Ne bi baš rekao da su se momci postarali, vise su tu njihovi menadzercici svoje neke interese ganjali, tražili im angažmane uopće ne uzimajuci Slobodu u računicu. Zar nisu Mahmud i Redžić već od prošle sezone prešli u City?DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2023, 01:41Već se zakasnilo, jer su mnogi juniori, na koje se računalo u budućnosti, otišli u druge klubove. Dok su trajala previranja oko preuzimanja vodstva kluba, momci se se sami postarali za svoju budućnost. Golman Ajdin Brkić je otišao u Čelik, Amar Pekarić u Zrinjski, Aldin Mešić u Igman (Konjic), Adi Alić (Kipar), Amir Duraković (Zrinjski, Mostar), Ali Mahmud i Hamza Redžić u Tuzla City.
Dodaje da je još par juniora “izašlo”, a to su Adin Kovačević, Faris Jašarević, Zdravko Dakić, Tarik Biserović, Maid Aličić, Haris Hasanović, kapiten.
Jbt jel iko ostao od juniora? Svi haman otisli...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Treba samo na gostovanja ic sljedece sezone. Ni marke ne dat ovim klosarima za domace utakmice 

SLOBODA ILI NIŠTA
Ne sumnjam da ce skupstina biti ispunjena istim onima koji su dozvolili da se klub privatizuje a sad ga kao brane od privatizacijesviunapad1010 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:41Najavili su da će biti 31 član Skupštine, po kojem modelu nisam taj dio shvatio ni upratio, mada vjerujem da neće biti model plaćanja mjesta.marseille_unique je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:34Kako se bira skupstina?sviunapad1010 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:23Treba ispratiti kako će se formirati Skupština kluba, tu se trebaju uključiti Fukare, a ovo neke tužbe, bojkoti i ostalo nema po meni šansu za uspjeh trenutno.
Bojkoti će sami od sebe krenuti ako rezultati ne budu odgovarajući. Ovaj UO znaju da lete odatle ako se ne plasiraju u Premijer ligu.
Kolko ko uplati? Ili?
Treba to pratiti i djelovati na taj dio, jer Skupština kluba je najviši organ.
Ko nas je je.bo godinama
Je.bat ce nas opet
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Azire dabogda po 5 komada primao svaku utakmicu. 5, sweet 5
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- ASD
- Kontakt:
Ne bih se složio.dottore je napisao/la: ↑07 jul 2023, 01:50Ne bi baš rekao da su se momci postarali, vise su tu njihovi menadzercici svoje neke interese ganjali, tražili im angažmane uopće ne uzimajuci Slobodu u računicu. Zar nisu Mahmud i Redžić već od prošle sezone prešli u City?DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2023, 01:41Već se zakasnilo, jer su mnogi juniori, na koje se računalo u budućnosti, otišli u druge klubove. Dok su trajala previranja oko preuzimanja vodstva kluba, momci se se sami postarali za svoju budućnost. Golman Ajdin Brkić je otišao u Čelik, Amar Pekarić u Zrinjski, Aldin Mešić u Igman (Konjic), Adi Alić (Kipar), Amir Duraković (Zrinjski, Mostar), Ali Mahmud i Hamza Redžić u Tuzla City.
Dodaje da je još par juniora “izašlo”, a to su Adin Kovačević, Faris Jašarević, Zdravko Dakić, Tarik Biserović, Maid Aličić, Haris Hasanović, kapiten.
Nije dobra klima oko Slobode bila. Svi ovi predsjednici što su se ponudili uključujući Senada i Azmira nisu imali dugoročnu viziju nego najavljivali instant rezultate.
Ako se ide na instant rezultate, bolje im je da idu u Premijer ligu nego da igraju federalnu. Džaba samo gube godinu.
- Beduin
- Kontakt:
Upravo tako. Dolaskom njegovim samo bih sebi olaksao neodlazak na utakmice. Mada, svakako necu ici i zivo mi se sexa za svima njima.antisisoja1919 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:24Azir, razlog vise da se drzim odluke da ne dolazim na stadion.
Veci smrad od njega nije bio u Slobodi.
