Josipović: Atmosferu kao protiv Igokea-e sam doživio najviše dva puta u karijeri
Danas je u prostorijama košarkaškog kluba Široki Eronet održana konferencija za medije. Prisutni su bili trener Hrvoje Vlašić, igrači Josipović i Špralja te predsjednik kluba Ante Suton. Trener
Vlašić je prisutnim novinarima rekao da ne treba stvarati euforiju oko ove velike pobjede u Sarajevu jer da drugi dio posla slijedi u subotu na Pecari.
-Mi smo doista uradili veliki dio posla u Sarajevu, ali euforiji nema mjesta iako je ona prirodna i normalna, želimo ostati čvrsto na zemlji mada smo svjesni odlično odrađenog posla u prvoj utakmici. Treba nam puna dvorana i navijanje kao u subotu kad smo pobijedili Igokeu. Naravno vjerujem u svoju momčad i pobjedu ali napominjem da do nje nećemo lako doći- rekao je trener Vlašić.
Ivo Josipović čovjek koji je svojom igrom i tricama uveo Široki u NLB isto tako ne želi podleći euforiji tzbog pobjede Širokog u Sarajevu.
-Bosna je i suviše iskusna ekipa da bi ih mi lako dobili. Želimo zadržati mir i hladne glave za sutrašnju utakmicu. Znam da će nas nositi navijanje Škripara i prepune dvorane a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo Bosnu i navijačima poklonimo naslov prvaka. Moram priznati da onakvo navijanje kakvo je bilo u subotu protiv Igokea Partizana možda sam doživio svega dva puta najviše u svojoj dugogodišnjoj košarkaškoj karijeri – rekao je iskusni Josipović.
Novinare je zanimalo kakav će Široki biti u smislu igračkog i trenerskog kadra u narednoj natjecateljskoj sezoni na što je predsjednik
Suton odgovorio:
-Želja nam je zadržati ovu ekipu i trenera Vlašića i iskreno se nadam da ćemo naći zajednički interes da to i ostvarimo. Ovdje ću spomenuti i mlade nade Širokog koji će svakako moći dosta napredovati uz ovaj kadar naših iskusnijih igrača- rekao je Suton i napomenuo kako je čak 9 igrača Širokog u raznim kategorijama reprezentacije Hrvatske što nam može svima biti na ponos jer je to rezultat jednog teškog, ali uspješnog rada svih ljudi i igrača uključenih u ovaj sportski kolektiv.
...Život za Široki...