FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 07 jul 2023, 11:24

Eno doveli Azira :rol: :rol: :rol:
Taman im je takav trebao
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 jul 2023, 11:27

DamirT je napisao/la:
07 jul 2023, 11:24
Taman im je takav trebao
Momak je imao samo kontakt sa klubom, nije još dogovoreno zvanično. Mislim da će doći ali nije to još završeno.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 jul 2023, 11:27

mirsonetz je napisao/la:
07 jul 2023, 11:20
Najavljeno je u sto kracem roku da ce se vratiti stari model skupstine. Ja sam za to ko hoce u skupstinu 100 km mjesecno to je 49k godisnje taman za neke troskove. Vi svi koji govorite necete krocit na stadion nakon par pobjeda prvi cete krenuti. Da Fukare nisu podrzale Azmira ne bi ga nikad ni Vi podrzali. Dalje opet kazem nisam ni za Senada ni za Azmira ja sam za Slobodu, ako vec nije Azmir nek je Senad nek nije nurdo i klapa. Ni od jednog ni od drugog nije maslo za pogace, obojica imaju građ firme i obojici je u interesu tenderi zemljista dozvole i gradske pare. Secer i co mislim da vise nemaju nikakve veze sa klubom.
Kakvih par pobjeda, protiv Rahica, Gorazda i slicnih? Uz duzno postovanje svim klubovima. Odemo u PL, tu zivotarimo koju sezonu pa kad ova uprava ode onda opet Aci Buci i ekipa biraju novu upravu kojoj ce fokus biti stabilizacija i tako u krug do obiljezavanja drugog stoljeca od osnivanja beztrofejnog kluba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jul 2023, 11:40

Grad se fino ogradio od citavog procesa ali je opet ispalo na kraju da je grad glavni i ljudi koje oni isturaju i kojima daju moc u ruke. Buci, Aco i ostali, kao i Secer i takvi su mogli ovako da odrade jer je grad njima dao tu dozu moci, gdje su ostali nebitni.

Tek kada budemo imali normalnog gradonacelnika mi cemo imati i normalnu upravu i Slobodu. I kada mi svake 4 godine popusimo za gradonacelnika tada mi naredne 4 godine ispustimo i sa Slobodom automatski.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 jul 2023, 11:47

Huseinbasica dovesti dok nije ga Celik preoteo!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jul 2023, 11:50

mirsonetz je napisao/la:
07 jul 2023, 11:20
Najavljeno je u sto kracem roku da ce se vratiti stari model skupstine. Ja sam za to ko hoce u skupstinu 100 km mjesecno to je 49k godisnje taman za neke troskove. Vi svi koji govorite necete krocit na stadion nakon par pobjeda prvi cete krenuti. Da Fukare nisu podrzale Azmira ne bi ga nikad ni Vi podrzali. Dalje opet kazem nisam ni za Senada ni za Azmira ja sam za Slobodu, ako vec nije Azmir nek je Senad nek nije nurdo i klapa. Ni od jednog ni od drugog nije maslo za pogace, obojica imaju građ firme i obojici je u interesu tenderi zemljista dozvole i gradske pare. Secer i co mislim da vise nemaju nikakve veze sa klubom.
drug oni su vlasnici upravljačkih prava, dakle oni su ti vlasnici šefovi nazovi kako hoćeš. uprava je nešto drugo uprave se mijenjaju od starne tih ljudi.
ta nova skupština, ako ne bude po principu da se bira iz reda člnanova gdje je članstvo dobrovoljno, otvoreno za sve zainteresirane po određenim uvjetima, finansijskim i sl. i gdje kada se odredi tih 100 KM za 31 mjesto a javi se nprm 100 ljudi, ostali članovi ne budu u prilici izabrati ko od tih 100 ljudi koji su spremni platiti zaslućuje da bude u tih 31, mi ne možemo govoriti o bilo kakvom napretku.
ovi će opet voditi glavnu riječ jer će postaviti koga oni žele u skupštinu, "po zaslugama" i time dovoditi nove uprave i kontrolisati sve.
dok god ne prodaju urpavljačka prava ti ljudi su alfa i omega.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jul 2023, 11:54

simonknows je napisao/la:
07 jul 2023, 09:13
Beduin je napisao/la:
07 jul 2023, 08:52
07 jul 2023, 08:39
Kakvi mentalni sklopovi smo mi, ovo je čudo, č-u-d-o.

