FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vidim ove hulahopke nemaju šta popljuvati, pa spominju Karića. Svaka čast Bekriću, trenuru, igračima, upravi, a posebno nama navijačima, koji čak i u ovako teškoj situaciji, u kojoj bi se mnogi klubovi ugasili, naprave solidan tim. Nismo nešto vauu, ali nismo ni za bacit. Uz punu podršku svih nas moglo bi opet nešto dobro biti. A ako i ne bude, pa Bože moj. Mi volimo Želju u svim situacijama.
Ma generalno nismo realni i pljujemo prije nego profjr neko vrijeme kada se moze dati ocjena.
Dubackic i rustemovic su pojacanja realno, a i arap moze zablistati ako mu bude odgovarala atmosfera i pozicija.
Nije los tim, samo nisu zvucna imena i odmah svi pljuju. Bolje ovako u tisini i uz punu podrsku da se radi maksinalno. Ne zaboravite da je podrska navijaca u odlicna atmosfera u svlacionici 50% bilo kojeg rezultata, pa mozda cak i vise jer ne pojedjuje individualni kvalitdt u ekipnom sportu.
Basic je isto osvjezenje jer ako nista, vidimo neke obrise pravog fudbala koji ce sigurno poststi i bolji kako se ekipa bude uigravala ali najbitnije je imati ideju i biti gladan napredka i ne libiti se mijenjati igrace i taktike sto Basic i radi.
Nismo najjaci u ligi, po kvaliteti i dalje sredina ali uz ovu podrsku nas niko ne moze otpisati za europu. Samo bez pritiska.
Jos 7 dana..
Dubackic i rustemovic su pojacanja realno, a i arap moze zablistati ako mu bude odgovarala atmosfera i pozicija.
Nije los tim, samo nisu zvucna imena i odmah svi pljuju. Bolje ovako u tisini i uz punu podrsku da se radi maksinalno. Ne zaboravite da je podrska navijaca u odlicna atmosfera u svlacionici 50% bilo kojeg rezultata, pa mozda cak i vise jer ne pojedjuje individualni kvalitdt u ekipnom sportu.
Basic je isto osvjezenje jer ako nista, vidimo neke obrise pravog fudbala koji ce sigurno poststi i bolji kako se ekipa bude uigravala ali najbitnije je imati ideju i biti gladan napredka i ne libiti se mijenjati igrace i taktike sto Basic i radi.
Nismo najjaci u ligi, po kvaliteti i dalje sredina ali uz ovu podrsku nas niko ne moze otpisati za europu. Samo bez pritiska.
Jos 7 dana..
- MocMahale444
Tkom forumasu se obracas?istokzeljo je napisao/la: ↑06 jul 2023, 00:45Vidim ove hulahopke nemaju šta popljuvati, pa spominju Karića. Svaka čast Bekriću, trenuru, igračima, upravi, a posebno nama navijačima, koji čak i u ovako teškoj situaciji, u kojoj bi se mnogi klubovi ugasili, naprave solidan tim. Nismo nešto vauu, ali nismo ni za bacit. Uz punu podršku svih nas moglo bi opet nešto dobro biti. A ako i ne bude, pa Bože moj. Mi volimo Želju u svim situacijama.
Tko je hulahopka?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 01:20Više hulahopki ovdje ima. Provaljen je na hulahopka pa se sad predstavlja drugacije. Al naće se on. Uglavnom pravi Željovac nikad po sebi neće pljuvati bez obzira na sve. Nego će pokušati onako kako može pomoći svom Želji.istokzeljo je napisao/la: ↑06 jul 2023, 00:45Vidim ove hulahopke nemaju šta popljuvati, pa spominju Karića. Svaka čast Bekriću, trenuru, igračima, upravi, a posebno nama navijačima, koji čak i u ovako teškoj situaciji, u kojoj bi se mnogi klubovi ugasili, naprave solidan tim. Nismo nešto vauu, ali nismo ni za bacit. Uz punu podršku svih nas moglo bi opet nešto dobro biti. A ako i ne bude, pa Bože moj. Mi volimo Želju u svim situacijama.
Tkom forumasu se obracas?
