FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simonknows » 05 jul 2023, 23:03

simonknows je napisao/la:
04 jul 2023, 21:33
Rimes87 je napisao/la:
04 jul 2023, 21:32
04 jul 2023, 21:30
Nego onaj, možda uskoro dobijemo centarfora, za 2 3 dana treba da potpiše u jednom mjestu tu blizu Tz, a pošto se sad desio ovaj mali zaokret dobio je iznenadni interes da nas pojača :)
S.M.? :rol:
Ma ovaj jedan iz Premiershipa :rol:
:kafa:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jul 2023, 23:04

Skver je napisao/la:
05 jul 2023, 23:01
Zayebajete se za ovg iz Fulama? :urnebes:
slika

Ocigledno nesto mute opasno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jul 2023, 23:15

Dobro je to, nek dovedu i Jahu limenog, sad je skolovan :urnebes:
🔴⚫️

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 jul 2023, 23:15

Ma samo nek guzi, kad su mu vec pojedini gace spustili.
Nek nas ugasi do sljedece godine.
Pa da onda pitamo Acu kako je kad te neko **** godinama, pa te na kraju pojebe za sve pare i sutne u provaliju.
Da pitamo Lovrica kako je kad neko uz transu od grada sroza klub na najnize grane, prvo u PL, pa onda i u Federalnoj.
Da pitamo Eldara, kako je kad ispadnes i budes jedan od zasluznijih za to, pa se smatras kompetentnim da odredjujes buducnost kluba.
I da Edise, vakat je.
Dodji, pa da zagrcemo. Da samoodabrani nasljednici dijele i krcme imovinu.
Volim tebe, više od sebe

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jul 2023, 23:47

antisisoja1919 je napisao/la:
05 jul 2023, 23:15
Pa da onda pitamo Acu kako je kad te neko **** godinama, pa te na kraju pojebe za sve pare i sutne u provaliju.
Da pitamo Lovrica kako je kad neko uz transu od grada sroza klub na najnize grane, prvo u PL, pa onda i u Federalnoj.
Da pitamo Eldara, kako je kad ispadnes i budes jedan od zasluznijih za to, pa se smatras kompetentnim da odredjujes buducnost kluba.
I da Edise, vakat je.
Prijatelju, samo mozes sebi naskoditi, Slobode vise nema, yeboti nas sve ovdje na celu sa mnom kad je nama neki Aco Aleksandar sa ekipom oteo, ukrao, oduzeo klub kojeg su nekada vodili ljudi pred kojima si morao u stavu mirno stajati, ali je zato taj klub maltretirao rezimske klubove Zvezdu, Partizana, Hajuka, Dinama a da pricam o ostaloj buraniji.... Vremena se promijenila, sad nas yebe neki konobar Aco, zalizani gradjevinac i usrani Secer koji ima traume jos iz djetinjstva od oca alkosa i matere presutacu.....to je stvarnost u danasnjem vremenu prevara, niskih poriva, neljudstva.....
🔴⚫️

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 05 jul 2023, 23:50

Sljedeće sedmice bi trebao biti zrijeb parova i za federalnu.

slika

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 jul 2023, 23:53

Skver je napisao/la:
05 jul 2023, 23:47
antisisoja1919 je napisao/la:
05 jul 2023, 23:15
I da Edise, vakat je.
Prijatelju, samo mozes sebi naskoditi, Slobode vise nema, yeboti nas sve ovdje na celu sa mnom kad je nama neki Aco Aleksandar sa ekipom oteo, ukrao, oduzeo klub kojeg su nekada vodili ljudi pred kojima si morao u stavu mirno stajati, ali je zato taj klub maltretirao rezimske klubove Zvezdu, Partizana, Hajuka, Dinama a da pricam o ostaloj buraniji.... Vremena se promijenila, sad nas yebe neki konobar Aco, zalizani gradjevinac i usrani Secer koji ima traume jos iz djetinjstva od oca alkosa i matere presutacu.....to je stvarnost u danasnjem vremenu prevara, niskih poriva, neljudstva.....
Sve ih je davno detektovao naš dobri @Probo, rahmet mu duši. :cry:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 jul 2023, 00:02

Ordagic ide u TC.

