.
Vodili 1:0 u Nikšiću, poluvrijeme policajac nam govori nemojte se bezze radovati 2:1 ćete izgubiti, tako vaši htijeli...Zaim i kompanija, to je godina kad je Modriča osvojila titulu, mi 3 završili zadnje kolo na Koševu...isto naša uprava nije htjela titulu te godine iako su neke glavešine već bile završile našu pobjedu na Koševu....
Bilo je tih momenata, usput da pozz prof Milenka koji je te godine stao uz nas da idemo u Nikšić pratit Čelika...
Zaboravilo se bgm toga i kad je to sve bilo ,ma ko ce znat sta su radili u klubu tada sve ,sta smo mi sve propatili i prezivjeli i na kraju izborili se za nas Čelik

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 jul 2023, 15:40

AllGunsBlazing je napisao/la:
05 jul 2023, 15:36
Pa utakmica protiv Sarajeva u sali Industrijske skole. :urnebes:

Kad podvucemo crtu, dobro smo ikako normalni. Najljepsi period od Kantona pa do sad, ovo sve ostalo bez nekakvog cilja i rezona. Kakvih sve daski smo gledali na BP.
I onda dodje padobranac i kaze samo jak covjek i investitor, kakav socios. Na mater bi sjekirom krenuo kad cujem to.

NECETE GOVANCA NIKAD :!:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 jul 2023, 15:42

phillies je napisao/la:
05 jul 2023, 15:28

P.S. Bravo Truhlo.
Vise je tad Hordi bilo nego Robije ,moj rahmetli otac mozda je jedini tad bio na Sijeveru a navijac Čelika ,.Kreno na poso ranije u nocnu i malo zakasnio na tekmu i udje na Sijever i pitaju ga odakle si kaze on Zenice alin cu sutit i samo gledat i puste ga 😁😁😁

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 jul 2023, 15:44

ASD je napisao/la:
05 jul 2023, 14:08
phillies je napisao/la:
05 jul 2023, 13:47
@ASD

Imena, kolega, imena :D :D :D
Ne smijem, obećao sam. Iako mi je ispričao mnogo pojedinosti o tekmi.

Nego, još jedno pitanje. Zašto u Zenici ne vole Zikreta Kuljaninovića?
Kuljaninović je igrao za Čelik,ali od kako je sudija postao, uglavnom je protiv Čelika sudio.

Kako me čovjek pogleda, kad sam u Travniku doviknuo:"Kulje haram ti svaka Čelikova marka" :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 jul 2023, 15:46

Pasha je napisao/la:
05 jul 2023, 15:44
ASD je napisao/la:
05 jul 2023, 14:08
phillies je napisao/la:
05 jul 2023, 13:47
@ASD

Imena, kolega, imena :D :D :D
Ne smijem, obećao sam. Iako mi je ispričao mnogo pojedinosti o tekmi.

Nego, još jedno pitanje. Zašto u Zenici ne vole Zikreta Kuljaninovića?
Kuljaninović je igrao za Čelik,ali od kako je sudija postao, uglavnom je protiv Čelika sudio.

Kako me čovjek pogleda, kad sam u Travniku doviknuo:"Kulje haram ti svaka Čelikova marka" :mrgreen:
Daj anketu za prelazni rok da podivljamo :opaopa:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 05 jul 2023, 15:55

Ova utakmica protiv Želje ja tad sa djeovjkom izašao i sjedio u Hennessyu dok mi najbolji jaran igra u prvih 11, kasnije gol zabio za 1-1. Stvarno teških trenutaka se prošlo uz Čelik, stvarno svaka čast svakome, posebno ovima momcima koji su pretrpjeli fizička i psihička maltretiranja i napade od raznih bandita. Crko bih od muke danas da nisam pratio put momaka koji su vratili Čelik na ovaj put. Vjerujem da je pojedincima danas u gradu muka, al nek se napuše.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 jul 2023, 15:59

Truhlo je napisao/la:
05 jul 2023, 13:27
slika

IN:

Amer Mehić (24) slika BFK Simm Bau ---> NK Čelik Zenica
Kenan Salkanović (20) slika slika NK Bosna Visoko ---> NK Čelik Zenica
Faruk Piljug (21) slika BFK Simm Bau ---> NK Čelik Zenica
Faris Bajramović (21) slika FK Klis Buturović Polje ---> NK Čelik Zenica
Ajdin Brkić (19) slika FK Sloboda Tuzla ---> NK Čelik Zenica
Kenan Horić (32) slika Posušje ---> NK Čelik Zenica
Adnan Hrelja (29) slika GOŠK ---> NK Čelik Zenica
Kenan Šarić (25) slika NK Travnik ---> NK Čelik Zenica
Talha Tabaković (18) slika FK Sarajevo ---> NK Čelik Zenica (posudba)

OUT:

Mirsad Šijerkić (28) slika NK Čelik Zenica ---> NK Krivaja Zavidovići
Filip Arežina (30) slika NK Čelik Zenica ---> ?
Haris Šehić (30) slika NK Čelik Zenica ---> ?
Tarik Zukić (28) slika NK Čelik Zenica ---> ?
Armin Šarić (22) slika NK Čelik Zenica ---> ?
Tarik Huzbašić (23) slika NK Čelik Zenica ---> ?
Amar Muslić (22) slika NK Čelik Zenica ---> ?
Aner Mujić (20) slika NK Čelik Zenica ---> ?
Samo da napisem ovom momcini sto odlazi iz Celika. Hvala Amare Musliću na svemu u ove tri godine. Mozda nisi najtalentovaniji i najbolji stoper, ali bio si tu od prve utakmice u kantonu pa naredne 3 godine. Sretno dalje u zivotu i karijeri :bih:

Osipa nam se ekipa od kantona, samo jos babuka Fenan je tu i dalje :tokralju: Zunu ne racunam, jer je otisao polusezonu u rudar pa se vratio :kafa:

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 05 jul 2023, 16:19

Truhlo je napisao/la:
05 jul 2023, 15:59
Truhlo je napisao/la:
slika

IN:

OUT:

Samo da napisem ovom momcini sto odlazi iz Celika. Hvala Amare Musliću na svemu u ove tri godine. Mozda nisi najtalentovaniji i najbolji stoper, ali bio si tu od prve utakmice u kantonu pa naredne 3 godine. Sretno dalje u zivotu i karijeri :bih:

Osipa nam se ekipa od kantona, samo jos babuka Fenan je tu i dalje :tokralju: Zunu ne racunam, jer je otisao polusezonu u rudar pa se vratio :kafa:
Durmiš je još tu

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 jul 2023, 16:23

Truhlo je napisao/la:
05 jul 2023, 15:59
Truhlo je napisao/la:
slika

IN:

OUT:

Besim Kolić je isto tu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.