Slazem se definitivno. Mogu Fukare i mi ovdje stupit u bojkot kad ce poslije 2 pobjede tribine opet biti dobro popunjene...Skver je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:30Za par dana bice kao da se nista nije desilo. Raji je bitno da se nesto novo desava, ovi to znaju i tako ce vuci poteze, jednostavno mentalitet obicne kasabe. Ne mogu da shvatim, sve ostalo isto samo su glumci promijenili uloge, isturili ovog Mujkanovica a oni ce biti u lagodnoj pozadini.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nevjerovatno kakav mentalitet imamo. I ne mogu da vjerujem da se o pojacanjima prica. Nama anonimusi odlucuju o sudbini kluba i onako nam je kako se njima qurac digne. Bojkot! Dabogda sve izgubili!Skver je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:30Za par dana bice kao da se nista nije desilo. Raji je bitno da se nesto novo desava, ovi to znaju i tako ce vuci poteze, jednostavno mentalitet obicne kasabe. Ne mogu da shvatim, sve ostalo isto samo su glumci promijenili uloge, isturili ovog Mujkanovica a oni ce biti u lagodnoj pozadini.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Kad ce nova skupstina? Koja ce imena biti? Hocel nas i tu je.bavat oni koji su nas godinama je.bavali i dozvolili da se klub privatizuje?
Uprava, trener, igraci, sve ljudi koji su nas godinama **** i dosli evo da opet je.bu. Aferim kako ubode u tacku sa stihom!
Uprava, trener, igraci, sve ljudi koji su nas godinama **** i dosli evo da opet je.bu. Aferim kako ubode u tacku sa stihom!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Zbog Kenina mi je iskreno drago sto je otisao, jer cuo sam kada se sezona zavrsila neke stavri koje su stavrno razocaravajuce. Cisto cojk iz dana u dan samo skonta sta se sve radilo u klubu i kakav kriminal vlada.
Momak je, ako je istina ovo sto sam cuo, prolazio kroz veliku nepravdu ovih par godina.
Zbog ko zna cijih principa jedini nije dobio vise prilike da se pokaze, a bilo je materijala od njega da se izgradi dobar igrac.
Ko je sve igrao, da nista zbog toga je i on mogao dobiti priliku.
Iskreno mu zelim puno srece i mislim da bi mogo napraviti finu karijeru.
Vidim po transfermarktu da ide u klub koji je preuzeo Danijel, mislim da to ne moze bit slucajnost. Da li na inicijativu Danijela ili ciju drugu ide tamo, to je pitanje.
Momak je, ako je istina ovo sto sam cuo, prolazio kroz veliku nepravdu ovih par godina.
Zbog ko zna cijih principa jedini nije dobio vise prilike da se pokaze, a bilo je materijala od njega da se izgradi dobar igrac.
Vidim po transfermarktu da ide u klub koji je preuzeo Danijel, mislim da to ne moze bit slucajnost. Da li na inicijativu Danijela ili ciju drugu ide tamo, to je pitanje.
Volim tebe, više od sebe
Pricekati sad Fukare, da vidimo dalje sta i kako. Oni su najpametniji trenutno. Mi blizih ljudi trenutno oko kluba nemamo. Udruziti se samo sa njima. Toliko sam sad ravnodusan prema klubu. Dobro Sunderland kaze, da dovedu Ronalda, meni je svejedno
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slazem se sto se tice Kenina.antisisoja1919 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 20:06Zbog Kenina mi je iskreno drago sto je otisao, jer cuo sam kada se sezona zavrsila neke stavri koje su stavrno razocaravajuce. Cisto cojk iz dana u dan samo skonta sta se sve radilo u klubu i kakav kriminal vlada.
Momak je dozivio veliku nepravdu.
Znam da ne bi bio nista losiji od Osmankovica npr.
Nije uopste igrao ovaj zadnji krug u PL.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Isto... Sve što je protiv volje naroda neće dugo trajati. Igraju se političke igre preko Slobode i ja trebam da to pratim. Mrš u pm.
Želim im da ispadnu u 2. ligu FBiH.

Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 06 jul 2023, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mujkanović Senad aka Tom Mačak mjau mjau
Omiljeno voće: Kruška
Omiljeno povrće: Bunda
Pješčani ili ručni sat: Pješčani
Omiljena sprava u teretani: Kettelbells aka girja
Posebno volim: Zvono
Tom ili Jerry: Tom (uvijek)
Omiljeno voće: Kruška
Omiljeno povrće: Bunda
Pješčani ili ručni sat: Pješčani
Omiljena sprava u teretani: Kettelbells aka girja
Posebno volim: Zvono
Tom ili Jerry: Tom (uvijek)
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Koji si ti kralj
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tesko je biti pametan i reci kako dalje sad kad je sezona na pragu skoro.
Upravi poručujem:
Iako ste znali volju gradjana, navijaca, simpatizera FK Sloboda svjesno ste krenuli protiv toga, tj.protiv nas 80-90%. Sto pokazuju i same reakcije, komentari na FB stranici Slobode. Samo doticni mario, aco i njihovi bliski drugovi ostavljaju pozitivne komentare ("od dva zla birali smo manje"). I da ste odabrali to "vece zlo" ne bi niko prigovorio da se nije nista uradilo jer smo to svi htjeli, a uradilo bi se puno sigurno. Govoriti da Azmir nema para i sl, pricaju samo neupuceni i sa povrsnim informacijama.