Adnan34
Kontakt:

Post Postao/la Adnan34 » 06 jul 2023, 08:21

Sta Bi veliko najavljivanog natkrivanja tusnja radi li se šta

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 06 jul 2023, 08:42

možete li sada objaviti imena potencijalnog trenera i igrača koji su bili dogovoreni u slučaju da Azmir bude izabran.
Čisto da možemo uporediti sa ovim pajcima kada budu dovodili igrače i trenera.

Molim samo ko je imao pouzdane informacije da napiše. možda Simon zna nešto o tome, koliko sam upratio, najavljivao je ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 06 jul 2023, 08:59

Mortus je napisao/la:
06 jul 2023, 08:42
možete li sada objaviti imena potencijalnog trenera i igrača koji su bili dogovoreni u slučaju da Azmir bude izabran.

Molim samo ko je imao pouzdane informacije da napiše. možda Simon zna nešto o tome, koliko sam upratio, najavljivao je ?
Eno dogovorili su i pripremni turnir idemo u Klokotnicu 29 i 30. Mi, Bratsvo, Rahić i domaćin valjda.
Sloboda je moja nacija

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 06 jul 2023, 09:01

Mortus je napisao/la:

Ne budi naivan
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 06 jul 2023, 09:09

Adnan34 je napisao/la:
06 jul 2023, 08:21
Sta Bi veliko najavljivanog natkrivanja tusnja radi li se šta
I natkrivanje i novi semafor od 30 + kvadrata,ide polako ali sigurno...

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 06 jul 2023, 09:20

Mortus je napisao/la:

Evo recimo nekim ljudima sam privatno rekao da Ordaga ide za Azmirom. Što se sad pokazalo tačnim, samo što smo mi Azmira i Ordagića u paketu s njim ostavili u Tuzla City-u, a sebi uzeli špica iz Premiershipa i najpoznatijeg mačka na svijetu uz Garfielda.

Mehidić, Šećerović, Barbarez, Ordagić... Za ostale stvarno ne znam ali znam kako je govorio da su "pojačanja za Europu".

A sad imamo Smajića :rol: ako budu smjeli završiti to, u šta više ne sumnjam, pokazali su da imaju nojeva jaja a ne mu.da. Islamović Adnan će se ponuditi izgleda, tako se priča, a Kemin je igrač. U prevodu ovo je sad ISMBT (igrač Slobode možeš biti ti), svako svog, samo eto što ja neću moći imati minimalno pola ekipe pod svojom direktivom što @Invictus kaže :rol:

Sad će da nam bude bolje, budžet od 3 miliona :rol: :rol: :rol:
Natkrivanje zapada :rol: :rol: :rol:
Semafor moći će se sa Ilinčice vidjeti strijelac i minuta :rol:
I naravno, napadač iz Premiershipa :rol: :rol: :rol:

Finansijska aždaha druge lige - Sloboda Saint Germain
drhtite li dušmani :rol: :rol: :rol:

Opet kažem nije Mujkan ni toliko loš ni toliko pokvaren kao ovi što su ga doveli, sad nema ništa od mijenjaja uprave, kasno je, borba se mora drugačije voditi, izmisliti nešto ne znam.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 06 jul 2023, 09:28

sta ce dovoditi igrace kad nema ni trenera ni datuma priprema nista , j3bem li vam mamu svima o5 :puke: :puke: :puke: :puke: 2 dana jos se ne mogu smiriti
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

al87
Kontakt:

Post Postao/la al87 » 06 jul 2023, 09:28

Zaćera ga Azmir, Ordagić lagano u TC.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 06 jul 2023, 09:29

06 jul 2023, 09:20
Mortus je napisao/la:

Evo recimo nekim ljudima sam privatno rekao da Ordaga ide za Azmirom. Što se sad pokazalo tačnim, samo što smo mi Azmira i Ordagića u paketu s njim ostavili u Tuzla City-u, a sebi uzeli špica iz Premiershipa i najpoznatijeg mačka na svijetu uz Garfielda.

