Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Zalosna igra, još jednom da kažem, sreća što Milan nije večeras odigrao bolju utakmicu, jer pitanje je kako bi završila
. Ali rekao sam i prije utakmice ako je bilo šta dobro nakon ovog poraz jeste odlazak Del Neria, nije on glavni krivac, ali neka on bude prvi koji će platiti.
Prvo da kazem nesto smisleno:
Milan mnogo bolji. Kompletnija ekipa, sa svim linijama jacim od Juvea.
Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
Ibrahimovic opet pokazao da nije za velike utakmice. Ono u petom minutu se smesta u raklje.
Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
Delneri je mediokritet i to je valjda svima jasno.
Bez Aquilanija i ADPa, sam Krasic ne moze nista. Nadam se da se sad vidi koliko je on vazan za Juve. Nije Nedved, ali ima 3x slabije saigrace nego sto ih je Nedved imao.
Zao mi je Juventusa. Ceo italijanski fudbal ispasta zbog slabog Juventusa.
Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
Ibrahimovic opet pokazao da nije za velike utakmice. Ono u petom minutu se smesta u raklje.
Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
Bez Aquilanija i ADPa, sam Krasic ne moze nista. Nadam se da se sad vidi koliko je on vazan za Juve. Nije Nedved, ali ima 3x slabije saigrace nego sto ih je Nedved imao.
MAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramentejuventus 0244 je napisao/la:Zalosna igra, još jednom da kažem, sreća što Milan nije večeras odigrao bolju utakmicu, jer pitanje je kako bi završila. Ali rekao sam i prije utakmice ako je bilo šta dobro nakon ovog poraz jeste odlazak Del Neria, nije on glavni krivac, ali neka on bude prvi koji će platiti.
Ovo mi je zapelo za oko, treba biti realan pa reći da ova ekipa trenutno nije ni u sjeni one koja je pobjedila Milana 2:1, tad je bar bilo igre, ako ništa, dok danas se sve svodi na "nabij je od sebe pa gdje ode". Ista je to ekipa koja je igrala i prvu utakmicu manje više, ali pogubili se ljudi negdjeMaGiCa je napisao/la: Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
MaGiCa je napisao/la:Prvo da kazem nesto smisleno:
Slazem se da je Milan kompletnija ekipa i jos kad se tu dodaju zambrota ,pirlo,pato to jos vise dobija na tezini .
Takoder si upravu jer tu sam tekmu nekoliko puta gledao i analizirao ,pa sta smo sve promasili da bog sacuva zato je i bio veliki kiks.
Ibra mozda ne pruza velike igre ali ako opratis paznju na taj detalj uvidjet ces da je u zadnji tren traore skrenuo loptu i da je ibra nju udario sa potkoljenicom.
apslotunto se slazem da buffona treba uvaliti nekome za 20 milja ako je moguce.
zato i juve treba i mora da otkupi aqulania ovaj marchiso nula.
Jeste to tacno, ali je Juventus tada iskoristio greske Milana (igrao sa Aquilanijem i Sissokom, bez Krasica i Matrija), koji tada nije imao Cassana i Bommela, a oni su bili igraci koje zovemo "+faktor". Juventus veceras izdominiran na sredini, a vazi u Italiji za najjaci vezni red.juventus 0244 je napisao/la:Ovo mi je zapelo za oko, treba biti realan pa reći da ova ekipa trenutno nije ni u sjeni one koja je pobjedila Milana 2:1, tad je bar bilo igre, ako ništa, dok danas se sve svodi na "nabij je od sebe pa gdje ode". Ista je to ekipa koja je igrala i prvu utakmicu manje više, ali pogubili se ljudi negdjeMaGiCa je napisao/la: Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
- sarajlija89
- Kontakt:
Bilo je srece na nasoj strani u toj tekmi...alPokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
U prvom dijelu sezone smo nesto i igrali...kljucni momenat sezone je bila povreda quagliarelle...i veceras sam pomislio koliko nam je znacio i koliko smo opcija s njim imali...
Nesreca nikada ne dolazi sama...tako kazu.Istina,gigi je veceras bio kolateralna steta samo...Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
M isti q..osto li otiso..svakako ide na kraju sezone,nema njemu spasa...moze i ostati do kraja ove sezone ako ce mu biti lakseMAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramente
Milan jeste kvalitetnija ekipa ali nista posebno,iskoristio ponudjeno...ovo bi Sarajevo veceras rasturilo...
Mislim da serie A neikad slabijeg sampiona nece imati,uz svo uvazavanje..sto samo pokazuje kakva je liga.
Da se ne osvrcete na ovaj moj komentar...sacakajte tekmu sa Totenhamom...poslije ce vam bit jasnije
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:Da..nizerazredna smo ekipa...zalosno je ko sve nosi dres Juventusa...sreca pa smo osigurali opstanak matematicki![]()
Ja mislim da nema depresvinije osobe od sarajlije kad Juve izgubi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A meni rođendan danas, a oni izgube, e to je već tuga

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sretan rođendanBianconeri1988 je napisao/la:A meni rođendan danas, a oni izgube, e to je već tuga![]()
![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- sarajlija89
- Kontakt:
ma nisam depresivan veceras vjeruj,kako znam biti...realno je to...
Ne osutati u okvir gola za 90 minuta,osmisljene akcije ne stvoriti...sta imam vise reci....a klub se Juventus zove...
zalosno je ko sve nosi dres Juventusa..zalosno....