Prvo, ne ići na utakmice - hoćete ih zahebat. To im je i cilj. Da mogu landarat i radit šta hoće bez ikakvog pritiska sa tribina, orilo gorilo - hebe se njih nema nikog da im popuje pod ložom.

Drugo, želiti svom klubu loš rezultat da bi nekom igraču bilo gore? Pa on će svakako otići negdje drugo poslije i pokazati ili kvalitet ili ono drugo.

Treće, Mujagić i Muminović su premije za ovu ligu, a imali bi mjesta i u PL.

Prvi sam ja bio za Azmira, nema ga, dobro, zahebali su ga, zahebali su nas, ali šta sad? Ne ići na utakmice, olakšati im? Ili dolaziti da ih tjeramo i usput podržimo ekipu da se što prije i što lakše vratimo u PL? Nema Azmira, došao je Mujkan. Došao je Mujkan koji je sasvim korektno vodio klub dok je tu bio, a nije se sam ubacio nego su ga oni ubacili, znači uopšte nije glavni krivac, i kad već čistimo trebamo krenuti s druge strane malo. Dalje, šta sad dobijate promjenom uprave? Znate li vi kad počinje sezona? Ko će doći onda umjesto ovih, kad, ko će početi pripreme, trener, igrači?

Znaš ti nas, hebo ti nas.
I sad eto ti MORAS biti u pravu, a mi ne smijemo i nismo?
Tvoje odluke su ispravne, a nase nisu?
I sad svako treba nabrajati svoje razloge i pravdati ih, gdje ce svako biti u pravu, jelde? :thumbup:

Meni moj ponos ne da da dajem podrsku direktnom odlaskom na Tusanj ovoj Upravi. Ovakav hinjski nacin izbora predsjednika i zamjenika mu, kao i ostalih clanova me ne moze tjerati na Tusanj, nego sa njega. Da ja odem, platim kartu kojom cu njih podrzati da bih 3x rekao "uaaaa", "uprava napoljeee, uprava napoljeee" i gdje bi me mozda neka njihova reakcija isprovocirala da skocim tamo preko ograde i zamjerim se momcicima iz security koje mahom znam iz grada i koji me ne smiju pipnuti (a nije fer ni da ja njima pravim problem zbog toga jer nisam papak), ne pada mi na pamet.
I uz sve to, ga dovode Azira za kojeg odlicno znaju kako se ponasao onim odlaskom i objavom na Instagramu tad, cini mi se i boje TC je stavljao i provocirao nas, meni moj ponos ne dozvoljava. Nemas ti tu sta se praviti pametan i ne razumiti, jer u tom slucaju i dobar dio nas ne razumije tebe i tvoje istomisljenike, ali ne mudrujemo ovdje. Svakome svaciji nacin protesta. Eto i Fukare nisu u pravu, a ti ih ne razumijes znajuci da samo ti jesi.
Ti mene znaš nekad shvatiti, ali nekad totalno fulaš. Sad si fulao.

Fukare su 100% u pravu. (Čak i njihov bojkot podržavam kao navijačke grupe). Pa ja sam ovdje prvi tražio Azmira, prvi kleo ove koji su doveli Mujkana gdje sam stigao. Da se razumijemo, ova uprava nema moju podršku. Ali na protestima ne bi ljudi koliko se ovdje buni, ni blizu, a sve i da bude sljedeći put, šta ćeš da sad ode Mujkan, kako misliš sve stići? Znaš li da počinje sezona uskoro? Znaš li da nam treba trener, igrači i pripreme? Ako ode Mujkan SAD, onda ti treba i predsjednik i UO. Nemamo vremena, sad je tako kako je, nismo mijenjali kad je bio vakat.

Azir je uhljup, i ne pratim ga na instagramu. I Azir lično zna šta ja mislim o njemu. I zna da mi je drag (kao igrač) jer znam da ima kvalitet i da je nikad bolja prilika za njega da se opet pokaže. A čim nas vrati u PL - za mene će se oprat od svega što je nekad postavljao na instagram jer mi je na kraju važan samo rezultat - Slobode.

Je li tebi normalno željeti 5-0 poraz i kanton?
Je li tebi važna igra igrača ili šta postavlja na instagram?

Bilbija je smeće ljudsko, ali ne bi se bunili da ga dovedemo a?

