FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dadose svi iz druge postave 
Jel ono Torpedo 0-0 .
Njima u Gruziji niko gola ne moze dati.
Njima u Gruziji niko gola ne moze dati.
- ElCartel11
- Kontakt:
Domžale su od lani promjenile skoro cijelu ekipu. Ali opet nisu losi.
Svaka čast našim momcima na pripremama. Vidjecemo kako ce to sve djelovati na ozbiljnim utakmicama. No ipak nada postoji.
Jer ono kad izgubiš sve pripremne onda se realno nemas čemu ni nadati, to je znak da si kar.ina.
I nepamtim kad smo prije vec imali spremnu ekipu za iducu sezonu. Evo danas 6 jul, a mi fakticki imamo sve pozicije pokrivene sto je strasan plus, da se ekipa u miru lijepo uigra, a ne onako na horuk u ligi sa uigravas i prodje 5,6 kola ti vec u minusu 7,8 bodova.
Svaka čast našim momcima na pripremama. Vidjecemo kako ce to sve djelovati na ozbiljnim utakmicama. No ipak nada postoji.
Jer ono kad izgubiš sve pripremne onda se realno nemas čemu ni nadati, to je znak da si kar.ina.
I nepamtim kad smo prije vec imali spremnu ekipu za iducu sezonu. Evo danas 6 jul, a mi fakticki imamo sve pozicije pokrivene sto je strasan plus, da se ekipa u miru lijepo uigra, a ne onako na horuk u ligi sa uigravas i prodje 5,6 kola ti vec u minusu 7,8 bodova.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa dobro, Domzale opet igra Evropu kao mi, tako da.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Evo kaže Mirza mozda još neko dodjeOstaje mogućnost da ćemo još biti aktivni na tržištu, u zavisnosti šta će se dešavati u predstojećim danima. "

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije valjda da HZ planiraju da nastave bojkot sad i u kvalifikacijama??
Do kojeg datuma se ono prijavljuju igraci za UEFA takmicenja?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 06 jul 2023, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeppermintSA
- Kontakt:
Izvjesno je da ćemo Dala prodati i da će Dulja doći na njegovo mjesto. Mislim da je na to ciljao. Eventualno ćemo sačekati s prodajom Dala do nakon dvomeca sa Gruzijcima. Po meni je Dal dobar igrač kad je čist u glavi. Kod nas igra pod ogromnom pritiskom i onda kao rezultat toga dolazi do one inatlijske kurcobolje.
.
Zadovoljan sam odrađenim prelaznim rokom. Pojačali smo se na deficitarnim pozicijama, te sad imamo jaku konkurenciju na svakoj poziciji. Ostaje mogućnost da ćemo još biti aktivni na tržištu, u zavisnosti šta će se dešavati u predstojećim danima. "
Zadovoljan sam odrađenim prelaznim rokom. Pojačali smo se na deficitarnim pozicijama, te sad imamo jaku konkurenciju na svakoj poziciji. Ostaje mogućnost da ćemo još biti aktivni na tržištu, u zavisnosti šta će se dešavati u predstojećim danima. "
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Misljenja sam, da bi bila greska prodat Dala sad a dovesti Duljevica koji nije igrao od aprila nit je prosao pripreme sa ekipom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ExchangeOffice
Em dobri rezultati em dobra igra.
Pa zar ima ponuda za Dala?
Ps pitam za druga usru
Treba Marka Pervana dovesti, kaze usro on je beton
Ps pitam za druga usru
Treba Marka Pervana dovesti, kaze usro on je beton

Cime ?

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Stvarno treba pohvaliti rad uprave, sš i igraca u ovoj 2023. godini isto kao sto smo znali kritikovati lose stvari u 2022. Nadam se da ce nastaviti ovako do kraja godine i u 2024. nam donijeti titulu
- f0rest1946
- Kontakt:
4 od 4 svaka cast, samo se ne treba uzdizati puno..
Utakmicu po utakmicu i laganica
Jedva cekam prvu utakmicuuuuuuuuu
Utakmicu po utakmicu i laganica
Jedva cekam prvu utakmicuuuuuuuuu
-
- Kontakt:
Krste Velkoski jedan je od nas!
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, muhamedhulk, Pena i 18 gostiju.