Al uklapa se u trenutnu vodeću garnituru, nasli su se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slažem se za klimu, čak ni ne zamjerim što idu ganjat loptu negdje drugo, to im je hljeb. Samo znam za dva momka iz prve ruke nakon što im je menadzercic "pronašao sreću" da je reakcija bila "a Sloboda"?, pa se svo ono rasulo, ne zna niko ništa/uprave nema, extra iskoristilo da odvedu momke. Jer boli njih patka za Slobodu, njemu svejedno gdje mu je klijent na kraju dana, a uzme neku cifricu.ASD je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:03Ne bih se složio.dottore je napisao/la: ↑07 jul 2023, 01:50Ne bi baš rekao da su se momci postarali, vise su tu njihovi menadzercici svoje neke interese ganjali, tražili im angažmane uopće ne uzimajuci Slobodu u računicu. Zar nisu Mahmud i Redžić već od prošle sezone prešli u City?DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2023, 01:41Već se zakasnilo, jer su mnogi juniori, na koje se računalo u budućnosti, otišli u druge klubove. Dok su trajala previranja oko preuzimanja vodstva kluba, momci se se sami postarali za svoju budućnost. Golman Ajdin Brkić je otišao u Čelik, Amar Pekarić u Zrinjski, Aldin Mešić u Igman (Konjic), Adi Alić (Kipar), Amir Duraković (Zrinjski, Mostar), Ali Mahmud i Hamza Redžić u Tuzla City.
Nije dobra klima oko Slobode bila. Svi ovi predsjednici što su se ponudili uključujući Senada i Azmira nisu imali dugoročnu viziju nego najavljivali instant rezultate.
Ako se ide na instant rezultate, bolje im je da idu u Premijer ligu nego da igraju federalnu. Džaba samo gube godinu.
-
- Kontakt:
Sve mogu razumiti ali zeliti svom voljenom klubu poraze i ispadanje iz lige, e to nikako
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Kakvi mentalni sklopovi smo mi, ovo je čudo, č-u-d-o.
Prvo, ne ići na utakmice - hoćete ih zahebat. To im je i cilj. Da mogu landarat i radit šta hoće bez ikakvog pritiska sa tribina, orilo gorilo - hebe se njih nema nikog da im popuje pod ložom.
Drugo, želiti svom klubu loš rezultat da bi nekom igraču bilo gore? Pa on će svakako otići negdje drugo poslije i pokazati ili kvalitet ili ono drugo.
Treće, Mujagić i Muminović su premije za ovu ligu, a imali bi mjesta i u PL.
Prvi sam ja bio za Azmira, nema ga, dobro, zahebali su ga, zahebali su nas, ali šta sad? Ne ići na utakmice, olakšati im? Ili dolaziti da ih tjeramo i usput podržimo ekipu da se što prije i što lakše vratimo u PL? Nema Azmira, došao je Mujkan. Došao je Mujkan koji je sasvim korektno vodio klub dok je tu bio, a nije se sam ubacio nego su ga oni ubacili, znači uopšte nije glavni krivac, i kad već čistimo trebamo krenuti s druge strane malo. Dalje, šta sad dobijate promjenom uprave? Znate li vi kad počinje sezona? Ko će doći onda umjesto ovih, kad, ko će početi pripreme, trener, igrači?
Znaš ti nas, hebo ti nas.
Prvo, ne ići na utakmice - hoćete ih zahebat. To im je i cilj. Da mogu landarat i radit šta hoće bez ikakvog pritiska sa tribina, orilo gorilo - hebe se njih nema nikog da im popuje pod ložom.
Drugo, želiti svom klubu loš rezultat da bi nekom igraču bilo gore? Pa on će svakako otići negdje drugo poslije i pokazati ili kvalitet ili ono drugo.
Prvi sam ja bio za Azmira, nema ga, dobro, zahebali su ga, zahebali su nas, ali šta sad? Ne ići na utakmice, olakšati im? Ili dolaziti da ih tjeramo i usput podržimo ekipu da se što prije i što lakše vratimo u PL? Nema Azmira, došao je Mujkan. Došao je Mujkan koji je sasvim korektno vodio klub dok je tu bio, a nije se sam ubacio nego su ga oni ubacili, znači uopšte nije glavni krivac, i kad već čistimo trebamo krenuti s druge strane malo. Dalje, šta sad dobijate promjenom uprave? Znate li vi kad počinje sezona? Ko će doći onda umjesto ovih, kad, ko će početi pripreme, trener, igrači?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
crvenocrnitz je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:37Sve mogu razumiti ali zeliti svom voljenom klubu poraze i ispadanje iz lige, e to nikako

Nepojmljivo, i to ćeš od svih pdf-ova ovdje samo naći.
