FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

montolivo18
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la montolivo18 » 07 jul 2023, 14:34

simonknows je napisao/la:
07 jul 2023, 14:33
Beduin je napisao/la:
07 jul 2023, 14:26
Evo mu odmah 50KM od mene, samo nek ne dolazi, sebi mater j3bo klosarsku.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Je l' ga stvarno toliko ne možeš :rol:

Ja znam da je cigan ispao sa Tc, ali ovako privatno stvarno je ok momak plus strašno dobar golman. Za ovu ligu Zire je beton betona
Imao je on onaj okršaj sa Smajićem. :rol: :rol: :rol:

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 jul 2023, 14:40

montolivo18 je napisao/la:
07 jul 2023, 14:34
Beduin je napisao/la:

Ja znam da je cigan ispao sa Tc, ali ovako privatno stvarno je ok momak plus strašno dobar golman. Za ovu ligu Zire je beton betona
Imao je on onaj okršaj sa Smajićem. :rol: :rol: :rol:
+10000000000000000000000 za Zireta :kralj:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jul 2023, 14:40

Beduin je napisao/la:

On kao on je cool, raja, ali onda kad nam je bilo zaista tesko u klubu i u pravom rasulu, kad je Azmir to max koristio i brstio od nas, on hajde sto je otisao u Slogu (ni prvi ni zadnji, s materijalne strane razumijem svakog igraca), ali one seljacke objave i bespotrebno provociranje kluba u kojem si stasao, koji te ispromovisao u PL i seniorskog golmana, e to ne dno dna. I jos takvog papka da vracas i prelazis preko ponosa, hell not. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jul 2023, 14:43

07 jul 2023, 14:30
Beduin je napisao/la:
07 jul 2023, 14:13
07 jul 2023, 13:59
Fakat ste prevršili svaku mjeru, pojedini. OK, ne prati vam se više Sloboda, ne morate je pratiti, to je u redu, niko nikoga ne tjera. Ali isto tako, nemojte po forumu prozivati i govoriti kako treba praviti probleme, dizati paniku, ulaziti u "okršaj" sa security-em, ubacivati predmete na teren. Svako ima opciju "logout", tako da...
A ko to priziva na okrsaj sa securityjem, pravljenje problema?
De ne trabunjaj, nego procitaj sta neko napise pa onda prokomentarisi ili donosi kojekakve konkluzije.
Sta ces ti nekome govoriti da se odloguje.

Eto ja cu bacati predmete u teren i sta ces sad?
Nije to samo na forumu. Poziva se na bojkot i u gradu, po kaficama, na Facebook i Instagram stranicama.Ali kad smo trebali izaći, dođe samo 50 ljudi. Toliko o tome...

Ako je to tvoj izbor, ti imaš apsolutno pravo. Platit ćeš kartu kao i svi ostali, samo se pazi da te ne uhvate. :rol:
Samo za tuki me moze uhvatiti. ❤️🖤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 07 jul 2023, 14:46

Koliko god mi pokušavali ,biti ljuti na ovu upravu i ljude oko Slobode(i sam sam bio na prvu ), MORAMO UČITI OD STARIH NAVIJAČA ,DA JE SLOBODA NAJBITNIJA U SVEMU OVOME I DA MI SLOBODU VOLIMO I DA ĆEMO JE PODRŽATI UVIJEK BEZ OBZIRA NA OVE BAKSUZE,ZATO DŽABA SVE OVO PIŠEMO OVDJE...
SLOBODA JE OVDJE NAŠA,SVETO JE IME...❤️🖤

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 07 jul 2023, 14:55

Ako nam je Azir jedini problem, mi nemamo problema! To je ta čaršija! Nema šta nam ne rade. Ugase nam košarku, sa fudbala rade šta hoće, pola poslovnih prostora u gradu prazno, peru se pare preko cum grano salis, kaleidoskopa, ali Azir je problem, jer je kao nezreo i možda uvrijeđen neprofesionalno reagovao i to na društvenoj mreži. Ma bravo čaršijo!
Samo je Sloboda iz Tuzle

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 jul 2023, 14:57

Mosa Bodaslo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 07 jul 2023, 14:57

Power10 je napisao/la:
07 jul 2023, 14:55
Ako nam je Azir jedini problem, mi nemamo problema! To je ta čaršija! Nema šta nam ne rade. Ugase nam košarku, sa fudbala rade šta hoće, pola poslovnih prostora u gradu prazno, peru se pare preko cum grano salis, kaleidoskopa, ali Azir je problem, jer je kao nezreo i možda uvrijeđen neprofesionalno reagovao i to na društvenoj mreži. Ma bravo čaršijo!
Ne treba provocirati, zahebavati navijače koji su život ostavili i zdravlje na tribini, pa kada nemaš gdje dodji da te milujemo iako si nas popiskio. Jeste upravu si ti ?!
Sloboda je moja nacija

