NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Convicts
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Convicts » 06 jul 2023, 11:09

Vrijeme je za napadača?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Almo07
Kontakt:

Post Postao/la Almo07 » 06 jul 2023, 11:15

Convicts je napisao/la:
06 jul 2023, 11:09
Vrijeme je za napadača?
:thumbup:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 jul 2023, 11:37

Convicts je napisao/la:
Vrijeme je za napadača?
Vrijeme je za promjene u omladinskom pogonu :kafa:

Kamber (kadeti) -> prvi tim
Isakovic zbog posla napusta pjetlice i ostaje "samo" u prvom timu?

Hukic radi dobar posao sa pionirima :thumbup:
Skocibusica poderase juniori Romara vece dvije godine zaredom :thumbdown:
Hrustanovic katastrofalan rezultat sa predpionirima... Mislim da su zavrsili 6 ili 7 od 12 ekipa u svojoj grupi kantonalne lige predpionira.
Edit: Kamber odlican sa kadetima, prosle godine su osvojili omladinsku ligu BiH :bih:

Sigurno cemo dovesti jednog trenera, jer prelaskom Kambera u prvi tim, ostalo je jedno slobodno mjesto. Volio bih da neko drugi preuzme juniore i uvede ih u PL kada vec Skocibusicu ne ide.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 jul 2023, 11:49

Truhlo je napisao/la:
06 jul 2023, 11:37
Convicts je napisao/la:
Vrijeme je za napadača?
Vrijeme je za promjene u omladinskom pogonu :kafa:

Kamber (kadeti) -> prvi tim
Isakovic zbog posla napusta pjetlice i ostaje "samo" u prvom timu?

Hukic radi dobar posao sa pionirima :thumbup:
Skocibusica poderase juniori Romara vece dvije godine zaredom :thumbdown:
Hrustanovic katastrofalan rezultat sa predpionirima... Mislim da su zavrsili 6 ili 7 od 12 ekipa u svojoj grupi kantonalne lige predpionira.
Edit: Kamber odlican sa kadetima, prosle godine su osvojili omladinsku ligu BiH :bih:

Sigurno cemo dovesti jednog trenera, jer prelaskom Kambera u prvi tim, ostalo je jedno slobodno mjesto. Volio bih da neko drugi preuzme juniore i uvede ih u PL kada vec Skocibusicu ne ide.
A otkud vam to da se Isakovic zaposlio?
Skocibusic je debil :kafa:

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 06 jul 2023, 11:54

Convicts je napisao/la:
Vrijeme je za napadača?
Zakljucen je prelazni rok. Napadaci su:Karic,Kolic,Salkanovic i ovaj Hamza iz N.Pazara
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 jul 2023, 11:58

dinodino2019 je napisao/la:
06 jul 2023, 11:54
Convicts je napisao/la:
Vrijeme je za napadača?
Zakljucen je prelazni rok. Napadaci su:Karic,Kolic,Salkanovic i ovaj Hamza iz N.Pazara
Zar nije Hamza na probi?

Drugo, ima li nase drzavljanstvo? Ako nema moramo ganjati radnu i boravisnu dozvolu. Ako budemo to ganjali, moramo dostaviti pro ugovor sluzbi za strance, a ako potpise pro ugovor, moramo platiti masnu naknadu za treniranje bivsim klubovima.

Mislim da od njega nece biti nista :kafa:

Opcija B: RM-LH ga zaposli da istovara kamione, a kod nas igra amaterski :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 jul 2023, 12:01

Truhlo je napisao/la:
06 jul 2023, 11:58
Convicts je napisao/la:
Vrijeme je za napadača?
Zar nije Hamza na probi?

Drugo, ima li nase drzavljanstvo? Ako nema moramo ganjati radnu i boravisnu dozvolu. Ako budemo to ganjali, moramo dostaviti pro ugovor sluzbi za strance, a ako potpise pro ugovor, moramo platiti masnu naknadu za treniranje bivsim klubovima.

Mislim da od njega nece biti nista :kafa:
Ne vjerujem da je tako, jer onda sigurno ne bi ni dolazio na probu. Mozda ima i nase drzavljanstvo, haj ga znaj, cisto sumnjam da bi placali neke naknade za trening u ovoj situaciji.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 jul 2023, 12:01

Convicts je napisao/la:
Vrijeme je za napadača?
Tesko se nama onda :hmmmmm:
Karic se mora vratiti u formu :opaopa:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 jul 2023, 12:04

Sta ste zakukali, doci ce sigurno jos jedan napadac i onda smo ekipu kompletirali. Mozda cekaju da vide kakav je ovaj mali na probi, samo nagadjat mozemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 jul 2023, 12:15

@dinodino tvoje misljenje da li ijedan od nabrojanih napadača može dati više od 5 golova za sezonu?

