Hahaha isto mislim
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Najbolje bi bilo da je Dizdarević ostao nebi imali ni rasprave ni dilema,uvijek znamo na čemu smo a sigurno jeftiniji,nama bog ne može ugoditi
Rogic top golman valjda smo to apsolvirali. Prizeljkivali ga na temi Zrinjskog da ce im doci iako imaju solidnog golmana.
Meni cak bolje rijesenje od Delaca, malo mladji, dokazao se u NHL, zeljan daljnjeg dokazivanja, mogucnost da ga prodas itd..
Meni cak bolje rijesenje od Delaca, malo mladji, dokazao se u NHL, zeljan daljnjeg dokazivanja, mogucnost da ga prodas itd..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 05 jul 2023, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Misljenje je kao supak, svako ga ima.kenoHZ je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:46Moje mišljenje je da je Ilija bezveze, tvoje je da nije i to je to. Činjenica da nekome psuješ jer ne misli kao ti, samo govori na kojem si intelektualnom nivou.JVVVST je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:42Izbrisi to hz iz nicka sramotokenoHZ je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:37
Treba ignorisati ovakve debilizme.
Pošto ga je Mirza otjerao onda je najbolji štoper u Europi, a trener naravno sve najgore. Onaj traži da mu se pokaže gdje je to loše odigrao, zamisli. Pa ako si gledao (a očigledno nisi) utakmice FKS nema potrebe za takvim pitanjima. Sve više vjerujem da ovdje mišljenje mnogi iskazuju a nisu pogledali 3 poluvremena prošle sezone, dok sa druge strane nisi propustili story na instagramu. Voljeli ili ne voljeli pojedince ili grupe, hajmo biti realni nekad.
Martinovic je bio nss najbolji stoper prosle polusezone. Ti nisi gledao nista, dok ovakva baljezganja postavljas na forum. **** li te Mirza, Dal, a i ti njih da ne ostanes duzan.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Hahahaha. Kad si vec Belmina spomenuo, njegov odlazak nam je pojacanje. Ja sam za Sahinovica bio, al eto moze i ovaj nego mi je smijesno kako se uzimaju neki nebitni statisticki podaci kao neko mjerilo. Ispade po ovom broju odbrana da je Livakovic rupa, a ne reprezentativac Hrvatske. Znaci u vezi statistike je moj post bio, ne u vezi kvaliteta Rogica.Anex je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:56Najbolje bi bilo da je Dizdarević ostao nebi imali ni rasprave ni dilema,uvijek znamo na čemu smo a sigurno jeftiniji,nama bog ne može ugoditi
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
A znaš brate kako to kod nas ide, kada ode od nas ili neko dovede igrača onda je on majstor i jedan od najboljih, mi kada nekoga dovedemo pljuje se bez da se da šansa.
Rogić mislim da neće biti nikakav downgrade, jeftiniji je od Delača i mlađi. Svima dati šansu jer sada imamo na svakoj poziciji konkurenciju da će svi gristi da budu što bolji i da se dokažu.
Ma sa cirjakom se nesto cudno desilo, lik je dobro poceo, i bukvalno preko noci postade rustemovic. Kako je igrao u zadnje vrijeme i nije neki gubitaknapoleon72 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:43Da se tad znalo za ovo pravilo o strancima Cirjaka bismo vjerovatno zadrzali. Solidan i pokretljiv veznjak, ne klasa za prvu postavu al za rotacije dovoljno dobar.
-
- Kontakt:
Sve ti dokazuje gdje je igrao,prije nego ce doci rekao sam da on nama nije nikakvo pojacanje,Decic mu je mjera ako cemo realno. Prica se o nekakvom kvalitetu,dobroj ekipi a priziva se Trako ili Martinovic u 11
Hocemo da smo prvaci i da igramo grupe a stoper nam Trako 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ExchangeOffice
Bas, samo ga sakrij od drugih.
-
- Kontakt:
Imali smo priliku dovesti mozda i boljeg golmana od Rogica a nije rijec o Delacu.
Ponudjen nam je po meni cak i bolji golman al bukvalno u dan zakasnio jer se vec bilo odlucilo za Rogica.
Steta!!!
Ponudjen nam je po meni cak i bolji golman al bukvalno u dan zakasnio jer se vec bilo odlucilo za Rogica.
Steta!!!
Trako ce vas mali sve popisati a pgt ove neke kojima je ocigledno guzio trebe
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I da nema Trake našao bi se razlog da se kenja,možda se momak i razigra a ima i Šerbečić,Aničić i Čelik za rotacije,ko ti garantuje da nas neće recimo Viveros razočarati,a kenjalo se i po Renanu i Balti pa se sad vlastita vanago gutaju,pusti se crnjačenja živ bio
-
- Kontakt:
Po meni mi od stopera imamo samo Soldu,Serbecica i Traku smo vec vidjeli na djelumbordobijelisampion je napisao/la: ↑05 jul 2023, 18:49Serbecic-Soldo sasvim ok. Mora nam u vezi biti taj u21. Mislim da bi Mario tek dominirao u 433 formaciji.
Pa dobro,prateci tvoju logiku znaci da je i Rijeka karinaska ekipa kojoj se takodjer pucalo 20 puta na gol jer je 3 na spisku golman Rijeke....Zutti je napisao/la: ↑05 jul 2023, 18:00Hahahaha. Kad si vec Belmina spomenuo, njegov odlazak nam je pojacanje. Ja sam za Sahinovica bio, al eto moze i ovaj nego mi je smijesno kako se uzimaju neki nebitni statisticki podaci kao neko mjerilo. Ispade po ovom broju odbrana da je Livakovic rupa, a ne reprezentativac Hrvatske. Znaci u vezi statistike je moj post bio, ne u vezi kvaliteta Rogica.
FK SARAJEVO.
Petrolul vodi Osijeka trenutno 

- belosevic23
- Kontakt:
Ove godine bi konacno trebali dati vise golova iz centarsuteva. Kyeremeh, Beganovic, Durakovic..svi dobro centriraju, a Renan ce to pospremiti
Odavno veci ublehas za sarajevo nije igro od cirjaka. Daleko mu kuca pu pu pu. Rustemovic je za njega declan rice