Navijači Slobode su najgori navijači na svijetu!
- Beduin
- Kontakt:
Uz to sto ASD kaze, Sloboda je u slobodnom padu iz godine u godinu po svim parametrima, a juniori nikakve koristi nemaju ili nisu imali. I ovi sto su igrali, malo prekaljeniji, su se stopili u sve uzasno oko Slobode.ASD je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:03Ne bih se složio.dottore je napisao/la: ↑07 jul 2023, 01:50Ne bi baš rekao da su se momci postarali, vise su tu njihovi menadzercici svoje neke interese ganjali, tražili im angažmane uopće ne uzimajuci Slobodu u računicu. Zar nisu Mahmud i Redžić već od prošle sezone prešli u City?DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2023, 01:41Već se zakasnilo, jer su mnogi juniori, na koje se računalo u budućnosti, otišli u druge klubove. Dok su trajala previranja oko preuzimanja vodstva kluba, momci se se sami postarali za svoju budućnost. Golman Ajdin Brkić je otišao u Čelik, Amar Pekarić u Zrinjski, Aldin Mešić u Igman (Konjic), Adi Alić (Kipar), Amir Duraković (Zrinjski, Mostar), Ali Mahmud i Hamza Redžić u Tuzla City.
Treninzi ocajni, sprema uzasna, treneri neadekvatni od mladjih kategorija gdje se neke osnove fudbala, izvodjenja vjezbi i sportske navike trebale savladati ili prohvatiti pa sve do seniorskog tima gdje dolazis kao neformiran sportista i gdje te docekuje neformiran trener/pedagog koji obicno licne frustracije iskaljuje na tebi, pa zatim suplementacija (kao bitan faktor u svakom sportu) koju nemas od kluba, preko smijesne plate za jednog sportistu koja ionako ti kasni i kao takav nisi u stanju ni priustiti sebi dodatnu suplementaciju, da ne govorimo o zdravim obrocima/ishrani. I jos mali milion ovakvih stvari bih mogao nabrojati kao prebitne i odlucujuce faktore za (ne)razvoj nasih fudbalera, a onda shvatis i zasto mladici objerucke prihvataju posredstvo menadzera da se bore za njih, dadnu im koliko-toliko, a sto ne dobiju u jednoj jadnoj Slobodi.
E tako i jedan Devedzic, koji je kao momak fantastican, kulturan, miran, ima izrasenih zaostataka i "djecijih bolesti" iz mladjeg pogona, a sto nije uspio unaprijediti ni u stsrijem uzrastu jer je imao neadekvatne trenere. Ali cu opet naglasiti - ti ako zelis uspjeti, ti ces dati sve od sebe i naci nacin da se unaprijedis, zamolit ces menadzera da te "pogura" sa privatnim trenerom gdje ces otkloniti neke mane, raditi na fizickoj snazi i spremi, muskulaturi, skoku/odrazu, mobilnosti, startnosti, brzini, jacanju tetiva i sprecavanju povreda, i tako dalje... za to postoje privatni treneri, ali ti ako zelis sve to moras preuzeti inicijativu, jednostavno zeljeti sve to.
Ovo je problem i kod ostalih nasih mladica. Neuki i nezainteresovani. Da ih ne spominjem pojedinacno jer sam pratio njihov razvoj i pripreme.
Samo cu reci, Vosnjak je izmislio sportisti za sve nase mladice i gotovo sve fudbalere u timu iz prikasnjih sezona. Vidi se za Zapadna skola i "obuka".
075 ❤
075 ❤
Vidi ti simona sto iz minuta u minut mijenja plocu, sad ces ti bit uz Mujkana
Ja nije da zelim poraze, vec bi poslije svega i kako su izabrali Mujkana i ostale i odugovlacili sa Azmirom volio da ispadnemo u kantonalnu, samo zbog ovih i okolo kluba...