I na kraju, ja ne kažem da sam u pravu, niti moram biti 100% tačan. Da je bilo ko u i oko kluba 100% tačan, mi ne bi bili gdje jesmo.
Upravo zato sam i napisao sve ovo gore, jer si odmah izrazio nerazumijevanje i neki vid osude za sve nas koji ne zelimo ici na Tusanj iz nasih nekih razloga.
Neko iz frustracije zeli poraze, ispadanje u nizi rang, prazne tribine, sve je to zbog istog razloga ba, kao sto i ti zelis ici na Tusanj i ne smeta ti Azir, npr, ili ne smeta ti da se isti ljudi vrte oko kluba koji su ga izbacili u nizi rang. Sve to ne znaci mrznju prema klubu, jer Sloboda nije kriva sto je ljudi unistavaju.

Kao sto imamo dosta razloga za i protiv Azmira, tako je i za Senada. Nisam ja tokom ove farse se oglasavao ni oko Azmira, svi ovdje znaju moje misljenje o njemu, ovdje mi je najmanje on bitan. Bitno mi je ulaganje i vodjenje kluba, iskreno, ispravno, racionalno i daleko od prijasnjih dokazanih nesposobnjakovica.
Meni licno smeta sva ova situacija oko nacina izbora predsjednika koja je na hinjski nacin odradjena, iza zatvorenih vrata, kontra vecine navijac. Dakle, klub je gradski, fudbal se igra zbog publike i publika je rekla svoje misljenje - ne zeli Senada, zeli nekoga drugog. Oni nisu slusali publiku, nisu slusali onoga od cijih para pune budzet grada i dio tih para daju Slobodi, tj. Upravi da sa njima radi sta zeli.
E zbog toga ja ne zelim ici na utakmice i na taj nacin sve to podrzati. Neodlaskom dajem do znanja da nisam za to i da nemaju moju podrsku. Ja to tako gledam i ne namecem nikome.

Nije mi Azmir se slikao sa salom Sloge SH dok je vodio Slobodu (sve i da jeste, ta Sloga je bila tad nebitna i pobrala je simpatije grada) kao sto Senad jeste, nije ni Said provocirao samim odlaskom iz Slobode i podjebavao nas. Azir jeste, svi znamo kako, zato mu j3bem mater ja, poserem se na njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jul 2023, 11:56

I da, ono Azmirovo da svako moze uci u klub sa 1200KM mi je bezveze, po 100KM mjesecno. To je ciganluk da naberes vagon svakakvih ljudi da dadnu crkavicu i odlucuju iliti se pitaju za nesto. Nema ni od toga hajra.

075 ❤

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 07 jul 2023, 12:33

LaBombonera88 je napisao/la:
07 jul 2023, 11:47
Huseinbasica dovesti dok nije ga Celik preoteo!
Izvinite na upadu, ali sto ce Celika tice, mislim da za Brzog nemate brige. On je bio medju igracima koji su tuzili klub, cak je cini mi se isao i na neke finte da naplati duplo, ali je to sprijeceno. Isplacen mu je iznos i (trebalo bi) zatvorena vrata kluba.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jul 2023, 12:44

Beduin je napisao/la:
07 jul 2023, 11:54
07 jul 2023, 09:13
Beduin je napisao/la:
07 jul 2023, 08:52

I sad eto ti MORAS biti u pravu, a mi ne smijemo i nismo?
Tvoje odluke su ispravne, a nase nisu?
I sad svako treba nabrajati svoje razloge i pravdati ih, gdje ce svako biti u pravu, jelde? :thumbup:

Meni moj ponos ne da da dajem podrsku direktnom odlaskom na Tusanj ovoj Upravi. Ovakav hinjski nacin izbora predsjednika i zamjenika mu, kao i ostalih clanova me ne moze tjerati na Tusanj, nego sa njega. Da ja odem, platim kartu kojom cu njih podrzati da bih 3x rekao "uaaaa", "uprava napoljeee, uprava napoljeee" i gdje bi me mozda neka njihova reakcija isprovocirala da skocim tamo preko ograde i zamjerim se momcicima iz security koje mahom znam iz grada i koji me ne smiju pipnuti (a nije fer ni da ja njima pravim problem zbog toga jer nisam papak), ne pada mi na pamet.
I uz sve to, ga dovode Azira za kojeg odlicno znaju kako se ponasao onim odlaskom i objavom na Instagramu tad, cini mi se i boje TC je stavljao i provocirao nas, meni moj ponos ne dozvoljava. Nemas ti tu sta se praviti pametan i ne razumiti, jer u tom slucaju i dobar dio nas ne razumije tebe i tvoje istomisljenike, ali ne mudrujemo ovdje. Svakome svaciji nacin protesta. Eto i Fukare nisu u pravu, a ti ih ne razumijes znajuci da samo ti jesi.
Ti mene znaš nekad shvatiti, ali nekad totalno fulaš. Sad si fulao.

