Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Bajramović je u Sarajevu, vidio sam ga danas kako kahveniše sa Sinanom.
Očigledno je u nekim kombinacijama i razgovorima.
Očigledno je u nekim kombinacijama i razgovorima.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa ocigledno je bio kontakt, ali kad je vidio da nema nista od toga da mi platimo obestecenje da raskine ugovor, logicno da ce to sve negirati i reci da mu je Rijeka prioritetFederer17 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:30Ovaj Jakirovic jedan dan prica jednu pricu, kao eto postoji sansa i sigurno zainteresovanost s njegove strane (ako se sve rijesi na relaciji Savez-klub), dok sutradan sve to pobija i kategoricki negira - naglasavajuci njegov siguran ostanak na klupi Rijeke. Da covjek pomisli kako je u pitanju Pep i Mou u jednom.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ponaša se kako bi se svaka normalna osoba ponašala. Nema nikakvih garancija da će postati selektor, nije lud da se popiša po Rijeci i ostane bez posla, a ono ga savez iskoristio kao patku u javnosti dok dogovara nekog Baždarevića.Federer17 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:30Ovaj Jakirovic jedan dan prica jednu pricu, kao eto postoji sansa i sigurno zainteresovanost s njegove strane (ako se sve rijesi na relaciji Savez-klub), dok sutradan sve to pobija i kategoricki negira - naglasavajuci njegov siguran ostanak na klupi Rijeke. Da covjek pomisli kako je u pitanju Pep i Mou u jednom.![]()
To sa Jakirevićem je bilo na nivou senzacije, realne šasnse nisu postojale.
Nas lako ponese pjesma, te pustiće ga, te ovo ono
Nas lako ponese pjesma, te pustiće ga, te ovo ono
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Sto senzacija, pa nije Sergej Klopp. Jos uvijek mlad i relativno neafirmisan trener. Naravno da nece reci sad klubu "ako me zovu i plate, idem," ali dosao bi on itekako, i javno je to govorio vise puta.
1921
Senzacija je bi bila da on svojevoljno napusti klub, da mi platimo obeštećenje klubu koji može da kupi nfsbih i tako to.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:39Sto senzacija, pa nije Sergej Klopp. Jos uvijek mlad i relativno neafirmisan trener. Naravno da nece reci sad klubu "ako me zovu i plate, idem," ali dosao bi on itekako, i javno je to govorio vise puta.
Šta god mi mislili, voditi ozbiljan klub kao što je Rijeka, za mladog trenera je bolje nego voditi BiH reprezentaciju.
Niko od trenera koji se nude i koji su spremni da nas preuzmu, ne bi mogao dobiti posao da vodi Rijeku.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 05 jul 2023, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Logicno mozda jeste, ali nema potreba pricati o nekakvom izvlacenju iz konteksta i da se sve pogresno zakljucilo.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:34Pa ocigledno je bio kontakt, ali kad je vidio da nema nista od toga da mi platimo obestecenje da raskine ugovor, logicno da ce to sve negirati i reci da mu je Rijeka prioritet
Sad bi on ostavio sve rijeke da ima priliku trenirati jednog Dzeku, Dedica, Ahmedhodzica (i to sve u CV pribiljeziti), ali zna se vec kako to hoda kod nas i nije lud rizikovati.
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Gdje je jarane bolje? Svaka cast Rijeci, ali voditi reprezentaciju jedne zemlje, igrati protiv Portugala, eventualno otici na Euro... to znaci bas puno za mladog i ambicioznog trenera. Nema kluba na Balkanu koji se moze porediti. Nasa repka, kakva je god, mu je puno jaca referenca. Nemoj to da potcjenjujemo.Horoz je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:47Senzacija je bi bila da on svojevoljno napusti klub, da mi platimo obeštećenje klubu koji može da kupi nfsbih i tako to.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:39Sto senzacija, pa nije Sergej Klopp. Jos uvijek mlad i relativno neafirmisan trener. Naravno da nece reci sad klubu "ako me zovu i plate, idem," ali dosao bi on itekako, i javno je to govorio vise puta.
Šta god mi mislili, voditi ozbiljan klub kao što je Rijeka, za mladog trenera je bolje nego voditi BiH reprezentaciju.
Niko od trenera koji se nude i koji su spremni da nas preuzmu, ne bi mogao dobiti posao da vodi Rijeku.
1921
On na klupi repke može samo uništiti svoj trenerski kredibilitet, s obzirom da smo nemoguća sredina, a koji je u priličnom usponu i nastavlja se evo u Rijeci, a vremenom vjerovatno u Dinamu.
Rijetko ko izgradi sebi karijeru kroz selektorsku poziciju, pa onda preuzima neke jake timove. Repku preuzimaš kad ti je karijera u padu ili pri kraju.
Rijetko ko izgradi sebi karijeru kroz selektorsku poziciju, pa onda preuzima neke jake timove. Repku preuzimaš kad ti je karijera u padu ili pri kraju.