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 07 jul 2023, 14:58

Razumijem frustraciju i nezadovoljstvo al moramo bit realni i sagledat situaciju i reći da smo MI GLAVNI KRIVCI za ovo. Većina navijača nisu članovi Kluba i kao takvi se očito ništa ne pitaju. Bojkotovanje apsolutno razumijem kao vid protesta al šta se dobije tim? Za 4 godine kad ovoj upravi prođe mandat opet se nećemo ništa pitat , i opet će par ljudi odlučivat jer imaju puno pravo na to. Ovu bitku smo izgubili , al to ne znači da moramo gubit i svaku narednu. Znam da je najteže sebi priznat da si pogriješio al moramo bit realni.
Treba nastavit s pritiskom da se "otkupi" Skupština Kluba i da se ponovo vrati na najmanje 30ak članova. To mora bit prioritet naše borbe, i mislim da tu ne treba bit nikakvih podjela! Ako treba pitat ljude koliko koštaju njihove stolice i pokrenut akciju, kad već većina ne želi da ide ns utakmice i plaća karte onda možemo to preusmjerit na "vraćanje" Kluba.
U toj borbi nam ne može niko pomoć osim tih 7 ljudi koji imaju upravljačka prava. Znači (nažalost) treba fino sjest s tim ljudima i vidjet šta oni traže za uzvrat i da se ova komedija sa Statutom završi već jednom.
Prijedlog za novi statut:
-Članstvo u Klubu plaćat tipa 10-15 km mjesečno (120 -180 km godišnje)
- Da bi se učlanio u Klub moraju te predložiti dva već postojeća člana (to uvest od naredne godine jer je od prve sezone nemoguće)
- Ne možeš bit član Kluba ako si u prethodnih 5 godina bio član nekog drugog kluba ili ako si aktivno učestvovao u radu drugog kluba
- Ukoliko na bilo koji način naštetiš ugledu Kluba automatski te isključuju iz članstva
- Da bi mogao biti član Skupštine moraš biti član Kluba najmanje 5 godina bez prestanka

Organizacija Kluba
- Skupština npr 60 članova ( 40 članova biraju svi članovi Kluba, 4 generalnom sponzoru, 4 Veteranima/počasnim članovima 4 Gradu 4 osobama koje su doprinijeli učlanjenju najvećeg broja ljudi u prethodnoj godini , 4 Fukarama)
- U Skupštini ne smije bit niko ko je menadžer
- Svaki član mora učestvovati u najmanje 20% svih projekata Kluba za taj mandat

Izvršni odbor Skupštine
- Sastoji se od predsjednika Kluba i 10 članova Skupštine koji imaju zadatak da provode sve odluke koje Skupština donese. Predlažu izmjene Statuta i sl.

Nadzorni odbor
- Sastoji se od najmanje 3 člana , po mogućnosti jednog advokata jednog ekonomiste i jednog "sportskog" radnika
Njihov zadatak je da upravljaju imovinom Kluba, određuju budžet za tu godinu. Mogu u bilo kojem momentu od uprave tražit izvještaj o poslovanju/trošenju sredstava

Upravni odbor
- Sastoji se od predsjednika UO i 4-5 članova i zaduženi su isključivo za sportski segment. Odgovaraju Izvršnom odboru i Skupštini i NE MOŽE SE ISTOVREMENO BIT ČLAN UO I TIJELA KOJEM ODGOVARAŠ ZA SVOJ RAD
Predsjednik Kluba mora osigurat 30% sredstava koje izdvaja Grad , kao garanciju za eventualnu štetu koju bi Klubu nanio svojim (ne)radom

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 07 jul 2023, 15:04

Šta se ovo sad i Huseinbašić spominje?

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 07 jul 2023, 15:20

fukara87 je napisao/la:
07 jul 2023, 08:46
Vidi ti simona sto iz minuta u minut mijenja plocu, sad ces ti bit uz Mujkana :rol:
Ja nije da zelim poraze, vec bi poslije svega i kako su izabrali Mujkana i ostale i odugovlacili sa Azmirom volio da ispadnemo u kantonalnu, samo zbog ovih i okolo kluba...
Ma ko jos jarane uzima ozbiljno tog simona poslije njegovih historijski rijeci ne ispadamo 10000000000000%

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 jul 2023, 15:23

mirza24 je napisao/la:
07 jul 2023, 15:20
fukara87 je napisao/la:
07 jul 2023, 08:46
Vidi ti simona sto iz minuta u minut mijenja plocu, sad ces ti bit uz Mujkana :rol:
Ja nije da zelim poraze, vec bi poslije svega i kako su izabrali Mujkana i ostale i odugovlacili sa Azmirom volio da ispadnemo u kantonalnu, samo zbog ovih i okolo kluba...
Ma ko jos jarane uzima ozbiljno tog simona poslije njegovih historijski rijeci ne ispadamo 10000000000000%
Uzimaš ti q ozbiljno, hebo te tvoj luzerski mentalitet hinjo!