Mehidić, Šećerović, Barbarez, Ordagić... Za ostale stvarno ne znam ali znam kako je govorio da su "pojačanja za Europu".

A sad imamo Smajića :rol: ako budu smjeli završiti to, u šta više ne sumnjam, pokazali su da imaju nojeva jaja a ne mu.da. Islamović Adnan će se ponuditi izgleda, tako se priča, a Kemin je igrač. U prevodu ovo je sad ISMBT (igrač Slobode možeš biti ti), svako svog, samo eto što ja neću moći imati minimalno pola ekipe pod svojom direktivom što @Invictus kaže :rol:

Sad će da nam bude bolje, budžet od 3 miliona :rol: :rol: :rol:
Natkrivanje zapada :rol: :rol: :rol:
Semafor moći će se sa Ilinčice vidjeti strijelac i minuta :rol:
I naravno, napadač iz Premiershipa :rol: :rol: :rol:

Finansijska aždaha druge lige - Sloboda Saint Germain
drhtite li dušmani :rol: :rol: :rol:

Opet kažem nije Mujkan ni toliko loš ni toliko pokvaren kao ovi što su ga doveli, sad nema ništa od mijenjaja uprave, kasno je, borba se mora drugačije voditi, izmisliti nešto ne znam.
Hvala drug, samo eto usporedbe radi, da vidimo kakav kvalitet Bundoglav može ponuditi naspram spekulacija u vez Azmirovih pojačanja.
ma borba će biti duga i teška. nismo mi jeidni klub koji se bori sa ovakvim problemima, samo treba prepisati od drugih klubova u okruženju i evropi.

naš najveći problem je kurcobolja simpatizera. evo grupa je pokušala, ali grupa je malobrojna. bez podrše simpatizera i običnih navijača nema šanse. drugi problem su ove bivše vođe ovi fajteri i narkomani bivši koji opet sa svojim pristalicama ismijavaju sve to i ruše grupu.
na šta će izaći ne znam, ali sigurno sa dobrim marketingom i dobro osmišljenim akcijama, msm da podrška neće izostati.

po meni sav prljav veš ljudi koji su u klubu i koji su sad ušli treba iskoristiti u borbi protiv istih, ogadit im svaki dan sve dok ne napuste.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 06 jul 2023, 09:31

Slobodas je napisao/la:
06 jul 2023, 09:28
sta ce dovoditi igrace kad nema ni trenera ni datuma priprema nista , j3bem li vam mamu svima o5 :puke: :puke: :puke: :puke: 2 dana jos se ne mogu smiriti
Ima dogovorili su turnir u Klokotnici ali ko će igrati za nas vidjecemo.
Sloboda je moja nacija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jul 2023, 09:31

Nema Asmir para ali zato Sladjan Ilic ima :urnebes:
slika
Kaze Sladjan ne vjeruje sta se desava, taman spremio 5 miliona maraka za ovu sezonu, a pojavi se Azmir. :rol:
Biti ce smijeha, malo **** u mozak na svakom koraku ovu sirotinju sto vodi grad i FK Sloboda sada.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 06 jul 2023, 09:33

tuzlak1987 je napisao/la:
06 jul 2023, 09:31
Nema Asmir para ali zato Sladjan Ilic ima :urnebes:
slika
Kaze Sladjan ne vjeruje sta se desava, taman spremio 5 miliona maraka za ovu sezonu, a pojavi se Azmir. :rol:
Znači prešao Sladjan sa odbojke ženske na fudbal i odmah peh 🤣
Sloboda je moja nacija

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.