FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 07 jul 2023, 16:30

guadalupe je napisao/la:
07 jul 2023, 16:25
propoklopac je napisao/la:
07 jul 2023, 16:16
fks74 je napisao/la:
07 jul 2023, 16:03
Svi igrači hvale Mirzu, evo sada i Dizdarević čovjek odlazi nije ga morao hvaliti ako nije dobar sa igračima. Znači Mirza ima svlačionicu, što je najvažnije kod trenera a nije ni tokmak kako su ga predstavljali. Iako nisam bio za njega, dok ima rezultate ima moju podršku.
Ja sam razgovarao s nekoliko iskusnih igraca, koji su sad u klubu i neke s kojim je prije radio svi do jednog ga hvale u svakom smislu...sad kome vjerovati, njima ili nama s tribina to je za analize..
Veliki covjek i strucnjak, kako li je Boze dragi bio 4 godine bez ikakvog aganzmana nikome nije jasno i mislim da su iskusni igracu su najmjerodavniji pogotovo ako je u pitanju zeka turkovic ili repuh.
A eto nasi treneri se polomise radeci Pape ,Mesa ,Hadzibegic.
Sigurno da je mogao kao Husref voditi Igman, ponovo TC itd.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 07 jul 2023, 16:32

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 jul 2023, 16:22
Nisam nikad vjerovao da ću to morati reći, ali Mirza ima odličan pristup. Taktičar slab ili nikakav, o postupcima iz prošlosti je više - manje sve napisano mnoštvo puta.
Međutim, ako nastavi sa ovakvim rezultatima, bar će se malo saprati za izjave u prošlosti.
Svakako da još navijam za 50% boljeg trenera.
Kada gledaš pojačanja očekivao bi Bjelicu ili Čačića na klupi...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 jul 2023, 16:34

Evo jedan kontradiktoran(?!) post.
Ego je čudo.
Pobjednik je onaj ko sputa i savlada svoj ego kada nije u pravu ili djelimično jeste a neznatno.
Tako da valja nam čekati slabije rezultate koji će "otjerati" Ajlu i Mirzu.
U prijevodu, otjerat će ih slabi rezultati koji moraju doći kad tad, a neće ih otjerati Horde.

Totalno besmislena situacija.

Kao sto je besmisleno tjeranje Ajle i Mirze na Koševu a u gostima im se "daje podrska"?!

A najbesmislenije je to sto se bojkotuje u trenucima kada se stvari u i oko kluba razvijaju u najpozitivnijem smislu (jasno na sto se misli).

S dr.strane, treba imati na umu da su HZ reagovale otprilike u trenutku kada je FK Sarajevo rezultatski bio u najvećoj krizi (najviše poraza, najmanje postignutih golova, Europa daleko) i činilo se u bezizlaznoj situaciji.
Izbor Mirze i Ajla su bili prilika da svojim pritiskom (čitaj bojkotom) preokrenu stvari na bolje.
Međutim nisu ni slutili da će stvari preko noći krenuti na bolje i mimo svih očekivanja. Realno.

U cijeloj priči nije problem borba protiv Mirze i Ajle, problem je način koji su odabrali za tu borbu.
Oni se zapravo ne bore protiv Ajle i Mirze jer su postojali i postoje načini za takvo što (parole, prozivanja na tribinama i sl.)...oni se bore protiv kluba a nisu ni svjesni toga, očito.

Ali evo, da ne bude sve tako crno, hvala im sto podržavaju klub na gostujucim terenima iako takva odluka bojkot čini još besmislenijim. :)

Hvala HZ na podršci na gostujucim terenima.
Ali hvala i Mirzi i Ajli sto su odradili dobar posao proteklih mjeseci, mimo očekivanja.
Posebno i najveće hvala Mirvicu.

Svi se nadamo da će se stvari nekim cudom čim prije izgladiti.
Ljudski je priznati grešku. Ljudski je oprostiti.
Neki su to učinili. Neki jos uvijek nisu. Ego im njihov ne da.

Ako Bog da do 3.pretkola a onda sta bude.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 jul 2023, 16:36

Dajte ljudi kakav Mirza hop-hop je sve sto zna, on i taktika ko ja i Shakira

I nemojte da vas zavaravaju rezultati od prosle polusezone, sami ste svjesni da su se rezultati poklapali sto sa sudijama sto sa Svinjskim.