Istina da nije bogatstvo kao onda 2014-2015, al je mocan i dalje.
Ulaziti sad u privatne stvari ne treba s kim je bio, kojom zenom, i sl., ovo je sport.
Znaci, popisali ste nas i sad tražite da vam dolazimo na tribine, podrzavamo, plaćamo ulaznice, ne pada mi na pamet.
Protiv Senada nemam nista protiv kao covjeka, ovo je maslo ovog nesretnog udruženja i prethodne garniture, neki su navodno odstupili al su iz pozadine imali uticaj.
A on rece (Senad) ispalo je sve na brzinu pa se kao prekonta sta je rekao promjeni pricu ako ste gledali ovaj press i čuli taj dio.
Jel moguce da su ga zvali u zadnji cas, zadnji dan da dodje.
Mora se traziti uvid u sve prijave da se zna jasno jel poslao prijavu u onom roku predvidjenom, a garantujem da nije poslao i da je dogovoreno sve dan-dva prije s njim.
Sta god sad uradili ide na stetu nase Slobode, uprava je bilo i prije dolazile su i odlazile. Oni ce otici a Sloboda ostade.
Pitanje je hoce li i Azmir vise imati uopste interesovanja da udje u klub ako dobije priliku u budućnosti.
Ps: izvinjam se na nesto duzem postu.
Upravi poručujem:
Iako ste znali volju gradjana, navijaca, simpatizera FK Sloboda svjesno ste krenuli protiv toga, tj.protiv nas 80-90%. Sto pokazuju i same reakcije, komentari na FB stranici Slobode. Samo doticni mario, aco i njihovi bliski drugovi ostavljaju pozitivne komentare ("od dva zla birali smo manje"). I da ste odabrali to "vece zlo" ne bi niko prigovorio da se nije nista uradilo jer smo to svi htjeli, a uradilo bi se puno sigurno. Govoriti da Azmir nema para i sl, pricaju samo neupuceni i sa povrsnim informacijama.
Istina da nije bogatstvo kao onda 2014-2015, al je mocan i dalje.
Ulaziti sad u privatne stvari ne treba s kim je bio, kojom zenom, i sl., ovo je sport.
Znaci, popisali ste nas i sad tražite da vam dolazimo na tribine, podrzavamo, plaćamo ulaznice, ne pada mi na pamet.
Protiv Senada nemam nista protiv kao covjeka, ovo je maslo ovog nesretnog udruženja i prethodne garniture, neki su navodno odstupili al su iz pozadine imali uticaj.
A on rece (Senad) ispalo je sve na brzinu pa se kao prekonta sta je rekao promjeni pricu ako ste gledali ovaj press i čuli taj dio.
Jel moguce da su ga zvali u zadnji cas, zadnji dan da dodje.
Mora se traziti uvid u sve prijave da se zna jasno jel poslao prijavu u onom roku predvidjenom, a garantujem da nije poslao i da je dogovoreno sve dan-dva prije s njim.
Sta god sad uradili ide na stetu nase Slobode, uprava je bilo i prije dolazile su i odlazile. Oni ce otici a Sloboda ostade.
Pitanje je hoce li i Azmir vise imati uopste interesovanja da udje u klub ako dobije priliku u budućnosti.
Ps: izvinjam se na nesto duzem postu.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja Azira ne bih primio u klub da nam još on plati. Smeće
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma uvijek oni to bombasticno predstave i kasnije njonjo.
Kazu oni cilj je PL, a nece ga ostvariti. Kada ne ostvare onda idu izgovori.
Šteta što Tom ne može ispasti u 2. ligu Sjever, morao bi odstupiti jer vodi kikače...tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 21:48Ma uvijek oni to bombasticno predstave i kasnije njonjo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Recimo da je Azmir preuzeo Slobodu i vratio je u Premijer ligu, druga sezona donosi borbu za vrh, euforiju, pun stadion, zvučna imena - sve je to super. A onda jednog dana odluči iznenada da napusti klub i pojave se neki novi Kostić, Karić ili Fatić. Šta onda??Navijači Tuzla Citya su više puta kritikovali Azmira na njihovoj temi upravo zbog te neodlučnosti. Ja ne branim Mujkanovića, jer nije ni on idealno rješenje (mada je bolji od ovih). Meni je najviše krivo način na koji je on izabran, onako hinjski od strane osoba kojima više ne bih ni ime spominjao.
- marseille_unique
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 21:44Ja Azira ne bih primio u klub da nam još on plati. Smeće
Mali je PAPCINA
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Treba pod hitno vratiti memorijalni turnir Mustafa Hukic Huka.
