FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Čuj klub spašen dugoročno a ostali ljudi koji su ga izbacili 
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Potrosili su i nasi silne novce pa ispadose, a on spasi TC, a nama se skuhala corba.dervis je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:47Znaci ljudima nebi smetalo da Azmir kao vlasnik SH bude i vlasnik Slobode?
Azmir je poslo navijace, prekino sastanak i onda dosao da zastrasenim ljudima izdiktira sta ce biti, i to je ok?
Razlog sto SH nije igro u Banovicima je sto je pokuso tamo tako da se ponasa pa su ga otjerali.
A sto se tice nogometnog uspjeha, potrosio je silne novce pa jedva osta u ligi. Eto toliko o znanju i uticaju. I nema para da se bori za titulu, ali ima para da se bori i za titulu sa SH i za ulazak sa Slobodom? A duguje i on pare, plus klub pod istragom. I eto, sta kad Sloboda udje i ima i SH i Slobodu u premijer ligi? Fuzija? Mjenjanje je boja i grba?
Mislim da su svi toliko ljuti na situaciju i na ispadanje, da je manjak razuma. Ja nisam za Azmira, a Aci i Buciju svaka cast sto su imali muda ne potpisat pod pritiskom.
Ja licno mislim da je klub ovim spasen dugorocno, a Senada kojeg nisam cjenio sad cjenim jer ima m*uda da ovo uradi, sada.
Sretno im.
Svako ima pravo na svoje misljenje, a vrijeme ce najbolje pokazati.
Imamo sad NJUO vol. 2
, samo u drugoj reziji. Sky postavi onu sliku NJUO, ti to imas sigurno.

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ma ovo pise buci i neko blizak njemu. Poklopili su mk, kosijanera i slicne pa nisu ocekivali da ce navijaci ovako biti protiv njih.
Napravio ti taj sto je sacuvao klub sina i brata istovremeno, nek ti sacuva porodicu.
Napravio ti taj sto je sacuvao klub sina i brata istovremeno, nek ti sacuva porodicu.
napapijri1987 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 21:16Ma ovo pise buci i neko blizak njemu. Poklopili su mk, kosijanera i slicne pa nisu ocekivali da ce navijaci ovako biti protiv njih.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od cega je spasen klub? Nisu dali Azmiru da ga vrati gradjanima, a ovi ga za 24 hiljade KM privatizovali i ne misle otici. Svi akteri ispadanja su jos u klubu. Da su otisli, klub bi bio spasen. Ovako nije jos sigurno. Al ima vremena da se to promijenidervis je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:47Znaci ljudima nebi smetalo da Azmir kao vlasnik SH bude i vlasnik Slobode?
Azmir je poslo navijace, prekino sastanak i onda dosao da zastrasenim ljudima izdiktira sta ce biti, i to je ok?
Razlog sto SH nije igro u Banovicima je sto je pokuso tamo tako da se ponasa pa su ga otjerali.
A sto se tice nogometnog uspjeha, potrosio je silne novce pa jedva osta u ligi. Eto toliko o znanju i uticaju. I nema para da se bori za titulu, ali ima para da se bori i za titulu sa SH i za ulazak sa Slobodom? A duguje i on pare, plus klub pod istragom. I eto, sta kad Sloboda udje i ima i SH i Slobodu u premijer ligi? Fuzija? Mjenjanje je boja i grba?
Mislim da su svi toliko ljuti na situaciju i na ispadanje, da je manjak razuma. Ja nisam za Azmira, a Aci i Buciju svaka cast sto su imali muda ne potpisat pod pritiskom.
Ja licno mislim da je klub ovim spasen dugorocno, a Senada kojeg nisam cjenio sad cjenim jer ima m*uda da ovo uradi, sada.
Sretno im.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne vrijedi, pazi ti kakvih degenrika ima.
Ne vrijedi se raspravljati, cuvajte zivce i zdravlje. Ovi sa divljackom energijom da guraju svoje ce uvijek biti takvi.
Ne vrijedi se raspravljati, cuvajte zivce i zdravlje. Ovi sa divljackom energijom da guraju svoje ce uvijek biti takvi.
-
- Kontakt:
Sloboda je moja nacija
Ljepse nemoze, vidis kako nam je lijep predsjednik
.....do njeg njegov MMA borac

🔴⚫️
I šta ćemo sad ?
Ne navijamo više za FK, to je kraj price, ili cemo ovako svaki dan samo pljuvat i ponavljat se ko papagaji.
Ne odgovara niko odgovaraju vam FKR, uclani te se u FKR ispostujte momke, ne odgovara ovo prvo UG ima evo novo biće učlani te se i tu.
Članska, sezonska za RK isto tako, nema od laprdanja nista, treba krenut od sebe, kod nas samo nek je sve na gotovo, andjeo sa neba i daj na gotovo.
Ne navijamo više za FK, to je kraj price, ili cemo ovako svaki dan samo pljuvat i ponavljat se ko papagaji.
Ne odgovara niko odgovaraju vam FKR, uclani te se u FKR ispostujte momke, ne odgovara ovo prvo UG ima evo novo biće učlani te se i tu.
Članska, sezonska za RK isto tako, nema od laprdanja nista, treba krenut od sebe, kod nas samo nek je sve na gotovo, andjeo sa neba i daj na gotovo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jbt ko da su prepisali sve ovoSky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 21:57https://www.klix.ba/sport/nogomet/sport ... /160915107
ista sranja ponovo...

