Bgm roster do bola, nikad nismo čini mi se kvalitetnije popunjeni biliOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:46Haskić
Džafić - Anđušić - GULAŠ ???????????
Hasanović - Vukčević
Šturm - Mahmić - Ante - ?
Hadžikić
Peco
Krajnc - Vehabović - Lea’i
Pršeš - Mlinarić
Domić - Bajrić - Zvonić - Muminović
Ribić
+ Halilović, Šikalo, Nanić…
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Slažem seJimmyPage je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:49Bgm roster do bola, nikad nismo čini mi se kvalitetnije popunjeni biliOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:46Haskić
Džafić - Anđušić - GULAŠ ???????????
Hasanović - Vukčević
Šturm - Mahmić - Ante - ?
Hadžikić
Peco
Krajnc - Vehabović - Lea’i
Pršeš - Mlinarić
Domić - Bajrić - Zvonić - Muminović
Ribić
+ Halilović, Šikalo, Nanić…
Samo da nam Gulaš dođe i još jedan desni bek. I stvarno svaka čast ljudima u klubu. Stvarno je sve planski odrađeno. Odbili ponude za Nemanju i Osmana. Ante i Mahmić jooooj

Kadric

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Jedno od gorućih, možda najdeficitarnijih mjesta u ekipi.Ako Musa prihvati, imaćemo moćnu klapicu aBd.
Ovaj Mlinarić bi mogao biti"kec iz rukava".Totalno nebitno što je 2.HNL,momak čini se, zna igrat lopte.
Meni isto Mlinarić izgleda kao da ima smisla. Pogledao sam onaj klip (koji nije neko veliko mjerilo), podsjeća me malo na Radovca pokretima. Ako se pokaže tako, onda je sigurno upgrade u odnosu na Samira jer su mu 23 godine...JuzniBosanac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 00:37Jedno od gorućih, možda najdeficitarnijih mjesta u ekipi.Ako Musa prihvati, imaćemo moćnu klapicu aBd.
Ovaj Mlinarić bi mogao biti"kec iz rukava".Totalno nebitno što je 2.HNL,momak čini se, zna igrat lopte.
Što se tiče desnog beka, Musa bi nam sigurno dobro došao i to bi bilo baš moćno rješenje. Ako uspiju riješiti Musu i Gulaša, onda imamo stvarno kvalitetan roster i treba dati sve od sebe da se kvalitetno uđe u sezonu, dok se konkurenti bore u Europi. Raspored je solidan, može se dosta bodova izvući. Ako nas povrede poštede, a nadam se da su se opametili i uozbiljili, onda imamo širinu da fino iznesemo cijelu sezonu. Na polusezoni ne treba puno eksperimentisati, možda jedan ili dva igrača koja će dati pozitivan kick za nastavak i još dodatno pojačati konkurenciju...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
- crveniratnik
- Kontakt:
Može li mi neko reci sta je sa ovim Vukcevic? Jel on na pripremama uopšte? Ako sam primjetio, nije uopšte igrao prvu pripremnu utakmicu?
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Jeste na pripremama je,on Hrkač i Osman su radili trening taj dan.crveniratnik je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:52Može li mi neko reci sta je sa ovim Vukcevic? Jel on na pripremama uopšte? Ako sam primjetio, nije uopšte igrao prvu pripremnu utakmicu?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Gulas i Musa bi legli ko budali samar na vec ovako fino sastavljenu ekipu. Samo jos fizio trener da odradi svoj posao na sto jacem i boljem nivou i vjerujem u uspjesnu sezonu.
Izbjeci greske ili ti traume sa povredama iz prosle sezone ovisit ce prilicno mnogo o nutricionistickom i upravo ovom fizio dijelu posla.
Koliko vidim uprava ovaj dio posla gleda prilicno ozbiljno i to me raduje. Uporedo sa svim navedenim treba jacati marketing kluba kao i omladinski pogon.
To su dijelovi u kojim godinama ne iskoristavamo postojeci potencijal i s tim gubimo finansijski jako puno.
Raduju vijesti da se Hasic isto vraca a i da se uprava kluba dodatno ojacava. Fine novosti za nas voljeni klub