Ja nije da zelim poraze, vec bi poslije svega i kako su izabrali Mujkana i ostale i odugovlacili sa Azmirom volio da ispadnemo u kantonalnu, samo zbog ovih i okolo kluba...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Apsolutno se sve slažem, na kraju krajeva dosta nas je i prošlo naš omladinski pa zna da kako je nekada bio javašluk, sada je vjerojatno i više. Sto se tiče napretka i razvoja sportiste, apsolutno sam upućen koji sve dodatni parametri su potrebni da se na kraju dana kompletira isti. Samo, moja poenta je bila da menadzercici koji kruže oko Slobode veći motiv imaju u lešinarenju nad pogonom nego dobrobiti igrača/kluba. Nije samo pred ovu sezonu, zadnji par unazad su nam juniori direktno vodjeni sarajevo, zeljo, zrinjaBeduin je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:41Uz to sto ASD kaze, Sloboda je u slobodnom padu iz godine u godinu po svim parametrima, a juniori nikakve koristi nemaju ili nisu imali. I ovi sto su igrali, malo prekaljeniji, su se stopili u sve uzasno oko Slobode.ASD je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:03Ne bih se složio.
Treninzi ocajni, sprema uzasna, treneri neadekvatni od mladjih kategorija gdje se neke osnove fudbala, izvodjenja vjezbi i sportske navike trebale savladati ili prohvatiti pa sve do seniorskog tima gdje dolazis kao neformiran sportista i gdje te docekuje neformiran trener/pedagog koji obicno licne frustracije iskaljuje na tebi, pa zatim suplementacija (kao bitan faktor u svakom sportu) koju nemas od kluba, preko smijesne plate za jednog sportistu koja ionako ti kasni i kao takav nisi u stanju ni priustiti sebi dodatnu suplementaciju, da ne govorimo o zdravim obrocima/ishrani. I jos mali milion ovakvih stvari bih mogao nabrojati kao prebitne i odlucujuce faktore za (ne)razvoj nasih fudbalera, a onda shvatis i zasto mladici objerucke prihvataju posredstvo menadzera da se bore za njih, dadnu im koliko-toliko, a sto ne dobiju u jednoj jadnoj Slobodi.
E tako i jedan Devedzic, koji je kao momak fantastican, kulturan, miran, ima izrasenih zaostataka i "djecijih bolesti" iz mladjeg pogona, a sto nije uspio unaprijediti ni u stsrijem uzrastu jer je imao neadekvatne trenere. Ali cu opet naglasiti - ti ako zelis uspjeti, ti ces dati sve od sebe i naci nacin da se unaprijedis, zamolit ces menadzera da te "pogura" sa privatnim trenerom gdje ces otkloniti neke mane, raditi na fizickoj snazi i spremi, muskulaturi, skoku/odrazu, mobilnosti, startnosti, brzini, jacanju tetiva i sprecavanju povreda, i tako dalje... za to postoje privatni treneri, ali ti ako zelis sve to moras preuzeti inicijativu, jednostavno zeljeti sve to.
Ovo je problem i kod ostalih nasih mladica. Neuki i nezainteresovani. Da ih ne spominjem pojedinacno jer sam pratio njihov razvoj i pripreme.
Samo cu reci, Vosnjak je izmislio sportisti za sve nase mladice i gotovo sve fudbalere u timu iz prikasnjih sezona. Vidi se za Zapadna skola i "obuka".
- Beduin
- Kontakt:
I sad eto ti MORAS biti u pravu, a mi ne smijemo i nismo?simonknows je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:39Kakvi mentalni sklopovi smo mi, ovo je čudo, č-u-d-o.
Tvoje odluke su ispravne, a nase nisu?
I sad svako treba nabrajati svoje razloge i pravdati ih, gdje ce svako biti u pravu, jelde?

Meni moj ponos ne da da dajem podrsku direktnom odlaskom na Tusanj ovoj Upravi. Ovakav hinjski nacin izbora predsjednika i zamjenika mu, kao i ostalih clanova me ne moze tjerati na Tusanj, nego sa njega. Da ja odem, platim kartu kojom cu njih podrzati da bih 3x rekao "uaaaa", "uprava napoljeee, uprava napoljeee" i gdje bi me mozda neka njihova reakcija isprovocirala da skocim tamo preko ograde i zamjerim se momcicima iz security koje mahom znam iz grada i koji me ne smiju pipnuti (a nije fer ni da ja njima pravim problem zbog toga jer nisam papak), ne pada mi na pamet.
