Hoće li utakmice Sarajeva i Željezničara biti emitovane na bht1 u snimku?
BH klubovi u Europi 23/24
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Kasnit će 15 minuta.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 15:29Hoće li utakmice Sarajeva i Željezničara biti emitovane na bht1 u snimku?

Je l' realno da je ovo Basic izjavi?Kapfenberg i Dynamo Minsk su slične ekipe ističe Bašić.
"Ovaj Kapfenberg što ste danas vidjeli takav je otprilike i naš naredni protivnik. Ne možemo doći do puno snimaka našeg narednog protivnika. Skupili smo neke informacije i nadamo se da ćemo to fino analizirati."
- FKS -
Hajdeee je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:13Je l' realno da je ovo Basic izjavi?Kapfenberg i Dynamo Minsk su slične ekipe ističe Bašić.
"Ovaj Kapfenberg što ste danas vidjeli takav je otprilike i naš naredni protivnik. Ne možemo doći do puno snimaka našeg narednog protivnika. Skupili smo neke informacije i nadamo se da ćemo to fino analizirati."
Ljudi ce ih poniziti... Gledo sam ih kad su one 7 2 nabili... Igraju ljudi zivotom, i njemu ista ekipa koja ubija tamo i ovi drugoligasi koji se bore u austriji za opstanak... Kako je jaka ekipa dovoljno vidjwt da ih ibrakovic vodi, poluamaterska ekipa....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Jel znas uopste koga su nabusili 7-2? Ekipu koja vrijedi manje nego Zvijezda 09, u kolikom su qrcu govori cinjenica da su 4 boda u minusu, pitaj Boga sta se u tom klubu desava. A taj isti Dinamo je kolo prije toga 3-1 izgubio Smorgona koji je deveti na tabeli.Rule_hz je napisao/la: ↑06 jul 2023, 00:51Hajdeee je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:13Je l' realno da je ovo Basic izjavi?Kapfenberg i Dynamo Minsk su slične ekipe ističe Bašić.
Ljudi ce ih poniziti... Gledo sam ih kad su one 7 2 nabili... Igraju ljudi zivotom, i njemu ista ekipa koja ubija tamo i ovi drugoligasi koji se bore u austriji za opstanak... Kako je jaka ekipa dovoljno vidjwt da ih ibrakovic vodi, poluamaterska ekipa....
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Jedno sam siguran a to je da ce Velez i poslje ove godine ostati bh predstavnik koji je izbacio najveci klub u evropskim natjecanjima
6:42
70 000
Sretno Borcu i Sarajevu
70 000

Sretno Borcu i Sarajevu

ocekujem prolazak Zrinjskog i sarajeva, a sto se nas tice mislim da imamo nekih 40% sanse, nije nemoguce, ali je Dinamo blagi favorit
FKŽ !
Realno svi ocekivanja trebaju spustiti na nasu realnost a to je da se ne ulaze ni priblino novca a da ne pricamo o porefesionalnom radu i uslovima za rad. Od saveza i odgovornih ljudi, regularnosti lige, sudija, infrastrukutre a tek onda klubova i rada, sredstava, profesionalizma istih.
Nece biti lako ni Zrnjskom vidjet cete mada imaju najpovoljniju situaciju, Sarajevo također dosta novih igraca uz pametan pristup moze to biti dobro na kraju, Zeljo tezak zadatak, Borac jos jedna bruka i dokaz gore prvog sto sam napisao "Savez, regularnost, profesionalizam".
Nece biti lako ni Zrnjskom vidjet cete mada imaju najpovoljniju situaciju, Sarajevo također dosta novih igraca uz pametan pristup moze to biti dobro na kraju, Zeljo tezak zadatak, Borac jos jedna bruka i dokaz gore prvog sto sam napisao "Savez, regularnost, profesionalizam".
Mjau !
MojaTV ce i drugi kanal upaliti pošto se preklapaju tekme?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A kako studijo sa Grbavice u 18:30 kad Sarajevo igra u 19:00,znaci radit ce uvod za Zelju pa pustiti Sarajevo