Tko je hulahopka?
mozda se nisam dobro izrazio ali ne govorim o ovom trenutku nego o vrhuncu Amara, na vrhuncu je bio bolji trener nego Jakir sad, ali sto neko rece, nabio je komplekse drzavi cijeloj, svi ga mrze, vjerovatno zato nikad i nije bio selektor
FKŽ !
Sto se tice utakmice juce, nije lose, od ovih novajlija najbolji mi je Music bio na desnom beku i Biber u sredini. Krpic pravo los i mislim da ce nam taj napadac opet najveci problem biti, lik nije dao preko 3 gola od kad je dosao ukljucujuci i pripremne utakmice, lose je to za napadaca. Stila izgleda pravo u formi.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Kad je Amar Osim bio na vrhuncu svoje motivacije, mogao je biti seletkor BiH. Zasluzio je to, imajuci u vidu ko je sve bio selektor, i da ti ljudi nisu nista znacajnije rezultate napravili od njega. Ali tad je uvjek isla losa prica vezano za Amara Osima, kako nije nista napravio van BiH, a slabo ko sad pise protiv kakvih amatera je npr Jakirovic ispao sa Mariborom. Sad je to kao ok. Mada ja licno mislim da bi BiH napravila neki iskorak nama su potrebna jace licnosti poput Halihodzica ili Petkovica. Jedini pravi selektor kojeg smo imali je Ciro Blazevic, ovo ostalo po mom nije na nivou.
-
- Kontakt:
Ne znam sto se ne pokusa sa bivsim juniorom Mujagicem.TeaM87 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:23Sto se tice utakmice juce, nije lose, od ovih novajlija najbolji mi je Music bio na desnom beku i Biber u sredini. Krpic pravo los i mislim da ce nam taj napadac opet najveci problem biti, lik nije dao preko 3 gola od kad je dosao ukljucujuci i pripremne utakmice, lose je to za napadaca. Stila izgleda pravo u formi.
ne znam, ima odlicnu sezonu iza sebe, cak i bolju nego sto je Haracic imao kad je dosao kod nas+je mladji od Haracica, ali eto valjda u klubu misle da nam nije potreban napadacHansestadt je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:30Ne znam sto se ne pokusa sa bivsim juniorom Mujagicem.TeaM87 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:23Sto se tice utakmice juce, nije lose, od ovih novajlija najbolji mi je Music bio na desnom beku i Biber u sredini. Krpic pravo los i mislim da ce nam taj napadac opet najveci problem biti, lik nije dao preko 3 gola od kad je dosao ukljucujuci i pripremne utakmice, lose je to za napadaca. Stila izgleda pravo u formi.
FKŽ !
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje prema tebi, dno dna smo dotakli ko navijači i pomirili se da smo jedna ekipa za 6-8 mjesta na tabeli, kada su nam želje igrači kao Ajdin Mujagić.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:30Ne znam sto se ne pokusa sa bivsim juniorom Mujagicem.TeaM87 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:23Sto se tice utakmice juce, nije lose, od ovih novajlija najbolji mi je Music bio na desnom beku i Biber u sredini. Krpic pravo los i mislim da ce nam taj napadac opet najveci problem biti, lik nije dao preko 3 gola od kad je dosao ukljucujuci i pripremne utakmice, lose je to za napadaca. Stila izgleda pravo u formi.
Šta bi od nekadašnjeg Želje...

Zna li neko da li se odustalo od izrade plavih majica u shopu Manijaka?
-
- Kontakt:
Meni je on interesantan igrac, u dvije utakmice protiv nas je postigao gol i upisao asistenciju. Iako je glomazan napadac, zna isto da smiri loptu, uputi kvalitetan pas.avalPacidoroP je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:38Uz dužno poštovanje prema tebi, dno dna smo dotakli ko navijači i pomirili se da smo jedna ekipa za 6-8 mjesta na tabeli, kada su nam želje igrači kao Ajdin Mujagić.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:30Ne znam sto se ne pokusa sa bivsim juniorom Mujagicem.TeaM87 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:23Sto se tice utakmice juce, nije lose, od ovih novajlija najbolji mi je Music bio na desnom beku i Biber u sredini. Krpic pravo los i mislim da ce nam taj napadac opet najveci problem biti, lik nije dao preko 3 gola od kad je dosao ukljucujuci i pripremne utakmice, lose je to za napadaca. Stila izgleda pravo u formi.