I uz sve to, ga dovode Azira za kojeg odlicno znaju kako se ponasao onim odlaskom i objavom na Instagramu tad, cini mi se i boje TC je stavljao i provocirao nas, meni moj ponos ne dozvoljava. Nemas ti tu sta se praviti pametan i ne razumiti, jer u tom slucaju i dobar dio nas ne razumije tebe i tvoje istomisljenike, ali ne mudrujemo ovdje. Svakome svaciji nacin protesta. Eto i Fukare nisu u pravu, a ti ih ne razumijes znajuci da samo ti jesi.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nisam ja od vas ništa drugo ni očekivao, prvo sam bio Ninin, pa Azmirov, sad Mujkanov. To je samo dokaz koliko su defektni svi oni koji su me osuđivali, jer da sam bilo čiji, ne bih se tako lako vrtio.

Klub je iznad svih tih u i oko kluba, i glupost je željeti mu kanton, iskreno.
Mujkan kako je 100x gori od Azmira tako je i 100x bolji od ovih i svih drugih prethodnika. A vidimo da je i počeo ozbiljno da radi, sve pričam objektivno i kako jeste. A opet kažem i da nije on sam mogao doći, neko ga je doveo, i na toj adresi tražite krivca.
Gdje je onaj što reče da je min. pola ekipe pod mojom direktivom, je l' zadovoljan pojačanjima, obećao sam ozbiljniji rad

Vidi se da ne znaš način i djelovanje dotičnog gospodina, taj će otići jedino ako mu se ne bude ispoštovalo što su obećali
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Opusti se drug, ja te uopste ne osudjujem i da jesi i da nisi uz Mujkana, korektan si ali ovo sam napisao cisto i zahebancije.simonknows je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:57Nisam ja od vas ništa drugo ni očekivao, prvo sam bio Ninin, pa Azmirov, sad Mujkanov. To je samo dokaz koliko su defektni svi oni koji su me osuđivali, jer da sam bilo čiji, ne bih se tako lako vrtio.![]()
Mujkan kako je 100x gori od Azmira tako je i 100x bolji od ovih i svih drugih prethodnika. A vidimo da je i počeo ozbiljno da radi, sve pričam objektivno i kako jeste. A opet kažem i da nije on sam mogao doći, neko ga je doveo, i na toj adresi tražite krivca.
Gdje je onaj što reče da je min. pola ekipe pod mojom direktivom, je l' zadovoljan pojačanjima, obećao sam ozbiljniji rad![]()
A druga stvar ja imam svoju konacnu odluku a to je da necu sigurno ici na Tusanj u skorije vrijeme, ne zelim da pobijam rijeci pogotov da okrecem ledja Fukarama i to je to, nemam nista protiv Mujkana ali imam protiv nacina na koji je izabran.
Uz to kad dodas da ce vratit Azira to mi je jos gore.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ti mene znaš nekad shvatiti, ali nekad totalno fulaš. Sad si fulao.Beduin je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:52I sad eto ti MORAS biti u pravu, a mi ne smijemo i nismo?simonknows je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:39Kakvi mentalni sklopovi smo mi, ovo je čudo, č-u-d-o.
Tvoje odluke su ispravne, a nase nisu?
I sad svako treba nabrajati svoje razloge i pravdati ih, gdje ce svako biti u pravu, jelde?![]()
Meni moj ponos ne da da dajem podrsku direktnom odlaskom na Tusanj ovoj Upravi. Ovakav hinjski nacin izbora predsjednika i zamjenika mu, kao i ostalih clanova me ne moze tjerati na Tusanj, nego sa njega. Da ja odem, platim kartu kojom cu njih podrzati da bih 3x rekao "uaaaa", "uprava napoljeee, uprava napoljeee" i gdje bi me mozda neka njihova reakcija isprovocirala da skocim tamo preko ograde i zamjerim se momcicima iz security koje mahom znam iz grada i koji me ne smiju pipnuti (a nije fer ni da ja njima pravim problem zbog toga jer nisam papak), ne pada mi na pamet.
I uz sve to, ga dovode Azira za kojeg odlicno znaju kako se ponasao onim odlaskom i objavom na Instagramu tad, cini mi se i boje TC je stavljao i provocirao nas, meni moj ponos ne dozvoljava. Nemas ti tu sta se praviti pametan i ne razumiti, jer u tom slucaju i dobar dio nas ne razumije tebe i tvoje istomisljenike, ali ne mudrujemo ovdje. Svakome svaciji nacin protesta. Eto i Fukare nisu u pravu, a ti ih ne razumijes znajuci da samo ti jesi.