Izbjeci greske ili ti traume sa povredama iz prosle sezone ovisit ce prilicno mnogo o nutricionistickom i upravo ovom fizio dijelu posla.
Koliko vidim uprava ovaj dio posla gleda prilicno ozbiljno i to me raduje. Uporedo sa svim navedenim treba jacati marketing kluba kao i omladinski pogon.
To su dijelovi u kojim godinama ne iskoristavamo postojeci potencijal i s tim gubimo finansijski jako puno.
Raduju vijesti da se Hasic isto vraca a i da se uprava kluba dodatno ojacava. Fine novosti za nas voljeni klub
-
- Kontakt:
Odakle ti da se Hasic vracaGr0hot je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:16Gulas i Musa bi legli ko budali samar na vec ovako fino sastavljenu ekipu. Samo jos fizio trener da odradi svoj posao na sto jacem i boljem nivou i vjerujem u uspjesnu sezonu.
Raduju vijesti da se Hasic isto vraca a i da se uprava kluba dodatno ojacava. Fine novosti za nas voljeni klub![]()
Pomiješao Hasu Pekušića sa HasićemTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:45Odakle ti da se Hasic vracaGr0hot je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:16Gulas i Musa bi legli ko budali samar na vec ovako fino sastavljenu ekipu. Samo jos fizio trener da odradi svoj posao na sto jacem i boljem nivou i vjerujem u uspjesnu sezonu.
Raduju vijesti da se Hasic isto vraca a i da se uprava kluba dodatno ojacava. Fine novosti za nas voljeni klub![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Neka bola, možda i nije pomijesaoAdo1922 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:46Pomiješao Hasu Pekušića sa HasićemTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:45Odakle ti da se Hasic vracaGr0hot je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:16Gulas i Musa bi legli ko budali samar na vec ovako fino sastavljenu ekipu. Samo jos fizio trener da odradi svoj posao na sto jacem i boljem nivou i vjerujem u uspjesnu sezonu.
A tek kako bi bilo da se uprava ojaca i sa jednim i sa drugim gigantomTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:53Neka bola, možda i nije pomijesao

Pekusic se vraca u upravu. Ne Hasic. Bit ce jos pojacanja u UO. Toliko.
Ti momci iz Amerike nisu Pekusicevi ljudi nego Hasicevi.
-
- Kontakt:
Lauš igrao drugo puvrijeme u prijateljskoj za Hajduk. Ne spominje ga niko ili je višak ako dođe?
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
Samo da su slozni i da se organizujemo po onom najavljenom Bayern sistemu i bude dobro. Giganta na noge da postavimo aBd
Pazi nultrasa još ih boli Laušsarajevskirodjeni je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:09Lauš igrao drugo puvrijeme u prijateljskoj za Hajduk. Ne spominje ga niko ili je višak ako dođe?

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Jel moguce sta mu pisu po komentarimaAdo1922 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:18Pazi nultrasa još ih boli Laušsarajevskirodjeni je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:09Lauš igrao drugo puvrijeme u prijateljskoj za Hajduk. Ne spominje ga niko ili je višak ako dođe?![]()
![]()

-
- Kontakt:
Evo pogleda ovaj intervju i hvali nas na kraju kako je klub organizovan i da samo ima rijeci hvale i da se uvjerio da je velez najveci klub u BiHMostarac45 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:46Jel moguce sta mu pisu po komentarimaAdo1922 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:18Pazi nultrasa još ih boli Laušsarajevskirodjeni je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:09Lauš igrao drugo puvrijeme u prijateljskoj za Hajduk. Ne spominje ga niko ili je višak ako dođe?![]()
![]()
, krivo im sto je onim njihovim balerinama muda pokazo,Ps:opet bi ga volio viditi u nasem dresu.
Zadnja izmjena: Mostarac45, dana/u 05 jul 2023, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:

https://dalmatinskiportal.hr/sport/laus ... aja/173971Bio si na tri posudbe, a posljednja je ta u Veležu. Kako su ta iskustva utjecala na tebe i oblikovala te kao igrača?
- Svaka posudba nije bila jednako uspješna, ali mislim da me svaka na neki način poboljšala. Posudba u Veležu je bila najuspješnija i tu sam najviše igrao i mogu reći kako je u tom trenutku odlazak u Velež bio najbolji korak u mojoj karijeri. Klub mi je bio stvarno odličan. Znam da neki podcjenjuju tu ligu, ali to je veliki klub za kojeg imam samo riječi hvale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.