Ma to ništa ne znači, pa vidi ko nas je vodio i gdje su sada ti treneri. Safet, Meša, Prosinečki, Petev, Hadžibegić, svi su u najboljem slučaju stagnirali.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:52Gdje je jarane bolje? Svaka cast Rijeci, ali voditi reprezentaciju jedne zemlje, igrati protiv Portugala, eventualno otici na Euro... to znaci bas puno za mladog i ambicioznog trenera. Nema kluba na Balkanu koji se moze porediti. Nasa repka, kakva je god, mu je puno jaca referenca. Nemoj to da potcjenjujemo.
Zar mislite da će nekoga fascinirati to što je neko bio selektor Džeki isl? To je naivno razmišljanje, pa kod nas je A. Osim ozbiljan kandidat da vodi Džeku
Vođenje ambicioznog kluba kao što je Rijeka, je daleko bolje od vođenja nestabilnih i neuspješnih reprezentacija poput BiH. Tu se trener zaista može dokazati. 40+ utakmica, Europa
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Stoji to, ali ti jugosaurusi su analfabete kojima je reprezentacija vrhunac i najvece pare sto ce zaraditi u zivotu kao treneri. Mislim da je Jakirovic ipak druga prica.
1921
Zato i neće doći da nas vodi, zasadAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 jul 2023, 18:03Stoji to, ali ti jugosaurusi su analfabete kojima je reprezentacija vrhunac i najvece pare sto ce zaraditi u zivotu kao treneri. Mislim da je Jakirovic ipak druga prica.
Ma za karijeru je bolje da vodi Rijeku, ali eto. Ništa ti ne možeš napredovati kad uđeš u selektorske vode. U najboljem slučaju dalje možeš skakati po tim selektorskim pozicijama i to je to. Previše se gubi vremena tu za razvoj, a Jakirović ima odličan put. Čak evo da u Rijeci ne napravi ništa posebno, vazda će moći regionalno najjače klubove da vodi. Čim je u reprezentaciji, sklonjen je s radara.
Eh druga stvar, iz nekog čudnog razloga, Jakirović je naložen na reprezentaciju. I pored današnje izjave, on bi pristao voditi repku da mu se garantuju ok uslovi, da se nađe sa NSBiH. Normalno je da izjavi ovo što je izjavio za stranicu Rijeke, jer je pritisak javnosti da se oglasi, a neće reći "pa vidite, otići ću ako mi ponude dobro". Ne bih se ja sekunde čudio da za 15 dana on bude imenovan za selektora. Onda će biti izjava "Poziv repke se ne odbija". I sve to je sasvim ok i ispravno. Drugačije ne može.
Eh druga stvar, iz nekog čudnog razloga, Jakirović je naložen na reprezentaciju. I pored današnje izjave, on bi pristao voditi repku da mu se garantuju ok uslovi, da se nađe sa NSBiH. Normalno je da izjavi ovo što je izjavio za stranicu Rijeke, jer je pritisak javnosti da se oglasi, a neće reći "pa vidite, otići ću ako mi ponude dobro". Ne bih se ja sekunde čudio da za 15 dana on bude imenovan za selektora. Onda će biti izjava "Poziv repke se ne odbija". I sve to je sasvim ok i ispravno. Drugačije ne može.
Rijeka se morala oglasiti zbog navijača. Opet ja mislim da je do nas, ako platimo on je tu. Sad da li naši imaju namjeru platiti i kolika je ta cifra koju treba uplatiti je nešto drugo.
Brko iz druge galaksije!
ja mislim da se Jakirević malo zayebavao s nama ili je sve izvučeno iz konteksta i pogrešno preneseno.
U savkom slučaju, ništa od toga. Idemo dalje.
U savkom slučaju, ništa od toga. Idemo dalje.
Ma nema od vahida nista. Opet ce nac neki bullshit razlog zasto nece, a znamo svi da je lova upitanju. Malo su mu zaradjeni milioni pa hoce u 68oj da i peto pokoljenje obezbijedi yebem ga gladna
naprijed rejal
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Niste li jos izabrali selektora
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pristao bi on sigurno, ali nije idiot da ugrozi svoju poziciju u Rijeci. On nema gdje iz Rijeke, bukvalno. Njegove opcije su Hajduk i Dinamo, i to Hajduk jako tesko zbog veza sa Mamicem. On mora u Rijeci napraviti rezultat da bi imao izlaz ka jacim ligama, ili u reprezentaciji BiH, koja mu moze pomoci da premosti od Rijeke do barem Dinama.
U takvoj se poziciji nije bas zajebavati sa trenutnim poslodavcem, ako neces da ti hrvatska velika cetvorka ostane maksimum karijere.
Nema apsolutno nista cudno u njegovim izjavama i sasvim su normalne.Federer17 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:30Ovaj Jakirovic jedan dan prica jednu pricu, kao eto postoji sansa i sigurno zainteresovanost s njegove strane (ako se sve rijesi na relaciji Savez-klub), dok sutradan sve to pobija i kategoricki negira - naglasavajuci njegov siguran ostanak na klupi Rijeke. Da covjek pomisli kako je u pitanju Pep i Mou u jednom.![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Vico Zeljković za "Dnevni avaz": Novi selektor mora imati iskustvo, Halilhodžić nije isključen

.jpg)