Hvala Dino na klipu. Meni je novo da se pristalo na obestecenje od 1.5 mil. eura i 50/50 podjelu sa Santosom. Onda nema sta, klub je stvarno uradio sve sto je mogao da ga zadrzi.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921
- jointunija
- Kontakt:
Trenutno su male šanse.GIBRA je napisao/la: ↑07 jul 2023, 17:24Imal od Ovcine sta?jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2023, 16:42Prvo bih zamolio administraciju da pobriše ovo prepucavanje,gnusno je čitati a tek komentirati,nego
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Da je pametan bio ostao bi do kraja europe gdje svijet gleda utakmicueAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 jul 2023, 21:18Hvala Dino na klipu. Meni je novo da se pristalo na obestecenje od 1.5 mil. eura i 50/50 podjelu sa Santosom. Onda nema sta, klub je stvarno uradio sve sto je mogao da ga zadrzi.
Ovako tesko da sta vece od Zelje bude imao u karijeri
Uostalom jos je bez kluba
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Luka Jovic ulozio milion u Zvijezdu 09
Djesu nasi igraci da zajedno naprave nesto cc
Djesu nasi igraci da zajedno naprave nesto cc
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne znam, sve neki politicki odgovori osim ovo za santosa i hodzica sto je vec gotovo i onda odgovor za amoaha opet politicki i klasicne floskule oko navijaca.
Na šta sam ja potrošio 20 minuta svog života. Ovaj obavezno treba ući u politiku. Ne uvijaj u diplomatiju legendo nego reci konkretne stvari, inače su ova pitanja besmislena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Ako želiš vladati neukim svijetom, onda im svaku laž umotaj u celofan.
Sve uprave u Zelji koje su u tom momentu u klubu vode se istom, cekati zakon o sportu. To je jedini nacin da se ulozi u Zelju zbog imovine koju imamo.
Sarajevu, Zrinjskom i TC zakon nije potreban.
Santos je papak ganci.
Onaj Biber potpisao na godinu, opet ugovori da zagrijemo igraca da proradi i ode za 0.
Provjerena taktika
.
Sve uprave u Zelji koje su u tom momentu u klubu vode se istom, cekati zakon o sportu. To je jedini nacin da se ulozi u Zelju zbog imovine koju imamo.
Sarajevu, Zrinjskom i TC zakon nije potreban.
Santos je papak ganci.
Onaj Biber potpisao na godinu, opet ugovori da zagrijemo igraca da proradi i ode za 0.
Provjerena taktika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Cunami ti ili si u talu sa kamatarom ili ti je familija… iskreno ne mogu da vjerujem da toliko braniš nekog ko je išao da uništi klub… mislim da vise volis kamatara od kluba..
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
-
- Kontakt:
Bravo predsjedniče. Bravo Željo. Idemo naprijed.
Nijedno. Obicni bot.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 22:13Cunami ti ili si u talu sa kamatarom ili ti je familija… iskreno ne mogu da vjerujem da toliko braniš nekog ko je išao da uništi klub… mislim da vise volis kamatara od kluba..
@igrajlopte 🐦
- NerminFatic
- Kontakt:
Ne pretjeruj, ziv bio. Kakva diplomatija!!? Saznali smo najmanje 2-3 bitne stvari sto niko ili malo ko od nas je znao do sada. Vrlo solidno izdanje presidenta.
- mamonelafo
- Kontakt:
E vidi budala...
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 14 dec 2023, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
ja debila majko moja
Nije još tu gotovo ..postoje šanseGIBRA je napisao/la: ↑07 jul 2023, 17:24Imal od Ovcine sta?jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2023, 16:42Prvo bih zamolio administraciju da pobriše ovo prepucavanje,gnusno je čitati a tek komentirati,nego
Najavio sam ga prije 15dana..next

Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 08 jul 2023, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Marketing kluba bi trebao biti bolji.
Drustvene mreze moraju biti vodjene bolje, mi na you tube nemamo intervju npr s trenerom, igracima i “legendama“ kluba.
Moras cuti sta trener misli preko dribler kanala umjesto da yt naš to odradi.
Santos i Hodzic ispali papci, Bekrija trcao pred rudu. Nema veze valjda prekinemo tu tradiciju.
Idemo heftati Dinamo M, da se zna ko stojeci piša.
Ovcina bi bio pojacanje ali ako glumi nesto a nije igrao minute dugo vremena, odma ga odjb nek ide kod sisoja sisica.
Drustvene mreze moraju biti vodjene bolje, mi na you tube nemamo intervju npr s trenerom, igracima i “legendama“ kluba.
Moras cuti sta trener misli preko dribler kanala umjesto da yt naš to odradi.
Santos i Hodzic ispali papci, Bekrija trcao pred rudu. Nema veze valjda prekinemo tu tradiciju.
Idemo heftati Dinamo M, da se zna ko stojeci piša.
Ovcina bi bio pojacanje ali ako glumi nesto a nije igrao minute dugo vremena, odma ga odjb nek ide kod sisoja sisica.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne znam ko nam radi marketing, ko je zaduzen za drustvene mreze, ali ovo sto radi je kriminalno. Vizuelno nula bodova.
Jos mi nije dobro od ovog Challenga na tiktoku, ocaj.
Neko je postavio odlicno pitanje predsjedniku za angazovanje neke marketinske agencije ali po njegovom odgovoru tesko u skorije vrijeme, citaj (dok interno posloze neke stvari...)
Jos mi nije dobro od ovog Challenga na tiktoku, ocaj.
Neko je postavio odlicno pitanje predsjedniku za angazovanje neke marketinske agencije ali po njegovom odgovoru tesko u skorije vrijeme, citaj (dok interno posloze neke stvari...)
Momku je svaka na mjestumamonelafo je napisao/la: ↑07 jul 2023, 23:35E vidi budala...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
Branim lazi i spinove,cuj isao unistiti klub,tom covjeku izbise mogucnost da uzme eventualno duplu krunu!Jer se uspjehom rusi?Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 22:13Cunami ti ili si u talu sa kamatarom ili ti je familija… iskreno ne mogu da vjerujem da toliko braniš nekog ko je išao da uništi klub… mislim da vise volis kamatara od kluba..
A vjerujem da je mnogima drago bilo kad se prekinula sezona,odahnuli kerovi.
Klub se od 2014/15 poceo kontinuirano urusavati,prvo preko omladinskog pa do 72 dolaska,83 odlaska i 47 raskida ugovora!
Da li volim klub,pa reklama firme moje porodice je duze na stadionu nego sto pojedinci ovde imaju godina.
Samo istina!
Pozz
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ne mozes uslovljavati dvije karte maksimalno, a ne pustiti online prodaju. Pusti ljude nek uzmu i za raju sto nije iz Sarajeva
Planuo istok
Lijep odziv na otvorenju prodaje, ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da dodjemo do playoffa nekad..
Lijep odziv na otvorenju prodaje, ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da dodjemo do playoffa nekad..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.