Ne obecava iskreno,na vrat na nos.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško i nezahvalno je to posmatrati na takav način. Tu možeš imati jedan argument - AEK ima dosta trofeja u svojoj ligi, čak preko 30+ što je za svaku pohvalu ali dolaze iz lige koja je slabija od naprimjer srbijanske i hrvatske. Znači hrvatska je iznad a tu faktički imaš samo Dinamo koji donosi te bodove. Recimo Genk ima manje domaćih trofeja ali dolaze iz mnogo, mnogo jače lige i imaju dosta veći koeficijent od AEK-a, razlika je čak 7000 i oko 50 mjesta su iznad njih. Isto tako i vrijede višestruko više. Genk je poražen u ligi prvaka a AEK u konferencijskog ligi itd.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jul 2023, 13:15Jedno sam siguran a to je da ce Velez i poslje ove godine ostati bh predstavnik koji je izbacio najveci klub u evropskim natjecanjima
70 000![]()
Sretno Borcu i Sarajevu![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad ce reci, da on to samo računa od 2015 pa naprijedMortemHz je napisao/la: ↑06 jul 2023, 15:33Teško i nezahvalno je to posmatrati na takav način. Tu možeš imati jedan argument - AEK ima dosta trofeja u svojoj ligi, čak preko 30+ što je za svaku pohvalu ali dolaze iz lige koja je slabija od naprimjer srbijanske i hrvatske. Znači hrvatska je iznad a tu faktički imaš samo Dinamo koji donosi te bodove. Recimo Genk ima manje domaćih trofeja ali dolaze iz mnogo, mnogo jače lige i imaju dosta veći koeficijent od AEK-a, razlika je čak 7000 i oko 50 mjesta su iznad njih. Isto tako i vrijede višestruko više. Genk je poražen u ligi prvaka a AEK u konferencijskog ligi itd.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jul 2023, 13:15Jedno sam siguran a to je da ce Velez i poslje ove godine ostati bh predstavnik koji je izbacio najveci klub u evropskim natjecanjima
70 000![]()
Sretno Borcu i Sarajevu![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Decki necemo se lagati AEK je najveci klub kojeg je neki nas izbacio kakav Genk ili Utrecht to su klubovi iz solidnih liga koji su u njima kao Mladost Doboj Kakanj kod nas. Genk pogotovo jer je to klub osnovan 1988 a Utrecht 18 godina prije. AEK je stogodisnjak sa 32 osvojena prvenstva i klub koji skupi po 70 hiljada ljudi na stadion. Jedino mozda ako izbacite Bayern ili Olimpik Marsej pa da nas skinete 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno. Panatinaikos, Olimpiakos, AEK, Aris i svi ostali zajedno manje ''vrijede'' od jednog Dinama i eto tih par pretkola što ostvare ostali Hrvati ali mislim da nikad niko nije grupu igrao osim Rijeke jednom? Srbi su već daleko, daleko iznad. Da me ne shvatiš pogrešno, grčka liga je ok ali daleko od nekog vrhunskog nivoa.
Sarajevo je izbacilo Atromitos tamo u EL, na gostujućem terenu im dali tricu a te sezone nisu nijedan poraz imali u svojoj ligi na domaćem terenu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kakve veze ima liga trenutna trzisna vrijednost ili koeficijent sa velicinom nekog kluba. Po tebi je onda Hofenhajm veliki klub ili mi koji smo nekad imali bolje koeficijente od Milana i PSGMortemHz je napisao/la: ↑06 jul 2023, 16:19Apsolutno. Panatinaikos, Olimpiakos, AEK, Aris i svi ostali zajedno manje ''vrijede'' od jednog Dinama i eto tih par pretkola što ostvare ostali Hrvati ali mislim da nikad niko nije grupu igrao osim Rijeke jednom? Srbi su već daleko, daleko iznad. Da me ne shvatiš pogrešno, grčka liga je ok ali daleko od nekog vrhunskog nivoa.
Sarajevo je izbacilo Atromitos tamo u EL, na gostujućem terenu im dali tricu a te sezone nisu nijedan poraz imali u svojoj ligi na domaćem terenu![]()

Zna se sta je AEK to je jedna evropska fudbalska gromada i usporedjivati Genk ili neki drugi klub koje smo izbacivali sa njim je paradoksalno. Zaboravio sam Ferencvaros koji je isto velicina ogromna ali opet koplje iza AEK-a
Realno pricamo

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 06 jul 2023, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte pijaĆari i ovu dobru temu da uništavate sa svojim glupim pričama. Još nam samo fali članak iz Grčke Gazzete da postavite i to je to.
Pričamo o aktuelnim stvarima vezanim za naše timove u Europi.
Pričamo o aktuelnim stvarima vezanim za naše timove u Europi.
Od kada je godina osnivanja mjerilo jačine klubaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jul 2023, 16:02Decki necemo se lagati AEK je najveci klub kojeg je neki nas izbacio kakav Genk ili Utrecht to su klubovi iz solidnih liga koji su u njima kao Mladost Doboj Kakanj kod nas. Genk pogotovo jer je to klub osnovan 1988 a Utrecht 18 godina prije. AEK je stogodisnjak sa 32 osvojena prvenstva i klub koji skupi po 70 hiljada ljudi na stadion. Jedino mozda ako izbacite Bayern ili Olimpik Marsej pa da nas skinete![]()

-
- Kontakt:
Hajde razumijem skutore sa pijacari, oni bi svakako da nas nema, ali mozes li mi ti reci na sta se odnosi to tvoje pijacari?
Osim ako i ti ne nosis carape na papuce, onda ok
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, CentarsutNaClanak921, laszlo, Rule_hz i 11 gostiju.