Jedine tekme gdje je bilo sve otvoreno je protiv gurbeta, i onakve mrtvace nije uspio dobiti ni jednom.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 07 jul 2023, 16:37

amypitar je napisao/la:
07 jul 2023, 16:30
guadalupe je napisao/la:
propoklopac je napisao/la:
07 jul 2023, 16:16

Ja sam razgovarao s nekoliko iskusnih igraca, koji su sad u klubu i neke s kojim je prije radio svi do jednog ga hvale u svakom smislu...sad kome vjerovati, njima ili nama s tribina to je za analize..
Veliki covjek i strucnjak, kako li je Boze dragi bio 4 godine bez ikakvog aganzmana nikome nije jasno i mislim da su iskusni igracu su najmjerodavniji pogotovo ako je u pitanju zeka turkovic ili repuh.
Husrefa staviti u istu recenicu sa ovim go.vnetom je jako bezobrazno. Sto li Boga ti nije vodio nikoga ? nego prihvatio Ajlinu ponudu u kafani, palo im na pamet nakon trece linije da je trener i da bi mogao preuzeti klub.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 jul 2023, 16:41

Mirza nije radio dugo jer ocito nece da radi za malu lovu.. Dudic je prije 5 godina vidijo gabelu za 500 km, recimo odbio je 3-4 kluba (zelju javno odbio radi para iako nemislim da su my sad nudili platu od 1000-2000 km vjerujem minimu 3-4 k km, plus bez obzira na sve bolje zelju vodit nego pazar gabelu posusje)) ti treneri koji traze 6-8 k km mjesecno su skupi za 70% ekipa..a posebno treneri koji nisu osvajali titule i nerade u kontinuitetu..

Fedja dmatra da je uspjeh koji je napravi sa velezom toliko vrijedan da treba da ima velku platu mirza isto vodio sam FK SARAJEVO uzi kup sa olmipicom imam para igrao fudbal na velikom nivou necu da radim dzaba

Jado jagodic radi a nije ni do koljena mirzi

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 07 jul 2023, 16:44

guadalupe je napisao/la:
07 jul 2023, 16:37
amypitar je napisao/la:
07 jul 2023, 16:30
guadalupe je napisao/la:

Husrefa staviti u istu recenicu sa ovim go.vnetom je jako bezobrazno. Sto li Boga ti nije vodio nikoga ? nego prihvatio Ajlinu ponudu u kafani, palo im na pamet nakon trece linije da je trener i da bi mogao preuzeti klub.
Tebi krivo sto ima rezultate i sto se drogira, a ti ne :D . Neka se nastavi drogirati, sve dok ima rezultate, nije bitno.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 jul 2023, 16:46

E cuj hvali ga Dizdarevic. Pa i ja bi ga hvalio da me gurao na gol iako sam boliqrac koji je pustio penale s Celikom. Ali referenca kenozoicima je da ga on hvali...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 07 jul 2023, 16:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 jul 2023, 16:22
Nisam nikad vjerovao da ću to morati reći, ali Mirza ima odličan pristup. Taktičar slab ili nikakav, o postupcima iz prošlosti je više - manje sve napisano mnoštvo puta.
Međutim, ako nastavi sa ovakvim rezultatima, bar će se malo saprati za izjave u prošlosti.
Svakako da još navijam za 50% boljeg trenera.
I to je upitno je li tačno, izgleda da se dosta popravio i u tom segmentu.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 07 jul 2023, 16:58

Evo ovaj kolumbijac iz borca se nece voditi kao stranac jer je dosta dugo igrao u makedoniji te ima njihovo drzavljanstvo. Vala ako Kyeremeh koji je davno dosao u srbiju te i ozenio srpkinju ne moze srediti njihove papire onda smo pehovi.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 jul 2023, 17:01

Takodje ako se upredi JAKIROVICEVA prva polusezona igracki kadar raspored zaostaci u prvenstvu za evropu (minus za mjestom u evropi) sa Mirzinom ovuu polu sezonu doce se do zakljucka da je mirza imao bolju polusezonu u svim parametrima (osim broj primljeni golova mozda i utom da je bolji) I PLUS IZBORIO JE EVROPU CILJ KOJI JAKIR NIJE..