Fukare su 100% u pravu. (Čak i njihov bojkot podržavam kao navijačke grupe). Pa ja sam ovdje prvi tražio Azmira, prvi kleo ove koji su doveli Mujkana gdje sam stigao. Da se razumijemo, ova uprava nema moju podršku. Ali na protestima ne bi ljudi koliko se ovdje buni, ni blizu, a sve i da bude sljedeći put, šta ćeš da sad ode Mujkan, kako misliš sve stići? Znaš li da počinje sezona uskoro? Znaš li da nam treba trener, igrači i pripreme? Ako ode Mujkan SAD, onda ti treba i predsjednik i UO. Nemamo vremena, sad je tako kako je, nismo mijenjali kad je bio vakat.
Azir je uhljup, i ne pratim ga na instagramu. I Azir lično zna šta ja mislim o njemu. I zna da mi je drag (kao igrač) jer znam da ima kvalitet i da je nikad bolja prilika za njega da se opet pokaže. A čim nas vrati u PL - za mene će se oprat od svega što je nekad postavljao na instagram jer mi je na kraju važan samo rezultat - Slobode.
Je li tebi normalno željeti 5-0 poraz i kanton?
Je li tebi važna igra igrača ili šta postavlja na instagram?
Bilbija je smeće ljudsko, ali ne bi se bunili da ga dovedemo a?
I na kraju, ja ne kažem da sam u pravu, niti moram biti 100% tačan. Da je bilo ko u i oko kluba 100% tačan, mi ne bi bili gdje jesmo.
-
- Kontakt:
Ma znam da ti nisi mislio ništa loše.fukara87 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 09:07Opusti se drug, ja te uopste ne osudjujem i da jesi i da nisi uz Mujkana, korektan si ali ovo sam napisao cisto i zahebancije.simonknows je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:57Nisam ja od vas ništa drugo ni očekivao, prvo sam bio Ninin, pa Azmirov, sad Mujkanov. To je samo dokaz koliko su defektni svi oni koji su me osuđivali, jer da sam bilo čiji, ne bih se tako lako vrtio.![]()
Gdje je onaj što reče da je min. pola ekipe pod mojom direktivom, je l' zadovoljan pojačanjima, obećao sam ozbiljniji rad![]()
A druga stvar ja imam svoju konacnu odluku a to je da necu sigurno ici na Tusanj u skorije vrijeme, ne zelim da pobijam rijeci pogotov da okrecem ledja Fukarama i to je to, nemam nista protiv Mujkana ali imam protiv nacina na koji je izabran.
Uz to kad dodas da ce vratit Azira to mi je jos gore.

Kažem onako da je dosta ljudi fulalo kako nekog branim.
Fukare kao grupa po meni treba da bojkotuju, jer su ipak oni oni "najveći" navijači, znaš u kojem smislu mislim, i kao takvi bi na taj način pokazali revolt, za svoje želje i stavove se borili drugim putevima, ali da obični simpatizeri ne dolaze kao ni Fukare, pa to je jackpot za ovu upravu i delegate koji su ih izabrali.
A pogotovo najgore želje svom klubu zbog nekog ko je tu prolazan, to baš nikad neću shvatiti. Pa hebem ga ja da do kraja života budu u klubu, moraju pocrkat nekad.
Nepojmiljivo mi je ovo ali hajde svakom njegovo.simonknows je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:41crvenocrnitz je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:37Sve mogu razumiti ali zeliti svom voljenom klubu poraze i ispadanje iz lige, e to nikako![]()
Nepojmljivo, i to ćeš od svih pdf-ova ovdje samo naći.
Navijači Slobode su najgori navijači na svijetu!
Ja bojktovat necu, nisam zbog Senada i Azmira ni poceo navijati za Slobodu niti cu prestati zbog njih.
Sto se tice Azira Muminovica za Prvu Ligu FBiH bi bio itekako pojacanje i to podrzavam, a ovo prije sto je bilo bilo je.
Azmir je 100x gore stvari radio pa ga prizeljkuje 90% carsije, a sad kao "zaboravljate sta je Azir radio", suplja prica.
Drugog kluba nemam ni Real, Bayern, Arsenal samo Slobodu, s' tim da cu RK pratiti ovaj put malo vise.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.