Ne kažeš ništa za milion tačnih informacija a? A imaš šta reć za nešto za što sam 100x ponovio da nije info nego mišljenje? Šta god ti nije jasno privatno se javiš i sve ti objasnim :)
Gospodine Skver, svaka vam je na mjestu, da li biste me možda po.....? Mooooolimmm vassss
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 07 jul 2023, 15:34

mirsonetz je napisao/la:
07 jul 2023, 10:32
Ljudi niko nije veci od Slobode. Razocarani smo svi kako su nas napravili budalama i sta su nam uradili, ali mi zivimo Slobodu i niko nije veci od Slobode. Ne znam kako mozete vec zaduzenom klubu zeliti kazne, ispadanja itd. Urazumite se malo, neka o njima govore rezultati, redovne isplate i funkcionisanje kluba. Senad i co su skup debila ali u ovom momentu su( osim Azmira ) najbolje moguce rijesenne. Da du ponudili Senada ili Nurdu svi bi prihvatili Senada, a o Azmiru je suvisno sve pisati. Davno sam rekao nisam za Azmira ali od svakog zla je manje zlo. U novoj skupstini ce biti i clanovi novog udruzenja, a vjerujte da su to sve dobri i posteni ljudi i spremni pomoci Slobodi. I shvatite ljudi zivot bez Slobode nije zivot. Lp
O onima koji vedre i oblace u klubu vec govore rezultati. Isti kazu da je ta garnitura odvela klub u drugu ligu i to u konkurenciji sa Posusjem, Slogom iz Doboja, Igmanom iz Konjica i slicnim evropskim velikanima. Ti ne razumijes jedno; nije bitan Azmir, Senad,Huso, Haso, bitan je nacin na koji su isti dovedeni u klub, bitno je to da je Buci dao ostavku pa onda birao ko moze a ko ne, bitno je da ne daju da se klub svih nas privatizuje a oni su to uradili. Oni isti koji su nam zabranili komentarisanje na FB, oni isti koji kazu da nisu oni krivi nizasto lose a za sve dobro su zasluzni.
I prestanite molim vas s tim glupostima kako treba ici i parole dizati. Boli klosare Acu, Marija, Bucija i Secku neka stvar sta mi navijaci hocemo, zelimo, mislimo, osjecamo ili znamo. Sutra neka izgube 3 tekme kuci i fukare pocnu sa prozivanjima isti ce ti poslat specijalnu na te momke da im rebra pobroje. Stanje u klubu je gore nego u svim diktaturama svijeta ali mi i dalje podrzavamo to i krivimo sebe.
Krivi smo samo sto nismo razjebali politiku koja nam vedri i oblaci u klubu i od njega pravi seljacki klub na nivou kantonalne lige. A to da se uradi treba borba a mi toga nemamo u sebi, nismo nikada ni imali niti cemo.
I nemoj se nac prozvanim ali meni je ovoga " nasi ljudi ce uci u klub a oni su posteni" preko glave vise. Isto smo i za Bucija pricali; slobodas od glave do pete a on nam klub ugasi zbog 50 km i jedno pusenje.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 07 jul 2023, 15:38

Kratki update :
Mujkanović je raspoložen da razgovara sa Husićem o ulasku u UO po nekim izvorima.
Također Mujkanović je preko nekih trećih ljudi pokušao odgovoriti Fukare od bojkota.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 07 jul 2023, 15:53