Ne osutati u okvir gola za 90 minuta,osmisljene akcije ne stvoriti...sta imam vise reci....a klub se Juventus zove...
zalosno je ko sve nosi dres Juventusa..zalosno....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
jbt te nema ostavke, znao sam ja da je Marotta taj koji je zmija, on ce Del Neria da ostavi, mamu im obojici,smradovi,uhljebili se u velikom klubu,fuj djubrad mediokritetska, jbo im Martiznes i Rinaudo mater svima, a Agnelli je smoto, sto mu je rodjo dao klub da upravlja jer ga boli kiiita za Juve ,samo jedna igracka od mnogih, da je Andrea sposoban, davno bi obrijao jbene obrve ili ti obrvu da izgleda kao sav normalan svijet
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Preterujes Sarajlija.
Milan je strasna ekipa, kad su svi igraci na raspolaganju Allegriju. Sa Thamom nije imao pola ekipe.
Dva klasna igraca jos da dovedu i ovaj Milan je kandidat za LS.
Nista nisu slabiji od Intera pod Mancinijem ili pod Mourinhom u prvoj sezoni.
Milan je strasna ekipa, kad su svi igraci na raspolaganju Allegriju. Sa Thamom nije imao pola ekipe.
Dva klasna igraca jos da dovedu i ovaj Milan je kandidat za LS.
Nista nisu slabiji od Intera pod Mancinijem ili pod Mourinhom u prvoj sezoni.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
milan je potpuno zaslužio ova 3 boda noćas to je jasno svima, ali nisam dobro upratio jesu li ono navijači bojkotovali utakmicu ili šta je ono već bilo kad su prikazali praznu tribinu, gledao vani bez tona pa nisam skonto?
a nel neri nema šanse da sutra bude trener juventusa jer ovo što njegov tim prikazuje je sramotno.
kad je juve zadnji gol nekome zabio
a nel neri nema šanse da sutra bude trener juventusa jer ovo što njegov tim prikazuje je sramotno.
kad je juve zadnji gol nekome zabio
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
sarajlija89 je napisao/la:Bilo je srece na nasoj strani u toj tekmi...alPokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
U prvom dijelu sezone smo nesto i igrali...kljucni momenat sezone je bila povreda quagliarelle...i veceras sam pomislio koliko nam je znacio i koliko smo opcija s njim imali...
Nesreca nikada ne dolazi sama...tako kazu.Istina,gigi je veceras bio kolateralna steta samo...Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
M isti q..osto li otiso..svakako ide na kraju sezone,nema njemu spasa...moze i ostati do kraja ove sezone ako ce mu biti lakseMAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramente
Milan jeste kvalitetnija ekipa ali nista posebno,iskoristio ponudjeno...ovo bi Sarajevo veceras rasturilo...
Mislim da serie A neikad slabijeg sampiona nece imati,uz svo uvazavanje..sto samo pokazuje kakva je liga.
Da se ne osvrcete na ovaj moj komentar...sacakajte tekmu sa Totenhamom...poslije ce vam bit jasnije
Mislim da ,naravno uz svo duzno postovanje ti nemas pojma ,juve postujem ali zbog takvih kao ti pozelim da i propadne ,ali neka ,a sto se tice spursa hehe pa zbog igraca koji nemamo a broj ako nisi upucen je velik + van bommel ,emmanuelson ,cassano nemogu igrati lp + pirlo ,zambrota ,boateng(tada bio povrijeden) ambrosini ,gatusso ,pola ekipe ,ali garantujem ti da necemo predati tu tekmu kao sto juve predaje sve tekme ove i prosle sezone ,bez srca .
Uredu je to sve stoji, ali ni ovaj Milan nije ništa bolji i nisu oni baš to tako izdominirali kako su trebali, jer ovaj Juventus trenutno svako trpaMaGiCa je napisao/la: Jeste to tacno, ali je Juventus tada iskoristio greske Milana (igrao sa Aquilanijem i Sissokom, bez Krasica i Matrija), koji tada nije imao Cassana i Bommela, a oni su bili igraci koje zovemo "+faktor". Juventus veceras izdominiran na sredini, a vazi u Italiji za najjaci vezni red.
7 mjesto, ma haj' dobro je i to, ako uspijemo i to zadrzat' do kraja 
@silivo ti covjece udavi, al fkt...sjasi malo, idi na vasu temu pa muhabeti do sutra
@silivo ti covjece udavi, al fkt...sjasi malo, idi na vasu temu pa muhabeti do sutra
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Totenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.sarajlija89 je napisao/la:Bilo je srece na nasoj strani u toj tekmi...alPokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
Sta je bolan jelll ,da nisam koga nesto uvrijedio ,cujj ti njega ba ,ko si ti bolan da mi tako govoris ,normalno sam dosao da prokomentarisemo tekmu bez ikakvih podjebavanja a ti se nasao pametan .Adinjo je napisao/la:7 mjesto, ma haj' dobro je i to, ako uspijemo i to zadrzat' do kraja
- JuveSissoko
- Kontakt:
nekad je bilo, losi igraci, ono tipa Nocerino, Palladino, pa je bio los trener, tipa Ranieri i slicno, al sad tek vidim da je zapravo najlosija uprava, i to sami vrh tj,vlasnici, da bogdom hoce prodat klub da i mi malo odahnemo
p.s. za sve navijace Milana, cestitke, al u pola utakmice sam , sam sebi rekao, "precijenio sam ovaj Milan,nisu oni jaki koliko sam mislio", nije to to, tek mi je sad jasno sto jedan Tottenham dodje i pobijedi, slabo je to, neki veci standardi su se imali
p.s. za sve navijace Milana, cestitke, al u pola utakmice sam , sam sebi rekao, "precijenio sam ovaj Milan,nisu oni jaki koliko sam mislio", nije to to, tek mi je sad jasno sto jedan Tottenham dodje i pobijedi, slabo je to, neki veci standardi su se imali
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.