Znaci bit ce nam qurcina
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zanimljivo da su iste face u istoj priči ponovo. I ponovo je to bila priča AH ili Senad, i ponovo je Senad talični Tom uzjahao. Mrš stoko.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Po svemu sto sam nacuo, ja ti garantujem da ce se ovom opcijom sigurno prosiriti skupstina na vise od 7 clanova koje je Azmir probrao a koji svi zavise od njega i da ce ici na veci broj ljudi. Isto tako sam nacuo da su i grad i RSD odbili skupstinska mjesta koja su im davana.DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 21:32Od cega je spasen klub? Nisu dali Azmiru da ga vrati gradjanima, a ovi ga za 24 hiljade KM privatizovali i ne misle otici. Svi akteri ispadanja su jos u klubu. Da su otisli, klub bi bio spasen. Ovako nije jos sigurno. Al ima vremena da se to promijenidervis je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:47Znaci ljudima nebi smetalo da Azmir kao vlasnik SH bude i vlasnik Slobode?
Sretno im.![]()
A za ove sto odmah idu sa psovanjem koliko god da je na momente "pametno" upakovano, nije ni cudo sto ste toliko zapeli za Azmira.
Nikoga ne vrijedjam, iznosim misljenje koje nije mozda trenutno popularno zato sto gledam na dalje od 6 mjeseci i sto me ne impresionira polupismeni siledzija koji je, svaka mu cast, uspio da napravi dobar biznis u Americi, a i u BiH. U to ukljucujem i dobijanje placa i dozvole da napravi zgradu na Sjenjaku naravno, nakon "oprostenih dugova Slobodi".
UG Prijatelji FK Sloboda, bi trebali sada organizovati sastanak sa trenutnim UO isto kao sto uradili sa onim u ostavci, samo sto se zakasnilo sa tim, zato sad treba na vrijeme krenuti.
- Hocemo i mi ostali navijaci da znamo, sta su ovi prije ostavili iza sebe, koliki su dugovi i kakav je plan novog rukovodstva, to su informacije iz prve ruke, ove informacije po placenickim portalima su gluposti.
- Kad se rijesi pitanje skupstine obavezno uzeti clanstvo, daj da napravimo klub vise kako treba, otici ce i Senad ba ne brinite se.
- Hocemo i mi ostali navijaci da znamo, sta su ovi prije ostavili iza sebe, koliki su dugovi i kakav je plan novog rukovodstva, to su informacije iz prve ruke, ove informacije po placenickim portalima su gluposti.
- Kad se rijesi pitanje skupstine obavezno uzeti clanstvo, daj da napravimo klub vise kako treba, otici ce i Senad ba ne brinite se.
Dok je takvih kao ti nikad mi necemo imati jaj klub, vec ce to bit obicna prcija vjeruj mi jer se sa klubom igra svako ko zeli.dervis je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:47Znaci ljudima nebi smetalo da Azmir kao vlasnik SH bude i vlasnik Slobode?
Sretno im.
A dok je Senada Mačka i taj kao što ti kažeš ima m*da ja sigurno necu krocit na Tušanj, nemaju petlju vratit klub u PL a to ce i dokazati samo polako, onda ces gledat Slobodu istu kao Jedinstvo ili Iskra

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Neka ovih "velikih navijaca". Bit ce raje na Tusnju ove sezone, sigurno i 50 ljudi.
Ovo nije revolt sto Azmir nije izabran, ovo je revolt protiv ljudi koji su unistili klub, srozali ga na najnize grane i na kraju su ti isti ljudi uzeli sebi za pravo da kroje sudbinu kluba.
Doveli levata koji je direktno ismijavao navijace u svom prvom mandatu, od kluba napravio klub "x", pravio u klubu mjesta za svoje igrace i rodbinu kao da mu je ovo privatni klub, radio transfere gdje se za pare od istih nikad ne sazna gdje su zavrsile i jos stosta, al mi se ne nabraja.
Ako Azmir nije rjesenje, a ne kazem da jest, onda nije ni ovaj kockoglavi.
Postenije i lakse bi bilo da ste onda predali klub navijacima, da se krene od nule, ako nije bilo boljeg rjesenja.
Sve bi lakse podnijeli. Al vama i jest u cilju da radite ovo, pa do konacnog cilja.
Ovo nije revolt sto Azmir nije izabran, ovo je revolt protiv ljudi koji su unistili klub, srozali ga na najnize grane i na kraju su ti isti ljudi uzeli sebi za pravo da kroje sudbinu kluba.
Doveli levata koji je direktno ismijavao navijace u svom prvom mandatu, od kluba napravio klub "x", pravio u klubu mjesta za svoje igrace i rodbinu kao da mu je ovo privatni klub, radio transfere gdje se za pare od istih nikad ne sazna gdje su zavrsile i jos stosta, al mi se ne nabraja.
Ako Azmir nije rjesenje, a ne kazem da jest, onda nije ni ovaj kockoglavi.
Postenije i lakse bi bilo da ste onda predali klub navijacima, da se krene od nule, ako nije bilo boljeg rjesenja.
Sve bi lakse podnijeli. Al vama i jest u cilju da radite ovo, pa do konacnog cilja.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Dobrodošao nazad.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.