mirsonetz je napisao/la: ↑07 jul 2023, 10:32
Ljudi niko nije veci od Slobode. Razocarani smo svi kako su nas napravili budalama i sta su nam uradili, ali mi zivimo Slobodu i niko nije veci od Slobode. Ne znam kako mozete vec zaduzenom klubu zeliti kazne, ispadanja itd. Urazumite se malo, neka o njima govore rezultati, redovne isplate i funkcionisanje kluba. Senad i co su skup debila ali u ovom momentu su( osim Azmira ) najbolje moguce rijesenne. Da du ponudili Senada ili Nurdu svi bi prihvatili Senada, a o Azmiru je suvisno sve pisati. Davno sam rekao nisam za Azmira ali od svakog zla je manje zlo. U novoj skupstini ce biti i clanovi novog udruzenja, a vjerujte da su to sve dobri i posteni ljudi i spremni pomoci Slobodi. I shvatite ljudi zivot bez Slobode nije zivot. Lp
O onima koji vedre i oblace u klubu vec govore rezultati. Isti kazu da je ta garnitura odvela klub u drugu ligu i to u konkurenciji sa Posusjem, Slogom iz Doboja, Igmanom iz Konjica i slicnim evropskim velikanima. Ti ne razumijes jedno; nije bitan Azmir, Senad,Huso, Haso, bitan je nacin na koji su isti dovedeni u klub, bitno je to da je Buci dao ostavku pa onda birao ko moze a ko ne, bitno je da ne daju da se klub svih nas privatizuje a oni su to uradili. Oni isti koji su nam zabranili komentarisanje na FB, oni isti koji kazu da nisu oni krivi nizasto lose a za sve dobro su zasluzni.
I prestanite molim vas s tim glupostima kako treba ici i parole dizati. Boli klosare Acu, Marija, Bucija i Secku neka stvar sta mi navijaci hocemo, zelimo, mislimo, osjecamo ili znamo. Sutra neka izgube 3 tekme kuci i fukare pocnu sa prozivanjima isti ce ti poslat specijalnu na te momke da im rebra pobroje. Stanje u klubu je gore nego u svim diktaturama svijeta ali mi i dalje podrzavamo to i krivimo sebe.
Krivi smo samo sto nismo razjebali politiku koja nam vedri i oblaci u klubu i od njega pravi seljacki klub na nivou kantonalne lige. A to da se uradi treba borba a mi toga nemamo u sebi, nismo nikada ni imali niti cemo.
I nemoj se nac prozvanim ali meni je ovoga " nasi ljudi ce uci u klub a oni su posteni" preko glave vise. Isto smo i za Bucija pricali; slobodas od glave do pete a on nam klub ugasi zbog 50 km i jedno pusenje.