Fukare su 100% u pravu. (Čak i njihov bojkot podržavam kao navijačke grupe). Pa ja sam ovdje prvi tražio Azmira, prvi kleo ove koji su doveli Mujkana gdje sam stigao. Da se razumijemo, ova uprava nema moju podršku. Ali na protestima ne bi ljudi koliko se ovdje buni, ni blizu, a sve i da bude sljedeći put, šta ćeš da sad ode Mujkan, kako misliš sve stići? Znaš li da počinje sezona uskoro? Znaš li da nam treba trener, igrači i pripreme? Ako ode Mujkan SAD, onda ti treba i predsjednik i UO. Nemamo vremena, sad je tako kako je, nismo mijenjali kad je bio vakat.

Azir je uhljup, i ne pratim ga na instagramu. I Azir lično zna šta ja mislim o njemu. I zna da mi je drag (kao igrač) jer znam da ima kvalitet i da je nikad bolja prilika za njega da se opet pokaže. A čim nas vrati u PL - za mene će se oprat od svega što je nekad postavljao na instagram jer mi je na kraju važan samo rezultat - Slobode.

Je li tebi normalno željeti 5-0 poraz i kanton?
Je li tebi važna igra igrača ili šta postavlja na instagram?

Bilbija je smeće ljudsko, ali ne bi se bunili da ga dovedemo a?

I na kraju, ja ne kažem da sam u pravu, niti moram biti 100% tačan. Da je bilo ko u i oko kluba 100% tačan, mi ne bi bili gdje jesmo.
Upravo zato sam i napisao sve ovo gore, jer si odmah izrazio nerazumijevanje i neki vid osude za sve nas koji ne zelimo ici na Tusanj iz nasih nekih razloga.
Neko iz frustracije zeli poraze, ispadanje u nizi rang, prazne tribine, sve je to zbog istog razloga ba, kao sto i ti zelis ici na Tusanj i ne smeta ti Azir, npr, ili ne smeta ti da se isti ljudi vrte oko kluba koji su ga izbacili u nizi rang. Sve to ne znaci mrznju prema klubu, jer Sloboda nije kriva sto je ljudi unistavaju.

Kao sto imamo dosta razloga za i protiv Azmira, tako je i za Senada. Nisam ja tokom ove farse se oglasavao ni oko Azmira, svi ovdje znaju moje misljenje o njemu, ovdje mi je najmanje on bitan. Bitno mi je ulaganje i vodjenje kluba, iskreno, ispravno, racionalno i daleko od prijasnjih dokazanih nesposobnjakovica.
Meni licno smeta sva ova situacija oko nacina izbora predsjednika koja je na hinjski nacin odradjena, iza zatvorenih vrata, kontra vecine navijac. Dakle, klub je gradski, fudbal se igra zbog publike i publika je rekla svoje misljenje - ne zeli Senada, zeli nekoga drugog. Oni nisu slusali publiku, nisu slusali onoga od cijih para pune budzet grada i dio tih para daju Slobodi, tj. Upravi da sa njima radi sta zeli.
E zbog toga ja ne zelim ici na utakmice i na taj nacin sve to podrzati. Neodlaskom dajem do znanja da nisam za to i da nemaju moju podrsku. Ja to tako gledam i ne namecem nikome.

Nije mi Azmir se slikao sa salom Sloge SH dok je vodio Slobodu (sve i da jeste, ta Sloga je bila tad nebitna i pobrala je simpatije grada) kao sto Senad jeste, nije ni Said provocirao samim odlaskom iz Slobode i podjebavao nas. Azir jeste, svi znamo kako, zato mu j3bem mater ja, poserem se na njega.
Klub nije gradski, već je udruženje građana čija upravljačka prava drži par drugih osoba i klub je njihov.
Grad je možda bio osnivač ali je prepustio klub ovim ljudima, omogućivši im da za male pare isti otkupe i sad je njihov.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 07 jul 2023, 13:15

DamirT je napisao/la:
Taman im je takav trebao
Kome to im?
Jel se to ne izjašnjavaš ko navijač Slobode vise?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jul 2023, 13:16