Posebno ako se tome doda da je mirza od 17 utakmica imao mnogo tezi raspored nego jakir i da je od 9 domaci igrao 5 na tri razlicita terena..

Jedino sta je jakiru bila otezavajuca okolnost on je imao 14 utakmica mirza 17 uz to da je mirza kolo prije izborio evropu

Okosnica tima domaci teren bolji radpored cinimi se da su bili na -4 mi na -8

Poklopilo nam se jedino sto je sb igrao lose al takodje 96 min zeljo birac sloga i gol koji smo prili od veleza itd to nam se nije pogodilo ni poslozilo jer da jeste bili bi drugi

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 jul 2023, 17:06

"FK SARAJEVO", SARAJEVO i igrač Lamadžema Kenan sporazumno raskinuli profesionalni ugovor
broj 363/22 od 15.06.2022

"FK SARAJEVO", SARAJEVO i igrač Bijelonja Nermin sporazumno raskinuli profesionalni ugovor broj
277/22 od 12.04.2022.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 07 jul 2023, 17:09

NazorUso je napisao/la:
07 jul 2023, 16:46
E cuj hvali ga Dizdarevic. Pa i ja bi ga hvalio da me gurao na gol iako sam boliqrac koji je pustio penale s Celikom. Ali referenca kenozoicima je da ga on hvali...
Ja poštujem tvoje stavove i sad pitanje je ko će na kraju biti u pravu ti koji si protiv Mirze i za bojkot ili ovi koji su za Mirzu i protiv HZ. Opet najbitnije je, barem ja tako smatram da čovjek prizna grešku, kod god ne bude bio u pravu.
Sad lično tebe da pitam da li si se pokajao za bezrezervnu podršku Sabrini kad je većina pričala da su lopovi,složit ćeš se da je manje više ista situacija sada?

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 07 jul 2023, 17:11

slika
Jel Torpedo ima nekog Aguera 😂

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 jul 2023, 17:36

pitara je napisao/la:
07 jul 2023, 17:09
NazorUso je napisao/la:
Ja poštujem tvoje stavove i sad pitanje je ko će na kraju biti u pravu ti koji si protiv Mirze i za bojkot ili ovi koji su za Mirzu i protiv HZ. Opet najbitnije je, barem ja tako smatram da čovjek prizna grešku, kod god ne bude bio u pravu.
Sad lično tebe da pitam da li si se pokajao za bezrezervnu podršku Sabrini kad je većina pričala da su lopovi,složit ćeš se da je manje više ista situacija sada?
Bezrezervnu podrsku sam davao Sabrini i Celavom kad su otjerali Husru. To im je najbolja odluka u karijerama. Imali su dobrih i losih stvari.
Ovu qrvu i narkomana niko ne tjera zbog rezultata, to je napisano 63738 puta i svima jasno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 07 jul 2023, 17:51

NazorUso je napisao/la:
07 jul 2023, 17:36
pitara je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
Bezrezervnu podrsku sam davao Sabrini i Celavom kad su otjerali Husru. To im je najbolja odluka u karijerama. Imali su dobrih i losih stvari.
Ovu qrvu i narkomana niko ne tjera zbog rezultata, to je napisano 63738 puta i svima jasno.
Pa ako prave dobre rezultate, moze li se doci do nekog kompromisa? Tjerajuci nekoga ko ti cini dobro, ti cinis lose?
Sve mi znamo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 jul 2023, 18:01

Zao mi je sto ce Dal zauzimati nekom mjesto u prvoj postavi, malog qrac boli za fudbalom, s obzirom da posjeduje talenat steta je sto ne radi na sebi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 07 jul 2023, 18:02

Mirza ublehas ba, treba ga otjerat i dovest neku trenercinu npr iz Cibalije ili Dugopolja :pray:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 jul 2023, 18:10

cookiech je napisao/la:
07 jul 2023, 17:51
NazorUso je napisao/la:
07 jul 2023, 17:36
pitara je napisao/la:

Pa ako prave dobre rezultate, moze li se doci do nekog kompromisa? Tjerajuci nekoga ko ti cini dobro, ti cinis lose?

slika

Sa ovim kerinom kompromisa nema !!!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, Benjolos, Bing [Bot], Dave, HordasFks, Lecler, MokraKifla, mosarajvosa83, pjankesarajevo, skoJaa, zagorski i 84 gosta.