Šta bi od nekadašnjeg Želje...![]()
-
- Kontakt:
Mujagic je dominirao u juniorima jer je bio fizicki nadmocan, raznosio onu djecu. Prespor i predebeo je bio da nesto ozbiljnije napravi kao senior. Da li je od tad radio na sebi ne znam, ali tesko da je dovoljno napredovao.
1921
- jointunija
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Njegov problem kod nas je uvjek bio attitude, svaki put kad su bile pripreme dolazio je nespreman. Ta prica da je samo nadomocan u juniorima nije bas vise relevantna kad pokazuje odredjen kvalitet i u seniorskom fudbalu. Vise mi djeluje da je mozda kao licnost sazrio i vise se posvetio fudbalu, pa pristao i na nizi nivo fudbala samo da bi igrao i da nekako napreduje.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:21Mujagic je dominirao u juniorima jer je bio fizicki nadmocan, raznosio onu djecu. Prespor i predebeo je bio da nesto ozbiljnije napravi kao senior. Da li je od tad radio na sebi ne znam, ali tesko da je dovoljno napredovao.
Kakav Mujagic, sta vam je. Nisu bezveze propali on i Veladzic
A sta fali haracicu? On nikad nije dobio pravu sansu, a mislim da ima najbolju napadacku kretnju od svih napadaca u zadnje 2 godine. Njegova kretnja moze dosta otvoriti i prostor krilima ali i sredini.
Razumijem zasto je backup varijanta ali bih volio vidjeti sta on moze ponuditi kada bi dobio pravu sansu i igrao nekoliko utakmica kao starter na primjer.
Razumijem zasto je backup varijanta ali bih volio vidjeti sta on moze ponuditi kada bi dobio pravu sansu i igrao nekoliko utakmica kao starter na primjer.
- dubioza144
- Kontakt:
Hocemol nac neko ozbiljno lijevo krilo makar do pocetka prvenstva
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sta bi od nekadasnjeg Zelje biste trebali pitati vikendasa iz Trebinja. Njega i njegovu svitu. Kada su barbarski preuzimali klub 2018. pojedinci ste slavili. Sada uzivajte. A nas Zeljo sitnim koracima ide naprijed, ali bitno je da guramo naprijed. Vidimo se u cetvrtak Zeljovci, budite dio spektakla.avalPacidoroP je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:38Uz dužno poštovanje prema tebi, dno dna smo dotakli ko navijači i pomirili se da smo jedna ekipa za 6-8 mjesta na tabeli, kada su nam želje igrači kao Ajdin Mujagić.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:30Ne znam sto se ne pokusa sa bivsim juniorom Mujagicem.TeaM87 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:23Sto se tice utakmice juce, nije lose, od ovih novajlija najbolji mi je Music bio na desnom beku i Biber u sredini. Krpic pravo los i mislim da ce nam taj napadac opet najveci problem biti, lik nije dao preko 3 gola od kad je dosao ukljucujuci i pripremne utakmice, lose je to za napadaca. Stila izgleda pravo u formi.
Gdje ces to reci njegovom botulolipop je napisao/la: ↑06 jul 2023, 15:20Sta bi od nekadasnjeg Zelje biste trebali pitati vikendasa iz Trebinja. Njega i njegovu svitu. Kada su barbarski preuzimali klub 2018. pojedinci ste slavili. Sada uzivajte. A nas Zeljo sitnim koracima ide naprijed, ali bitno je da guramo naprijed. Vidimo se u cetvrtak Zeljovci, budite dio spektakla.avalPacidoroP je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:38Uz dužno poštovanje prema tebi, dno dna smo dotakli ko navijači i pomirili se da smo jedna ekipa za 6-8 mjesta na tabeli, kada su nam želje igrači kao Ajdin Mujagić.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:30
Ne znam sto se ne pokusa sa bivsim juniorom Mujagicem.
Veca gnjida i lopovcina nije krocila u klub
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, CentarsutNaClanak921, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], mamonelafo i 69 gostiju.