Skojevska je napisao/la:
07 jul 2023, 13:15
DamirT je napisao/la:
Taman im je takav trebao
Kome to im?
Jel se to ne izjašnjavaš ko navijač Slobode vise?
Izjasnjavam naravno, govorim za ove uhljupe iz uprave
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 07 jul 2023, 13:52

Madal je napisao/la:
07 jul 2023, 10:31
Ja se nadam sto manje i ljudi na stadionu i sezonskih prodanih.
Mada vjerovatno cemo na kraju uci mi u PL. Ali iskreno me zaboli qurac jer se u PL onda borimo za opstanak ili eventualno sredina tabele. O borbi za Europu samo sanjati mozemo. S Azmirom ne bi bilo tako.
Mi imamo odvratan luzerski mentalitet. Nije ni cudo sto smo preko 100 godina bez trojefa. I hocemo da produzimo niz
Sta kaze bundoglavi, nismo mi navikli na promjene haahahah

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 07 jul 2023, 13:59

Fakat ste prevršili svaku mjeru, pojedini. OK, ne prati vam se više Sloboda, ne morate je pratiti, to je u redu, niko nikoga ne tjera. Ali isto tako, nemojte po forumu prozivati i govoriti kako treba praviti probleme, dizati paniku, ulaziti u "okršaj" sa security-em, ubacivati predmete na teren. Svako ima opciju "logout", tako da...

dottore
Kontakt:

Post Postao/la dottore » 07 jul 2023, 14:03

07 jul 2023, 11:27
DamirT je napisao/la:
Taman im je takav trebao
Momak je imao samo kontakt sa klubom, nije još dogovoreno zvanično. Mislim da će doći ali nije to još završeno.
99% dolazi. Dogovorili su uslove na obostrano zadovoljstvo, a koliko ja imam info nema drugih ponuda uopće.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jul 2023, 14:13

montolivo18 je napisao/la:
07 jul 2023, 13:59
Fakat ste prevršili svaku mjeru, pojedini. OK, ne prati vam se više Sloboda, ne morate je pratiti, to je u redu, niko nikoga ne tjera. Ali isto tako, nemojte po forumu prozivati i govoriti kako treba praviti probleme, dizati paniku, ulaziti u "okršaj" sa security-em, ubacivati predmete na teren. Svako ima opciju "logout", tako da...
A ko to priziva na okrsaj sa securityjem, pravljenje problema?
De ne trabunjaj, nego procitaj sta neko napise pa onda prokomentarisi ili donosi kojekakve konkluzije.
Sta ces ti nekome govoriti da se odloguje.

Eto ja cu bacati predmete u teren i sta ces sad?

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 jul 2023, 14:16

dottore je napisao/la:
07 jul 2023, 14:03
07 jul 2023, 11:27
DamirT je napisao/la:
Taman im je takav trebao
99% dolazi. Dogovorili su uslove na obostrano zadovoljstvo, a koliko ja imam info nema drugih ponuda uopće.
Znam, zato i kažem ovo.
Ali opet, znaš kako kod nas ide to, ispadne igraču nešto za marku više, ode on. :)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jul 2023, 14:26

Evo mu odmah 50KM od mene, samo nek ne dolazi, sebi mater j3bo klosarsku.

075 ❤

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 07 jul 2023, 14:30

Beduin je napisao/la:
07 jul 2023, 14:13
montolivo18 je napisao/la:
07 jul 2023, 13:59
A ko to priziva na okrsaj sa securityjem, pravljenje problema?
De ne trabunjaj, nego procitaj sta neko napise pa onda prokomentarisi ili donosi kojekakve konkluzije.
Sta ces ti nekome govoriti da se odloguje.

Eto ja cu bacati predmete u teren i sta ces sad?
Nije to samo na forumu. Poziva se na bojkot i u gradu, po kaficama, na Facebook i Instagram stranicama.Ali kad smo trebali izaći, dođe samo 50 ljudi. Toliko o tome...

Ako je to tvoj izbor, ti imaš apsolutno pravo. Platit ćeš kartu kao i svi ostali, samo se pazi da te ne uhvate. :rol:
Zadnja izmjena: montolivo18, dana/u 07 jul 2023, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 jul 2023, 14:33

Beduin je napisao/la:
07 jul 2023, 14:26
Evo mu odmah 50KM od mene, samo nek ne dolazi, sebi mater j3bo klosarsku.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Je l' ga stvarno toliko ne možeš :rol:

Ja znam da je cigan ispao sa Tc, ali ovako privatno stvarno je ok momak plus strašno dobar golman. Za ovu ligu Zire je beton betona

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 7 gostiju.