A najavio sam njegove retardirane pressove i evo ga prvim pressom je ocekivanja ispunio. Ovog ublehasa i spodobu pavica ocima ne mogu vidjet jos od one afere citroen za nagradu igru. Ne znam koje ce pare dati kad obicno sponzorstvo je davao u ratama 300-500 km klosar onaj obicni. O igracima volio bih vidjeti brzog ponovo kod nas, luka kukic raskinuo sa posusjem dobar golman, gurnuti malog hasanovica iz juniora ima potencijala, na finalu kupa vidio sam stopera visok skoro 2 metra nabijen za svoje godine pa evo bujrum nek se kali dobar je bio u juniorima, ima mali kova dobar igrac igrao proslu sezonu u zvijezdi, mujagic iz zvijezde, imamovic armin ( prosao nasu skolu bio u sarajevu ) proslu sezonu odigrao u rudaru plus pokusati vranjesa ( igrao sa borcem 1rs ) komazec ima volje ( moze dosta iskustvom donjeti) civu ostaviti i naci jos par igraca ko se sjeca one sezone kada iskopase mehmedagica ( 2-3 hrvatska liga ) kostica, ima tu par zabimljivih igraca iz nizih hrvatskih i srpskih liga. Sa obzirom da mi imamo 5 igraca sa vazecim ugovorom s tim da eldar nece ostati sigurno ostajemo na ( hadzibrganovic, kapetanovic, osmic i kurtalic ostankom husejnovic, vranjes, komazec, civic plus par juniora i ovih nekih novih igraca ( KREATIVAC VEZNI ) mogla bi se dobra ekipica skupit i napast premijer liga. Najbitnije je prvih 5 kola uzeti max bodova, a svi ce nas docekati na noz, a gledajuci nema nekih kandidata za ulazak pored nas i mozda bi se stupancica mogla ukljuciti, a celik ce sigurno ovu godinu testirati granice i iducu napasti. Narode ceka nas jedna duga i teska sezona puna nerviranja i stresa, ali sta cemo. Zivot bez Slobode nije zivot. Svi smo mi prolazni, a Sloboda je vjecna. Ko god da sjedi u upravnom odboru, koliko god da je razocarenje i koliko god su nas izjeba**li nisu veci od Slobode i nase ljubavi prema Slobodi. Sretno
A najavio sam njegove retardirane pressove i evo ga prvim pressom je ocekivanja ispunio. Ovog ublehasa i spodobu pavica ocima ne mogu vidjet jos od one afere citroen za nagradu igru. Ne znam koje ce pare dati kad obicno sponzorstvo je davao u ratama 300-500 km klosar onaj obicni. O igracima volio bih vidjeti brzog ponovo kod nas, luka kukic raskinuo sa posusjem dobar golman, gurnuti malog hasanovica iz juniora ima potencijala, na finalu kupa vidio sam stopera visok skoro 2 metra nabijen za svoje godine pa evo bujrum nek se kali dobar je bio u juniorima, ima mali kova dobar igrac igrao proslu sezonu u zvijezdi, mujagic iz zvijezde, imamovic armin ( prosao nasu skolu bio u sarajevu ) proslu sezonu odigrao u rudaru plus pokusati vranjesa ( igrao sa borcem 1rs ) komazec ima volje ( moze dosta iskustvom donjeti) civu ostaviti i naci jos par igraca ko se sjeca one sezone kada iskopase mehmedagica ( 2-3 hrvatska liga ) kostica, ima tu par zabimljivih igraca iz nizih hrvatskih i srpskih liga. Sa obzirom da mi imamo 5 igraca sa vazecim ugovorom s tim da eldar nece ostati sigurno ostajemo na ( hadzibrganovic, kapetanovic, osmic i kurtalic ostankom husejnovic, vranjes, komazec, civic plus par juniora i ovih nekih novih igraca ( KREATIVAC VEZNI ) mogla bi se dobra ekipica skupit i napast premijer liga. Najbitnije je prvih 5 kola uzeti max bodova, a svi ce nas docekati na noz, a gledajuci nema nekih kandidata za ulazak pored nas i mozda bi se stupancica mogla ukljuciti, a celik ce sigurno ovu godinu testirati granice i iducu napasti. Narode ceka nas jedna duga i teska sezona puna nerviranja i stresa, ali sta cemo. Zivot bez Slobode nije zivot. Svi smo mi prolazni, a Sloboda je vjecna. Ko god da sjedi u upravnom odboru, koliko god da je razocarenje i koliko god su nas izjeba**li nisu veci od Slobode i nase ljubavi prema Slobodi. Sretno
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Šta fali momku? Pa i Krpic je rekao da ne bi nigdje u BiH igrao osim Slobode, pa ode u Želju. Ordagic u TC, trener Dedic isto, toliki otišli u Simin Han. Momak mlad, vjerovatno mu svašta obecavano i sad ga treba proganjati? Je li to imamo golmana na pretek. Dok je bio u Slobodi, sasvim korektan, bolji od ovih iz prošle sezone. Sta se palite, ko da smo Barcelona i sa parama i igračimamarseille_unique je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:08baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 21:44Ja Azira ne bih primio u klub da nam još on plati. Smeće
Mali je PAPCINA
Samo je Sloboda iz Tuzle
Sta je to bilo sa Pavicem i Citroenom? Vidim neki pisu, ne kontam sta se desilo?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je