Selam Truhlo
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Zeničanin koji je hodža, a voli Čelik. Dugo već čitam sta pisete po forumu, pa da se i ja malo ukljucim 
Imamo dvojicu znaci za učenje dova 
Kad zatekbiraju zajedno ima da dodje Milan Djurić a ne Mujagić

Kad zatekbiraju zajedno ima da dodje Milan Djurić a ne Mujagić

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
De prouči šta da dobijemo Slobodu u prvom kolu na Bilinom polju

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Za ovo ne treba dova. Dova treba da igramo s njima

Kako se pisalo na portalu, valjalo bi da Zvijezda ili Gorazde napuste ligu, a da Travnik ostane, komsije su nam
Nabijemo na qrcinu komsijsko govance zvano travnik. Ugasili se da bog da

Sellam
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nemoj tako, blizu nam je gostovanje. Bilo bi više nas nego njih 

- BatistutA19
- Kontakt:
Selam Hodza 

Eh Hodza, nisi ti dobro protabirio dje si dosao
sve cafir do cafira

mlad si, naucices hahahahahaha
Kakvo pojacanje u napadu
Zabit' ce 10+ golova glavom

Zabit' ce 10+ golova glavom

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako je lijepo kada trener vjeruje u projekat i u sam klub, kada svi podjednako disemo za ovaj klub 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Mahir Karic ima novu frizuru, tj. sad je chelo

I Šijerkić je bio ćelav na početku i sve je promašivao, kad mu je narasla kosa postao je golgeter, sad isto očekujemo i od Karića 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sad nek pusta brkove, da ga zovu Brko ili Super Brko iz Druge Galaksije.
P.S. Klinac bi Mirsi porasla, da je nije presadio u nekoj sarajevskoj klinici
P.S. Klinac bi Mirsi porasla, da je nije presadio u nekoj sarajevskoj klinici

Mahir ako bude u formi i igrao samo na zelenom terenu, a ne na parketu ili nekim turnirima, onda eto imamo nekog spica.Ali posto je sklon tim povredama u zadnje vrijeme, stvarno bi bilo lose da krenemo sa neprovjerenim spicem u ligu kad imas ovakva krila.
Hamza u juniroima igrao, i 14 min protiv Zvezde, sveukupno nema pola sata igranja u seniorima. To mi se ne svidja, ali otom potom... Vidjet cemo sta se moze na toj poziciji uraditi.
Ja bih najzadovoljniji bio sa Anesom Masicem, dao bi ako ne 10 sigurno 8 golova u ovoj sezoni. Ali hajde treba paziti i na troskove i da se ne bacaju pare ako nam nije 100 % ulazak u opticaju.
Idemo dalje, samo raditi
Hamza u juniroima igrao, i 14 min protiv Zvezde, sveukupno nema pola sata igranja u seniorima. To mi se ne svidja, ali otom potom... Vidjet cemo sta se moze na toj poziciji uraditi.
Ja bih najzadovoljniji bio sa Anesom Masicem, dao bi ako ne 10 sigurno 8 golova u ovoj sezoni. Ali hajde treba paziti i na troskove i da se ne bacaju pare ako nam nije 100 % ulazak u opticaju.
Idemo dalje, samo raditi

Zadnja izmjena: nickiZe88, dana/u 06 jul 2023, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
- BatistutA19
- Kontakt:
Cuj Sloboda zvala Duvnjaka pa je li to stvarno istina 

Napadaca bas ako nadju dobrog a ovako nesto izmedju i ne treba nam ,fino smo se mi pojacali pa ce mo vidjet i prva u Zenici ako bude otvorenje sezone ocekujem 5000 ko god da dodje a ako budemo gosti prvo onda 2 kolo broj publike veci ce zavisit od prvog kola.
Napadaca bas ako nadju dobrog a ovako nesto izmedju i ne treba nam ,fino smo se mi pojacali pa ce mo vidjet i prva u Zenici ako bude otvorenje sezone ocekujem 5000 ko god da dodje a ako budemo gosti prvo onda 2 kolo broj publike veci ce zavisit od prvog kola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.