Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da ne guglam, zar nije Nalic naslijedio od Milenka i Smajica ekipu?Slobodas je napisao/la: ↑06 jul 2023, 16:46Slavko Petrovic pa kad je Nalic dosao bili naspanovani kasnije se pokvariliprisonbreak je napisao/la: ↑06 jul 2023, 16:41Prvi put kad je Nalic dosao koji je trener bio prije njega?
Znam da ste imali fizicki spremnu ekipu pa se sjebala, ili je obratno bilo?
Stavio kacket sa slovom B, jer je on Bundoglavi
Svaka cast gospodine Skver jer svaka je Vasa rijec zlata vrijednaSkver je napisao/la: ↑06 jul 2023, 16:03Nemoj tako, treba da ustanemo kad se spomene ime konobara Ace i ekipe iz UG neprijatelji Slobode, a tom wanna be presidente-u otac nije rekao da se odrzi minut sutnje na Tusnju za Josipu Micu Duvancica kada je umro , oca moderne Slobode koja ce tih godina biti u vrhu ex YU fudbala, a ti isti klosari koji su nas i doveli ovdje i dalje sjede i smiju nam se.....ne mogu da vjerujem da se ovo desava sa Slobodom....prevazisli su demagogiju Sjeverne Koreje sa programom.....evo ja cu ustati i poloniti se Dzevadovom sinu Elmiru, Nini, konobaru Aci i ostalim grobarima nove privatne Slobode.....svaka Vam cast.crvenocrnitz je napisao/la: ↑06 jul 2023, 15:42Mogli smo da smo imali ijednog sposobnog predsjednika a ne sve wanna be presidente i njihove dupeuvlakacesimonknows je napisao/la: ↑06 jul 2023, 14:59Ovdje na forumu svi nešto dali i oprostili, hebote to sve kad se sabere mi bi mogli kupit' komplet Sarajevo sa sve Koševom, nemaš 7 8 osoba da znaju normalno komunicirati, onda imaš puk vojske spremne na sve dok ne dođe do poziva na protest, onda ide naravno "šta ću ja, ne mogu ja ništa, eto to treba ovaj onaj, ja se ne pitam" itd.
Taman da Aziru ozivimo karijeru i da ode
To je onaj sto je lajo dok nas je napustao i otisao kod komsija. I opet nam on dolazi?
Ma ja ba, golman
Brko odusevljen, nasmijanSlobodas je napisao/la: ↑06 jul 2023, 16:35Ništa od povratka u Slobodu: Edis Smajić ostaje u Prvoj ligi, ali promijenio je klub
https://sportsport.ba/fudbal/edis-smaji ... ica/454069
Yebem ja njega, i yebat cu ga opet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.