Ja mislim ne i bilo bi steta ovako dobru ekipu za nivo federalne lige ostaviti bez golgetera u napadu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 06 jul 2023, 12:21

Žrijeb parova je narednu srijedu u 12 sati!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 jul 2023, 12:22

Ako ce se Karic zajebavati sa Neimarima kao prosle godine, dati mu slobodne papire i sretno. Kolic je amater i ima posao, znaci nije za startera, pogotovo ode lik u pola sezone na vojne vjezbe i nemas od njega nista. Kao treca opcija u napadu ok. Salkanovic je igrac iz treceg ranga, jeste mlad i potencijal, ali ne mozes se samo na njega osloniti da izgura sezonu.

Traziti iskusnog prvoligaskog spica i rijesiti se jednog od Karic/Kolic.

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 06 jul 2023, 12:25

avenija je napisao/la:
06 jul 2023, 12:15
@dinodino tvoje misljenje da li ijedan od nabrojanih napadača može dati više od 5 golova za sezonu?

Ja mislim ne i bilo bi steta ovako dobru ekipu za nivo federalne lige ostaviti bez golgetera u napadu.
Može Karić ako se posveti treningu i samo Čeliku
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 jul 2023, 12:35

Eto vam anketa pa "ludujte"

Malo sam čekao sa pravljenjem, nadajući se, da će lista pojačanja biti zaključena....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 jul 2023, 12:44

Pasha je napisao/la:
06 jul 2023, 12:35
Eto vam anketa pa "ludujte"

Malo sam čekao sa pravljenjem, nadajući se, da će lista pojačanja biti zaključena....
Hvala :salut:

Kakvo je ovo jednoumlje :urnebes: Duvnjache daj Anesa Masica (23) da podivljamo :opaopa:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 06 jul 2023, 12:54

Ma kakvi nemamo još napadača barem jednog na kojeg se možeš oslonuti, to možete mačku o rep okačit igrače koje ste nabrojali.Od Karića nema ništa, boljih je igrača otišlo od njega, uopšte nije zaslužio da igra, Kolić radi, Salkanović ne znaš kakakv je igrao za Bosnu V. još niži rang ja ga nisam ni primjetio kao ni pola vas, možda je potencijal ali to se sve svodi na možda, ali dobit će šansu da to pokaže ali sa klupe.Od svih nabrojani niko ne može biti u početnom sastavu.
Evo prošlo je par dana govorilo se da Ajdin Mujagic prelazi u NK Zrinski neki, još nigdje zvanično nije objavljeno.Ne znam jesmo li uopšte bili zainteresovani za njega, sad za sad jedini koji bi mogao biti starter.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 jul 2023, 12:58

Celicni je napisao/la:
06 jul 2023, 12:54
Ma kakvi nemamo još napadača barem jednog na kojeg se možeš oslonuti, to možete mačku o rep okačit igrače koje ste nabrojali.Od Karića nema ništa, boljih je igrača otišlo od njega, uopšte nije zaslužio da igra, Kolić radi, Salkanović ne znaš kakakv je igrao za Bosnu V. još niži rang ja ga nisam ni primjetio kao ni pola vas, možda je potencijal ali to se sve svodi na možda, ali dobit će šansu da to pokaže ali sa klupe.Od svih nabrojani niko ne može biti u početnom sastavu.
Evo prošlo je par dana govorilo se da Ajdin Mujagic prelazi u NK Zrinski neki, još nigdje zvanično nije objavljeno.Ne znam jesmo li uopšte bili zainteresovani za njega, sad za sad jedini koji bi mogao biti starter.
Decko ne znas ko je Anes Masic (23), oprosteno ti je. Centralno bosanska golobrada gorila ubica u spicu la masija :bih:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 jul 2023, 13:07

Hoćemo Slobodu!

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 06 jul 2023, 13:09

Ma Sloboda najbolji mogući protivnik za prvo kolo, svejedno na Bilinom ili u Tz.

A može i Tošk u Tešnju odmah da jedno dobro gostovanje odradimo

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 jul 2023, 13:17

kirat410 je napisao/la:
06 jul 2023, 13:09
Ma Sloboda najbolji mogući protivnik za prvo kolo, svejedno na Bilinom ili u Tz.

A može i Tošk u Tešnju odmah da jedno dobro gostovanje odradimo
Izvazija na Kakanj u prvom kolu :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.