napapijri1987 je napisao/la:
07 jul 2023, 15:34
mirsonetz je napisao/la:
Ljudi niko nije veci od Slobode. Razocarani smo svi kako su nas napravili budalama i sta su nam uradili, ali mi zivimo Slobodu i niko nije veci od Slobode. Ne znam kako mozete vec zaduzenom klubu zeliti kazne, ispadanja itd. Urazumite se malo, neka o njima govore rezultati, redovne isplate i funkcionisanje kluba. Senad i co su skup debila ali u ovom momentu su( osim Azmira ) najbolje moguce rijesenne. Da du ponudili Senada ili Nurdu svi bi prihvatili Senada, a o Azmiru je suvisno sve pisati. Davno sam rekao nisam za Azmira ali od svakog zla je manje zlo. U novoj skupstini ce biti i clanovi novog udruzenja, a vjerujte da su to sve dobri i posteni ljudi i spremni pomoci Slobodi. I shvatite ljudi zivot bez Slobode nije zivot. Lp
O onima koji vedre i oblace u klubu vec govore rezultati. Isti kazu da je ta garnitura odvela klub u drugu ligu i to u konkurenciji sa Posusjem, Slogom iz Doboja, Igmanom iz Konjica i slicnim evropskim velikanima. Ti ne razumijes jedno; nije bitan Azmir, Senad,Huso, Haso, bitan je nacin na koji su isti dovedeni u klub, bitno je to da je Buci dao ostavku pa onda birao ko moze a ko ne, bitno je da ne daju da se klub svih nas privatizuje a oni su to uradili. Oni isti koji su nam zabranili komentarisanje na FB, oni isti koji kazu da nisu oni krivi nizasto lose a za sve dobro su zasluzni.
I prestanite molim vas s tim glupostima kako treba ici i parole dizati. Boli klosare Acu, Marija, Bucija i Secku neka stvar sta mi navijaci hocemo, zelimo, mislimo, osjecamo ili znamo. Sutra neka izgube 3 tekme kuci i fukare pocnu sa prozivanjima isti ce ti poslat specijalnu na te momke da im rebra pobroje. Stanje u klubu je gore nego u svim diktaturama svijeta ali mi i dalje podrzavamo to i krivimo sebe.
Krivi smo samo sto nismo razjebali politiku koja nam vedri i oblaci u klubu i od njega pravi seljacki klub na nivou kantonalne lige. A to da se uradi treba borba a mi toga nemamo u sebi, nismo nikada ni imali niti cemo.
I nemoj se nac prozvanim ali meni je ovoga " nasi ljudi ce uci u klub a oni su posteni" preko glave vise. Isto smo i za Bucija pricali; slobodas od glave do pete a on nam klub ugasi zbog 50 km i jedno pusenje.
Da ne ispadne da ih sad branim, ali odluka oko tomcata je na dusu i odgovornost Secera i kompanije oko skupstine, a ne ove dvojice. Oke, njih dvojica nisu htjeli potpisati onaj memorandum sa Azmirom kao predstavnici UGa i Slobode, ali i da su potpisali nista drugacije ne bi bilo jer su ovi vamo izigrali sve kombinacije i dogovore.
Ljudima su sad odjednom ova dvojica najveci krivci i potpuno se zaboravilo na Secera, Ninu i ostale sto nas direktno zavise u crno, i to dvaput.
Jedan grad, jedna ljubav!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 jul 2023, 16:02

napapijri1987 je napisao/la:
07 jul 2023, 15:34
mirsonetz je napisao/la:
Brutalno lijepo objasnjeno. Ali dzaba, "nema veze ko je kako gdje dosao, tu su ovi koji su i idemo na Tusanj bodriti Slobodu" :urnebes:
Mentalitet nam je definitivno za proucavati na ozbiljnim institucijama.

Gifron drug meni su krivi ovi iz udruzenja jer se to udruzenje naziva prijateljima Slobode a ocito je da prijatelja vidjeli nisu. Kriv mi je Buci jer veze s fudbalom i pozicijom koju je obnasao nema sto je i pokazao, na kraju balade se jos nije udostojio reci da je jedan od krivaca vec prebacuje lopticu i jos se kao nesto pita o buducnosti kluba. Pa tragikomedija smo. Mars iz kluba!

A da imamo grobara u vidu secera i slicnih, pa naravno i oni i jesu glavni problem. Samo je stvar sto su ti grobari sada imali veliku podrsku gore navedenih i taj dio je meni sokantan.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jul 2023, 16:20

MejdanTz je napisao/la:
07 jul 2023, 15:38
Kratki update :
Mujkanović je raspoložen da razgovara sa Husićem o ulasku u UO po nekim izvorima.
Također Mujkanović je preko nekih trećih ljudi pokušao odgovoriti Fukare od bojkota.
To su malo zamke, da ispadne kooperativan.
Prvi on ne bi zelio Azmiru biti clan UO, a i sam zna da Azmir nece imati zelju da kod njega bude sporedni lik.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 jul 2023, 16:24

Dobro sve je ovo prelazno dok Senad Bingo ne uzme i FK i KK.
A jesmo se zaletili, joj kakvi smo i ne zasluzujemo bolje :urnebes:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 07 jul 2023, 16:25

tuzlak1987 je napisao/la:
07 jul 2023, 16:20
MejdanTz je napisao/la:
07 jul 2023, 15:38
Kratki update :
To su malo zamke, da ispadne kooperativan.
Prvi on ne bi zelio Azmiru biti clan UO, a i sam zna da Azmir nece imati zelju da kod njega bude sporedni lik.
Ma da, ja sam odmah rekao da od toga nema ništa. Ali ovo je čisto da podijelim sa vama neke info.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 07 jul 2023, 16:30

Evo kako gledam, jedan od povratnika će biti i Elvedin Herić, 100%.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.